0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 12-21
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-21
11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-16
24
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 8-19
Lara1 erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Lara1

+36204767236

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-12 13:01:51

Flamex
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Lara1 Budapest 2018-09-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
A kapcsolatot az oldalon keresztül tartom Larával, néha kedves üzeneteket is kapok tőle, privátban is, de a cseviben is aktív, és naprakész. Amikor ír nekem, mindig bearanyozza a napomat, imádok tőle üzenetet kapni. Ebből kifolyólag könnyű vele egyeztetni, de szinte biztos, ha ki van írva adatlapjára, hogy most elérhető, akkor sikerül őt elérni. Szokásomhoz híven pár nappal előre jeleztem látogatási szándékomat, így könnyen találtam nekem megfelelő időpontot. A várva várt nap reggelén, még küldtem egy SMS-t, hogy minden OK, számíthat rám. A mai randinkra "fürdőkádban gyertyafényes, habos, pezsgős fürdést" is terveztünk, ami egy kicsit több előzetes koordinálást és felkészülést igényelt, Lara részéről, no meg az én részemről is, hogy minden feltétel adott legyen.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Buda forgalmas csomópontja, így a megközelítés a reggeli, vagy a délutáni órákban nehézkes, viszont a villamos szinte a ház előtt áll meg és abszolúte megbízható sűrűséggel közlekedik. Én viszont most utóval közlekedtem, mivel a déli órákban ez kiszámítható, és kényelmesebb is, sőt a környékbeli utcákban sok szabad parkolóhely is van, igaz a főúton várhatóan nincs, de egy pár percet rászánva, még árnyas hely is található.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy a múlt század 50-as éveiben épült téglaépítésű háztömb, több lépcsőházzal, de Lara profin elnavigál, a kapun való bejutás diszkrét, csak a megfelelő, kódot kell bepötyögni, és máris a lift előtt találod magad. Nincs körfolyosó, és kíváncsiskodó szomszédok, a liftből kiszállva, már nyílik is a megfelelő ajtó. A kijutás már kicsit nehezebb volt, a sok sok kapcsoló közül párat megnyomogattam, mire a kapunyitó halk berregése végre megszólalt.
A randi helyszíne ideális, rögtön a bejárattal szemben van Lara kuckója, minden olyan szükséges kellékkel ami egy ilyen kellemes 0szeánsz kelléke. A földön matrac, ez kissé a kelleténél süppedősebb, de viszont sokkal kényelmesebb mind a tatami. Kis asztalka, rajta gyertyák, de azért az állólámpa is bekapcsolva, így lehetőség van vizuálisan is gyönyörködni Larában.
Fürdőszoba…. tiszta rendezett, hangulatvilágítás itt is, most…., de erről majd később, mert ennek is jelentős szerep jutott.
Lara1 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lara egy csodálatos, aranyos formás tinilány, sportos alkat, erről mindenki a feltöltött fotók alapján is tisztában lehet. Már nem először járok nála de mindig megbabonáz gyönyörű kék szemeivel, csodálatos alakjával, és nem utolsó sorban közvetlenségével. Első randi esetén Ő is kicsit nehezen oldódik, de mi már túl vagyunk a kezdeti nehézségeken. A tetkók ízlésesek, és harmonizálnak egymással, és Larával is, izgalmas végig csókolgatni a lágyan lefutó formákat, ami kiemelik az összhatást. Meg kell említsem még ugye a képeken is látható műkörmökeket. Nem kell aggódni, ez sem a masszázsnál sem a kényeztetésnél nem zavaró. Én mostanában kifelyezetten kedvelem, olyan különlegesség, mint a csodálatos szemei, vagy tetoválásai, egyéniségének velejáróii, én ilyennek szeretem Őt, lehet hogy talán elfogult vagyok?

