37
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
10:00-tól hívható
1
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Most hívhatod!
Aranyköpések

Aranyköpések hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: Vicky BabyTagok listája!Új tag meghívása a témába

Epic elszólások, lányok egymásközt, vendég-lány közt és telefonban...

     1 - 20 / 231
Hozzászólás írása...

2014. november 13. 08:15:37
kb szerintem is így gondolja :D egyszer utána felvettem még neki a telefont és mondta hogy ne haragudjak hogy olyan szűk szavú volt :D mert biztos ezért nem fogadom :D


2014. november 12. 22:38:17
Egyszer feljött Pestre az egyik vidéki kedves ismerősöm,és kimentünk a Margitszigetre,sétálgatunk,nézzük a romantikus zenélő szökőkutat,stb,egyszer csak megkérdezi tőlem.
Szóval itt szokták összehányni magukat az emberek?
Én meg csak nézek,hogy mi van?,utána esett le a tantusz,mondom neki,
Nem drágám az a Hajógyári sziget amire te gondoltál,már akkor potyogtak a könnyeim a röhögéstől:D
Egyszer csak látom plakáton hirdették a Mamma mia musicelt aminek a zeneszerzői Benny Andersson,és Björn Ulvaeus,épp mondom is neki,hogy ők szerezték a Sakk musicelnek a zenéjét,néz rám én meg kérdezem hát ismered a Björnt tudod melyik együttesben volt?,persze a Boniem!!! Na itt már nem bírtam tovább,majd összecsináltam magam,egész úton ezzel húztam:)


2014. november 12. 20:29:42
az komoly :D és milyen indokkal akar a pasid lenni?
"-úgy még sosem szoptak le, mint nálad!!!
- de hát... magadat szoptad le!
- na és, akkor is nálad volt a legjobb szopásélményem!"

vagy mi? :D


2014. november 12. 08:06:23
Hát nekem is van egy elég érdekes storim :)
Emberünk bejelentkezik és mondja hogy itt van. Mondom nyomja a kapucsengőt és jöjjön fel...
Várom csak nem szól a csengő visszacsörgök hol vagy?
Mondja hát itt. Kérdezem hogy akkor miért nem nyomod a csengőt?
Mondja nem találja a csengőn a számot... Kérdezem hogy jó helyen vagy biztos? és erre tök más számnál állt :D mondanom sem kell hogy özönvíz szerű esőzés volt...Újra útba igazítom. Na végre megtalálja a házszámot nyomja a kapucsengőt de csak nem érkezik meg... kinézek az ablakon ott áll a kapuba és nem jön be.... én meg várom egy száll bugyiba kifestve tettre készen.. kollegina megunja 10perc után és lemegy elé mert hát ugye szakadó esőbe elég gáz lenne ha a festék lefolyna az arcomról
Meglátja az emberünk és hangosan üvöltve odarohan hozzá hogy Delilla Delilla de jó hogy itt vagy... barátnőm a csurom vizes üvöltöző embert leválasztja magáról és mondja hogy felkíséri hozzám... a lakásba érve rám is rám ugrik hogy Delilla Delilla de jó hogy látlak.... na itt megfordult a fejembe hogy nem biztos hogy 100-as az ember itt kellett volna elküldenem (később kiderül miért) na mindegy lefeszegetem magamról a bőrig ázott embert adok neki egy törölközőt és elküldöm fürdeni!
Bekisérem felajánlottam hogy amég fürdik kiteritem a radiátorra a ruháit! leveszi a nadrágot és hirtelen odaránt magához és alsógatyában elkezdte dugni a lábamat-csípőmet... WTF?
mondtam neki hogy ha ezeket nem fejezi be mehet vissza az esőre....
És most jön a csavar! A szobában várom hogy lefürödjön... bejön mondom neki hogy üljön mellém az ágyra és vegyük le a törölközőt! Ekkor jött a kérdés ami miatt a sztori megírodott...
Megnézed ahogy leszopom magam? köpni nyelni nem tudtam
Nulla reakciómat látva fogta és tényleg leszopta magát.....
mikor végzett megkérdeztem tőle hogy miért jár lányhoz ha ki tudja elégiteni magát?
Válasz- mert szerettem volna megmutatni valakinek
Itt küldtem haza
Azóta is zaklat hogy a pasim szeretne lenni


