26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Most hívhatod!
37
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
10:00-tól hívható
1
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
     1 - 20 / 47
Hozzászólás írása...

2014. március 11. 23:28:22
mert*


2014. március 11. 23:25:35
Szia drága! Igen, sajnos többen jelezték már felém is ezt, de én mindig megvédelek, hogy valószínűleg azért írod, mer probléma szokott lenni, és valóban gigantikus a méreted:)) Nem kell foglalkozni velük,irigyek!


2014. március 11. 23:23:12
Köszönöm a meghívást! Szép estét! :)


2014. március 9. 08:42:41
Na de Bali !!!

Szerény személyem 75-80 előtti születésű ! Maradnék a Papné-vagy a lánya verziónál :DDD


2014. március 8. 22:29:50
..., és kinek a sekrestyés :)
Egyébként Huff most írt egy olyan beszámolót Kígyóbűvölő Angiról, amiről csak az jutott eszembe, hogy ilyen a jó beszi!
Informatív, szellemes, szókimondó, erotikus de nem közönséges, és minden sorának köze van a valósághoz!
Biztosan nagy élményben lehetett része, hogy így szárnyakat kapott a tolla! :):):)


2014. március 8. 18:25:46
Urak !!

Ízlések,pofonok !!:) Kinek a pap,-kinek a papné,vagy éppen a lánya !!:)


2014. március 8. 18:15:58
TOP50Bestiam, kérded, mit lehet írni egy átlagos randiról? Az átlagos történetet, abból is tud irányt venni az ember:) Azért is szólítalak meg, mert vannak "közös barátnőink," és ha Te átlagosnak is érzed az írásod, azért adott mindegyik iránymutatást. Mindamellett kitűnik, hogy a lányok által nyújtott élményben eltér az egyéni ízlésünk, pont ellentétesen adtuk a jó, és felejthetetlen osztályzatot, de ebből is tanulnak mások, hogy egy egy hölgynek mi az erőssége, vagy a gyenge pontja.


2014. március 8. 14:58:40
Sziasztok!

Nem tudom h sokat tudok adni a leírtak mellé. Szeretem olvasni a jó besziket de jobban szeretem ha valaki jókat ír arról a lányról akit meg akarok látogatni.:D:D:D Az után szoktam nézni h az az MT írt-e egy olyan lányról akinél már voltam. Ha hasonló tapasztalatom volt nem szoktam csalódni az új lányba, bár ott is volt kivétel. Ezért is köszönöm hogy említettétek az Alpha C-t, nekem is a vastagságom gondot szokót okozni egyes lányoknál. Nekem nagyon is jó és fontos hogy említi a nagyságát. Nagyon kellemetlen, a lánynak is, ha nem fér a fogszóra közé, akár milyen jó a lány. (Csak hogy lássátok, van más szempont is:) Végig néztem kinél volt, és nekem nagyon is érthető hogy mért volt legalább háromszor a Lolitánál. Az is sokat mond, ha valaki száz lányról ír de csak egyről hármat. Viszont ha valaki vagy többen is többet ír v írnak egy lányról akkor a BF be van biztosítva, az is egy szempont.

Már több kritikát kaptam a beszieimről, és majd próbálok javítani rajtuk, de nem mindig tudok Bella22 beszit írni (Többen kommentálták) Akkor csak mérgemből kifolyt belőlem. Van mikor jobban élvezem átélni a randit leolvasva mint a mikor a randi lezajlott. Viszont mit lehet írni egy átlagos randiról? Csak akkor írjon az ember mikor van valami érdekes történt? Nem vagyok művész, nem tudom az újaimból kiszopni. Hali


2014. március 8. 08:46:31
Sógor !

Bajom nagyon nekem sincs :) Csak már az első próbálkozásaim tol el telt 8-év, Öregszem,-mondá az öreg szem :D Nem bírnék már napi 3.-Lányt látogatni :D


2014. március 8. 08:40:53
Zászlós úr !

Szerény véleményem szerint. A lányok egymás között ugyan úgy kitárgyalnak minket. Ha nem spontán jelentkezel be,és van ideje információt gyűjteni.

Talán némileg ez fel ér egy beszivel.


2014. március 8. 06:42:13
Herceged, ha már rólunk írnának, szerintem írjanak úgy, hogy mikor jött (aki ott volt, tudja azonosítani, és okuljon) de ne adjon meg becenevet sem. Így engedélyezésre sem volna szükség a részünkről.


2014. március 7. 18:52:05
Hőskor volt Sógor,ahogy mondod:-)))Ezzel a mostanival sincsen különösebb bajom. Csak más...olyan más....


