1
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
37
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
10:00-tól hívható
26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Most hívhatod!
Ami látszik és ami nem!

Ami látszik és ami nem! hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: DrhooseTagok listája!Új tag meghívása a témába
Nekem mindíg fontos a illető hölgy belső tulajdonsága is persze a külső is. Érdekelne számotokra mennyire fontos az, hogy a látogatott hölgy, legyen az masszázs vagy szexpartner, milyen nem látható, belső tulajdonságokkal rendelkezik. Nekem az a tapasztalatom, hogy ezek tulajdonságok meghatározzák a találkozás sikerét, különös figyelmet szentelek a beszámolókban, infókban, telefonos beszélgetésben, üzenetekben ezekre a tulajdonságokra.Persze a határokat betartva. Kiváncsi vagyok a hölgyek véleményére is felénk irányozva! Ti hogy gondoljátok?
     1 - 20 / 23
Hozzászólás írása...

2014. június 14. 07:17:15
kedves Drhosse !Eddig ez a tapasztalat!:)Reméljük így is marad!:)


2014. június 13. 23:12:31
kedves Drhosse
hatarozott velemeny igen csak azert irtam oda
mert nem mindenki van ezen a velemenyen
de ez az ok sajatos dolguk :)
koszonom azoknak akik velem egy velemenyen vannak
pusza


2014. június 13. 19:38:20
Köszönöm Drágaságaimnak a hozzászólásokat, Nektek is "bajtársaim", azért nem is olyan lényegtelen téma ez , úgy látom. Most 3napig külföldön vagyok, a Veletek történő hosszú távú kapcsolattartás érdekében a financiális feladatok ellátása is fontos. Ez nem egy új téma.
Persze Golddigger , ugyanazt mondjuk, ugyan az a véleményünk.
Kedves Sonja! Azért azt is sejtem én, hogy határozott véleményed van a világról, csak el kell olvasni a mondataidnak.
Linett kedves! Akkor ezek szerin a magyar pasik a jók !Ugye!
Sziasztok! Ki ne haljon a fórum, hívjátok meg ismerőseiteket is! Köszi!


2014. június 13. 16:28:55
kedves Drhosse
hatarozott velemeny igen csak azert irtam oda
mert nem mindenki van ezen a velemenyen
de ez az ok sajatos dolguk :)
koszonom azoknak akik velem egy velemenyen vannak
pusza


2014. június 13. 14:04:20
Hát igen sajnos!Egyes helyeken elég pofátlanok,nekem az angolokkal és franciákkal ,van rossz tapasztalatom!Persze nem ezen szakma kapcsán:)Itt már nem is fogadom őket!A magyar nők,férfiak ha kozmetikushoz,orvoshoz mennek szépen tisztán,érkeznek!Az angol nők:D Egyszer az egyiket elküldtem zuhanyozni.,mert nem akartam szagolni a szagát a kezelés alatt!Arra hivatkozott nekik nincs annyi idejük a tisztálkodásra,mint a magyar nőknek,ők olvasnak helyette!Soha életembe nem láttam a strandon könyvet a kezükbe,csak:lángost,sört,meg cigit.Ehhez képest minden második hazámfiának könyvet látok a kezébe!Hát ennyit erről!


2014. június 13. 10:57:29
Nem haragszom:) és igazából amit kifelejtettem azt te kipótoltad, én csak az általános telefonálókra gondoltam, a gázosakra nem. Igazad van az automatikusan kuka.


2014. június 13. 10:57:05
Én is azt hallottam egy nyugati szomszédos országban dolgozó lánytól, hogy amit az ottani parasztok a higiéniáról tudnak az katasztrófa! Lehet még nyugatabbra menni, ott se sokkal jobb a helyzet!


