5
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
27
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Carmen szexpartner

szexpartner

Carmen-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-11 17:16:28

Péter06
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Carmen Budapest 2018-09-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Először telefonon sms-ben történt némi informálódás, majd telefonon is hangját meghallva pontosítottuk a részleteket. Rendkívül kellemes hangtónus, búgó, mégis nőies hang, mellyel élvezettel suttog a füledbe. ;)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Bkv-val, egy kis gps-es navigálással könnyen megközelíthető a kellemes lakása a hölgyeménynek. :) Nem volt probléma :)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Viszonylag újabb építésű ház, és a lakás is, melyről árulkodik az igényesség és a tisztaság, minden a helyén, hatalmas franciaágy, a berendezési tárgyak csak még inkább ezt a benyomást támasztják alá, "nincs is jobb alkalom és helyszín egy kis légyottra" :))
Carmen külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Varázslatos Szőke Amazon...nincs jobb szó rá, gyönyörű szép Nő, finoman plasztikázott száj, érzéki csókokkal, francia nyelvleckével párosulva, hosszú leomló haj, égig érő combok, amire a 8 centis magassarkú még inkább rádobott. Nem vagyok egy alacsony férfi, éppen emiatt is volt ebben a kis cipellőben üdítő látvány a hölgy. Ám ami mégis kifejezetten vonza a tekintetet, azok a hatalmas, dús keblek, ami szintúgy plasztikázott, de mégis megőrizte a természetességét, kellemes tapintása volt, az ember legszívesebben egész nap a kezei közt akarná tudni. :)

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
4
Megérkezésem pillanatában egy finom csókkal üdvözölt, amit viszonozva magamhoz húztam, kellemesen kezeim közé fogva veszes fenekét, majd megmutatván a célhelyiséget, gyors vetkőzés után még gyorsabb zuhanyzást indítványoztam. Már nagyon a kezei, édes szája között szerettem volna lenni, így elég rövidre fogtam a zuhanyzást, de természetesen üdén és tisztán érkeztem vissza a szobába. Visszaérve a szobácskába, miután Carmen elfeküdt a hatalmas ágyon, mellé térdeltem, ki sem kellett mondani, látszott, hogy mit akar, édes szopogatásba kezdett, ami varázslatos élmény volt, először finoman, majd még inkább eltünve a szájában. Utána kérésemre egy 69-es formáció következett, ahol én is felfedezhettem puncija rejtett zugait. Kikötötte, hogy nincs ujjazás, ám megtisztelve éreztem magam, hogy nekem mégis megengedte - egy gyors körömellenőrzés után -, amit szemmel láthatóan nagyon élvezett. Első körben így is akartam eldurranni, verte a farkam rendesen, szopta, mélytorok, minden, ami egy felejthetetlen élményhez kell. Kértem közben simogassa, nyalogassa a zacskót is, aminek készségesen eleget is tett. a Szájában lett vége az első menetnek. Gyors tisztálkodás után kis szusszanásnyi ideig elég jól elcsevegtünk egymással. Kifejezetten értelmes, nagyvilágot látott hölgyről beszélünk, és ez a tapasztalat az egész személyiségén meglátszik. Ha lehet mondani ilyet, egy igazi Nagymacska FENAVAD :))) A kellemes beszélgetés után egy kis nyelvleckét kértem tőle, mert már kezdtem elfelejteni a tanultakat, majd kértem térdeljen fel, és dőljön előre, hogy ilyen helyzetben is belenyalhassak abba az édes nedűbe. Érzékien nyaltam-faltam, birizgáltam, közben ujjaztam a drágámat. Finoman próbáltam megszívógatni is, vagy harapdálni, de azt mondta, azt nem szereti, mert nagyon érzékeny a kis, finom puncija, de nem bírtam már magammal és óvszer feltétele után belülről is megtapasztalhattam édes kelyhecskéjét. Nagyon sok pózt kipróbáltunk, amire erőm és kitartásom engedett. Volt kutyapóz, kis lovagló, hanyattfekve nekem háttal ült belém, itt tudtam kecses hátában gyönyörködni, minduntalan hatalmas kebleit keresve. Végén missziónárius közben lett végem, a végén rendesen reszeltem már Carment, dőlt is rólam a víz, ezért szíves bocsánatodat kérem kedves. :))) Elvágódva mellette vagy egy félórát még elbeszélgetünk az élet apró-cseprű dolgairól, az utazásairól, munkáról, a lakásokról, szóval igazi nagydumás csajról beszélünk, aki mellett a halkszavű férfinak is megered a nyelve, így is meg úgy is. :DD
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Telefonon történt előzetes egyeztetés után nem ért semmi meglepetés, a virágszálak mellé egy kis édesség is kijárt ennek a tüneményes hölgynek. Abszolút, teljes mértékben megérte, még most is beleborzong az ágyékom, annak a gondolatától, ahogy dolgozik édes ajkaival, ring a csípője, arcom előtt ringatoznak azok a csodás mellei. Személy szerint kicsit berozsdásodva éreztem magam, ám a stílusa, személyisége gyorsan lerázta rólam ezt a dolgot. Köszönöm drága ezt az élményt. :) MIndenkinek csak ajánlani tudom. :)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kellemes beszélgető partner és gyilkos BESTIA egyszemélyben, és szerintem ezzel mindent elárultam Róla. :) Lehet sok vadra vadászni és lehet NAGY VADra, minden túlzás ellenére...Ezer puszi, és köszönöm mégegyszer az élményt kedves Carmen.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Carmen szexpartner beszámolójáról

