26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
37
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
10:00-tól hívható
1
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
Amit még a beszámolódban sem mertél leírni...név nélkül

Amit még a beszámolódban sem mertél leírni...név nélkül hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: billbrotherTagok listája!Új tag meghívása a témába
Bizonyára történt már mindannyiunkkal olyan élmény, amit valamilyen okból, de mégsem vettünk bele a beszámolónkba. Ez lehetett akár pozitív, akár negatív esemény is. Persze mindezt anonim módon leírva.
     1 - 20 / 366
Hozzászólás írása...

2017. március 6. 19:46:25
Akik(k)ről én beszélek, ő(k) nem szalonban dolgoz(ik/nak). :)


2017. március 6. 19:45:25
Fölösleges engem eltanácsolni a kudarcos esetemtől, mert annak természetesen soha nem megyek többet a közelébe sem.

Játéknak viszont nem fogható fel az, amit a havi büdzsém nem jelentéktelen kis része bán. Ilyen alapon félkarú rablóba is dobálhatnám a pénzt, aztán felfoghatnám játéknak. De nem teszem, mert soha nem szoktam hazardírozni. ;)


2017. március 6. 15:25:18
Igen ebben igazad van (megint!) :) ,)
De alhonvédnek is .
Ha szalonban dolgozik ott látástól mikulásig van úgyhogy nincs ideje pihenni :(


2017. március 6. 15:01:44
Az az érzésem,olvasván a hozzászólásokat,hogy mindenki,(úgy látom) próbál eltanácsolni a kudarcos esetedtől.......! De valamiért,csak a havi mennyiből mennyi, a legfontosabb.Igen mindnyájan pénzből élünk,de ez is benne van a pakliban....................!
Játéknak is felfogható,és minek utána semmi sincs ingyen,hát nem mindig nyerő........... Rá se ránts,görcsösen egy "pásztorórára" nem szabad elindulni! Lazítani, és kicsit "üzletiesebben " figyelni és kezelni,akkor nem olyan rossz ez a buli...................!


2017. március 6. 11:10:07
Van aki megteheti, hogy 'szar napom van mindenkit lemondok' - egyszer egyszer bele is fér.
De ezt nem mindenki tudja megtenni ritkán sem. Pl. szalonban.


2017. március 6. 10:22:07
Ott van a kulcsmondat, Ginánál (megint!) ! :)
Ha valakinek annyira rossz napja van, akkor pihentetni kell a dolgot.
Ugyanis, újfent felhívnám mindenki figyelmét arra, hogy mi is emberből vagyunk és vannak érzéseink (amit a lányok oldaláról annyira szeretnek hangoztatni), ráadásul van, aki pl. hónapokig spórol egy látogatásra, amíg el tud jutni valakihez, és olyankor az illetőt cseppet sem fogja vigasztalni, hogy a lány előző este odaégette a steaket, vagy hogy eláztatta a felső szomszédja.
Lehet, hogy aki megengedhet magának heti 2-3 látogatást, annak mindegy, kb. annyit jelent egy rosszul kifogott tapasztalat, mint ha véletlenül lejárt szavatosságú tejet kapott volna a boltban, de akinek a fizetéséből mondjuk jó esetben havi egyre futja (vagy még annyira sem nagyon), annak nagyon nem mindegy, hogy mit kap cserébe a pénzéért!

(még mielőtt bárki azt gondolná: itt elsősorban nem önmagamnak kívánok balladát állítani, nálam havi 1-2 látogatás belefér, korábban havi 2-3 is megvolt - hanem pusztán az elveket próbálom hangsúlyozni, olyan alapvető normákat, amit a lányoknak éppúgy illene mindig mindenkivel szemben betartaniuk, mint ahogyan tőlünk elvárják)


2017. március 6. 08:41:49
Persze .))
Nekünk is vannak rossz napjaink :)))
Mondjuk én akkor alszok :D Vagy a két cicámmal bohóckodok ők mindíg felvidítanak vagy elaltatnak XDD :DD


2017. március 6. 06:06:34
Lord!

Te, aki már oly régóta (4,5 év) jársz lányokhoz, azt hiszem magad is ezer és egy dolgot tudsz, amitől nem működhet az együttlét. Volt itt szó pasiról, ami miatt megváltozott a lány hozzádállása, de kizárt a te viselkedésed változása, miközben nem biztos, hogy ennyire bonyolult dologban kell keresni a megoldást.

Ha egyszer itthagyta a szakmát, majd visszatért, akkor lehet, hogy valami nem a tervei szerint alakult. Bedőlt a vállalkozása, amiért addig dolgozott, és kezdhet mindent elölről. Vagy ami még banálisabb: megbüntette a rendőr, beteg a kiskutya, kitört a legszebb cipőjének a sarka, odaégette előző nap a steaket, eláztatta a felső szomszéd, összeveszett a legjobb barátnőjével, meghúzták a kocsiját és még sorolhatnám. Valami olyan impulzus érte, ami miatt átmenetileg nem tudott a munkájára koncentrálni.