2014. június 13. 09:02:20
Ne haragudj Goldigger!De pont a bejelentkezésnél,nem lehet engedményt tenni!Ha valakivel már a telefon kommunikáció se sikeres,azzal vajon milyen lenne a személyes kontaktus?Azért mert látott az oldalon,még nem szeretnék rossz élményt behúzni!Ilyen alapon bárki jöhetne,hiszen mindenki az oldalról néz le!Én is azt tapasztaltam amúgy ,hogy a magyar férfiaknál nagyon ritka,a higiénés probléma,sőt szinte érezni,hogy nagyon aranyosan készülnek a találkára!Jó illat lengi őket körül amikor belépnek,frissen borotváltak!:)Ez annyira jó indítás,nagyon fel tudja dobni az ember lányát!


2014. június 13. 02:14:55
Golddigger, azt gondolom, nekünk, Lányoknak is jobban tetszenek a válogatós, körültekintő férfiak :) Jó, hogy képviseled őket :)


2014. június 13. 02:14:54
Golddigger, azt gondolom, nekünk, Lányoknak is jobban tetszenek a válogatós, körültekintő férfiak :) Jó, hogy képviseled őket :)


2014. június 13. 01:58:22
Minden reszevel egyetertek amit irtal, ebben nem kulonbozunk. Szonjanak en is pont ezt akartam irni:) meg sztem az az egeszseges gondolkozas is


2014. június 13. 01:47:54
Igaz, amit Sonja ír, van, hogy mi vagyunk nehezebb helyzetben. De szerencsére, túlnyomórészt ki lehet hallani a telefonbeszélgetésből is, hogy milyen típus az illető. Távolságtartó? Vagy szűkszavú? Vagy éppen kedves, jókedvű, humoros?
Nálam a telefonbeszélgetésnél sokat nyom a latban, ha már az elején bemutatkozik, és ha udvarias modorban kér információt. :) És ami még bejön: a határozottság. Az igen vonzó tud lenni egy pasinál. :)
Én az ápoltságot már belső tulajdonságnak ítélem, mert az már feltételez egy magasabb intelligenciát. Ha például nem hagymás gyrosevés után érkezik közvetlenül. És ha tudatában van annak, hogy érdemes átmosni a kritikus területeket, mégha éppen előtte zuhanyzott, akkor is, mert az izgalom fokozott izzadást eredményez. Ez mind figyelmesség. Ha még egy kis parfümillat is keveredik a bőre illatával, az már hab a tortán :) Hiába na, mi Nők gerjedünk a jópasi illatra :)
Nekem volt már olyan élményem, hogy az ajtóban egy pillanatra ijedtség futott át rajtam (kigyúrt, tetovált, kopasz, marcona arcú), majd igen gyorsan kiderült: jószívű, kedves és udvarias (és jóillatú) férfivel van dolgom. Az ellenkezőjét nem tapasztaltam még, szerencsére :)

Szép álmokat mindenkinek, jó éjszakát!


2014. június 13. 00:51:16
Hogyne Golddigger, működik a fél óra, de akkorra már megnézted az adatlapját, a beszámolókat elolvastad és kialakulz egy kép a hölgyről, innentő kezdve mellékes, hogy fél óra vagy két nap.Arról beszélünk, hogy valamilyen kép kialakul a hölgyről a látogatás előtt.persze ha valaki azonnali ürítésre vágyik akkor mit számít a belső, de lehet még a külső tulajdonságok is lényegtelenek. Tudod abból nem lesz nagy mutatvány.Én inkább maszturbálok egyet és lehiggadok.Bocs de számomra nincs nagy külümbség egy számomra nem szimpatikus és nem tetsző hőlgy ügyködése és az előbbemlített tevékenység között.Szerencsére ritkán kerülök ilyen helyzetbe.
Sonja jól látja a dolgot, csak sajnálom, hogy a végén oda írta, hogy lehet rosszul látja.Szerintem neki ez határozott véleménye.Bocsánat!!!
Számomra, de lehet, hogy azért mert kiélezett vagyok minden rezdülésre ez már egy információ.Továbbra is mély hódolatom Sonja iránt, nemsokára megnézem az adatlapját, mert jó érzés bogarászni és vágyakozni.