2014. november 12. 01:26:47
Nekem egy nem itt hirdetovel volt egy vicces sztorim. Egy idoben latogattam a holgyet, es egy alkalommal chilis babbal fogadott (ami nagy kedvencem, mivel szeretem a csipos kajakat). Miutan joizuen befaltuk, leheveredtunk, majd kisvartatva azon kaptuk magunkat, hogy 69-ezunk. Nem kellett hozza sok, egyszercsak olyan erzesem volt, mintha egy sutobe dugtam volna a nemesebbik szervemet. Akkor jottem ra, hogy a fogmosas elmaradt. Egyszerre pattantunk fel az agyrol es rohantunk be a furdobe, hogy enyhitsunk a csipos elmenyen :) A vege persze nagy rohoges lett.


2014. november 11. 23:45:39
volt nekem is pár gázos kalandom, de kivülálló számára csak 2 lenne érdekes, az egyiket azonban a hölggyel való későbbi kapcsolatom miatt nem részletezném, azonban itt a másik:

annak idején rá voltam indulva az ázsiai lányokra - tudjátok, amikor így teszik-veszik magukat, de amikor szexre kerül a sor, már sipítoznak, és nem lehet tudni, hogy a fájdalomtól, az élvezettől, a szégyentől vagy mindháromtól - , de sehogy se találtam, aztán egyszer akadt egy lány (másik oldalon), igaz, nem az picike kínai/japán típus, hanem a nagyobbféle mongol, de mondtam magamban, hogy üsse kő, elmegyek.

úgy indult, hogy telefonos csajjal beszéltem, akkor még nem nagyon voltak ebből negatív tapasztalataim, lényeg, hogy a csajszi beígért mindent az alapba (egyébként én KFet és csókot szoktam kérni, meg esetleg ujjazást, nagy ritkán NF-et), szuper mondom. elmentem, ott volt a lány, kicsit fanyalgós volt, de én meg leszartam, mert ázsiai (egyébként akcentus nélkül beszélt magyarul). na a helyszínen kiderült, hogy az ajándék, ami nálam volt, az a tényleges alap programra volt elég, ami óvszeres francia aktus. hát mondom jóvan, most már mindegy, elmentem fürdeni, visszajövök, ő is el. elkezd simogatni, csörög a telefonja (!), "bocs, ezt fel kell vennem", és kiviharzik a szobából(!!!!). én még magamhoz se tértem, hogy most akkor mi a pöcs van. 5 perc után úgy voltam, hogy jó, akkor én most megyek, nem érdekel az ajándék se, de mire ezt végiggondoltam, már vissza is jött. mondani sem kell, totál le voltam kókadva. nem volt könnyű egy félkemény erekciót összehoznia, főleg, mivel ugye én nem nagyon nyúlkálhattam, csók se volt, úgy meg nekem nehéz. nagy nehezen összejött, rám is ült gyorsan, profin lovagolt, én szerettem volna kicsit elhúzni, szóltam is, hogy lassabban, de nem akarta megérteni, inkább rágyorsított, és elég hamar kivégzett.

