Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Misty VIP

Normál hirdető

-

Beküldve: 2018-08-23 19:46:39

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Misty VIP +36305476995 96552 szexpartner

willyfogg a 2018-08 hónapi randiján történteket írta meg Misty VIP hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Azt hiszem viszonylag szerencsém volt - egyik nap reggel kerestem, akkor nem vette fel, de fél óra múlva újra próbálkoztam és szinte azonnal tudtam vele beszélni és másnap 1-re sikerült is időpontot egyeztetni.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Tömegközlekedéssel mentem, több jól ismert villamos és pár kevésbé(?) ismert busz is megáll a közelben.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Otthonos, újépítésű lakás konyhába nyíló előszobával. Fürdőszoba zuhanykabinos bőséges tusfürdő- és szájvíz választékkal. (Igen, utóbbiból is volt vagy 4.)
A szoba nem nagy de szerintem bőven elegendő, nagy kényelmes franciaággyal. Van egy tévé is valahogy felfüggesztve ami az ágyra néz - én nem kértem, de a közös pornófilm nézéshez nagyszerű lehet.
Misty VIP külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon kíváncsi voltam hogy vajon milyen élőben Misty. A kitárulkozóbb képei retusáltabbak, a természetesebbek kicsit többet engednek a fantáziának. Az én kedvenceimet pedig már évekkel ezelőtt is lehetett látni, úgyhogy - bár annyit sejtettem, hogy igen vonzó lányhoz lesz szerencsém - nem nagyon sejtettem pontosan mire számíthatok.

Ami engem illet, szeretek a küszöbön mielőbb túljutni, nem nagyon szoktam a földbe gyökerezni, de azért volt már rá példa hogy egy pillanatra megtorpantam és most Misty-nél is átélhettem az érzést - amikor ajtót nyitott nekem és megpillanthattam, a látvány minden várakozásomat felülmúlta.
Karcsú, markolnivaló feszes idomok, hibátlan, sima, bársonyos bőr. Egyberészes fekete fehérneműjének kellően mély dekoltázsa hívogatóan kínálta domborodó halmait.
Nem kislányos, inkább nőies, gyönyörű arc. Számomra lélegzetelállító volt.
Csak azért nem vontam rögtön magamhoz, hogy testközelből is érezzem ott helyben bájait, mert úgy éreztem mintha kicsit gondterhelt lenne. De talán csak én képzeltem ezt, mert mikor megkérdeztem, hogy minden rendben-e, elmosolyodott és biztosított róla hogy igen.
1. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 96552 erotikus masszázs
3. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 96552 erotikus masszázs4. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2018-08-27 10:01:03 erotikus masszázs 965525. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2018-08-27 10:01:03 erotikus masszázs 965526. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2018-08-27 10:01:03 erotikus masszázs 96552
Action
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Bekísért a szobába és elég gyorsan feloldódott a hangulat. Kedvesen reagált évődéseimre. Hozott nekem inni azt, amit én szeretek - illetve a hozzávalókat, de elkészítette, mire visszajöttem a zuhanyozásból. Utánam pár másodpercre ő is kilibbent, majd miután visszatért azonnal hozzám bújt, lágyan megcsókolt és kezdetét vette fantasztikus együttlétünk.

Nem sokáig tarthattam ugyanis karjaimban mert elég gyorsan megtalálta kezével a férfiasságom. Kicsit kényeztetett kézzel miközben csókolóztunk, majd leült elém az ágyra és ajkai közé vett. Lágy ám kellő erősségű mozdulatokkal izgatott, majd elég hamar megfogtam kezem és a tarkójára tette miközben jött az utánozhatatlan érzés ahogy teljesen eltüntetett. Kényszerfranciában nincs igazán tapasztalatom - inkább óvatosabb vagyok ezen a téren - de most sikerült átadnom magam a hévnek és Misty tarkóját fogva átvettem a tempó diktálását miközben újra és újra tövig eltűntem Misty szájában.

Fantasztikus volt de nem akartam így bevégezni. Kis szünetre volt szükségem így finoman de határozottan elszakítottam magam Mistytől és kértem hogy feküdjön hanyatt. Ráhajoltam és érzéki csókolózásba kezdtünk, majd lassan, egész testét végigkóstolgatva lemerültem a lábai közé.
Puncija ápolt, finom és könnyen nedvesedik. Nem sokáig ízlelhettem, mert elég hamar összeszorította a lábait és finoman eltolta a fejem. Teljesen nem vagyok biztos benne - Misty, bár ad hangot az élvezetének, alapvetően nem egy hangos típus -, talán sikerült elélveznie.

Ezután cseréltünk - felhúzott maga elé az ágyra, miközben elém feküdt és oldalvást fekve újra szájjal kényeztetett. Pár percig folytattuk így majd izgató hangon megkérdezte, hogy húzunk-e gumit. A gondolataimban olvasott mert már nagyon szerettem volna érezni őt.
Zökkenőmentesen, kézzel és szájjal helyezte fel rám és szavak nélkül is megértve ahogy végigsimítottam a fenekén bepucsított elém. Ahogy az a gyönyörű test felkínálta magát rendesen felspanolt.
Puncija engedelmesen, könnyedén fogadott magába ahogy egy nem túl hirtelen de határozott mozdulattal tövig
hatoltam belé. Ennek ellenére igen kellemesen szűknek éreztem és váltakozó tempóban - kezdetben lassan, majd gyorsabban, majd mélyebb lökésekkel, majd újra begyorsítva - magamévá tettem. A ágy melletti falon levő tükörben összefonódott tekintetünk és átadtuk magunkat a nyers élvezetnek. A második tempósabb menet volt a vége - pár perc után megremegett, majd előredőlt. Ráhajoltam és még finoman mozogtam benne picit majd hagytam hogy pihenjen picit.