2014. június 12. 21:46:03
szerintem fontos mind két fél számára
nem csak a külső hanem belső tulajdonság is fontos
nehezebb helyzetben vannak a hirdetők ,hisz nem látjuk nem tudjuk ki van a vonal másik végén
ami egyben érdekes,kiváncsi vagy arra h vajon ő h nézz ki,milyen tulajdonságai vannak ,és a pláne h milyen lesz a vele együtt töltött idő :)
nekem pl számít igen mind a 2 két tényező külső :legyen ápolt ,tiszta
a belső :inteligens,normális, szava hihető ,őszinte,és általanos dolgok......
szerintem
de lehet h én látom rosszul a dolgokat...........
na mindegy....


2014. június 12. 19:40:01
2. A szia mehetek hozzád fél óra múlva szerintem működőképes. Sokszor latod írogatni a leanyzót ezenfelul a hírdetese is itt van aki menni akar a sajat oldalaról mar pozitiv a hozzaallasa a te oldaladnal meg neha kell engedni a 21bol elvegre nem csak funbol vagy itt. Eloiteleteket neha kicsit le kell venni.


2014. június 12. 19:35:38
Nem mindenki írja sajat maganak a bemutatkozását vagy van aki eléggé zs kategóriás bemutatkozást ír, de közben mégis jó. Vagy aki nagyon klasszul ír, de a nyelvtanórákról hiányzott. Képek egy kicsit jobb döntés elsőre aztán az írás az etlap utan.
De van akinek olyan a bemutatkozószövege és a stílusa(levelezesbol kiderul) hogy ha nem a teljes nőideálod akkor is elmész hozzá, van amikor extra tapasztalatokért vagy élményekért megy valaki. Nekem is volt ilyen első válaszlevele is olyan stílusban volt, hogy bolond lettem volna kihagyni jó "nagy" kaland volt.


2014. június 12. 17:40:58
Kedves drhosse, köszönöm a meghívást!
Én szeretem követni például, hogy ki tekinti meg a kis bővebb info ablakomat, és mennyire tartja érdekesnek az ott leírtakat. Mindig örülök, ha érdeklődésemre választ is kapok, és így beszélgetésbe keveredünk. Az én tapasztalatom az, hogy a képeken túl, a kommunikáció nagyon fontos vonzó- vagy taszítóerő lehet a Vendégek számára, hiszen a csevegések, hozzászólások által képet kapnak a személyiségünkről is. Az adatlap a "száraz" tényeket tálalja, egy csevegés viszont már sokkal személyesebb, oda-vissza.
Aztán, nagyon is érthető, ha kedves Vendégeink, akik szeretnek körültekintően választani, ők akkor telefonálnak, ha megtörtént a kiválasztás. Hiszen nem kellemes felhívni több lányt, aztán nemet mondani, vagy bizonytalanul állni hozzá az időpontfoglaláshoz. Hiszen az esetleg kellemetlen fényben tüntehtené fel őket. Ezért hát az oldalon történő kommunikáció kiemelten hasznos lehet. :)
Szívesen olvasnám Vendégeink meglátásait erről, igen kíváncsi természet vagyok :))


2014. június 12. 11:22:50
Ínteligens nőtől kaptam hozzászólást és az inteligens ember egyik fő tulajdonsága az alkalmazkodóképesség az élet minden területén.Milyen jó nekünk ez a mi kis világunkban!


2014. június 12. 10:41:01
Hogy lehetne beszélgetés nélkül intimitásba keveredni valakivel!A bemutatkozó szöveg mindent el árul!Nem mindenki olvassa el figyelmesen,vagy nem veszi komolyan!Akkor még mindig ott a telefon beszélgetés,na ott már minden tisztázódik!Te magad tudod mik azok a sarkalatos pontok,amik fölött a férfiak még elsiklanak,de neked nagyon fontos!Na ezeket meg kell említeni ha kérdezik ha nem!Következő telefonokat azonnal nem veszem komolyan!:Szia mehetek hozzád fél óra múlva?Na erre lehet azt mondani,hogy igen?Nem mutatkozik be, nem érdekli semmi csak hogy, jöhet e!Egyszerű kérdésre egyszerű a válasz!Nem!Milyen ajándékért vállalnám ezt be!Nincs az a rózsaszál!Elvégre emberek vagyunk és nem gépek!Udvariasnak, lenni nem csak a királyok kiváltsága!