Erotikus masszázs
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Megérkeztem és beosontam egy résnyire nyitott ajtón, természetesen mögötte Lara várt, meg is rémültem volna, ha ez másképpen lett volna, és véletlenül eltévesztve az emeletet a vasorrú bábát találtam volna ott egy nagy szívlapáttal, no de megnyugodtam, egy pici vékony lányka mosolygott rám, az általam kért szexi bébidolban, magassarkú nélkül, a maga egyszerűségében, smink nélkül. Igen éreztem, egy másik dimenzióba kerültem ahol, egy ilyen gyönyörű lány kedvesen átölelt, és egy barátnős csókkal üdvözölt. Egyből sikerült kikapcsolni a nagyvilág minden gondját baját. A kis szobába gyorsan lepakoltam, előzetes megbeszélésünk szerint egy stresszoldós, habfürdős lubickolás várt rám, a kád előre elkészítve, így gyorsan ledobáltam ruháimat, és Lara a fürdőszobába vezetett. Itt a hangulatról gyertyafény gondoskodott. Kibontottuk egy "kis pezsit", koccintás után megszabadítottam Larát is szexi ruhácskájától, és közösen becsobbantunk a habos kádba. Itt kellemes masszázs is volt, igaz alárendeltetett az erotikának. Laránál összefolyik ez két programpont, de ha kifejezetten a masszázsról szeretnék írni, akkor kiemelném az érintések művészetét amit vendéglátóm csodás technikával alkalmaz, ez a legkellemesebb masszázs, igaz egyre több masszázs beszámolóban olvasom, hogy "masszázs az nem volt".
Nehezen lehet elválasztani, a masszázst és a kényeztetést, Lara masszázs közben is folyamatosan kényeztet. A kádban feküdtünk, nyakig finom meleg vízben, ekkor is először talpmasszázst kaptam, majd finoman a combokat vette kezelésbe. No… gondoltam, ilyet az "SZTK"-ban is felírhatnának nekem receptre. A combmasszázs után értelemszerűen Ficánka került sorra, de ez már a következő fejezetben részletezem, hogy a törénetileg folyamatos legyek.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Szóval a meleg víz kellemesen ellazított, kihasználtuk a helyzet adta lehetőségeket, de közösen újabb erotikus lehetőségeket kerestünk amik a kádban művelhetőek, közben néha jókat nevetgéltünk. Lara ötletére, lábával kezdett kényeztetni, ezt hívják a sötét oldalon láberotikának, persze gondoltuk nem történhet itt sem ebből szentségtörés. Próbáltam én is aktivizálni magam, Lara hozzám bújt és gyengéden megmasszíroztam a hátát, különös figyelemmel a popsira is koncentráltam, no és persze a cicik sem maradhattak ki. Persze Ő sem volt tétlen valahogy úgy ügyeskedtünk, hogy közben kezeivel Ficánkát is kezelésbe vette. Szerencsére a kád elég tágas volt, így szórakozásunknak sem szabott határt. Miután kimerítettük összes ötletünket a kád által nyújtott lehetőségek keretei között, így gyorsan közösen megtörölköztünk, Lara elfújta a gyertyákat, majd a szobában a matracra heveredtünk, összebújva szerelmes csókok között öleltük egymást. Közben kedvesem Ficánkát simogatta, majd úgy helyezkedett, hogy kézzel és szájjal is tudjon nekem örömet okozni. Kértem hogy úgy forduljon, hogy én is aktivizáljam magam, már nagyon kívántam hogy belekóstolhassak finom puncijába. Elmélyültem a feladatba, remélem kellemes perceket sikerült okozzak.
Hosszas nyalakodás után, pihegtünk egyet, majd következett a randink fénypontja a csúszkamasszázs. Aktívan összekentük egymást masszázs olajjal, és kezdetét vette egy csodálatos és élvezetes petting jellegű szeretkezés, persze a kategória lehetőségeit szigorúan figyelemben tartva, közösen ügyeltünk, hogy Ficánka nehogy a tiltott helyre tévedjen, de az érzés mégis mindkettőnknek hiánytalan legyen. Majdnem így ért a vég, de
a megfelelő ütemű kézi levezetés hozta meg a happy érzést részemre, mivel azt is jól tudtam hogy Lara nem szereti, ha a szájába élvezek. Persze ez nekem tökéletes végkifejletnek bizonyult, hiszen ezt tudva vagyok visszajárós vendége. Mindezért kárpótol kedvessége, és az a kifogástalan barátnő feeling amivel egy olyan világba repít ami rabul ejtő.
Letisztogattuk magunkat, majd ajkaink csókban forrtak össze, Lara csókjai különlegesek, és nagyon érzékiek. A csodás happy finis után megajándékozott még egy lágy levezető arcmasszázzsal.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Másfél órát voltam nála, a telefonos kommunikációban részletesen tájékoztat. A rózsaszálak budai átlagot képviselnek.
Összkép
Nagy örömmel tölt el, hogy Larának akkora szíve, van, hogy egy picit én is beleférek, és ezt velem is érezteti, és nagyon tud szeretgetni, és ez csodálatos. Ebből a dimenzióból nehéz visszatérni a való életbe. Imádom ezt az időutazást vele.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara1 erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Lara1 nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókLara1 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2018-12-16) : Olajjal masszírozta a felső testem majd krémmel a végtagokat. Totális el lazulás volt minden perc. Masszázs végéhez közeledve be nyúlt lábaim közé majd heréim is kezelésbe vette .

(2018-07-25) : Lara bekrémezett és kimasszírozta a hátamból a munkahelyi ülés okozta görcsöket. Nagyon jól esett, és bár épp most is számítógép előtt görnyedek, alig érzem, szóval hatékony volt a kisasszony.

(2018-06-18) : Lassan érzékein és gyengéden simogattam csodás ciciket majd szép lassan lentebb haladva a csípőket, a comb belső vonalát. Incselkedtem az erotikus zónákkal, Lara kezeivel széthúzta szemérmét és tobzódhattam a szirmocskák rejtelmeiben

nagyon jó: 7db
(2019-02-15) : A masszázs kérésemre olajjal történt (a krém is elérhető opció). Közben beszélgettünk egy kicsit az élet dolgairól, kellemes volt a hangulat. A fordulás (nagy örömömre) viszonylag hamar érkezett.

(2018-08-15) : Ezután az én kényeztetésem következett, ami szintén masszázzsal kezdődött. Pici alkatához képest jó erővel dolgozik, és mivel ezer éve nem jártam masszázson, nagyon jól is esett. Lábtól indultunk

(2018-05-23) : Aztán fordult a szereposztás és Lara kényeztetett engem - no ő aztán sikeres volt! Először a lábam közé térdelt, és így nemcsak a rúddal, hanem a környékkel is foglalkozott.

: 9db
(2019-02-28) : Hasra feküdtem és a hátamat kezdte el masszírozni. Nem tanulta a masszázst ez kiérződik. A mozdulatai hosszúak végig a derekamtól a hátam felső részéig. Hol erősebb hol kicsit gyengébben csinálta.

(2018-10-12) : Olajjal kértem mert az sikamlósabb...rendes volt mert figyelmeztetett, hogz az nehezebben jön le, de nem érdekelt :-) Kérdésemre, hogy tanulta-e valahol a válasz az volt, hogy nem,

(2018-07-12) : A hátamnál kezdte és úgy haladt a lábaim felé. Közepesen erősen maszíroz, de én ezt szeretem. Aztán én is kedvet kaptam a masszázshoz és megkértem, hogy feküdjön hasra. Levette a bugyit, csak mert zavart.