Beszámoló írás VTR egyeztetés Adataid Kedvenceid újdonságaiApróhirdetésHirdetés feladás/szerkesztés

VTR - Virtuális Törzsvendég Rendszer

Idöpont, randi egyeztetés folyamán folyamatosan előforduló problémák kezelésére létrehozzuk a Virtuális Törzsvendég Rendszert. Az időpont egyeztetési problémák a meg nem érkező bejelentkezők, a vendég-hirdetői problémákat reméljük ez negymértékben orvosolni fogja. Az oldal "klub jellegét" és a közösséget is szeretnénk erősíteni ezzel. Ezzel párhuzamossan az eddigi online időpont egyeztetés megszűnik.

VTR lényege:

A hirdetők ajánlásokat oszthatnak. Akit ismernek és tudják rendes, megbízható vendég, azt ajánlhatják VT- nek, Virtuális Törzsvendégnek. A nem megbízható vendégeket pedig nem ajánlhatják. Nem lesz látható ki kit ajánlott. Az ajánlás bármikor módosítható. Ahogy a a vendégek beszámolót írnak, a lányok ajánlással fejezhetik ki elégedettségüket. Minden hirdető eldöntheti részt vesz e a rendszerben. Csak pillanatnyilag aktív hirdetők érik el ezeket a funkciókat. A plusz és mínusz ajánlásokból összejövő ajánlás számok alapján érhetőek el a rendszerben részt vevő hirdetők. Minden hirdető megadhatja, hogy milyen ajánlás számtól fogadja a VTR egyeztetést. Akinek nincs elég pozitív ajánlása a beállítotthoz, az nem tud ily módon időpontot egyeztetni. Azon hirdetők, akik vállalják a VTR egyeztetést nem kerülnek semmilyen hátrányba, azaz nem születhet róluk egyeztetési problémás beszámoló, ha a VTR-en egyeztetett időpont miatt lemondanak egy sima telefonon bejelentkezettet. A virtuális törzsvendégek minden esetben előnyt élveznek. Az ilyen módon történt bejelentkezés beleszámít a rangba, mégpedig oly módon mintha beszámolót küldött volna be a vendég. Ha beszámolót is küld be, a beszámolóért járó pluszokat is megkapja.

Működése:

A Virtuális Törzsvendég Rendszerben a hirdetőktől ajánlásokat kaphatsz. Hogy éppen hány ajánlásod van, azt a személyes címlapon tudod megnézni. Egy-egy hirdetővel akkor tudsz időpontot egyeztetni, ha rendelkezel a megfelelő számú ajánlással. Ezt minden hirdető egyedileg állíthatja be. Ha nem rendelkezel megfelelő ajánlással, az időpont megerősítést még használhatod, amennyiben ezt a rangod lehetővé teszi. A VTR egyeztetést minden hirdetőnél megtalálod, aki engedélyezte.

A weboldalon

Minden hirdető adatlapjának jobb felső részén látható néhány ikon. Az itt található óra ikonra kattintva juthatunk el a VTR egyeztetés felületére. Ezen az oldalon a korrábi időpont egyeztetések is láthatóak, három napra visszamenően, a lista alatt pedig új időpontot adhatunk meg, illetve cseveghetünk a hirdetővel. A dátum választóban adhatjuk meg a napot, mellette pedig az órát negyed órás pontossággal.

Az egyeztetés során a hirdető is javasolhat időpontot, amit elfogadhatsz, vagy visszautasíthatsz. Az egyeztetést bármikor, bármelyik fél megszakíthatja, ha nem sikerül megfelelő időpontot találnotok.

Csak olyan időpontot adhatsz meg, amíg még legalább egy óra van. A megadott időponthoz képest fél órára elindul egy visszaszámláló. Az időpont egyeztetés csak akkor érvényes, ha azt valamelyik fél legalább fél órával az időpont előtt elfogadja. Ha lejár az idő, új egyeztetést lehet indítani.

Az elfogadott időpontot bármikor le lehet mondani. Ha viszont már nincs 5 óra az időpont elérkezéséig, a másik fél büntetésben részesíthető. Ha a hirdető több mint 5 órával az időpont előtt lemondja, jelzi, hogy közbejött valami, nincs lehetőség őt ezért büntetni. Ha viszont nincs már 5 óra az időpontig és nem volt korrekt az időpont lemondással kapcsolatban, ha szeretnéd büntetheted 5-tel csökkentve a kreditjei számát. Vigyázz, ha te jársz el inkorrektül egy időpont lemondásával kapcsolatban, a hirdető is büntethet érte, ami 5 ajánlás levonásába kerül.

Ha nem lett lemondva az időpont, és mégsem mentél el, büntetésre számíthatsz, amivel 15 ajánlást veszíthetsz. Ha a hirdető hibájából nem jött létre a randi, az időpont után fél órával jelezheted ezt. Ebben az esetben, ha szeretnéd büntetheted őt, 15 kredit levonásával. Abban az esetben, ha létrejött a randi, lehetőséged van azonnal beszámolót írni, hagyhatod későbbre is a beszámoló írást, ez esetben 3 hétig naponta egyszer figyelmeztetve leszel, hogy írj beszámolót. Azt is mondhatod, hogy nem szeretnél az adott randiról beszámolót írni.

A mobil oldal a weboldallal megegyezően működik.

Az időpont megerősítésről

Az időpont megerősítés célja, hogy a hirdetővel történt telefonos egyeztetés után megerősítsd a megbeszélt időpontot. Erre a weboldalon, a mobil oldalon és a Megerősítés alkalmazásban van lehetőség.

A weboldalon

Minden hirdető adatlapjának jobb felső részén látható néhány ikon. Az itt található pipa ikonra kattintva juthatunk el az időpont megerősítés felületére. Ezen az oldalon a korrábi megerősített időpontjaink is láthatóak, három napra visszamenően, a lista alatt pedig új időpontot adhatunk meg. A dátum választóban adhatjuk meg a napot, mellette pedig az órát negyed órás pontossággal.

A hirdető az így megadott időpontról értesítést kap. Ha olyan időpontot adtál meg, amit nem beszéltetek meg, vissza fog jelezni, erről Admin is kap értesítést. A randi időpontja után a hirdető vissza tudja igazolni, hogy valóban ott voltál-e, vagy nem jelentél meg időben. Ha megerősíted és nem leszel ott, akkor friss újoncnak sorolunk vissza. Időpont egyeztetési problémás beszámolót csak íly módon megerősített időpont egyeztetés után létre nem jött randi után fogunk kirakni.

A hirdető visszajelzéseit emailben, belső üzenetben és értesítés formájában is megkapod, valamint ebben a listában három napra visszamenőleg jelenik meg.

Tombola játék indul!
Újabb tombola nyereményjátékot indítunk.
Részleteket itt találod
Gyorskeresés:
mindenhol, szexpartner
Erotic Massage Budapest

Riport
Tőle kérdezhetsz:
Timi13
Kattints ide
és tedd fel te is a kérdéseidet!
SweetWasabi riportja:
Tovább a teljes riporthoz

Erotic Massage Budapest

Rendezvényszervezés,Host-hostess szolgálat, Modellügynökség, Show Műsorok Szervizelése, Fény-hangtechnika szolgáltatás   Veronica Carso Independent Escort Service Budapest