Nóri erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Nóri-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-09 13:21:48

ThomasShelby
Szexguru
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Nóri Budapest 2018-09-10

Egyeztetés
Elérhető:
5
Délelőtt hívtam, egy kedves hang szólt bele, sajnos nem Nóri volt az, de a kolléganő készségesen tájékoztatott, délutánra kaptam is időpontot.
Megközelítés
Parkolás:
5
Marina part, BKV-val autóval könnyen megközelíthető, ha hamarabb érkezne az ember ott a pláza ahol elütheti a hátralévő időt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
4
Visszajáró vendég vagyok ezen a helyen, még ha a látogatásaim 90%-át nem is írom de sajnos mostanában tapasztaltam egy kis visszaesést a helyszínnel kapcsolatban. Na nem kell itt nagy dolgokra gondolni de még is zavaró dolgok ezek

1. A logisztika mostanában nem ment simán, aki járt már itt párszor az tudja hogy az emeleten 3 lakás van, ebből kettőben is rendelnek a lányok, viszont nemrég volt szerencsém egy MT-vel fel liftezni az azonos emeletre. :D Szegény nagyon zavarban volt, innen üzenem neki, hogy nem a kivégző osztag elé megy hanem jól érezni magát, tehát no para. Ugyanakkor mégis furcsa érzés volt amikor kiszállítunk és amíg én az egyik, ő a másik ajtón kopogva várta a bebocsátást. :D
Volt olyan, hogy akkor engedtek ki amikor az emeleten lévő 3. lakás lakója (vagy egy ismerősük) is éppen kijött, vele is volt egy érdekes beszélgetésem a liftben, vagy volt hogy a biztonsági őrrel kellett liftezni, bár Ő jó arc volt és nem kérdezősködött.


2. Egyszer szájvíz nem volt az "1.-es számú" fürdőben, ez nálam nagy hibának minősül, mert a higiénia az első kell hogy legyen egy ilyen helyen.

4. "A WC nem működik, kérlek ne használd" kiírás a ("2-es számú fürdőben", ahol a tábla lóg a z ajtón). Ez is eléggé meglepett, főleg, ha nyáron 1 liter vízzel a hasadban érkezel és zuhany előtt szeretnéd használni.

Természetesen ezek több találka élményei, Nórinál egyedül a WC-s dolog jött elő, de régebben ilyeneket nem tapasztaltam, ezért ezt az összefoglalót építő kritikának szánom, hogy továbbra is az egyik legjobb szalon legyen BP-en.

Minden más szempontból a szalon tökéletes , itt vannak a legprofibb tükrös szobák, ízléses bútorok, minőségi krémek és egyébként ragyogó tisztaság mindenhol, de sajnos a fenti dolgok rontanak az összképen.
Nóri külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nóri szép lány, mind arcra és alakra igazán izgató jelenség de a bőrszínt szerintem elnézték a fehér jelzővel, én kreolnak mondanám. Természetesen maradtam, mert arcra igazán bejött és a popsija is formás (nálam ez a fő két kritérium) tehát semmi baj nem volt vele mégis a fentiek hozzátartoznak a teljes képhez. Tetoválást és egyéb fölösleges manapság divatos tuningot nem véltem felefedezni.

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Meglepően jó volt, azért is szeretem ezt a helyet mert itt nem alibi simogatás megy, hanem tényleg átgyúrnak és kellőképpen ellazítanak a hölgyek. Vádlival kezdtünk majd haladtunk fölfelé a combok és a csuklyás izom irányába. Később tártért a farizmok gyúrására, amitől majd el aléltam, tekintve hogy termetéhez képest igazán erős kezei vannak Nórinak, majd felajánlottam, hogy mi lenne ha én is megmasszíroznám.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
1
A kellemes csevej hatására nem volt ellenére a dolog, bár szerintem sejtette mire megy ki a játék, elkezdtem gyúrmázni selyme barna bőrét kezdve a vádlik és combokon át majd rátérve a popsi erős dögönyözésére, ami cseppet sem volt ellenére.

Mikor láttam rajta hogy bejön neki a dolog, kicsit elkezdtem emelni a tétet és finom besimításokkal jeleztem, hogy többet is szeretnék, jó érzés volt ahogy a tenyerem éle átsikoltt a finom tinis puncin többször is. Ekkor kértem hogy forduljon meg, amit készségesen meg is tett, ekkor még kissé zárt combokkal de ez engem nem tántorított el hogy ne kóstoljam meg Nórit, pár másodperc után már nyíltak is a combok és nekiláttam finoman kényeztetni a nyelvem hegyével. Így játszadoztunk egy darabig majd az órára felnézve javasoltam a cserét. Jeleztem hogy nem vagyok csúszka párti így a krémes farok masszázzsal folytattuk ami hamarosan átváltott egy igazi DT-s cumikává. Eléggé meglepett, hogy a kézi kényeztetésből szinte az első bevétellel tövig elnyelt, fantasztikus érzés volt ahogy ráfeszült a szájával a farkamra, aminek köszönhetően nem is bírtam sokáig. Pár mély torkos elem, és lágy ajakos kényeztetés kombinációjának köszönhetően hamar végéére értem a kalandnak lágy kezei között. Ezt is jól csinálta, megvárta míg az utolsó cseppet is kicsavarja belőlem csak utána engedte el a cerkát, köszi Nóri. :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag történt a legeslegújabb pesti átlag.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jól éreztem magam Nórinál, bátran ajánlom mindenkinek bár ahogy megtudtam nem lesz már sokáig köztünk, de örülök hogy megismerhettem, még ha csak egy órácskára is.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nóri erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.