Beszámoló írás Az oldalról VTR egyeztetés Beszámolókról Rang rendszerről

Amit a beszámoló íróknak jó tudni!

Az alábbi pontok azért születtek, hogy az oldalon korrekt, megtámadhatatlan írások szülessenek, amit a lányok is elfogadnak, valamint minden szabály annak érdekében született, hogy a minőség javuljon és kulturált írások jelenjenek meg.
Akinek nem inge ne vegye magára:)

0. BESZÁMOLÓKKAL KAPCSOLATOS "SEFTELÉSÉRT" azonnali kitiltás jár az oldalról. Azaz, akár a vendég "kér valamit" jó beszámolóért cserébe, akár a lány ajánl fel valamit, azonnali kitiltást von maga után.
MINDEN ilyen esetben várjuk a visszajelzést!
Ha visszajelzés érkezik és bebizonyosodik hogy valós, akkor aki eddig írt az adott lányról, mind "gyanúba keveredik", hogy ő is élt a felkínált lehetőséggel, ezért ha ilyet tapasztalsz jobb, ha AZONNAL jelzed felénk, ne legyen ebből probléma. Pillanatok alatt kitiltok ilyesmiért bárkit, ez a legsúlyosabb vétség, amit el lehet követni az oldalon.


1. Csak friss élményekről írj, amelyek pár naposak, vagy maximum egy hetesek. Minden hirdetőnknek EGYSZER lehetőséget biztosítunk a tiszta lappal indulásra - ekkor új életet kezdhet, az eddigi visszajelzésekből okulván remélhetőleg (mi hiszünk benne!) nagy odafigyeléssel fogja kezelni a vendégeket. A tapasztalat azt mutatja, hogy aki kéri a második esélyt az utána nagyon odafigyel a dolgokra - utána nem jön negatív kritika. Mi ezt sikernek könyveljük el - úgy hogy egy jó szolgáltatót "szereztünk" Nektek. És a cél ez, nem 2-3 éves dolgok felhánytorgatása.

2. Legyél szigorúan kritikus, de KORREKT, KULTÚRÁLT. Ha negatív tapasztalatod volt azt is kulturált formában írd meg. Hogy mire gondolok? Továbbra sem jelentetjük meg az olyan beszámolókat amik kb. hasonló szöveggel érkeznek, idézek, egy közelmúltban kapott beszámolóból: "Ez a büdös kurva meg csak húzta az időt pedig én már nagyon szájba basztam volna, tövig bevágtam volna neki, hogy fulladozzon a ribanc, erre csak éppen hogy a végére bólintott , hogy baszná meg a ..." gondolom nem kell folytatnom... :( Korrektséghez hozzátartozik, hogy pl. ha te voltál fáradt, akkor ne a lányt pontozd le stb... Pontozásnál tényleg vedd figyelmébe az ajánlást, mi mennyi pont.

3. Időpont egyeztetési problémával kapcsolatban nem jelentetünk meg írást, csak akkor ha online bejelentkezéssel kapcsolatos. A lyukra futásokat, a vendég meg nem érkezéseket egyetlen módon tudjuk visszaszorítani, ha online egyeztettek időpontot. Minél többen használjátok ezt a lehetőséget, annál több lány fogja engedélyezni ezt az opciót. A dolog működik, nem volt negatív visszajelzés lyukra futással, vagy vendég meg nem érkezéssel kapcsolatban. Nem tisztem eldönteni, ki a hunyó (vagy még inkább: ki a hunyóbb) a kialakult helyzetért, de más megoldást nem látok, mint az online bejelentkezést. Csak ti tudtok tenni annak érdekében, hogy változzanak a dolgok, én csak az eszközt tudom nyújtani hozzá, ha nem tesztek, akkor reklamálni sem kell - valamit valamiért - nemde?:) Természetesen akiről rövid időn belül sok időpont egyeztetési problémás beszámoló jön, nem ússza meg, azt intézzük, tehát az ilyeneket is írjátok meg, tudva, hogy csak akkor kerül ki, ha többen ugyanazt írják.

4. Ne kövess el indiszkréciót, azaz, valódi nevet, pontos címet, személyes dolgokat stb. ne írjál bele a beszámolóba.

5. Légy kulturált. Pl. a lányoknak nem feje van, hanem arca, amikor arról írsz. Apróságok, de mégis rossz szájíz marad a lányokban, ha úgy írtok róluk ahogy kutyáról, vagy lóról szokás.

6. Légy pontos, ha 10-15 percet késel, akkor ne reklamálj ha nem fogadnak - az idő pénz, itt hatványozottan igaz. Vagy ha késés miatt csak fél órád van (a késés a te hibádból adódik) akkor nincs miért reklamálni.