A hirdető Fejlődő rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Fejlődő rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókCarmen legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-12-14) : Ezután ismét szájjal ébresztették fel alvó barátomat, eközben próbáltam minél több cicit és puncit a kezem ügyében tartani. A sok nyelvlecke után jött a tornaóra.

felejthetetlen: 11db
(2018-12-02) : Carmen nyergembe pattant, pacizással folytattuk. Komoly tempót diktált, meglovagolt rendesen, nem kímélt és magát sem. Vágtázva lovagolt, mint ha az életért lovagolt volna az indiánok elöl menekülve a vadnyugaton. ;)

(2018-11-15) : néhány perc elteltével Carmen kezdett kényeztetni. Ügyesen mellém helyezkedett, hogy mindent lássak és mindent el is érjek közben. Franciája nagyon jó.

(2018-09-18) : Egy ideig felváltva ment a csókcsata, Carmen velem - Zara velem - Carmen Zarával, ilyen köröket nyomtunk. Ha nem egymással, vagy velem csókolóztak, akkor egymás cicijét izgatták ajkaikkal. Rátértünk a cicikre, felváltva szopogattunk-nyaltuk faltuk az éppen soron lévő leányzó kebleit.

nagyon jó: 4db
(2018-09-24) : Én még mindig az ágy mellett álltam, lement kutyába, ekkor még szájjal felém és franciázásba kezdett. Ügyesen bőnyállal cuppogott rajtam, elég mélyen eltüntetett.

(2018-08-11) : Változatos, nem túl mély, de annál nyálasabb franciában részesített, szinte folyamatos szemkontakt kíséretében. Tényleg állandóan leste a tekintetemet, nevetett-kacagott, mint aki tényleg imádja ezt csinálni és élvezi.

(2018-08-08) : Kis idő múlva már oldalról kaptam a csodás franciás kényeztetés. Nagyon finom volt, mintha a barátnőd lenne, lassan finoman. Volt hogy csak a makkal smárolt ha mondhatok ilyet, mikor az ajkai csak azt fogták körbe közvetlen alatta.

: 12db
(2019-02-15) : Ezután Carmen az ágyon térdelve vette szájába a farkam. Igazi pornós, köpködős franciában részesített. A hátamra feküdtem és kértem, hogy forduljunk 69-be. A puncija szép és illatos volt.

(2018-11-11) : Mint az éhes csecsemő, azonnal ráharaptam, gyömöszöltem, toltam az arcomba, bebújtam közéjük. Közben elkapta a már keményre merevedett szerszámom. Szerencsére elég nagy mérettel rendelkezem, és elismerés képen fülembe súgott egy "húúúúú.."

(2018-09-30) : Megérkezvén beinvitált a szobában ,ahol egyeztettünk a programot illetően,majd bekisért a fürdőbe ahol ki volt készitve a türcsi.Megtisztulva léptem a tettek mezejére,állva simogattuk eg...