Beszámoló írás Az oldalról VTR egyeztetés Beszámolókról Rang rendszerről

Moderálási alaplvek

Kedves Aktív Látogatók, akik írogattok is néhanapján :)

A SZABÁLYOK OKAIRÓLAz oldal fennállása óta rengeteg energiát fektetünk be azért, hogy az oldalt ne úgy könyveljék el, mint a hirdetőkkel szemben álló, vagy megbízhatatlan , inkorrekt oldalt.

Sajnos nagyon sokan vannak, pl. menedzser, akitől lelépett a lány, vagy expasi akik sportot űznek abból, hogy lejárassák az adott hölgyet. Nem egyszer fordult elő, hogy valótlanságot állítottak, vagy képeire azt mondták kamu, amikor még retus se volt rajta, csak arckitakarás stb. Ilyenkor teljesen jogosan hív fel az adott hölgy és üvölti le a fejemet, valamint teljesen jogosan kelti rossz hírét az oldalnak.

Van az oldalnak egy törzsközönsége, ők a törzstagok, ők megbízható, régi infó források, tudják a szabályokat, csak korrekt dolgokat - amik fedik a valóságot - fognak felírni. Bennük megbízom, és adok a szavukra. A többieknek ezt a bizalmat ki kell érdemelni - mégpedig azzal, hogy ezen közösség érdekében hozzáteszik a maguk részét, azaz beszámolót írnak. Akiben viszont csalódok, azaz visszaél a bizalommal, az egy életre elvágja magát és kitiltom az oldalról.

Bármiféle észrevétel jöhet személyes üzenetben, mailben, teszem azt képpel kapcsolatban, mindent elolvasok, mindennek utánanézek és ha fedi a valóságot, aszerint cselekszek és ki is írom.

Azonban a bizalom fenntartásához szükség van a kőkemény moderálásra, hogy tényleg csak a valóságot fedő infók kerüljenek ki, az ellenőrizetlen pletykák, vagy bosszúból születő lehúzások viszont ne. Az oldalt rengetegen nézik, aki lányokhoz jár, előbb utóbb eljut ide. Ez a leglátogatottabb lap. FELELŐSSÉG is a részemről, ha bármit ellenőrizetlenül engednék ki, ezt értsétek meg.

Kérem tartsátok be a szabályokat, sokszor túlzottnak tűnhet a dolog, ellenben inkább vastagon fogjon a radír, de ne hibázzunk valótlan infók közlésével.


CSEVEGÉSMinden telefonszámnak, amin hirdetés van, van egy témája, ami az adott lány hirdetése, beszámolói, és kommentjei alatt jelenik meg. Ezt nevezzük csevegésnek.

Az alábbi szabályok érvényesek jelenleg, avagy mit törlünk azonnal (-5 pont levonással - súlyosabb esetben rangfosztással, pontnullázással - legsúlyosabb esetben kitiltással):

- A lányok szolgáltatás repertoárjának, vagy árainak minősítése. Mindenki azt és annyiért vállal, amennyiért akar és minden vendég eldöntheti, hogy igénybe veszi-e.

- SZIGORÚAN TILOS kitakart arccal hirdető lányokhoz arcképes fotójukat kommentben feltölteni. Ilyesmiért AZONNALI KITILTÁS JÁR AZ OLDALRÓL! Nem szeretnénk személyiségi jogba ütköző dolgok miatt galibákat. Semmilyen egyéb oldalt se linkelj be, azokért figyelmeztetés jár, ha rendszeres és többször teszed, akkor kitiltás. Egyetlen arcképes fotó belinkelése is elegendő a kitiltáshoz!


- Beszámolókról való diskurzusnak NINCS HELYE a csevegésben. A beszámoló írója megírja, az adott hirdető reagálhat rá. Ennyi, nem több. Ha voltál és van véleményed, BESZÁMOLÓBAN várjuk.

- Kamuképekkel kapcsolatos megjegyzéseket a moderátoroknak küldjétek személyes üzenetben.

- A lányokat (és más vendégeket) tárgynak tekintő, megalázó, sértő STÍLUSÚ dolgokat töröljük.

- A nem konkrét tapasztalaton alapuló feltételezéseket, az "azt hallottam valahol", pletyka kategóriába eső dolgokat szintén.

- Reklámozás, a reklám a hirdetés, a csevegésbe beszélgetni lehet. Akciók meghirdetése stb. is tilos.ÜZENŐFALCsak kirívó esetekben moderálunk. Ide személyeskedésen kívül bármi jöhet, az ésszerűség határain belül. Gyk. nagyon ritkán van innen törölve. Más módokon nagyon jól lehet hatni azokra, akiknél éppen kivágta valami a biztosítékot :)

Az üzenőfalon jelenleg a csevegés szabályai irányadóak. Azzal a plusz dologgal, hogy tilos a hirdetőknek saját maguk vagy egymás reklámozása.

Lehet, hogy ez az iromány a jövőben még bővülni fog, de nagyjából ennyi.

Aki úgy érzi bármilyen sérelem érte moderálás kapcsán, jelezze felém személyes üzenetben és megnézem. Ugyanis a törlés csak annyit jelent hogy nem jelenik meg, a rendszerben bent marad, én meg tudom nézni.

Kérem, tartsátok be a szabályokat, sokszor túlzottnak tűnhet a dolog, ellenben inkább vastagon fogjon a radír de ne hibázzunk valótlan infók közlésével.

Webmester
Kérünk mindenki tartsa be a moderálási elveket, ha a felhasználók jelzik hogy valaki vét ezek ellen, azt szankcionálnunk kell.
Tombola játék indul!
Újabb tombola nyereményjátékot indítunk.
Részleteket itt találod
Gyorskeresés:
mindenhol, szexpartnerRiport
Tőle kérdezhetsz:
Timi13
Kattints ide
és tedd fel te is a kérdéseidet!
SweetWasabi riportja:
Tovább a teljes riporthoz
bordello.hu   Sex Chat Videó,Magyar Lányokkal