Kiemelt
Vivivivienn9.(23+)
Budapest VI.
Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Sendy

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2018-07-12 01:04:49

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Sendy +36306817009 95745 szexpartner

Mstyle a 2018-06 hónapi randiján történteket írta meg Sendy hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Ezúttal nem sikerült egyszerűen elérnem, többször kerestem, amikor voltak nála - de van akinél megéri kitartani :) Nem vagyok az a típus, aki többször csörget, így 1-2 naponta próbálkoztam újra majd megvártam egy időszakot, amikor ki volt írva, hogy elérhető.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A 9. kerület frekventált részén van, gyalog forgalmi csomópontok közelében, autóval a központhoz közel, de nem felhőtlen parkolási lehetőségekkel - de ez csak előrelátás és szervezés kérdése. Megtalálni nagyon könnyű, aki ide nem talál el, annak komoly gondjaid lehetnek bonyolultabb tájékozódási feladatoknál :)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi polgári lakás, beleolvadva a környezetébe. Belülről igényes kialakítás, előrelátóan, minden körülményre felkészülve, abszolút kultúrált és csalogató. A múltkorihoz hasonlóan most is egyedül fogadott, abszolút diszkréten.
Sendy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
MILF a javából, fantasztikus kisugárzással, ahol a képek maximálisan fedik a valóságot. Amit kitakar az arcából attól sem kell tartanod, sőt. Van az egész lényében valami extra, ami kevés nőben van meg és amitől igazán tudod kívánni, ami a legjobb érzés, ha tudod mi felé halad a találka :)
1. Sendy +36306817009 beszámoló Budapest 95745 erotikus masszázs
3. Sendy +36306817009 beszámoló Budapest 95745 erotikus masszázs4. Sendy +36306817009 beszámoló 2018-07-12 01:04:49 erotikus masszázs 957455. Sendy +36306817009 beszámoló 2018-07-12 01:04:49 erotikus masszázs 957456. Sendy +36306817009 beszámoló 2018-07-12 01:04:49 erotikus masszázs 95745
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Gumis francia:
5
squirt:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
A múltkori élményem hatására nem volt kérdés a visszatérésem. Már a telefonban úgy köszöntött, hogy ugyanazt szeretném-e, mint múltkor és megegyeztünk a részletekben. Most dupla órára mentem, mert vele van miért sokáig maradni, ha az ember azt a fantasztikus orgazmus hegyet és rengeteg spriccelést élvezni akarja a maga teljességében, akkor adja meg a módját.

Érkezésemkor megbeszéltük, hogy egyikünk sincs igazán a topon éjszakázás és korán kelés miatt, de ez maximum az én részemre nyomta rá a bélyegét, rajta szinte nem is érződött. Bár fiatalabb vagyok, szeretném így bírni a kevés alvást, mint ő :)

Franciázással kezdtem, mert imádom érezni, ahogy élvez a nyelvem alatt, ahogy orgazmusról orgazmusra ráfeszít az ujjaimra és megremeg a nyelvem alatt - márpedig ő sokat és gyorsan képes élvezni. Szóval hamar hangulatba kerültem és felébredtem.

Innen váltottunk és néhány rendes érzéki csók után ő franciázott úgy, hogy nem is volt kérdés - kőkeménnyé váltam. Hagytam, hogy viszonozza a korábbiakat, de minél jobban felizgatott, annál inkább érezni akartam a punciját miközben benne vagyok és spriccel... ez korábbról nagyon belém égett.

Óvszer húzás után gyorsan benne voltam és perceken belül jött is az első spriccelés, ahol mintha mindketten kicsit még jobban feloldódtunk volna az élményben és ott folytattuk volna, ahol abbahagytuk múltkor. Én a teljes extázisban, mert amikor megérzem az élvezését és spriccelését még jobban kívánom, ő pedig egyre több orgazmusban, mert ahogy egyre jobban kívánom, egyre hevesebben szexelünk. Minél inkább spriccel, annál jobban kívánom, minél jobban kívánom, annál inkább meg akarom adni neki a módját és ez újabb spricchez vezet, látszólag vég nélkül. Komolyan, ha valaki ezt a Nőt nem imádja, akkor nem tudom milyen partnerrel lehet elégedett :)

A kedvenc pózom, amikor ő van felül, s amellett, hogy imádom amikor átveszi az irányítást, így is képes spriccelni miközben benne vagyok, de úgy hogy ez rajtam is végigcsorog arctól mellkason át egészen le rajtunk végig, miközben egy pillanatra sem hagyjuk abba a szexet. Ha van igazi mocskos, lucskos élmény, akkor ez vezet azok között.