Avagy.... annyira kedvelt, hogy szomorú volt, hogy amikor ő abbahagyta a hivatást, te továbbra is jártál lányokhoz, ezért nem tudott veled úgy kooperálni az ágyban, mint régen :-) (nem, csak vicceltem)


2017. március 5. 21:00:55
Mindenki lélekben igazat ad neked :)
De tényleg max felejthetsz :))))


2017. március 5. 20:31:56
Nyilván nem tehetek mást én sem, minthogy keresek mást, és többet nem megyen olyanhoz, aki ezt megtette.
De sajnos a kérdésemre ettől függetlenül nem kapok választ senkitől... persze, ez már legyen az én privát bajom (és a pénztárcámé) :)


2017. március 5. 20:27:30
Meg értelek Lord :))
De megkérdezném :)
Aztán elengedném a sztorit és keresnék másik fodrászt ,)


2017. március 5. 20:21:51
Hagy kérdezzek valamit: ha Te pl. jársz egy fodrászhoz, akit kedvelsz, meg vagy elégedve a munkájával is, minden alkalommal ugyanazt az árat fizeted neki, amiért cserébe ő jól megcsinálja a hajadat, de az X-edik alkalommal, miután ugyanúgy kifizetted neki a munkája árát, egyszercsak elbarmolja az egészet ahelyett, hogy rendesen megcsinálná, mint addig mindig... oké, hogy legközelebb máshoz fogsz menni, és többet a közelébe sem mész, de nem éreznéd úgy, hogy nonszensz, hogy a pénzedért cserébe nem kaptad meg azt, amit addig mindig, és azt, ami érte jár...? Nem tennéd fel a kérdést, hogy a kedves borbély ezt mégis hogy gondolja...?


2017. március 5. 20:12:39
Cicuka engedd el :) Máshoz kell menni:)))))))


2017. március 5. 20:09:54
Oké, de akkor ha nála "pasi van a dologban", akkor nem kell vendéget fogadni, pláne nem ugyanazért az ajándékért, amiért korábban.
AZT hajlamosak a hölgyek elfelejteni, hogy ez egy kétoldalú "szerződés", ha úgy tetszik. Az ajándékért cserébe a vendég joggal várhat el valamit, mivel azért az összegért sokunknak nem keveset kell megdolgoznia egy hónapban. És nagyon nem korrekt ezért cserébe IS azt éreztetni, hogy (most már) nem számítunk semmit.
Mondom ezt azzal együtt, hogy (és ez válasz a többiek nagyon elmés hozzászólására), hogy soha, egyetlen dologba sem képzeltem bele többet!! Ergo: nem azt vártam, hogy a lányok 2-3 jól sikerült látogatás után, civilben, grátisz legyenek hozzám kedvesek, mintha a barátnőim lennének (mert akkor lenne helytálló a válasz, amit adtatok), hanem azt, hogy ugyanazért az ajándékért cserébe ugyanazt a megszokott színvonalú produktumot kapjam cserébe! Nem hiszem, hogy ez nagy kérés!

Ha pedig őkelmének időközben civilben alakul valami, akkor arra kell koncentrálni, és hanyagolni az életének ezt az oldalát, nem kell mindenáron a bevételre hajtva behülyíteni a régi kedves vendégeket, és lerombolni az önbizalmukat...!
Már bocsánat, de ha én valakinek az asztalára leteszem azt a minimum 20 rózsaszálat (ami, teszem hozzá újfent, az én keresetemnek nem is olyan elhanyagolhatóan kis hányada, még akkor sem, ha egyébként megengedhetem magamnak!!), akkor a legkevésbé sem az érdekel, hogy ő amúgy most közben valakivel már készül-e összemelegedni, hanem azt várom el, hogy abban az egy órában ezért cserébe ugyanúgy én legyek neki a minden, mint az előző akárhány alkalommal voltam. Bocsánat, ha ez egy kissé lelketlen, üzleties jellegű szemlélet, de szerintem igenis érthető és elfogadható, abban a relációban, hogy ez az egész soha sem az igazi szerelemről szól, egyik fél részéről sem.
Ez nem ugyanolyan, mintha valaki puszta szívjóságból minden hónapban egyszer, csak úgy szívességből eltöltene velem egy pásztorórát, mert ebben az esetben joggal mondhatná azt, hogy "hát, bocsi, de közben nekem van valakim, így már nem tudok neked annyit engedni, mint azelőtt!"
De a hölgyek nekem nem szívességet tesznek, hanem nagyon is megadom nekik érte cserébe azt, ami jár! Akkor én miért ne várhatnám el a magam részéről ugyanazt...?


2017. március 5. 19:09:43
Ez normális Hmoore. Én sem tudnám igazán élvezni ha lenne valakim :))


2017. március 5. 18:54:48
Így van, megfigyeltem annak a csajnak, akinek állandó pasija van nem jó ebben az "iparágban"! És ezt legtöbbször ki lehet szúrni!!


2017. március 5. 18:02:03
Édesem :))))
Pasi van a dologban ,)
Egy csaj akkor tudja 100% átadni magát ha nincs pasija .))))


2017. március 5. 17:37:05
Ami nem megy , azt nem kell erőltetni! És érteni kell a ki nem mondott szóból..................Az Mt.-nek igazuk van, nem kell ezekbe a "látogatásokba" többet beleképzelni,mint amennyi !


2017. március 5. 13:38:18
Igazad van, a lányok nem társat kersnek, hanem fizető képes vendéget. Tiszta sor,
De Szélkakas elve, hogy sosem tér vissza ugyanoda. Ehhez következetes és tiszteletem is érte.
Én viszont vissza visszatérek ott ahol jó volt. De ettől még én sem társat keresek. :)


2017. március 5. 13:33:33
Igaza van Kakas kollegának! Ez egy szexet szolgáltató oldal. Akik itt hírdetnek, azok nem társat keresnek, hanem fizető képes vendégeket. Ezekbe a kapcsolatokba nem kell többet beleképzelni!

Hozzászólás írása...
     1 - 20 / 366