2014. március 7. 05:18:34
Szia szomszéd !:)

Csupán egy gondolat az kiről egy beszámoló szól , és csak akkor kerül ki ha engedélyezi....
Ki kerülnének-e azok a beszik amik valót állítanának,de kellemetlen lenne a becsmérelt szemében ?

Pl: Herceged nem ért a nők testéhez, teljességgel béna szerető, nem hogy kielégíteni, de a kellemes érzés közelébe sem tudott juttatni.

Szerinted ki engedném ???? :DDD


2014. március 7. 05:07:16
Szia Sógor !!:)

Mikor még írtál,írhattál ! Őskor ? Jó korszak volt az de nagyon :)
Tudja meg mindenki, anno mikor ezen oldalon próbálgattam a karmaimat !
Clapton írásai alapján választottam a leendő áldozataimat :) Akinél ő volt-s jól érezte magár az garanciának lehetett venni :) Én meg követtem :)

Sógor,ezért lettünk Sógorok ?

Beszámolók, egy ideje nem nagyon olvasgatok kialakult egy saját szisztéma amit megbízhatóbbnak tartok :)
Azt hiszem magam is a nyálcsorgatósok közé tartozom :)

Kifejezetten utálom azon MT-k írásait akik a saját teljesítményüket ajnározzák, ha olvasok a lány tudására, teljesítményére vagyok kíváncsi !


2014. március 7. 04:49:58
Elsősorban üdvözlet a Fórum hölgy tagjainak. Majd az uraknak !


2014. március 3. 21:13:23
Ez így teljesen elfogatható lenne! Webi után a vendég olvassa és engedélyezi.
Én benne vagyok! Részemről mehet! :)
Elmennék én hozzád nagyon szívesen és nem csak hozzád hanem veled is!!!:)
Csók!!!!


2014. március 3. 21:07:08
kedves Skie,egyszerű ,eljössz ,írok rólad:) aztan vagy kikerül vagy nem:) valahol el kell kezdeni..és persze tenyleg ugy kéne h csakis a vendég engedélyével (akar webi utan ő is atnezi és utanna kerülhet ki)


2014. március 3. 20:48:19
Helló mindenki!:)

Pár dolgot én is hozzáfűznék ehhez az egyáltalán nem rossz témához!:)

Először is, én személy szerint nagyon örülök neki, hogy efféle dolgokról kell (lehet:D) eszmét cserélni!:) Ezzel arra utalok, hogy ezen az oldalon milyen beszik születnek, és mondjuk máshol miről szól a beszik többsége. Tudom, hogy ez evidens, mégis fontosnak tartom, mert vidékiként nagyon sokat szívtam anno ezzel.

Szerintem nyugodtan lehet több beszit írni ugyanarról. Ennek több oka is van (szerintem). Ha valaki tökéleteset nyújt egyszer, miért biztos, hogy legközelebb is azt fog nyújtani? Ha viszont legközelebb is azt nyújt, akkor ugyanúgy megérdemli a beszit, mintha máshoz mennék és róla írnék. (Már csak azért is, mert a régi besziket jóval kevesebben olvassák, mint az újakat.) Félreértés ne essék nem azt mondom, hogy naponta kell írni valakiről, de mondjuk akár havonta miért ne? Ha valaki állandóan ömleng valakiről, akkor a lánynak és saját magának is többet árt vele, mint használ, mert előbb-utóbb mindenki cask legyinteni fog a beszijeire és nem veszik komolyan. A lánynak pedig azért rossz, mert (főleg ha amúgy kevés beszije van) inkább óvatossá fogja tenni a többi vendéget, mint hogy vonzaná őket!:)

A beszi stílusát sokminden befolyásolja, nekem elsősorban aszerint tetszik, vagy nem, hogy mennyi új infót kapok, és hogy az író milyen stílusban ír a szolgáltatóról. Nem szeretem, mikor egy írásból süt a felsőbbrendűség (félreértés ne essék, gyorsan leszögezem, ez nemcsak MTakra igaz, olvastam már nem egy olyan reakciót beszire, amivel a hölgynek sikerült elérnie, hogy gyorsan kihúzzam a meglátogatandók listájáról!:)


2014. március 3. 20:48:02
A beszámolókra visszatérve.
Szerencsére én eddig pozitív visszajelzést kaptam a hirdetőktől és vendégektől is! :)
Persze vannak kivételek és azok lepontoznak, de ez benne van! :)


2014. március 3. 20:45:03
Művésznő!
Én is szívesen fogadnám a besziket rólam! Ha jó ha nem el kell fogadni!
Meglehetne úgy is oldani, hogy a vendég kér e beszámolót vagy sem! Ugyan úgy mint a levelezést, hogy beállítja magának! Szóval én támogatnám az ötletet! :)

Hozzászólás írása...
     1 - 20 / 47