hát, mondom magamban, ez így top3as a leggázabb keféléseim között, én akkor mennék. idáig egy sima szar dugás lett volna. de most jön a lényeg: mondta a csaj, hogy "nagyon jó alakú farkam van, tetszik neki, nem lehetne-e, hogy még egy menetet összehozunk, és akkor ő is el tudna élvezni". kissé felszaladt a homlokom, de mondtam neki, hogy kis idő múlva megpróbálhatjuk, de én egylövetű vagyok, nem ígérek semmit. mikor kezdtem úgy érezni, hogy talán már alakulhat valami, szóltam, hogy kezdjük, de nem lenne baj, ha kicsit kinyalhatnám, én erre gerjedek, ez van. mondta, hogy nem lehet, az extra!!! ujjazás? az is extra. itt megjegyeztem azért, hogy édes kicsi csillagom, eztet most érted csináljuk, nem az én kedvemért, de ha nem izgatsz fel (márpedig kézimunkával vagy óvszeres franciával nem fogsz), akkor nem leszel megdugva. ezt valamennyire megértette, abba belement, hogy - szigorúan kívülről! - simogathatom a punciját. ennek meg is lett az eredménye, gyorsan gumit húztunk, és kutyapózban dugni kezdtem, vagy inkább ő engem, mert nagyon vadul dobálta hátra a fenekét. hamarosan kezdtem én is élvezni a dolgot, mondom ez egész jó, lehet el fogok tudni menni másodszor is, erre a csaj hörög egyet, megvonaglik, majd kimászik előlem, megköszöni, és közli, hogy akkor akár öltözhetek is.

én itt nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, elvégre nem mindennap történik meg az emberrel, hogy egy szexmunkás kihasználja a testéért (!), amiért ráadásul még ő maga is fizet (!!!). zárópoénnak csak annyi, hogy a lány megkérdezte, hogy szoktam-e beszámolókat írni. mondom előfordul. és hogy ezt megírom-e. mondom az k***aisten. de hogy ezt a második menetet nem kéne megírni. mondtam neki, hogy egyrészt a második miatt érdemes csak megírni, másrészt meg ha azt kihagyom, akkor igen siralmas beszi lesz abból. abban egyeztünk meg, hogy nem írom meg. (ami végülis mindegy lett volna, két héttel később már nem hirdetett, azóta se hallottam felőle. van ennek a sztorinak kb. öt éve is :D )


2014. november 11. 08:43:27
Ez még régebben történt,egy éjszakás randevú volt!Kellemesen elfáradtunk,úgy éjfél magasságára.Folytatás reggel,mondom én balga.Na bele is nyugodott,gondoltam én.Lehetett vagy hajnali fél hat,matatás érzek odalent.Spontán rákérdeztem félálomban,nem tudsz várni reggelig?Pillanatra megfagyott a levegő is,és kitört a röhögés.Nem tudott várni reggelig:)


2014. március 1. 23:32:57
Ó!
Ez nem is olyan bonyolult!
Sejtettem én, de most már tudom is, irány a többcélú mézescsupor!
Simogatni, becézgetni, nyalogatni, farkunkat bele-bele merítgetni ...
Kész Hawai, mesebeli finomságok...
Most már csak valóra kell váltani ...
(Kicsit még várok, duzzasztom az erőművet :D)


2014. március 1. 12:01:21
Le bizony :D
De szigorúan csak a Tigristől megszokott mentalitással: Macikák, Macikák, mikor játszunk már? :D Tigris a farkán szeret ugrabugrálni, de mivel nekem nincs olyanom, nagyon szívesen használom a tiéteket :))) Micimackó mézes csuprot szeret nyalogatni, még az ujjával is belenyúl :O :D Nektek nincs mézes bödönkétek, de játszhattok az enyémmel :DDD Ugye, milyen mesebeli? :DDD


2014. március 1. 11:04:25
Hát ez tényleg durva lehet:):):)
Ha még Angi is fél - pedig egész jól mutatja az új csevegő képe a helyzetet, Ő, mint egy Tigris teperi le a jámbor Mackó-pácienseket -akkor jobb ha vigyázunk!
Kedves I.M.!
Nálam ne is próbálkozz, még a telefonodat sem veszem fel! :D:D:D


2014. március 1. 00:33:46
Durva :DD Kicsit kezdek félni tőled :DDD


2014. március 1. 00:19:25
Találkoztam már cifrább kifogásokkal is, volt hogy hasmenés jött rá a kiszemelt hölgyre, vagy hirtelen belázasodott, stb... :-D Személyes kedvencem közé tartozik az "úgy érzem influenzás vagyok" kifogás is, most egyébként is aktuális... :-) Hát igen... Ilyen az én személyes varázsom... Ledönt a lábadról és fizikai tüneteket képes produkálni... :-DD


