7
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Jázmin erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Jázmin

+36308922097

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2016-12-23 09:14:57

Pussoholic
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Jázmin reagálása

Édesem,

Köszönöm, hogy elvaràzsoltàl az ünnepek előtt... Van még sok dolog, amit együtt "kell" átéltünk, megismerni a másik apró rezzenéseit. Működik köztünk a kémia, ahogy ezt a nagyok mondják, szerintem minden randi alkalmával újabb oldalát fogjuk megismerni a másiknak. Alig várom, alig várlak......
Imàdlak, de ezt tudod!
Csókollak milliószor.

Erotikus masszázs beszámoló Jázmin Budapest 2016-12-23

Egyeztetés
Elérhető:
5
A megelőző beszámolóját olvastam olyan tollból, amelynek műveire mindig figyelek....és mivel Jázmin hirdetése már a megjelenésekor is igencsak felkeltette a figyelmemet, hát azonnal felhorgadt bennem a vágy, hogy nekem is mennem kell, de azonnal:)
Hívtam hát és kolléganője segítségével szerencsésen meg is határoztuk az időpontot, én pedig azonnal indultam, mert bizony nem mindenki él a fővárosban....
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mivel karácsony előtti őrület van a városban és az utakon is tisztességes forgalom volt, igencsak feszes időzítéssel érkeztem a belvárosba. Tudtam, hogy autóval elkések, így az Oktogonnál leparkoltam és villamossal mentem a helyszínre, ami éppen egyik kedvenc színházamnál található megállóban van. Így pontosan, azaz még kicsit korán is érkeztem. Mindenkinek ezt az utat ajánlom...:)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Körúti sorház magas emeletén alakították ki a modern, színvonalas masszázsszalont. Belépésemkor a nekünk járó szobába jutunk, amiben masszpad és tatami is vár, meg egy kényelmes kanapé a bevezető beszélgetéshez. A fürdő kellemesen nagy, zuhanyfülke és szinte beállíthatatlan melegvíz-szolgáltatás fogad (egy zuhanyfejcsere megoldhatná a gondot, szóvá is tettem...:), de amúgy minden nagyon rendben van a lakásban. És hát a szobában egy gyönyörűség vár....:))
Jázmin külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Jázmin nagyon szép, alacsony és vékony lány. Gyönyörű test, hihetetlenül szép arc, csillogóan varázslatos szemek. Vállig érő haj, elegáns és sportos alkat. És a szemek...azok a szemek....és a mosoly, ami szinte megbénít, lefagyaszt....elvarázsol. Falatnyi, csipkés szegélyű bugyi, nagyon szép melltartó takarja egyelőre testét, melyet díszít pár tetkó, de valóban a kevésbé zavaró fajtából. Ölelni, csókolni való szépség:)

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Mint az előző herolddal, velem is az történt itt is, ami újabban szokásos, azaz a masszázs háttérbe került (erősen....) az erotika javára:) Én ugyan azzal kezdettem a programot gyönyörű ápolómmal, de aztán minden pillanat a kényeztetésről szólt...:))
Kérésemre a lábaimat és derekamat kezdte masszírozni a padon, és igen jól esett minden mozdulata. Szakszerűen és kellő erővel dolgozott túlerőltetett izmaim gyógyításán, közben pedig kellemesen, vidáman beszélgettünk erről-arról, nagyon intelligens és kedves partner abban is. Én persze bőszen emelgettem a fejem, hogy a tükörben láthassam Őt, mert persze a szobába érésem óta úgy kívántam, mint szinte senkit hosszú idő óta. Aztán úgy alakult a dolog, hogy derekam mellett állt, mikor lelógó kezemmel elkezdtem simogatni combját és popsiját. Ezt szándékom megértésével úgy jutalmazta, hogy felsőjét levetette, miáltal szemem elé tárta gyönyörűségesnek formázott melleit, melyek látványa arra késztetett, hogy hamarosan felüljek a pad szélére és magamhoz vonva ezt a gyönyörű lányt elkezdődhessen találkánk második fejezete..:)
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Először a pad szélén ülve csókolóztunk, lágyan, finoman. Kezeimmel popsiját és hátát simogattam, ő pedig kicsit elmozdulva fért hozzá keményedni kezdő férfiasságomhoz.
Mivel a vágy erősödött, lecsusszantam a padról és kérdésemre választ kapva a matrac felé vettük utunkat, ahol ő hanyatt terült el, én pedig ráfeküdve kezdtem csókolgatni nyakát, ajkait, gyönyörűséges cickóit. Ekkor már mindketten meztelenek voltunk, a kis bugyi apad mellett lecsúszott popsijáról....és én láthattam hívogatóan selymesre ápolt punciját magam előtt. Csókolóztunk folyamatosan, de azt hiszem ebben nem voltam túlságosan az édes lány örömére, inkább nyelve játékával izgatott, mint ajka puhaságával, de az is lehet, hogy ez az Ő csóktechnikája (el sem tudom képzelni, hogyan tudják a lányok bajszos-szakállas pasival ezt tenni....). Nekem nagyon élvezetes volt, hátha Ő is izgalmasnak találta azért....:)
Mindenesetre hamarosan ölébe jutottam, és igen, hasonló tapasztalatot szereztem, mint a korábban megnyilatkozó kolléga....Jázminom igen hamar a csúcsra jutott. Kis, finom ujj-játékkal és nyelvem munkálkodásával szép és mélynek látszó orgazmusba vittem. Aztán kis pihegésnyi idő után, még mindig kéjnedvekben fürdő punciját tenyerem párnáival simogatva-dörzsölve eljuttattam egy újabb élvezetig. Azt mondta, hogy az arca is belezsibbadt....ez elég bizonyíték lehetne egy nálam hitetlenebb pasi számára is, hogy jó munkát végzett...:)
Ezután mellé feküdtem és csókolózással, egymás tekintetébe feledkezett simogatásokkal töltöttük az időt. Ő kellemesen olajos kézzel izgatta rudamat, jól szórakozva azon, hogy "bólogat" felé a majd' szétrobbanó testrészem....és igen sokáig így töltve az időt jutottunk oda, hogy újabb, bővebb olajozás után szeretkezést imitálva kezdtünk mozogni egymásnak feszítve altestünket (ölét combomhoz dörzsölve, mintha Ő is újra izgalomba jött volna...), kezei pedig elhitették velem, hogy benne csúszkálok......és hát ez elég volt így együtt, hogy őrületesen nagyot élvezzek, majdnem a falig spriccelve nedveimet. Eszement volt....és főként azért, mert mindvégig csodás szépségű arcát, szemét láttam pár centire az enyémtől.....ez majdnem szerelem-szex volt.....de mindenképpen olyan, amit az ember újra és újra át akar élni....:)))
Elszámolás
Budai átlag került a polcra a végén. Előzetesen nem érdeklődtem, de nem volt meglepetés, és a kapott élményért bagónak tekinthető.
Összkép
Jázmin egy csapásra új és hatalmas kedvencem lett, máris alig várom a pillanatot, amikor újra együtt lehetek vele. Türelmesnek kell lennem, mert vannak elmaradásaim más kedvenceimnél, sőt, istennőmnél is, de tudom, hogy hamarosan újra akarom és fogom élvezni (és Isten a tanúm, hogy minden szándékom szerint élveztetni is...) ezt a csodalányt! :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jázmin erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Jázmin nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2018-11-20) : Le a kalappal elotte nagyon elveztem. A talpamtol egeszen a nyakamig mindenhol atgyurt. Szerintem a legkomolyabb masszazs amit ilyen helyen valaha kaptam.

