24
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-19
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P

Beszélgetés a beszámolórol

Tovább a beszámoló olvasásához

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-03-14 14:11:50
Noémi válaszára, megjegyzem a hirdetésben az áll, hogy kölcsönösség "bövebben telefonon". Amikor felhivtam Noémi egyik kolléganője tájékoztatott a lehetőségekről, mert Noémi éppen foglalt volt. Nem mondta, hogy nincs kölcsönösség, ill. szimpátia alpján, vagy esetleg kor függő lenne. Nagyon sajnálom , ha bármit félre értett Noémi, vagy esetleg én, vagy a beszámolóban rosszul irtam le. Megint leszögezem, hogy Noémi számomra rendkivül bájos szép és imádni vló NŐ. Tényleg a nagybetüs nő

2019-03-05 16:44:44
Adatlappal kezdtem.Ha gond van azt mindkét fél közölheti.

2019-03-05 15:09:48
Nekem nagyob bejön ez a MILF stílus, meg a holgy szeme is sokatmondó. Soval Noemi reagalasa Gyuri bá beszijere meg kicsit mas kontextusba helyezi a kölcsönösségét. Szoval van itt esely a nyalakodásra, csak tartsuk be a korhatart, engem csak megerősítést h meg kell látogassam . Szemelyit viszek :)

2019-03-04 22:55:10
Fontos infókat adtál meg, mert az adatlapon a kölcsönösség nincs kizárva és az előjáték franciázás is alapként szerepel. A képek alapján meglátogattam volna, de így inkább kihagyom. A kéretlen tanácsok miatt tettem átlagosra a beszit.

2019-03-01 10:23:54
Egy jó beszámolót tettél számomra furcsává, mikor megkérsz erre-arra... Azt is nehezményezem - kissé -, hogy sajnálkozol az 'kár hogy ilyen körülmények...', mintha bűnös lenne partnered, mintha szégyellni kellene... Nos, ezek miatt gondoltam értékelésemet, a majdnem jó írás a végén zavarba ejtett. (egyébként nekem átjött tiszteleted, örömöd)
     1 - 5 / 5

Moderálási elvek

Bár ezen a felületen nem nagyon moderálunk, kérjük mellőzzétek a vulgáris, sértő, bántó hozzászólásokat. A negatív dolgokat is meg lehet fogalmazni úgy hogy ne alázzunk porba senkit, és emberek maradjunk.
Kérek mindenkit, legyen kultúrált, és ne kelljen moderálnunk.
Tartalmi moderálást nem fogunk végezni ezekben a beszélgetésekben, csak akkor szólunk közbe, ha a fenti gondokat jelzik nekünk.

Ez a beszélgetési forma nem váltja ki a beszámoló írást.
Kérünk mindenkit, ha volt a hirdetőnél írja meg beszámolóban.
Amennyiben nagyon sokan itt jelzik, hogy voltak a lánynál, és itt írják le a véleményüket beszélgetésben, beszámolót viszont nem írnak, akkor limitálni fogjuk a beszélgetési lehetőséget, azokra, akik már írtak az adott hirdetőről beszámolót.


Kérem, hogy mindenki saját élményeit elsősorban beszámolóban írja meg, és utána hivattkozzon csak itt rá.

Így etikus.

Sajnos a múltbéli tapasztalatok alapján, sokan akarják személyes indítatású bosszúhadjáratra használni az oldal felültetit. Amennyiben sértett hősszerelmes kezdi telefröcsögni a felületet, az oldalról való kizárást von maga után. Kikosarazott emberkék ne itt próbáljanak bosszút állni.

Az 'ezt nem irom le mert moderálnák' típusú bejegyzésekért azonnal gondolkodási időt adunk. Ha moderálási elvekbe ütközőt akarnál írni, akkor mi úgy vesszük, hogy azt írtál.