2014. február 28. 14:57:41
Háhá :D
Mondjuk az igaz, hogy a barátnők összerendeződnek egy idő után, de azért ez tényleg durva :D :D :D
Szal te ilyen hatással vagy a csajokra? :D Nem semmi :D :D :D


2014. február 28. 09:57:53
Én is hozzátennék egy kellemes kis sztorit a témához, a mai napig vigyorgok tőle, ha visszagondolok.
Megboldogult fiatalkoromban lebeszéltem egy találkozót a XIV. kerületbe. Többször beszéltem a lánnyal telefonban, semmi gond nem volt, még útba is igazított. Amikor a szentély bejárata előtt álltam, egy nagyon fiatal kis vékony lány nyitott ajtót, mire nekem szemeim elkerekedtek, lélegzetem elállt, de mire szóhoz jutottam volna, a lány lesápadt, és csak annyit közölt, "bocsi, most jött meg". Hirtelen lefagytam és visszakérdeztem, "ki jött meg?", mire ő "a havi dolog". Esküszöm hirtelen számlára gondoltam, de azért már gyorsan leesett a dolog, láttam többen tartózkodnak a lakásban, megkérdeztem szabad-e a barátnője, mert vidékről jöttem, és nem akarok órákat eltölteni egy újabb randi leszervezésével... Mire a válasz "Neki is megjött". Na innentől kezdve görcsös nevetéssel hagytam el a lépcsőházat. (elmeséltem a sztorit egy kedves ismerősömnek, azóta minden összejövetelen megjegyzi "megjött végre, kinek szépségétől összemenstruálják magukat a lányok" -néha nagyon gáz magyarázkodni, hogy miért is... :-))


2014. február 27. 15:11:43
Azért erről valahol Te (és a fantasztikus pucsád) is tehetsz :D:D:D


2014. február 27. 08:29:43
pucsítok ahogy kell ,vendeg berakja,fel perc utan kiabál mint akit nyúznak: segítség el fogok élvezni:D


2014. február 20. 15:42:29
Halihóó :)
gondoltam megírom ezt a kis szösszenetet mert én a mai napig nagyon jókat kacarászok rajta mikor eszembe jut:)
Jött hozzám már kb harmadszorra egy nagyon kedves 27év körüli srác (tudni kell róla hogy rossz élmény miatt nem szereti a partnerét orálisan kényeztetni)
Mikor már elkezdtünk bemelegedni egyszer csak megkérdezte:
-nem lehetne egy kis kölcsönös francia?
-de hát úgy tudtam Te nem szereted!
-én nyalni nem szeretek...
-na várj, akkor szerinted mi a kölcsönös francia? :D
- hát az, hogy azt akarod, hogy lesz*pj és én is azt akarom, hogy lesz*pj!!!
kb 3 percig nem tudtam megszólalni úgy nevettem, aztán felvilágosítottam... azóta nem kéri... :D


2014. február 17. 22:41:24
....nincs kutyám,talán nem is lesz.....viszont párszor voltam egy hírdetőlánnyal akinek egy kis fehér kutyája volt....nagyon vidám kis kutyesz,hiperaktív ....legalább is az elején,amig jatszottam vele,késöbb,mikor már a gazdijával jatszottam csak ült és unott pofival nézte a ,,műsört",figyelte a ,,tehnikámat"...Lehet hogy uncsi volt számára,mindennap azt nézni...Meg is kérdeztem a lányt:Ha unatkozik,nem fogja szétrágni a vadiúj PUMA(mi más?)cipőmet???Aaaaah,neem...nem szokott...legfeljebb belepisil!!!!!:DDDDDDD....Tíz percig röhögünk:D


2014. február 17. 13:05:40
Kan... Még jó, hogy csak beszagolt, nem megdugott... :)


2014. február 17. 12:57:25
Szuka vagy kan volt? :D:D:D

Hozzászólás írása...
     1 - 20 / 231