1
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
37
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
10:00-tól hívható
26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Most hívhatod!
A Videkilany.hu hiteles vagy csak egy kamu érdekoldal??

A Videkilany.hu hiteles vagy csak egy kamu érdekoldal?? hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: JudyGoldTagok listája!Új tag meghívása a témába
Az oldallal kapcsolatos felhasználói vélemények és minden más egyéb észrevétel ami a videkilany.hu-val kapcsolatos!
     1 - 20 / 52
Hozzászólás írása...

2016. december 16. 10:19:49
A VL eléggé érdekes oldal. Szerintem senki nem fizetne azért, hogy aztán kétes hírdetőként kerülhessen fel. Ezeket ők maguk rakják fel, hogy hitelesebbnek tűnjenek...
A moderálással sokan (joggal) elégedetlenek, erre kamu hozzászólásokkal ők maguk favorizálják magukat és az adminokat ajnározzák...
Sajnos sok lány viszont csak náluk hírdet, gondolom a tarifa sokat számít, de ebbe nincs belelátásom...


2016. augusztus 1. 10:23:59
Az az egyharmadis csak akkor ha épp nincs rossz napjuk


2016. augusztus 1. 10:05:30
Mert nem mindegy hogy ki mond véleményt. A beírók kb egyharmada vehető komolyan a többi felejtős...


2016. augusztus 1. 08:32:10
Csak utólag nehéz ldönteni hogy jogos moderálás volt vagy sem.
Mert ha fikázás/személyeskedés megy akkor legalább van értelme.
De tényleg sokszor rezeg a léc.

Amúgy egyszer saját szívatásomra elmentem egy olyan lányhoz akit megvádoltak önreklámozással és hogy kétes hírdető
Csak azért mert addig nem volt negatív élményem ....
Szóval ez sem volt negatív az állt az ajtoban aki a kepeken. Azt kaptam amit kértem is nem is volt rossz
A legroszabb az volt hog ykét action között nem sikerult közös témát találni


2016. július 31. 14:27:37
Inkább a sok moderálás...


2016. július 31. 13:51:12
Győri lévén sokat használom azt az oldalt.
Volt már csalódásom is de ez főleg a hölgy hozzáállása miatt annak ellenére hogy a forumán többen is javasolták.
Igazából a forum az ami negatívként tudja beállítani az oldlat a győri lányoknál legalábbis.


2016. április 21. 07:03:31
Nem teljesen értek ezzel egyet. Most megnéztem Debrecent, 14. aktív lány hirdetés a szexpartner oldalon + 5 aktív lány a masszázs oldalon. Szerintem ezen még segítene, ha Webi Úrék picit finomítanának a keresőn és megyére is lehetne szűrni. Ez azért lehet jó, mert így nem csak a debreceni, hanem a Debrecen környéki lányokat is be tudod szűrni. A Pest megyében hirdető lányoknak meg azért segítség, mert azon vendégek, akiknek van autójuk, de Budapesten keresnek lányokat, könnyen beszűr(het)ik a Budapest környékén hirdetőket is, pl. Budaörs, Budakalász, Dunakeszi, Monor, Szigetszentmiklós, stb, stb. Tehát a "Vidék" kategória helyett pl. Megye kategória lenne a települések fölött, ahogy Budapest kategória van a kerületek fölött. Ez ugyanakkor nyilván munkaigényes, mert a Vidék gyűjtőkategóriát szét kell szedni 19 Megye gyűjtőkategóriára. Ugyan akkor persze nem mindegy hogy az ország mely részében keresed a Hirdetőt, ha vidéki lányról van szó. :)


2016. április 20. 19:23:20
Egy-két hirdető vissza jelzéséből tudom pl debrecenben nem ez az oldal viszi be zömében a vendéget a lányokhoz. Volt olyan is hogy megkérdezte a lány miért ide írom a beszámolót!
De kérdem én milyen lenne az oldal ha csak innen onnan egy két lány hirdetne videkén
Meglátásom szerint ez egy olyan befektetés ami lehet valamikor fejlődni fog ,de az oldalt mindenkép színesebé teszi!


