26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
37
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
10:00-tól hívható
1
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
Nálatok korrekt a beszámolók száma szerinti rendezés?

Nálatok korrekt a beszámolók száma szerinti rendezés? hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: nagypTagok listája!Új tag meghívása a témába
Ha ezt választom, akkor az elején van olyan, hogy 3 beszámolós, meg 1 beszámolós, aztán a második sorban van 256 beszámolós, meg 183 beszámolós. Mintha ez a funkció nem működne tökéletesen, 1-3 beszámolós lányok is megjelennek a lista elején.
     1 - 9 / 9
Hozzászólás írása...

2014. május 10. 09:09:28
Köszönöm a választ! ..mégegyszer bocsánat, hogy offoltam a fórumot, de hogy visszazökkentsem egy kicsit, hozzáfűzném az eredeti címéhez azt,hogy :
én mindig a keresőt használom, nagyjából ugyanazokkal a beállításokkal, és a keresési eredmények nálam nem a beszámolók száma szerint mutatja a találatokat.


2014. május 9. 23:44:05
Szia Corn!

A Vendégeknek/Az oldalról/Felhasználói gyakori kérdések menüpont ( //www.beszamolok.com/lap/vendegek_gyakori_kerdesei/index.php ) alatt olvasható többek között ez, ami szerintem teljes mértékben választ ad felvetésedre:

"Ha eléred a 4.-5. rangot onnantól kezdve gyk. mindent elérsz az oldalon. Ekkor hajlamosak vagytok több beszit nem beküldeni. Pedig ez egyfajta klub, ahol a klubtagság a beszámoló írás. Azaz hogy ne üljön mindenki a babérjain valahogy el kell érni, hogy legyetek aktívok és ne csak másokra várjatok, hogy majd ők írnak. Pontot levonogatni nem akartunk pl. havonta 10-20 pontot, hanem azt mondtuk hogy a leeső beszik (tiszta lap, vagy abbahagyja a hirdető) ne számítsanak rang szempontjából. Így mindig motiválva vagytok hogy írjatok. És ha belegondolsz ez jó Neked. Hány beszámolót olvashatsz cserébe azért, hogy te is megírod az élményedet? És ez a sok beszi segít a választásban. Tehát annyit kérünk írd meg mindig az élményed, és akkor nem lesz gond a ranggal, és a többieknek segítesz, ugyanúgy ahogy te is használod a többiek infóit. Ha bármi ötletetek van arra, hogy 5 beszi után ne üljenek sokan a babérjaikon és csak szívják az infót, de ne osszák meg, akkor ne habozzatok elmondani nekünk! :)"

Régen én is túlzónak éreztem a szabályokat, de mára rájöttem, hogy az oldal azért tud ilyen jól működni, valamint rendkívül megbízható és hasznos lenni, mert ragaszkodik ezekhez a szabályokhoz. Az, hogy itt sok valós beszámolót találsz, és a hirdetésekben megbízhatsz, az ennek az eredménye. Nem mondom, a szabályok szülhetnek elleérzéseket, súrlódásokat, de aki megérti az okokat, és el tudja fogadni, annak összességében rendkívül hasznos az egész.
beszamolok.com |
www.beszamolok.com


2014. május 9. 20:22:51
Helló
A hozzászólásom nemigazán vág témába, mert ugye a topik címe: Nálatok korrekt a beszámolók száma szerinti rendezés?
Nade ! van itt egy olyan, hogy "korrekt a beszámolók száma.. ? "
Nem akartam új témát nyitni, pedig lehet,hogy megérdemelné.. majd átrágom még magamban.
Azt az üzenetet kaptam a rendszergazdától,hogy :
"A rangod megállapításához jelenleg 4 beszámolódat vesszük számításba.

Még 69 nap áll rendelkezésedre, hogy legalább egy beszámolód közzé legyen téve! Ellenkező esetben a rangod megállapításához számításba vett beszámolóid számát egyel csökkenteni fogjuk minek következtében csökkenhet a rangod! "
Ez milyen munka? Felháborítónak tartom :( Persze , tudom, nem kötelező használnom az oldalt.. de én szeretném! Jelenleg fejlődő rangom van, ha ezt leveszik, akkor majd nem látok bizonyos beszámolókat. Például az itt nem hirdető lányokét. ..meg még biztos van olyan dolog,amitől elesek az említett mellett. Nem értem, mire jó ez..
Az igazat megvallva nem fenyeget a veszély, mert a holnapi napra van lebeszélve randim.. remélem össze is jön! :P


2014. május 4. 10:31:17
Igen, ez lehet a magyarázat. Mondjuk ilyenkor érdemes lenne más háttérrel vagy valamivel megjelölni a kiemelt hirdetőket (ahogy a reklámokat is elkülönítik a keresési találatoktól a google-ben), hogy lehessen tudni, hogy ki az, aki csak a magasabb díj miatt van előre sorolva. (nem organikus találat)


2014. május 3. 11:47:11
bizonytalabbul... azt hiszem, feladom...


2014. május 3. 11:46:21
off: bocs a félregépelésekért, remélem, azért érthető volt, jó ez a világító billentyűzetem, csak bizonytalabbul veszi be a leütéseket, a szemüvegem pedig fel kellene tennem, hogy lássam, mit csinálok :-)


2014. május 3. 11:32:31
Tudni kell, hogy vannak kiemelt hirdetők, akik magasabb hirdetési díjért cserébe gyakrabban kerülnek a látóteredbe, mint a többiek. Én azt vettem észre, hogy a listákon lelegőre a kiemlet csoport tagjai kerülnek, a csoporjukon belül a listának megfelelő sorrendezéssel. Nincsenk túl sokan, így nem zavaró. Majd őket követik a többiek, önmaguk csoportján belül szintén a lista sorrendjének megfelelő rendben.


2014. május 3. 07:03:55
Nincs para ezzel, nálam működik


2014. május 1. 22:41:03
Ti is tapasztaljátok ezt?

Hozzászólás írása...
     1 - 9 / 9