VTR - Virtuális Törzsvendég Rendszer

A VTR azaz Virtuális Törzsvendég Rendszer egy online időpont foglalási lehetőség.

A VTR azaz Virtuális Törzsvendég Rendszer egy online időpont foglalási lehetőség. A vendégek megadhatják a kívánt randi idejét, időtartamát, a hirdetők pedig ezt elfogadva (vagy másik időpontot javasolva) fogadhatják a vendéget.

A vendégek a hirdetőktől ajánlásokat kaphatnak, amik szükségesek lehetnek ahhoz, hogy egy hirdetőhöz ilyen módon be lehessen jelentkezni.

Aki egy ilyen módon egyeztetett randin nem jelenik meg, azt a másik fél megbüntetheti. Nerm kötelező büntetni, de megteheti, ha már nem sok idő van a randiig lemondáskor, vagy ha nem jelensz meg. A büntetés vendégek számára prémium nap vesztés, és negatív ajánlás, a hirdetők számára kredit vesztés. A pontos számok mindig a az adott bejelentkezésnél lesznek kiírva.

A sikeres VTR randi pontot és rangot jelent a vendégnek, olyan mintha írt volna egy beszámolót. Ha a VTR randiról ír beszámoló bónusz prémium napokkal gazdagodik!

FIGYELEM! Ha az időpontot még nem fogadták el, de a randi időpontjáig már nem fogod nézni az oldalt, akkor szakítsd meg a bejelentkezést, különben ha elfogadja a hirdető, és nem jelensz meg, megbüntethet - okkal és joggal....

Az adott egyeztetésnél mindig ki van írva mi az aktuális állapot, és kint van minden szükséges információ.
Kérünk olvasd el mindig.

Alábbiakat figyelembe véve egyeztess randit:
1. csak akkor kezdj bele az uidőpont kérésbe, ha biztosan el akarsz menni
2. csak akkor fogadd el az időpontot, ha biztopsan fogadod a fgvendéget
3. kommunikálj a másik féllel(pl. ha le kell mondanod mégi a randit valami miatt)
Kezdőlap Hirdetés feladás/szerkesztés ÁSZF Adatkezelés Moderálási alapelveink Kapcsolat