92
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 13-24
129
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-15
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
71
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
Timi13 szexpartner

szexpartner

Timi13

+36305521009

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-09-05 09:03:02

Ronnie94
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Timi13 Budapest 2018-09-05

Egyeztetés
Régóta mentettem a kedvencek közé az első telefonos beszélgetésünk után. Közvetlen volt, nyitott, nyugodt hangszíne meggyőzött. Később többször próbáltam időpontot egyeztetni vele, vagy neki nem volt jó, vagy nekem kellett lemondanom, de most összejött. annyit kért, randi előtt fél órával hívjam, akkor mondja meg a címet. Eh meg is történt, megkaptam a kapukódot is.
Megközelítés
Angyalföld, Árpád híd közelében, ergo bármivel megközelíthető repülőgép és helikopter kivételével. Igen, még hajóval is, csak onnan sétálni kell, de nem vészes. Bérház sokadik emelete, de a lift kellemesen zümmögve felvisz. Onnan még egy kis séta, majd nyílik az ajtó.
Helyszín
Másfél szobás bérházi lakás. Csodapalotát nem kell várni, de a vendéglátó odafigyel arra, hogy rend legyen. A nappalit a randi végén nyitotta ki, nem azért, hogy beengedjen, de erről majd később. A fürdőben kád és zuhanyfüggöny, elégséges tusfürdő-választék, a polcon szájvíz üvegpohárkával, ezt használat után el is mondtam. A hálóban franciaágy. Folyamatosan ment a tévé, vendéglátóm filmmániás, a háttérzaj nem zavart, képernyőt nem figyeltem.
Timi13 külseje
Picinek vallja magát, én inkább nem magasnak mondanám. A 160 centi korrekt, formás idomok, a képekhez képest kicsit teltebb mellek, de ez kimondottan pozitívum. A hosszúkás fejformájához remekül illik a hátul összefogott haj, ami most a képeihez képest nem hosszú, csak éppen vállig érő. Ezt bemondás alapján fogadtam el, mert mint már említődött, összefogva viselte. A szemüveg olyan tanárnénis külsőt ad az arcának, amihez társul egy kedves, de nagyon határozott nőre utaló viselkedés. Aki a képek és az első telefonbeszélgetés után megy, nem fog csalódni.