7. A lányok döntik el, mik a feltételeik, az urak pedig azt, hogy élnek-e a felkínált dolgokkal. Ha valaki él vele, akkor alkunak, egyéb dolgoknak, kicsikarásának nincs helye. A beszámolókon megszerzett írói ismertséggel aki visszaél, és tudomást szerzek róla, az retorzióra számíthat (ahogy eddig is).

8. Javallott már telefonon jelezni mennyi időre szeretnél menni, és mit szeretnél. Ha beszélgetni akarsz, vagy hosszabb ráhangolódás kell, ne lepődj meg ha az ugyanúgy benne van az időben - az idő a tied, arra használod ki amire akarod. Akkor inkább kérj hosszabb időtartamot - mert a lányoknak az idő számít. Hiába nincs szex, ha elveszed az időt a többi vendégtől.

9. Javallott úriemberként viselkedni, a lányokat Nőként kezelni, még ha alapvetően nem is vagy ilyen, a lányok meghálálják, ha nem esik ki a kapa a szádból :)

10. Ha beszámolód nem jelenik meg, annak az alábbi okai lehetnek: frissen regisztráltál be és egyből beszámolót írtál, ilyenkor felmerül a gyanú, hogy manageri a dolog(azaz kamu), legyen akár negatív, vagy pozitív. Ilyen esetben a beszámolód sorsa attól függ, milyen a további munkásságod. Ha nyomdafestéket nem tűrő, vagy érthetetlen szerkezetű a dolog, akkor nem jelentetjük meg a beszámolót - töröljük egyből. Ha valótlanságot tartalmaz (objektív tények, mint pl. lakás berendezése, vagy helyszíne, vagy hölgy külseje stb.) szintén nem jelenik meg. Reklamálni lehet, de általában lepattannak a dolgok, az oldal indulása óta ezeken az elveken alapul a beszámolók megjelentetése. (Lányoknak írom ide megjegyzésbe: hiába bombáztok azzal, hogy vegyünk le beszámolót: ami kiment azt csak nagyon nyomós érv alapján vesszük le, pontosan azért mert nagyon szigorúan ellenőrizzük mielőtt kitennénk.)

11. A lányok csevegésébe az adott lányról - lánynak írjatok, egyik lány témájában ne legyen másik lány ajánlása. Ez a hirdetők kérése - és úgy érzem jogos is. Minden lánynak megvan a maga témája ahol lehet írni.

12. Csevegésben TILTOTT a beszámolókkal kapcsolatos észrevétel. Illetve a lányok MINŐSÍTÉSE is tiltott. Erre a beszámolóban van lehetőséged. A lányok minden beszámolóra külön felületen reagálhatnak, ami mindig megjelenik az adott beszámoló mellett. Beszámolóra csak az adott hirdető reagálhat és nem csevegésben, hanem a fenti módon.

13. Pletykákat, nem tapasztalaton alapuló dolgokat semmilyen formában ne írj be, hiszen ezek nem biztos hogy fedik a valóságot.

14. Poénból fikázás: ilyesmiért kitiltok emberkéket. Szerencsére mostanában már megszűnt nagyjából ez a tendencia, remélem így is marad.

15. SOHA ne említsd a lánynak, hogy beszámolót fogsz írni. Akiről visszahallok ilyet, vagy esetleg eleve a hirdető reklamál, miért nincs kint a beszámoló amit xy írt, a vendég pontjait nullázom, a hirdető pedig nem hirdethet többet az oldalon. Nem kell beszélni, meg kell írni - akkor tuti nincs sumákság.


Vannak akiknek ez az iromány teljesen felesleges, ez az oldal szokásjogon kialakult szabályainak gyűjteménye, melyek így immár "hivatalossá" váltak. Remélem nem kell majd bővítenem a fenti listát :)

Webi
Az évek során rengeteg információ felgyűlt az oldalon, az oldal egyre sokrétűbb és bonyolultabb lesz. Itt találsz információkat arról mi és hogyan működik az oldalon. Mielőtt szexpartner és masszázs beszámolókat kezdesz írni, kérünk olvasd át az itt található leírásokat, hogy képbe kerülj az oldal funkcióival, szabályaival, egyszóval az oldal életével...
Nézd meg a nyertes szelvényeket!
Nyertes szelvények
Gyorskeresés:
mindenhol, szexpartner
Kvíz toplista
#NévMegfejtett feladványok
1.reeves11754
2.VoltVazul1800
3.tk1350
4.Lala291115
5.Berthier785Riport
Tőle kérdezhetsz:
Wanda Gold
Kattints ide
és tedd fel te is a kérdéseidet!
Aurora riportja:
Tovább a teljes riporthoz
EuroGirlsEscort.com