191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
85
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
92
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 13-24
71
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
129
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-15
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Cyntia szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Cyntia

+36705057708

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-09 22:14:41

SimiSoma
V.I.P.
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Cyntia reagálása

Köszönöm szépen a találkozót:) és köszönöm a kedves beszámolót:)

Szexpartner beszámoló Cyntia Budapest 2018-09-10

Egyeztetés
Pár nappal korábban egyeztettünk telefonon. Kedves, fesztelen hang, kellemes stílus, együttműködő hozzáállás. Rugalmas is, mert a randi előtti napon még módosíthattam egy kicsit az időponton. Megerősítő sms-t kért aznap délelőttre.
Megközelítés
Az ismert kelenföldi uszoda közelében. Busszal is és villamossal is könnyen megközelíthető, van belőlük bőven. A parkolás ingyenes, és ha a ház előtt nem is könnyű, de a közeli élelmiszer-áruház, szerelvénybolt és uszoda valamelyikénél mindig akad hely.
Helyszín
Lakóparkszerű társasház. Középmagas emelet. A lifttől pár lépésre, nyitott folyosóról nyílik az újszerű, szép, kulturált lakás. Többen rendelnek, de forgalommal nem találkoztam, csak hangokat hallottam. Tusolás a kádban függöny mögött, száraz kilépő és törölköző, számos tusfürdő, szájvíz, minden, ami kell. A játszószobában franciaágy, kanapé és kisasztal cuccolni, stb. A leengedett redőnyök miatt félhomály uralkodott, mégis elegendő fény szűrődött be, amelyet némi piros hangulatvilágítás is támogatott.
Cyntia külseje
Cyntia képei magukért beszélnek. Van elég a választáshoz, és bár nem mind friss és retusmentes, viszont valósághűek. Bőre nagyon finom, selymes, simogatásra termett. A cicik nemkülönben. Teltek, izgalmasak és jól kényeztethetők, amire azonnal reagálnak is. Popsija kis, kerek, formás. Pocitájon fedeztem fel minimális többletet, de legfeljebb dekákat, semmi esetre sem kilókat. Gyönyörű, hosszú, nagyon hosszú hajkoronája meglepett és lenyűgözött. Az arckitakarástól sem kell visszariadni, nyilvánvalóan csak diszkréciós célú.
Higiéniája kifogástalan, viszont sajnos dohányzik. Annak ellenére érzékelhető volt, hogy a csók amúgy sem szerepel a repertoárjában.