2016. április 20. 16:15:49
Ha ismerném a magyarországi hálózati kiskereskedelmi igazgatót, akkor annak nyilván elmondanám az észrevételeimet, ha lenne ilyen. Mekibe egyébként ritkán járok, viszont egy a '70-es években alapított nemzetközi kávézó hálózat magyarországi ügyvezető igazgatóját személyesen ismerem. Előtte nem is rejtem véka alá a véleményemet, soha nem is rejtettem. Meghallgatta, meghallgatja, de azután úgyis ő dönt. Ennyi. Ha jó az ötlet ő profitál, ha rossz, akkor is ő viseli a kockázatot. A fittnessbe, ahová járok ott is el szoktam mondani a véleményemet a tulajnak, ezzel vagy azzal kapcsolatban, pedig elég menő hely Budapest szívében. Több évet lehúztam a kiskereskedelemben, véleményem az lehet, van is, de nem kötelező elfogadni. :)


2016. április 9. 12:01:17
1-2 évért nem szoktunk veszködni, ha valaki 40 de 38 vagy 39 -et ráhagyjuk. ha vaklaki 20 és 19 nek mondja mgát akkor ráhagyjuk. Amikor valaki 25-öt ír be is 29-30 azt mér nem, mert másik kategória. Ennyi.


2016. április 9. 12:00:05
Üdv, ezt nem igazán értem. Te ha bemész a mcdonaldsba akkor hívod az ületvezetőt, hogy miért ennyi a big mac amikor nem sokkal nagyobb mint a sajtburger, és szerinted nem ennyinek kéne lennie? :)


2015. január 26. 11:52:18
Szia Góré!

Véletlenül múltkor a hirdetési tarifákra tévedtem, és vmi nagyon szemet szúrt. A vidéki lányok tarifája töredéke a fővárosinak, és persze így a fővárosiaké többszöröse a vidékieknek. Ezzel egyébként a fővárostól távol lévő kistelepüléseken dolgozó lányoknál egyet tudok érteni, de mi a helyzet mondjuk Pest megyével (főváros környéke) és a vidéki nagyvárosokkal (pl. megyeszékhely vagy megyei jogú városok).

Az is szemet szúrt, hogy travik és férfiak hirdetése a Hölgyekével szemben teljesen ingyenes.
Mennyire lehet hiteles egy olyan hirdetés, amiért semennyit sem kell fizetni?

Itt is indokolt a többszörös eltérés? Nem lenne célszerű szofisztikáltabb díjazást alkalmazni?

Üdv.: lee-dóm


2015. január 26. 10:55:58
Apropó,,, Illik hölgytől életkort kérdezni ? :):)


2015. január 26. 10:49:48
Üdv Webi !

Olvasva ,az ellenőrzés bonyolultságát de annál részletesebb mivoltát.
Felmerül a kérdés, akkor miért lehetséges az hogy az életkor nem teljesen fedi nagyon sok hirdetőnél a valóságot. Vagy némi nemű szépítés elfogadott ??
Ez a jelenség nem csak a vidékieknél van jelen !


2014. október 22. 19:38:48
Elnézést kérek, mégpedig azért mert nem vettem észre hogy érkezett hozzászólás, és nem reagáltam :)

Vidéki lányok kapcsán nehezebb az ellenőrzés de ugyanúgy a végére járunk minden egyes jelzésnek. Az nem azt jelenti hogy alapból hitelt adunk mindennek, hanem a leírt módon ellenőrizzük. Kicsit nehezebb a vidékieket, mert pl. ha pestinél jelzitek hogy nem okés a súly vagy a magasság, admin kolléga mérőszalaggal és mérleggel kibattyog és ellenőrzi..,. Vidékieknél ezt nem tudjuk megoldani, távolról kell managelni. Ezért ekll minél több visszajelzés, és bizony időt és fáradtságot nem sajnálva rá utánanézünk... Amatőr arcos képet kérünk iratot életkornál stb stb. Lassabb az átfutás de minden egyes visszejelzést megvizsgálunk. Visszajelzést pedig a hirdetés oldalon a reklamációnál vagy személyes üzenetben Admin felé várunk.