(2018-02-05) : Jázmin öle kincse az egyik legszebb, amit életemben láttam..:) Most is pár másodpercig csak szemlélem ezt a szépséget, aztán nagyon lassan és finoman kezdek nyelvmunkámba

(2017-11-20) : Majd felültet engem a padra, s kispárnát a térdei alá helyezve térdel elém, hogy kényeztetésembe kezdjen. Nagyon finoman kezd kézzel és ajakkal játszani férfiasságommal,

felejthetetlen: 7db
(2018-01-03) : Miután a hason fekvő partneremhez már nem tudtam úgy hozzáférni, hogy még teljesebb örömöt tudjak neki nyújtani, hát szépen hanyatt fordítottam és mellette állva simogattam tovább, míg ő a tükörben vizsgálva kettőnket, kezébe véve feszesre duzzadt férfiasságomat markolászva dicsérte annak keménységét...

(2017-10-31) : Persze kanos férfiként mindeközben élvezettel járattam bőségesen olajozott kezeimet a fantasztikus popsidombokon, be-besimogatva a combok tövéig,

(2017-01-23) : Ezután egy kis masszázs következett . Csak hátmasszázs kértem nem is bírtam sokáig , szerettem volna minél előbb felfedezni Jázmin csodás testét .

nagyon jó: 10db
(2018-02-01) : Ahogy odaért férfiasságomhoz bő olajjal maszirozta,nagyon felcsigáztak mozdulatai.Majd hirtelen megfordult és a popsijával kezdett el izgatni, na ez a látvány mindent megért, ahogy mozgott az felejthetettlen, nem tudtam mit nézzek, a tükröt vagy Jázmint

(2017-10-15) : Hatarozott mozdulatokkal, ugy h folyamatosan ereztem a gyonyoru kezenek elkepesztoen szexi hosszu ujjait. Ami szamomra plusz volt h megfordulas utan felul is mindent alaposan atmasszirozott

(2017-07-08) : Sajnos egy kézzel tudott most csak masszirozni, ennek ellenére lelkiismeretesen mindent bevetett. Lentről indít, alapos talpmasszazs, hát, vállak, kezek, néha fel sem tűnt, hogy nincs ott a masik kéz

: 9db
(2018-06-10) : Lábaimtól kezdve alaposan végig masszírozva a testem. Közbe átbeszéltük kivel mi történt és más dolgokról is lehet vele beszélgetni. Masszázs terén sokat fejlődött.

(2018-04-20) : Hasra feküdtem és jó alaposan, erősen átmasszírozta az egész testemet. Jól esett ahogy csinálta rendes masszázs volt nem csak ilyen simogatás. Közben nagyon jól elbeszélgettünk

(2018-04-10) : A masszázs után lekerült a fehérnemű, előkerült az olaj, amivel kérte, hogy a fenekét olajozzam be én is, majd felajánlotta a 69 pozíciót, amit örömmel vettem, jó volt közben a sóhajait hallani.