2014. június 12. 01:36:48
Hogy lehetséges! Senkit nem érdekel ez a téma,csak amit a fotón látsz,valaki el szokta olvasni az adatlapot!?Számomra az adatlap , ha ki van töltve rendesen ,ezer információval szolgál.Van olyan aki úgy választ, hogy éppen ráér!Sonja említette!
Ennyi erővel hihetetlen jó minőségű műbabákat vehet bárki,szinte olyan mint az igazi,és nem beszél, nem rossz legalább nem kell tölteni az időt a beszélgetéssel. Otthon úgyis szétrobban a fejed az asszonytól, már akinek van.Nekem volt ,nem lehetett vele beszélgetni, szép volt, pont olyan volt mint egy mübaba.Jézusom a hideg ráz!
És a szex? Ha szereted a vad szexet elmész egy szerényebb szomszéd tipusú lányhoz.Ha meg a csöndesebb, érzékibb szexet szereted akkor elmész egy egy perverz vadmacskához. Mert pont ők értek rá!Nagyon kétlem, hogy ilyenek lennénk.
És ti lányok?Tök mindeggy kinek adjátok oda legintimebb részeteket, szelektáltok, vagy az is mindeggy hogy melyik bolygóról jött!Csak hozza az ajándékot!Tudom, fontos, én sem tennék másként, azt is tudom nem vagytok apácák , szerencsére, én nem örülnék neki.Tudom én, hogy nem vagytok ilyenek, ismerlek néhányotokat, tele vagytok érzésekkel, nem kell kitárulkozni lelkileg csak a véleményetekre vagyok kíváncsi.Tudom, hogy van véleményetek , szeretek ba/itt javítani akartam, de hagytam így/szélgetni Veletek, tudok is!Beszélgetni is:) Persze sokunk nem egy richard gere, én sem vagyok az, ezek után mindegy , hogy milyenek vagyunk!Tudom, hogy Nektek sem mindegy!Akkor kíváncsi lennék a véleményetekre! Egy közületek már elmondta véleményét és nagyon megtisztelő, hódolatom a Sonjának, mert ami fellelhető róla, kétség kívül bizonyítja, hogy az egyik legértékeseb szolgáltató, a sok-sok csodálatos szolgáltató között.Pontosan tudom, hogy van véleményetek, hát akkor írjatok, azt is tudom,néha kevés az időtök, hálisten!!! Mindenki valósítsa meg álmát a támogatásunkal.
Drága volt és leendő áldozataim! Modjatok valamit!Tele vagytok mondanivalóval amikor ott vagytok Nálatok.Csak egy icipicit súgjatok meg nekünk, hagy tanuljunk!Mi is sugunk Nektek valamit és ebből ti is tanultok!
Ha meg azt mondjátok, hogy ez teljesen érdektelen akkor megy a süllyesztőbe a téma. Én meg egyesével kell, hogy látogassalak Titeket, hogy végre elmondhassátok valakinek mit godoltok erről,utána naptárra lesz szükségem, de hééé! én nem azon az oldalon vagyok.
Végezetül likviditási gondokkal fogok küszködni és pont akkor lesz egy Neked Kedves egy szabad időpontod amikor én már nem leszek, de lennék!
Modjatok valamit. Azt is mondhatjátok, hogy kerestek egy bombázó műbabát, mert nem szerettek beszélgetni Ez is egy érv!
Hát köszönöm! Csak ennyit akartam ! Kösz, hogy meghallgatot valaki!

Hozzászólás írása...
     1 - 20 / 23