56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
25
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
07:00-tól hívható
0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Jázmin szexpartner

szexpartner

Jázmin

+36705900233

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-03 21:45:29

Máté7
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Jázmin reagálása

Szia, köszönöm, hogy időt szakítottál az élményeink leírásához, nagyon üdítő volt a kedves és férfias társaságod, remélem minnel hamarabb megismételjük, én már nagyon várom, addig is millió csók :)

Szexpartner beszámoló Jázmin budapesti szexpartner hirdetőről (XIII. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam és elsőre fölvette.Könnyedén ment minden minden kérdésemre pontos választ adott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Az odatalálással nem volt probléma gps-el. Tömegközlekedéssel megközelíthető pár perc séta árán.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy panelház ami már az utcáról nézve is a luxust sugározza.A ház sokadik emeletén található a lakás ,lift is van azoknak akik nem szeretnek lépcsőzni.A lakás csodás akárcsak lakója .Fürdő rendben több tusfürdő,szájvíz.Törülközőt az elején és a végén is újat kaptam.A baszobában az akció színhelye egy hatalmas franciaágy ami előtt egy kb 2x2 m-es tükör fokozza a látványt.
Jázmin külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Fiatal,kedves és nagyon ,nagyon sexy de tényleg sokkal szebb mint a képeken.
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Megérkezésem után a baszobába kisért .Ledobtam a ruhám gyors zuhany. A szobába belépve ő az ágyon várt rám . Mellé feküdtem és egymást simogatva csókolóztunk szorosan összebújva.Csókolgattam a finom selymes bőrét. A keblét markoltam majd a bimbóját csókolgattam. Ezek után megkérdezte,hogy gumival vagy natúran szeretném a franciát. Természetesen natúran kértem . Fantasztikusan franciázik néha néha a szemembe nézve. Éreztem hogy közel a vég ezért az ágy mellé áltam és így franciázott tovább. Oldalra nézve a tükörben nézve is fokozódik a látvány és nem bírtam tovább és az utódokat a mellére és a combjára lőttem. Elment zuhanyozni és utódmentesen tért vissza.Az ágyon összebújva beszélgettünk egy kicsit. Nem gondoltam volna ,hogy ilyen okos lánnyal fogok találkozni. Újból csókolóztunk és megkérdezte szeretném e a második kört . Hát ,hogyne és elkezdett franciázni . Hamar fel is állt a Mindenek Ura gumi fel és missziben kezdtük és ebben is ért a vég . Beszélgettünk még egy kicsit ,de nem akartam visszaélni a vendégszeretetével ,mert már egy két perce lejárt az óránk úgyhogy gyors zuhany és sajnos búcsúznom kellett tőle a következő találkozásig.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A pesti átlagot az elején letettem egy szekrényre ami a távozásomkor is ott volt.
Összkép
Olyan jó érzés volt ahogy élvezte és ölelve húzott magába. Legszivesebben elvenném feleségül,de sajnos a makktársakkal osztoznom kell. Úgyhogy csak annyit tehetek ,hogy minnél gyakrabban meglátogatom.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-11-05 15:05:56
B.betyar letedre is nagyon jo kis beszit irtal, csak igy tovabb!

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-11-15) : Az elejétől kezdve nagyon jól volt jelen Jázmin hercegnő. Közeledett, simogatott, kérdezett - nem tolakodón, pont úgy, ahogy jól esik. Felajánlotta, hogy segít levetkőznöm, ennek nagyon örültem. :)

(2018-09-16) : Franciás kényeztetéstis kaptam bőven, ami nem pornós, hanem barátnős, aki ki van éhezve minden porcikámra.Amint a puncijához értem teljesen nedves volt amibe bele is kellett kóstolnom.

felejthetetlen: 2db
(2016-08-27) : A masszpadra felfeküdtem háttal,mert látni szeretem a szépségét massz közben is.A lábmasszázst kértem és kaptam.Jól esett ahogy eme gyönyörű nő kezeivel olajosan ápolta eme testrészeimet.

(2016-07-20) : A masszírozást a lábaimnál kezdte,onnan haladt felfelé.Kérdezte ,hogy mennyire legyen erős,én inkább ezt részesítettem előnyben.ügyes erős kezei gyúrtak át.

nagyon jó: 7db
(2018-12-22) : Félárbócra ereszkedve kerekedtem Jázmin fölé és kezdtem el csókolgatni, miközben ő rámarkolt a kis Szenderudira és elkezdte keményen pumpálni bele a vért, közben azért a Senoritát kezdtem megszabadítani az egyberészes ruhától

(2018-10-02) : A franciája szembenézős, inkább barátnős, lovagló pózban is nagyon odaadó, bár nem az a csípőtekergetős. Kutyusban viszont nagyon kutyus és az a tükör ott nagyo feldobja az ember kedvét.

(2017-10-24) : Majd helycsere, és Jázmin következett. Lábaim közé helyezkedett és finom franciába kezdett. Nagyon jól kényeztet, szép haja combomat simogatta, én moziztam, és el-el tűnt legjobb barátom Jázmin ajkai közt.

: 17db
(2019-01-26) : Ezek után a hátamra parancsolt ellentmondást nem tűrően és most én lettem kényeztetve finom ajkai által. Óvatosan végigszántott azzal a játékos nyelvecskéjével, lágyan, lassan haladt, tudja a huncut, hogy húzzon fel.

(2019-01-16) : Nem is vartam sokat s mar kértem is a gumis franciat. Amit amúgy alaposan csinált a hölgy. Néha néha rá szorította az ajkait a makkra hogy jell, s igyekezett a szem kontaktust is tartani.

(2019-01-13) : Mivel már nincs szükség verbális megerősítésre, az izgalmi állapot fokozása után, már fordult is lábaival felém, azok közé véve egyértelműsítve, hogy itt az idő. Hát van aki ennek ellen tud állni? Nem volt mit tenni ráfordultam a célegyenesre és örömittasan temettem a fejem csábító vendéglátóm puha combjai közé.