Action
Belépéskor kézfogás, bemutatkozás, puszi-puszi. A fürdőből visszatérve melltartóban és bugyiban fogadott, majd a tetkóimról kérdezve hamarosan a kutyáknál kötöttünk ki. Ha két kutyamániás bárhol a világon összefut, akkor ott csacsorászás kezdődik. Most sem történt másként. Hosszas beszélgetés következett és egy kicsit elkezdtem magam szürreális helyzetben érezni, mert miközben kifejtette véleményét a kutyatartásról, bal kézzel amúgy mellékesen, szinte oda sem figyelve elkezdett hadrendbe állítani, ráérősen és nagyon komótosan.
Amikor úgy érezte, ez megtörtént, akkor kezdetét vette a nyelvóra. Bámulatos, mire képes a nyelvével, körbeölelt, propellerszerűen pörgetett, simogatott. Nyoma sem volt rutinszerű bólogatásnak, szemmel láthatóan átéléssel és nagyon változatosan kényeztetett, amitől pá másodperc alatt csúcsközelbe juttatott, ami nekem nagyon tetszetős volt. Közben folyamatosan tartotta a szemkontaktust és néha nevetett is. Amikor szóltam, hogy tessék engem nem kinevetni, akkor csak annyit mondott, nem nevet, ő csak mosolyog, de azt nem árulta el, miért, én meg nem feszegettem.
Közben lekerült a melltartó, kicsit a mellei közt találtam magam, majd a bugyi is az ágy mellett landolt. Amikor jeleztem, most én kényeztetetem egy kicsit, szólt, nem gond, csak nehezen tud elélvezni. ehhez az ígéretéhez tartotta is magát, azért én kedvemre kinyalakodtam magam. A csókkal is megpróbálkoztam, de érezhető volt, ezt most nem erőltetné annyira, hát én sem tettem. A pózok közül a lovaglás és a misszionárius szerepelt a programban. Tényleg szűk belül, és ezt az élményt fokozta a pacizás közben a szemem előtt rezgő mellek látványa. Időnk sajnos végéhez közeledett, így szemből fokoztam a tempót és sikerrel is jártam, már ami az én részemet illeti.
Végül még egy tusolás következett, majd beszélgetni kezdtünk. Jeleztem, ha úgy érzi, már nagyon lejárt az időnk, szóljon és megyek, de azt mondta, ez a pár perc belefér, ami nem volt túl nagy baj, mert akadt mondanivalónk. Végül kinyitotta a nappalit és kiengedte a közlekedőre a két házőrzőt, akikkel rövid, de tartalmas barátságot kötöttem. Randi zárásaként két puszi és irány a lift.
Elszámolás
Első randink volt. Ilyenkor kérés nélkül helyezem el a jelen esetben új pesti átlagnak nevezett ajándékot. Most sem történt másként, szó sem esett róla.
Összkép
Egy nagyon kedves, határozott egyéniséggel megáldott nővel lehettem egy órát, aki remek beszélgető partnernek is bizonyult. A kémia azonban érezhetően nem működött köztünk, amitől jóval pluszosabb is lehetett volna az élmény, de emberileg működött a találkozó.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Timi13 szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Timi13 nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókTimi13 legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2013-06-19) : Akkor nekilátott franciázni. Nos, ez leírhatatlan. Kértem, hogy én is had kényeztethessem őt. Készségesen felajánlotta pucsítva a punciját 69-ben. Ezt szívem szerint abba sem hagytam volna, de az ingerek nem a szívemet érték

felejthetetlen: 23db
(2018-10-11) : Vissza érkezésem után érdekesen éreztem magam, ugyanis én általában nem vagyok oda a BF-ért, de úgy éreztem itt lehet menni fog, ezért csókkal kezdtem. Az első 1 másodperces szerencsétlenkedés után megtaláltuk a közös csókolózási ritmust és nagyon jó volt.

(2018-09-01) : . A franciát nagyon jól műveli a nyelvével nagyon aktív és a kezeit csak keveset használja. 5 perc után javasoltam hogy húzzunk gumit. Kutyusban kezdtünk itt a melleivel játszottam miközben hátulról ténykedtem

(2017-10-03) : Aztán bemutatta a francia tudását és ... atya úr isten... ilyet még nem tapasztaltam, ezt a nyelvtechnikát tanítania kéne. Majd kértem hogy én következzek,

nagyon jó: 29db
(2018-08-24) : ELSZÁMOLÁST ÁT KELLENE ÍRNI

(2018-04-01) : Ezután lovagló következett, nagyon jól csinálja ahogy változtat a tempón egyszer gyorsít egyszer lassan érzékien csinálja. Itt már nem bírtam tovább végem lett.

(2018-02-26) : Ezután helyet cseréltünk és Timi mutatta meg francia tudását. Hát kérem, a nyelvmunkája felejthetetlen! Nem is emlékszem olyan lányra, aki valaha így masszírozta volna a nyelvével a farkam cumizás közben.

: 105db
(2018-12-16) : Timihez megérkezve le tettem a kabátom és ő be invitált a szobába, egy köntös volt ekkor rajta. Ott elkezdtünk beszélgetni és mint kiderült régebben már jártam nála és Ő emlékezett is rám ez nagyon pozitív volt számomra

(2018-08-24) : A makkhoz érve a szemembe nézett, majd nyelvével köröket írt le rajta, s miután elkönyvelte, hogy kedvemre van a játéka a szájába is vette. Ajkaival körül ölelte hímvesszőmet,

(2018-04-15) : egy kellemes, kedves nem durvulós orálban részesített, mely közben pihenőt is kellett kérnem. majd mivel ezt pucsitva abszolválta, tudtam hogy szeretnék hozzá látni.