Nem húzom az idejét senkinek, képzeljétek el ezt még bő 1,5 óráig - eddig bírtuk együtt, aztán kértem ezúttal a franciás levezetést, amit szuperül oldott meg, amennyire fel voltam izgatva egy külön élmény volt újra így vele lenni. Az aktus elejével keretbe rakták az élményt, olyan keretbe, amit az ember szívesen őriz a fejében és játszik el a gondolattal újra meg újra :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Első alkalommal és most is utólag, ő meg sem említette. Telefonban nem kérdeztem, mert nem érdekelt mennyibe kerül ez az élmény, csak akartam. A végén letettem az asztalra, ezért az élményért abszolút megéri.
Rózsacsokor
Mstyle nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nem utoljára voltam. Azt hiszem ez a leírásból is egyértelmű, mint ahogy az is, hogy nem kérdés ajánlom-e. Ha nem olvastad végig a leírást, tedd meg, mert itt pár szóban összefoglalni azt amit kaptam valószínűleg nem lehet és biztosan nem is érdemes :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Sendy szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókSendy legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2018-09-06) : Egymás előtt állva ölelkeztünk, ismerkedtünk egymás testével. A videói alapján DT és egy órás program benevezése mellett döntöttem. Egymásra hangolódás után gummer fel és jöhetett a DT.

(2018-03-10) : A fentebb említett döbbenetes belépő után elmentem pancsizni, majd siettem vissza hozzá. A törcsit levette rólam aztán hozzámsimult, miközben kutató keze már meg is találta az igencsak éledező kisorit és dajkálgatni kezdte.

(2018-02-10) : Tusolás után a szobába kisért, és az ágyon ledőlve beszélgetni kezdtünk. Elmondta a lehetőségeket és az extra felárakat, egyben kiemelte hogy Ő oda van a popsiszexért így gondoltam mi

nagyon jó: 3db
(2019-08-01) : Az összebújás részletei leírásának témakörével elértem beszámolóm sarkalatos kérdéséhez, hiszen azt egy többek szempontjából népszerűtlen, s kritizált gondolattal kezdem.

(2019-05-16) : Elsőként egy változatos francia ában részesültem, közben kezeimmel felfedeztem a kemény popsiját, combját, punciját. Az utóbbi nagyon jól reagál kellően nedvesedik és isteni. Mivel nfvsz nincs de annyira jól csinálta, hogy nem is akartam sokáig bírni, mert mind a látvány és az adott pillanat kihozta belőlem az utódokat.

(2018-09-22) : De hiába kérésem, Sendy ráfogott a családi ékszerre és az én ténykedésem csak az ismerkedő, körbenyalós, mélytorkos, zacsikényeztetős érzéki franciája után következhetett.

: 20db
(2020-11-19) : Még a lábaimat is felhúzatta velem, hogy jobban hozzáférjen azokhoz a részekhez, ahol más még nem nagyon járt. Miután szerettem volna meghálálni a csodás élményt, kértem, hogy forduljunk 69-be, hogy én is tudjam kényeztetni simára borotvált punciját. Megkérdezte, hogy nem zavar-e a spriccelés? Persze, hogy nemet mondtam, hiszen ezért jöttem. Viszonylag gyorsan sikerült őt csúcsra járatni, megjött az eredménye, akkor még csak egy kis mértékben.

(2020-10-11) : Egyik lábát felrakta a mellettünk lévő ágyra. Így terpesztett, én kéjesen, gyorsuló ütemben izgattam nedves puniját, ő pedig szinkronban a farkam verte. És jött a csoda, hangosan élvezett, vállamra borult. A markomba nagy mennyiségű spricc zúdult puncijából, majd le a parkettra. Törcsit dobtunk rá , nehogy a nagy hévben üzemi baleset történjen.

(2020-06-11) : Egy ideig élvezkedtem, majd kértem, hogy forduljon rám, mert közben szeretnék én is örömet okozni. Mosolyogva beleegyezett, így 69-ben folytatódott a randi.