11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-16
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
24
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 8-19
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
Honey erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Honey

+36209647821

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-10 04:32:02

nyelvész85
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Honey reagálása

Kedves nyelvész85! :)

Igazàn meglepődtem, hogy kaptam Tőled egy ilyen fantasztikus beszit, ràadàsul ilyen megtisztelő ranggal! :)
Szívből örülök, hogy ennyire jól érezted Magad! :)

A neved pedig abszolút egyértelműsítette szàmomra, hogy a talàlkozónk soràn kölcsönösségre is sor kerül (amit nem is bàntam meg ;) ), de ezt màr beszélgetésünk soràn említettem! :)

Remélem lesz még alkalmunk talàlkozni és a masszàzs részt is megtapasztalhatod! :)

További kellemes napot kívànok s millió édes csókjaimat küldöm! :)

Erotikus masszázs beszámoló Honey Budapest 2018-09-10

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Már jó ideje szemeztem Honey képeivel. Írtam neki itt az oldalon, amire kb 1 óra múlva válaszolt, majd összeklikkoltam egy VTR egyeztetést. Mivel a bővebb infó elég részletes, nem volt szükség plusz információra a címen kívül, amit a VTR-en keresztül megkaptam.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
A térképen egész pontos a hely megadása. Belváros, így nem jelenthet gondot a célba érkezés.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagy belmagasságú lakás, modernen berendezve. Az ágy nagy, és kényelmes, zuhanyzó tágas, simán beférne 4 ember is :D (de lehet, hogy még 6 is)
Honey külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek teljesen megfelel. Tökéletes alak, formás fenék, szilikon mell, de teljesen arányos a testalkatához. Ami a képeken nem látszik, az a bájos arc, és a kedvesség.

Erotikus masszázs
ŐŐŐ, ez a rész teljesen kimaradt, valahogy így alakult. Az elején beszélgettünk ráhangolódásképp, majd elnyalakodtuk az időt :D .............................................
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A randi elején beszélgettünk hétköznapi dolgokról. Majd zuhanyzás után egyből belecsaptunk a közepébe. Ő hasra feküdt, és miközben a fenekét és a hátát simogattam, elkezdtünk csókolózni. Első kettő még visszafogott volt, de aztán nagy meglepetésemre hol vad, hol érzéki csókváltás következett. Ilyen élményben, még barátnőmmel sem volt soha. Nem lehet szavakban átadni, át kell élni. Idő közben megszabadultunk a melltartótól, szóval a mellekkel is foglalkoztam egy csöppet :), majd még lejjebb vándoroltam. Miután a bugyitól is megszabadultunk látni lehetett rajta, hogy már alig várja, hogy belekezdjek. Nagyon csalogató látvány volt, ahogy széttette a lábát, de én még húztam az időt, és pár puszit helyeztem el a combok beslő felén, majd elkezdtem a csiklóval foglalkozni. Hébe-hóba volt, hogy a nyelvemmel dugtam, máskor a csiklót szopogattam, ő pedig hol jújgatott, hol sóhajtozott, hol igen igenezett. Talán többször is sikerült a csúcsra juttatni, remélem annyira élvezte Ő is, mint amennyire én :D. Kb 30 perci nyalakodás után cseréltünk, és én kerültem hátamra. Folytatódott a forró csókváltás, majd elkezdett franciázni. nagyon jól csinálta, így pár perc után szünetért könyörögtem, ekkor visszavett a tempóból, és rámfeküdt. További csókok közben, hol a hasával imitált aktust, hol kézzel a farkamat a puncijához ütögette, ami nagyon kellemes érzés volt. Így sikerült elég sokáig élvezeti állapotban tartania, majd újra franciázott, és a végén kézzel fejezte be. Hatalmast élveztem. A legjobb masszázs levezetésemben volt részem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bővebb infó alapján a találkozó végén az éjjeli szekrényre katam a másfél órás összeget.
Összkép
Életem legjobb csókélménye, már ez önmagában megérte, de ahogy a kölcsönös kényeztetést élvezte, mindenképpen életem legjobb 3 sexélménye közé tenném ezt a randit.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Honey erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-03-08 07:32:40
Érzékletes beszámolód felkeltette bennem a megismerés vágyát

jessi1
Élő lexikon
2018-09-12 22:01:50
Ha a kényeztetés jó le van írva az egész beszámoló eléri a célját mint most is

2018-09-12 07:33:32
Irígylésre méltó élményt meséltél el, és bennem sem hagyott hiányérzetet az átlépett masszázsfejezet..;))

2018-09-10 15:40:05
Egye fene, a masszázsrész hiányossága ezúttal megbocsájtható. Részemről mindenképp.

FunkciókHoney legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2017-08-22) : Ezen izomcsomókat igyekezett eltüntetni Honey gyengédebb és erősebb mozdulatok kombinációjával. Én eközben nyálcsorgatva bámultam a tökéletes Nőt, ahogy testemen dolgozik.

(2016-03-29) : Masszázs előtt megszabadult minden ruhájától és meztelenül mellém ült. Lábaktól indul felfele, meleg olajat használva. Egyik oldalamról a másikra ment.

felejthetetlen: 4db
(2018-09-10) : Nyilván nem sokat gondolkodtam és neki estem a kis nyalókámnak, melyet imádok. Mivel az ujjakat is szabad használni, ezért egy idö után azokat is bevetettem és lefetyeltem, ujjaztam, mellét simogattam közben.

(2017-08-17) : Alaposan végigvette a zónákat, a problémásabb területeknél meg-megállt, hogy semmi feszültség ne maradjon utána. Amikor végzett a lábaimmal és a hátamhoz ért, akkor megjegyezte, hogy ide azért több időt kell majd szánnia, vannak gondok.

(2017-03-21) : Aztán ismét ő vett kezelésbe és tüntette el a szerszámom a cssodás ajkai között és engedte le a torkán (nem klasszikus mélytorok, de beveszi rendesen), hoyg széplassan, rászorítva kiengedja, őrületbe keretve ezzel,

nagyon jó: 6db
(2017-11-11) : Aztán jött ö és az éjszaka fénypontja: hirtelen Honey szájaban találtam a farkam és elkezdett fuvolázni a hangszeren. Néha kezét bevetve, gyengéden, mintha a barátnöjével lenne az ember.

(2017-01-28) : Mivel tenisz után érkeztem, masszázst is kértem , amit előmelegített illatmentes olajjal végzett nagy buzgalommal, amelynek szakszerűsége megkérdőjelezhető, de nem vitattam,

(2016-10-18) : Finoman, lágyan, barátnösen... Majd egyszercsak oldalt foglalt helyet és bekapta. Fel-le járt a feje, a nyelve körözött a farkamon én pedig néztem ahogy játszik vele. K

: 11db
(2018-08-31) : Egyből kértem is a punciját, mert imádom kényeztetni a punciját, nagyon finom íze van. Szóval 69-ben kényeztettük egymást, nagyon változatos és jó a technikája. Főként szájjal kényeztette a farkamat, a környékkel is foglalkozott

(2018-08-30) : A masszázs csak a hátamat érintette és kifejezetten nem egy erős sportmasszázy volt, hanem amolyan barátnös kedveskedés. Mivel a kéjbarlangban van tükör, így már a masszázs alatt megvolt

(2018-07-21) : Nem hagyta ki a golyókat sem, időnként lement hozzájuk és nyalogatta bekapta azokat is. A törzsével is foglalkozott szépen végig nyalta időnként azt is.