Átfordultunk misszibe, itt is változó tempóban döngettünk. Földöntúli volt látni ahogy lehunyt szemmel nyögve élvezi az együttlétet. Őrülten kívántam, kértem, hogy térjünk rá találkánk fénypontjára - a popsira.

Kedves hangon mondta hogy rendben majd oldalvást fekve elterült előttem és - jövetelem óta először - a síkosítóért nyúlt. Szépen bekente magát hátul majd ellátott vele engem is. Kezdetben oldalról próbálkoztunk ami ment is valamennyire de nem volt az igazi ezért kértem, hogy csináljuk hátulról. Nekem ez a kedvencem, a puszta látvány is megtöbbszörözi az élvezetet. Némi segítséggel de viszonylag könnyedén hatoltam popsijába. Óvatosabb voltam persze, mint a hagyományos módban. Kezdetben csak félig és lassabb mozdulatokkal tüntettem el magam benne. De elég hamar eljutottunk oda hogy már ő tolta rám magát és komoly tempós, kefélős menet lett belőle. Misty kéjes nyögései, a tükörben a látvány ahogy arcára kiül a gyönyör, ahogy a teste vonaglik, ahogy a farkam újra és újra elmerül a popsijában tetőzve az ágyékomban gyűlő őrjítő érzéssel megadta nekem a kegyelemdöfést és Misty csípőjét magamra húzva óriási orgazmust átélve hosszasan beleélveztem a gumiba.

Pár másodpercig megszűnt a világ, majd csókot lehelve a vállára tudattam vele, hogy újra magamnál vagyok. Ekkor kisegített magából majd törlőkendőért nyúlt és letisztogatott mindkettőnket.

Lefeküdtünk egymás mellé és ha nem is nagyon komolyan de egész nyíltan és őszintén elbeszélgettünk.

A második menetet ő kezdeményezte - beszélgetés közben lenyúlt hozzám és elkezdett simogatni. Én igazából nem is terveztem még egy kört, de Misty elvarázsolt, hagytam hogy tegyen velem amit csak jónak gondol.
Sajnos egy órában - de talán még kettőben is - egy lövetű vagyok. Reménykedtem, hogy hátha Misty-vel sikerül mégis - és azt kell mondjam, ő mindent meg is tett. Végül nem jött össze de volt pár pillanat, amikor talán nem is voltam messze. Ki tudja, talán legközelebb...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Sajnos nem olyan rég volt, hogy erről a részről teljesen megfeledkeztem és vissza kellett futnom. Ezért most úgy döntöttem - akár kérte volna Misty, akár nem - hogy még az elején átadom a virágszálakat egy kis édesség kíséretében. Nem volt egy szokványos csoki, de ha jóvá van hagyva ez a beszi akkor olyan rossz nem lehetett :).
Azt hiszem, az ajándéknak ez a mértéke az, amit új pesti átlagnak hívnak most - popsi extrával együtt (is) szerintem nagyon megéri.
Rózsacsokor
willyfogg nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Misty fantasztikus. Gyönyörű lány, kedves és őrületes vele a szex. Az egyetlen bajom - és ezt mondtam is neki - hogy a rendelési ideje miatt átlag dolgozó embernek nem sok esélye van eljutni hozzá. Beszélgetésünk után szerintem eléggé jól sejtem, hogy miért és teljesen megértem.
Misty drága, azért remélem valamilyen módon újra láthatlak nem túl sokára!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Misty VIP szexpartner beszámolójáról


2018-10-05 08:15:01
Misty egy csoda, baratno es porno egy csomagban, jol valasztottal es a beszamolo kituno!

2018-08-30 15:49:33
Szerencsés vagy jót merülhettél a mystériumban amit nyújtott neked!

2018-08-28 11:30:06
Végre egy jól megírt beszámoló ! Köszi az infókat

2018-08-27 18:43:35
Már egy jó ideje készülök meglátogatni a hölgyet, most még nagyobb vehemenciával fogom keresni az alkalmas időponto!

2018-08-27 12:06:02
Kellően részletes és informatív beszámoló, igazi kedvcsináló!
Mutasd mindet

FunkciókMisty VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

(2018-11-07) : Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják.

felejthetetlen: 41db
(2024-04-21) : Felvonultatta a teljes repertoárt, mélytorok, vagy csak a makkot szopta, tekergett rajta, nyalta a féknél, a tövétől a hegyéig, csorgatta a nyálát szinte a tökeim is úsztak a nyálában.

(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-15) : Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is

nagyon jó: 32db
(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

(2023-05-23) : A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem.

(2023-04-18) : Aztán az ágy közelébe kerülve kezelésbe vette a farkam. Szeretem ahogy csinálja, pillanatok alatt ki tudna végezni. Keze és szája egyszerre teszi a dolgát. Közben a látványa és érintése fokozza az érzést.

: 50db
(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

(2023-06-28) : Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég.

(2023-05-22) : Szépen és ütemesen szopott , utánna felhívtam az ágyra majd hol 4kézláb hol pedig oldalt fekve szopta a farkam. A technika változatos , hol a makkot hol a rudat nyalja , hagyta hogy időnként a fejét tövig a farkamra húzzam vagy a száját dugjam . Ez telt egy ideig majd mikor már nem bírtam az arcára élveztem . Hihetetlen sok jött és nagyon élveztem .

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-08) : Utána újra próbálkoztam, sikerült is új időpontot egyeztetni. Itt is voltam a megadott időben, de nem reagált semmire. Pedig itt volt, láttam ki-be menni a házba.