2014. szeptember 29. 08:28:24
Szerintem eddig is példás melót végeztetek, nincs miért elnézést kérnetek. Én igyekszem minden látogatásomat megírni, akkor is ha nem innen választottam a hölgyet. Ha nem írom meg, annak leginkább a lustaság és/vagy az idő hiánya az oka. Csak itt írok beszit.
De maradva a matematikánál vagy statisztikánál vagy logikánál, ki melyiket szereti: az, hogy más oldalakon lényegesen nagyobb szerencse, szakértelem, stb. kell egy jó szolgáltató kiválasztásához, nem jelenti azt, hogy az lehetetlen. Egyszerűen csak nagyobb a melléfogás esélye. De ha az ember jót talált, az simán megfelel a pesti színvonalnak. Csak hát vidéken még a nagyvárosokban is jó esetben csak tiezede, huszada a felhozatal a pestinek, így jó eséllyel gyorsan a sor végére ér az ember és vagy talált vagy nem. Pesthez közeli városokból egy jó kupakoláshoz Pestre felutazni még elmegy (néhányszor én is csináltam, hogy csak azért mentem Pestre Fehérvárról), de annál messzebbről ez már komoly kihívás. Így aztán a helyi lányok előnyösebb helyről rajtolnak a helyi versenyen a bármilyen kiváló pestiekkel szemben.


2014. szeptember 23. 20:29:24
Itt is volt olyan vidéki lány, aki kamu képpel hírdetett (Ildicica Szentlőrinckátáról), jeleztem felétek kétszer is, és nem történt semmi....


2014. szeptember 23. 18:16:47
Jah leellenőrizzük. Amatőr, arcos képet kérünk teloval selfie, tükör bármi, valamint az oldalon fent lévő fotósorozatból arckitakarás nélkülit, ha gyanú merül fel.
Valamint minden egyes videki hirdetővel havonta egyszer minimum beszélünk, hogy igen él még a hirdetése - azaz csak tényleg olyanok vannak 99%-ban akik tényleg elérhetőek.
E miatt a kettő miatt eleve sok hirdetés kiesik, ami neten ugyan megtalálható de nálunk nem - a kamuk és az elavultak.
a harmadik, hogy a vidéki lányok nehezen veszik a megmérettetést - sokan vidéken igazán csapnivaló minőségben szolgáltatnak - azok ide nem is mernek jönni, mert félnek a beszámolóktól (a vendégek meg olyan mulyák, ha más oldalról választanak, nem írják meg a szívásaikat).
Tehát ugyanaz van mint pesten - itt csak a valódi, minőségi szolgáltatást nyújtó lányok vannak, akikre ez a két dolog nem igaz az messzire elkerüli ezt az oldalt - ahogy pesten is.:)

A csevegés kamu - biztos van, de ezt ne kérd hogy mi szűrni tudjuk... :)


2014. szeptember 19. 18:23:36
LHV, régi szép idők...
Nade, hogy a témánál maradjak: egy időben elég sokat szemezgettem onnan (VL) és igencsak jól jöttek a korábbi tapasztalatok. Sajnos mind a hirdetések mind a fórumok területén kaotikus állapotok uralkodnak arrafelé. Kár érte. Beszámolót az ottani randikról is csak itt és csak egy részükről írtam. Annak viszont kifejezetten örülök, hogy ezen az oldalon nő a vidéki hírdetők száma.


2014. szeptember 19. 18:23:33
Webi-nek !

Szia !:) Dicséretes hogy teret adtok a vidéki hirdetőknek is. De tudjátok e ellenőrizni ugyan úgy mint a Nagyfaluban ????
Mert ha nem , és kamu hirdetés,kamu csaj,kamu szolgáltatás akkor a ti híretekre is megy a dolog !

Meg kell említenem ! Jelenleg is van a Beszen is (kamu) ! Persze más jelleggel !
Telefonos kisasszony (vagy ami rosszabb Madame ) aki 5-6-8 lány helyett egyeztet cseveg az oldalon. És mikor megjelensz a színen, szerencsétlen lány kit kiszemeltél kerek szemekkel néz..... hogy ,vele,azt beszélted meg chat,-vagy a csevegőben, telefonon ???
És fogalma sincs semmiről :DDDD

Szóval ,még lenne mit csiszolni,sepregetni,tisztogatni itt is !!!

Hozzászólás írása...
     1 - 20 / 52