60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
25
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
Valentina szexpartner

szexpartner

Valentina

+36702921144

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-06-05 16:05:04

Powermaci
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
nem ellenőrzött
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Valentina budapesti szexpartner hirdetőről (XI. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, rögtön felvette. Kb fél éve voltam nála, így ismét rákérdeztem a részletekre. Kedvesen tájékoztatott mindenről, egyeztettünk is gyorsan egy időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, egyszerű volt odatalálni. 300 méterre van egy nagy parkolóház, így ezzel nincs probléma. Gondolom, BKV-val is könnyen megközelíthető, mert eléggé forgalmas helyen van.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás tiszta, a fürdő amilyen kicsi, olyan szép.:) A baszobában nincs semmi extra. Az ágy, hatalmas, kényelmes és tiszta. Összességében nagyon tetszett.
Valentina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szexi cuccban fogadott, fogalmam sincs, mi volt az, a csodás arca elterelte a figyelmem és inkább az érdekelt, hogy meztelenül láthassam. Jobban tetszik, mint a képeken. Szép hosszú haja van, cicás szeme, gyönyörű cicije, és tökéletes popsija.
Action
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Arcra élvezés:
4
Csók:
5
Popó:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Beléptem a lakásba, mosolyogva fogadott. Átadtam a kis ajándékom és vezetett is a szoba felé. Ott már várt a törölköző, fel is kaptam gyorsan és már mentem is zuhanyozni. Nagyon nem fecséreltük tehát az időt, a hangulattal semmi gond nem volt. Olyan érzésem volt, mintha már hónapok óta arra várna, hogy megkaphasson. Zuhany után ő is kiment néhány pillanatra, amint visszajött azonnal elkezdtünk csókolózni, és simogatni egymást. Leült az ágy szélére és már húzott is magához. Nagyon jól franciázik, teljesen el is tüntette néhányszor. Mivel én is szerettem volna egy kicsit nyalakodni, így lefektettem az ágyra, hogy hozzáláthassak. Puszikkal haladtam a testén egyre lejjebb, majd amikor elértem a lényeghez, igyekeztem megtalálni azt a ritmust, pontot és technikát, ami a legjobban tetszett neki. Nem tudom, hogy sikerült-e elérnie a csúcsot, de nagyszerű volt érezni, ahogy remegett, és hallani, ahogy sóhajtozott. Hagytam egy kicsit megnyugodni, utána szájjal felhelyezte a védelmet és megpróbáltuk a misszi pózt. Én nem gondolnám, hogy nagyok lennének a méreteim, de ennek ellenére is mintha úgy éreztem volna, hogy széltében és hosszában is kitöltöm azt a csodás barlangot. Egy darabig ebben a pózban boldogítottuk egymást, aztán átkértem magam abba a tökéletes popsiba. A szokásos oldalról nekikezdő pózban indítottunk, de megbeszéltük, hogy ha megy, akkor próbálunk mást is. Hősiesen próbált helytállni, de nem tudtam teljesen becsusszanni minden igyekezetünk ellenére sem. Viszont annyit így is sikerült elidőzni a popsiban, hogy ezzel kapcsolatban ne legyen hiányérzetem. Valahol kicsit büszke voltam, hogy nagyobb vagyok a kelleténél:D Megegyeztünk, hogy jobb, ha ezt a részét feladjuk, így egy gyors gumicsere után, már magamon is találtam. Imádtam nézni közben, ahogy mozog és a kerek popsijához is hozzáfértem. Pózváltás következett, mert az én állóképességemnek is vannak határai és a kutyapózt még mindenképpen ki akartam próbálni, persze ezt is nagyon óvatosan. Előrehajoltam, hogy simogathassam a csodás punciját, és hogy puszilgathassam a nyakát és a hátát, ami érezhetően tetszett neki. Ez annyira élvezetes volt, hogy már éreztem, közel a vég. A fülébe súgtam, hogy az arcára szeretnék menni, amihez készségesen az ágy szélére is ült. Szólt, hogy a hajára vigyázzak, ezért inkább át is adtam neki a botot. Sajnos akkorát élveztem, hogy egy kicsi jutott neki mindenhova, úgyhogy miután hagyott kicsit lenyugodni, ki is rohant a fürdőbe rendbe szedni magát. Az apró malőr ellenére végig közvetlen, laza és jókedvű volt.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Az elején leraktam a kisszekrényre a pesti átlag fölötti összeget, ami kicsit csalóka, mert itt szó sincs apróbetűs extrákról, mint egy-két helyen...Valentinához , és a szolgáltatás színvonalához képest már-már jelentéktelen.
Összkép
Mint már említettem végig olyan érzésem volt, mintha rám várt volna már hosszú ideje. Végig közvetlen volt. Szereti, amit csinál. Élveztem a vele töltött időt. Imádom a popsiját és a szemét, ami vonzza a tekintetet. Ha lesz rá lehetőségen, biztosan meglátogatom még jónéhányszor.

Pontvadász szavazás

Csak regisztrált vendégek szavazhatnak.

Ha 10-en rákattintanak a gombra, akkor az író prémium napjati nullázzuk, és 200 pontot vonunk le.

Eddig még senki nem szavazott

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Valentina szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Valentina nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókValentina legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2018-11-01) : Lassan magamhoz térve, elkezdtem átvenni az irányítást és kölcsönös francia, számtalan testhelyzetű aktus után a szájában múltam ki. Második menet hasonlóan alakult,

(2018-08-12) : Igazi pornós szopást kaptam,a kinyújtott nyelvéhez és az arcához verte kőkemény farkam.A golyóim felváltva szopta ,a nyelve végig szánkázott a rudamon,mintha fagyit nyalna.

(2018-03-21) : Ezután Ő hozott lázba. NF, ciciszex és kézimunkája hatására kafa merevedésem lett. Megjegyzem, hogy az orálja kicsit keménynek, fogazósnak indult, de aztán beállítottuk együtt a kiváló kategóriába.

nagyon jó: 2db
(2018-10-17) : Ezt követően a golyóimat kezdte először szájjal kényeztetni, de nem telt bele sok idő a farkam is a szájában volt pillanatokon belül és mindent megtett, hogy minél keményebbé szopja azt.

(2018-08-06) : Rengeteg pozíciót váltottunk az egy órás időtartam alatt. Amikor olyanom volt, akkor a mellei közé raktam az ágaskodó répámat, s felszólítottam, hogy nézzen a szemembe ez idő alatt. Fergeteges érzés volt azokba a szemekbe belenézni, s állni a tekintetet, miközben a formás keblei között dolgozott a dákóm

: 3db
(2018-12-03) : Gyönyörűen franciázott először az ágyon ülve, utána négykézláb. Végül ezt már nem bírtam talpon, hanyatt vágtam magam és átadtam neki a terepet.

(2018-08-02) : A csókja iszonyat bizsergető és érzéki, ahogy incselkedik a nyelvével és közben bújik hozzád, te atyaég... Mivel nem vagyok a lepedőakrobatika világbajnoka, ahhoz, hogy maximálisan ki tudjam élvezni az időt, kértem, hogy én kezdhessek a nyelvleckével.

(2018-05-30) : picit a találkozás elején megijedtem, olyan tanárnősnek éreztem a szituációt, de aztán ez nagyon kellemesen induló beszélgetésbe, majd masszázsba csapott át. Nagyon kellemesen masszirozo...

egyeztetési probléma: 1db
(2018-07-16) : találkozó meghiúsult. Megbeszélt időpont előtt tíz perccel hívtam kicsengett és nem vette fel, hívtam a megbeszélt időpontban szintén kicsengett