Action
Már nem emlékszem, hogy miben fogadott, de arra igen, hogy ölelkezéskor nem kellett keresgélni a simogatható bőrfelületeket, volt belőlük hozzáférhető bőven. Mikor a tusolásból visszatértem, már meztelen keblekkel várt. Hamarosan a többi rongy is lekerült, kivéve a harisnyát, azok csak térdig, hogy a combok napvilágra kerüljenek.
Összebújtunk, ölelgettük, simogattuk egymást. Leginkább Cyntia cickóit, nyakát csókolgattam, simiztem, somáztam, kicsit még az arcát is engedte puszilgatni. Futólag a puncit is megnyalogattam. Nagyon szép, borostamentes babapunci. Borostamentes, ám nem teljesen csupasz, de fazonírozottnak sem mondanám. Nagyon kellemesen, kívánatosan és érzékien karbantartott, számomra kimondottan élvezetes volt. Később hosszasabban is visszatértem hozzá, de előbb Cyntia vett kezelésbe engem. Hamar gumiképessé varázsolt, és előző alkalommal kapott tanácsát megfogadva rögtön popsijába kértem bebocsátást. Nincs nagy gyakorlatom a popsikázásban, de nem éreztem hiányát, mert Cyntia rutinosan, gördülékenyen illesztett magába, és szinte azonnal a tőlem telhető (semmi esetre sem extrém) mélységig engedett szűk, forró barlangjába. Összecsattogtunk rendesen, végem is lett nemsokára.
Kiugrottam egy gyors tusolás erejéig, közben Cyntia frissítővel kedveskedett nekem. Felajánlotta, hogy megmasszíroz, de inkább én simogattam őt. Először hasra fektetve a popsiját és a combjait, majd fordulást követően kebleit és punciját. Közben dumcsiztunk, már amennyire simizés közben dumcsizni lehet. De kínos csönd szerencsére nem ereszkedett közénk. Kisvártatva a puncisimogatás nyalogatásba torkollt, cicigyömöszkéléssel egybekötve. Partnerem izgató és biztató hangjaitól fellelkesülve nyaltam-faltam nőiességét. Úgy éreztem, tevékenységem nem csak nekem kellemes, de nem voltam elég kitartó, hogy kedvesemet csúcsra juttassam. Az az igazság, hogy paráztam, vajon belefér-e még a második menet az órába. Önző módon cserét kértem. Cyntia ajakjátéka egy pillanat alatt űzte el amúgy is halovány lelkiismeret-furdalásomat. Amikor (és ahogy!) ő kényeztet, képtelenség másra gondolni. Élmény, ahogy legérzékenyebb testrészemmel játszik, nyelve és ajkai bejárják annak minden apró hajlatát. Jóval tovább élvezkedtem, mint amennyi a gumiállóság eléréséhez kellett, de mégis inkább szeretkezéssel akartam megkoronázni együttlétünket. Így hát hanyatt fektettem Cyntiát, és ő combjai közé fogadott. Mit fogadott! Magába húzott, ahogy kitárt és felhúzott combjaival átölelt, és azok puha bőre végigsimította az oldalam. Közben kebleinek látványában gyönyörködtem. Ismét összecsattogtunk. A második lövés nekem hol összejön, hol nem, de ez most annyira erotikus volt, a punci pedig annyira szűk, hogy még pózváltásra sem volt szükség, másodszor is elöntött a kéj. Épp idejében. A végén már csak annyi időnk maradt, hogy két percre még összesimultunk. Ezért a meghitt, intim levezetésért külön hálás vagyok Cyntiának.
Elszámolás
Aprócska csokrom még régen is csak átlagosnak számított volna.
Összkép
Második randink volt, és én a másodiktól általában tartani szoktam. Már elmúlt az újdonság varázsa, de még nem alakult ki az az összeszokottság, ami átsegít a zökkenőkön. Cyntiával ilyesmitől nem kellett tartanom. Sajátosan és rendkívül szerencsésen ötvözte a magas szintű rutint, profizmust a már-már barátnős kedvességgel. Nagyon melegen ajánlom mindenkinek, aki hajlandó tisztelettel és kedvességgel közelíteni hozzá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Cyntia szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Cyntia nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókCyntia legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 4db
(2019-03-20) : Mint az elejen franciaval kemenyitett majd kertem hogy legyen paci. Gumi fel nyereg és megszolalt az agy nyikorgas, en jot mosolyogtam rajta. Valtottunk helyet is hatha halkabbak leszunk, de nem jott ossze.

(2018-11-19) : Gumi le és átadtam magam Cyntia ügyességére. Durván nagyot lőttem a szájába. Másodpercekig szólni se tudtam a gyönyörtől. Letisztogatott, rendbe tett.

(2018-07-31) : Simizésbe kezdtünk aztán franciázni kezdett. Redkívül jó volt, éppen azon gondolkodtam, hogy mikor húzzunk gumit, mikor éreztem, hogy itt a vég, így gyorsan szóltam neki.

: 3db
(2019-03-04) : Finoman de nagyon izgatóan nyúlt hozzám, masszírozgatta, húzogatta, amíg fel nem adtam a cicinyalogatást.

(2018-08-07) : A franciák viszont fantasztikus volt. Amikor teljesen harcra késznek éreztem magam, gumit kértem. Mivel még sosem volt részem benne, először a popsit szerettem volna kipróbálni. Ő illesztett be, nagyon jó volt odabent.

(2018-05-18) : a lábam közé térdelt, és a szájába vett. Kellemes tempóban csinálta, néha váltogatta a közepesen lassú és a közepesen gyors között, ami megfelelt, néha jobban a szájába vette

lehetne jobb: 1db
(2018-05-27) : Fürdés után franciát kaptam amit meglehetősen jól csinál de mivel nem akartam a szájában elmenni ezért rövid idő után gumit húztunk és átraktuk popsiba