0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
07:00-tól hívható
56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ciklon szexpartner

szexpartner

Ciklon

+36308387434

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-07 23:31:59

awed
Lehet adni a szavára
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Ciklon budapesti szexpartner hirdetőről (XI. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
5
Elsőre sikerült egyeztetni, hatékonyan, felesleges duma nélkül, aminek ezen a ponton nagyon örültem!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Jó kis séta volt a Móriczról, lefelé a fehérvári úton, miközben eredetileg nem is hozzá indultam, de mivel másik randimat lemondták így volt időm őt kiböngészni és csak néhány házra lakott onnan.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kellemes kis lakás, jártam már a környéken, egy hasonló házban - mind olyan egyformának tűnnek, de odabent kellemesen be volt lakva, egy-két bugyi ide-oda felakasztva és egy nagyon kényelmes ágy. Kicsi hely, ahol minden megvolt az összkomforthoz.
Ciklon külseje
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Ciklon képei nem adják jól vissza az arca és alkata karakterét. A fotók bár szépek és jól átdolgozottak, mégis csak olyan tömeges érzés maradt bennem utána, mintha szinte mindenki ilyen típusú képekkel hirdetne, nekem nem annyira jön be. Viszont annál kellemesebb volt a valós személyét megpillantani. Magas, formás hölgyről van szó, erős tekintettel. Nagyon tetszett ahogy előttem sétált és a lábait szorosan egymás elé, csámpásságot utánozva lépegetett, fenekét mindig kitolva.
Action
Ahogy megérkeztem gyorsan invitált is a tett szobájába, ahol lekaptam a ruháim, mielőtt még azt gondolhatta volna, hogy szégyenlős vagyok. Nem tudtam hogyan megragadni, esélyem sem volt lebírkózni, úgyhogy a kezdeményezés az övé volt, mindeközben folyamatosan kérdezte, hogy minden a kedvem szerint alakul-e. Arra kértem, hogy franciázzunk, először csak én neki majd ő nekem és végül a kedvencem, mikor szépen az arcomra csücsült és mélyen már-már letorkozott, miközben sima csiklóját nyelveztem. Itt gyorsan ki is derült, hogy nem volt egyszerű napom, mert mielőtt megállíthattam volna őt, már el is értem a maximumot... jól belefeledkeztem húsos puncijába. De így volt tökéletes. A maradék időben megmaszíroztam, dumáltunk és jó kis belátást kaptam hátsójára a széttárt lábaival.
Elszámolás
Korrektség:
5
Előre rendeztük, ahogy kérte és több maradt nálam, mint amennyi általában szokott. Jól éreztük magunk és ez nagyon jól megérte!
Összkép
Ciklon egy energikus, jókedélyű anyuka, érezhetően megjárt sok nehézséget és nagyon büszkén viseli, ezért nagyon jó benyomást tett rám, aznap ez kifejezetten jól esett.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Ciklon szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-11-22 00:35:41
Nagyon jól leírtad a hölgyet, tetszett. Az összefoglaló is hibátlan. Szerintem minden szavad illik rá. Tökéletes leírás egy látogatás után, legalábbis nekem ez jött át! Gratulálok!

2018-11-08 12:37:22
Biztatásként értékelem jóra, mert mindennek a leglényegét csak leírtad, mégis szűken adagoltad az infót.

2018-11-08 11:16:52
Itt-ott némi ellentmondást vélek felfedezni. (Egyeztetés, megközelítés.) Fürdőről, fürdésről nem tettél említést.

FunkciókCiklon legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-03-03) : Minden pózban aktív, rendes hanghatásokkal kísérve, jajj de jó volt. Befejezés végül állva, kézi, franciás kombinációval történt, csókokkal szájra, mellkasra,

felejthetetlen: 3db
(2018-11-27) : Háttal ült belém. Valami csoda volt ahogyan dolgozott. a popója járt mint a motolla. Kértem, hogy forduljon meg. Lovacskáztunk egy csöppet. Na ez igen.

(2017-12-13) : Persze mind ezt skubiztam a tükörben és ismét a pornó jutott eszembe, de miért? Rendesen megdolgozott Ciklon, de elnyerte jutalmát mert ismét kezében lüktettem orgazmusom után. Nagyon hálás voltam ezért neki.

(2016-09-23) : Franciája is kellően ütemes, heves, többször végignyalogatta a teljes hosszt. A golyókkal is foglalkozik, sőt, mikor látta, hogy mennyire tetszik, oda helyezte a hangsúlyt.

nagyon jó: 2db
(2018-08-01) : Harckészültség is megérkezett úgy hogy gumit rá, és már nyomtam is neki először szemből, lábakkal a nyakamban, aztán hátulról, csak úgy tolta magát

(2018-07-20) : Térde erszkedett és bekapta, az éledező kukimet. Majd ágyre heveredtünk és folytattuk a csókot. Egy idő után elindultal dél felé, és ciciket, majd puncit kényeztettem.

: 16db
(2019-01-15) : A franciája remek, de tényleg. Nem siet, nem akar kivégezni, gyorsan ráérez, hogy neked mi tetszik, odafigyelősen, érzékien csinálja. Foglalkozott a környékkel is. Amikor elkezdtem simogatni, úgy helyezkedett, hogy hozzáférjek, tehát reagált rám, ami jó.

(2018-12-11) : Ezután mellé térdeltem, és ő vette kezelésbe a tábornokot a szájával. Azt már smárolás közben is éreztem, hogy nagyon fürge kis nyelve van, nem is csalódtam. Tövétől a hegyéig, jó bőnyálas szopást kaptam, csak úgy cuppogott.

(2018-11-28) : Az ágyon franciával kezdte, amit olyan ügyesen csinált hogy kedvet kaptam hogy kölcsönösen folytassuk. Isteni finom puncija és jól markolászható popsija van.