37
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
10:00-tól hívható
26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
1
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
A szolgáltatói lét illetve lányokhoz járás Ezer Arca!

A szolgáltatói lét illetve lányokhoz járás Ezer Arca! hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: DT HunterTagok listája!Új tag meghívása a témába
Ùj Év, Új Topic! Irjátok le, mennyiben változott meg az életetek mióta vendégvárok lettetek, vagy lányokat látogattok! Kinek milyen változást hozott az életében? Pozitív és negatív következmények, hatások az életedben kapcsolataidban, világ nézetedben!
     1 - 9 / 9
Hozzászólás írása...

2015. február 8. 08:02:50
Nagyon jók, amiket írsz, én 12 éve járok lányokhoz, mikor éppen nincs kapcsolatom. Maga az oldal nem szippantott be, de a cseten szerzett beszélgető társak, ismerősök miatt nagyon sok órát csetelek naponta. Ez nem káros, mert jó fej, intelligens hölgyekkel és kollégákkal beszélgetek. ÉS sok új hasznos infót megtudunk egymástól.

Ami a problémám volt a hölgyek látogatásából:
-Egyik hölgyhöz hetente jártam, ezáltal nagyon megváltoztam. Kötődtem hozzá, majd ez miatt inkább 3-4hetente jártam hozzá.
-Egyik hölgynél 20 alkalommal voltam, vásároltam neki, sok közösen megoldott dolgunk volt, ami életviteli dolog, nem szexpartner adatlapján hirdet.
Ez a két fenti dolog még nem formálja át a viselkedésemet annyira, sőt, hasznos volt. Tudjátok, ha az egyik Elit társkeresőre vagy a Csajok és Kanok társkeresőre regisztrálok, a nekem tetsző hölgyek, a fizetési sávot nézik és a végzettséget elsősorban, mi van az adatlapomra írva, utána a képet. Tehát, ott is támogatnom kellene a lányokat.
Viszont, volt óriási változás, amikor hetente kéthetente más-más lányhoz mentem szexelni, oldalak és újságokat böngésztem, hogy rájuk találjak....mikor sok lánytól megkapod a "szerelmet","boldogságot" ajándékért, könnyedén, főleg mikor válogatsz a weboldalon, mint egy modellkatalógusról, eltűnik az emberből az udvarlás, a romantika, a szerelem, a nők iránti teljes körű tisztelet.
Azóta figyelek ilyenekre, igyekszem nem kötődni egyetlen egy lányhoz se érzelmileg, főleg hogy xxx éves vagyok. Ezen felül azt kell mondanom, szemben a hétköznapi barátnő vs. az oldalon talált "barátnő" összehasonlítva, az oldalon talált barátnővel, hatékonyabban tanultam, dolgoztam illetve nem voltak olyan viták, hisztik, szakítások, amelyek akadályoztak volna egy nap-néhány hétre a karrieremben, kedvemben, mint amit egy full time diszkóból vagy pl. suliból megismert barátnő okozna hisztivel, kiszámíthatatlanságával.


2015. február 8. 03:26:06
Szerintem is ki tud alakulni egyfajta függőség, nemrég magamon is észrevettem, hogy kicsit rácsavarodtam az oldalra, és már az ajánlottnál (ha egyáltalán van ilyen :)) is több időt töltök az oldalon. De most már tudatosan védekezek ez ellen, és próbálom inkább a való világban élni az életem, nem ebben az illúzióban.
Amúgy úgy látom, ez másoknál is fennáll, vannak tagok, akik a fél életüket itt töltik. Nem tudom, ez mennyire egészséges...


2015. február 8. 02:34:17
LeMale, ne izgulj, gyere a fórumokba, osszad az észt, oszt jólvan!


2015. február 7. 23:57:44
Én is elég sokat vagyok itt. Talán túl sokat is. De jó a társaság. Személyes találkozó? Hát lennének kételyeim, hogy sokan elmennek-e.


2015. február 7. 18:29:50
Hm... a beszamolok.com formalja az embert azert es az itt szerzett tapasztalatok, meg ugye a randik.
Foleg utobbi idoben azt erzem kicsot tulzasba is vittem a jelenletet az oldalon. Eleinte csak bongeszgettem, olvasgattam besziket.
Ma mar picit csevizek, erdekelnek a tobbiek is, egyes MTk is meg a lanyok interakcioi.... forumtemakba is bele-belenezek
Szoval kezd kialakulni egy kis fuggoseg :)) Napi 1-2 orat tuti az oldalon toltok.
Sokat tanultam az utobbi kb 8 honapban, szexualis kulturaban, női anatomiban :) női lélektan, es emberileg is.
Ugy erzem baratokat is lehet itt szerezni megha neha virtualisan is, pl az MTkkel.
Egyszer jo lenne szervezni valami nagyon belul meghirdetett talalkozot. Mondjuk még nemtom elmennek-e :)) de biztos erdekes lenne latni azokat akikkel itt irogatunk csak neha... akar pl meghivasos alapon. De ha sok ev alatt nem volt ilyen biztos nem is nagyon lesz.
Szoval ha valaki hagyja azert tudja formalni a beszamolok... :) sokmindent lehet tanulni


2015. február 4. 17:11:20
Remélem erre a horogra tényleg mások is ráharapnak. :)


2015. február 4. 15:23:47
Kössz a HSZ-odet Speger!
Ahogy látod, valamiért továbbra sem a legnépszerűbb topik, de te totál jól ráéreztél az általam felvetett témára!
Remélem azért mást is erre fúj majd a szél :D


2015. január 16. 23:38:34
Érdekes a téma és érdekes, hogy eddig nem írt senki.

Amióta lányokat látogatok (masszázs miatt leginkább, de erotikával kombinálva) van egy-két változás.

1. Magánéletben a szex során mintha már "nem mennék el" olyan hamar, vagyis tovább tudom tartani. :) Ez azt hiszem mindenképpen pozitív változás.

2. Ha az a fajta vágy a szex iránt már nem is jött vissza, mint 20 évesen, de mindenképpen jobban vágyom a szexre mint a lányok látogatása előtt.

3. Utóbbi időben volt egy két kellemetlenebb élmény orvosi okokból. Orvosi vizsgálatok, műtét, kórház, orvosok, orvostanhallgatók, nővérek,...... Idegenek előtt meztelenül, vagy majdnem meztelenül kellett megjelennem. Korábban szerintem túlságosan szemérmes lettem volna, hogy bevállaljam. Miután voltam egy két hölgynél (amikor a szemérmességet sikerült leküzdeni), már ez egyáltalán nem, vagy alig zavart.
Az egészségem miatt fontos volt, hogy belevágjak és jól vagyok.


2015. január 2. 07:46:55
Sziasztok, gondolok ez alatt minden fele elonyre, hatranyra, csalodasra, kirekesztesre!
Kinek mit jelent maga beszamolok.com!
Fuggosegek kialakulasara!
Tudtal-e meg magadrol valami olyat amit nem mertel elhinni, vagy csak elnyomtad magadban?
Esetleges jellemfejlodesre peldak, vagy peldatlan szituaciok jo vagy rossz tapasztalatok!

Ja es Boldog Új Évet Minden forumozónak! ;)

Hozzászólás írása...
     1 - 9 / 9