19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
7
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Jázmin erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Jázmin

+36308922097

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2016-12-21 01:55:29

huff
Vezérhím
szerint retusált képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Jázmin reagálása

Dràga Huff!
Köszönöm, hogy feldobtad az estémet! Rád megérte várni....
A masszázsról meg annyit, hogy nekünk nem elég 1,5 óra. Vagyis elég, de az "csak" a kényeztetésre. Örülnék, ha több időt tudnánk eltölteni együtt amiben lenne masszázs( ha lenne :)
Mindenesetre visszavárlak a beállíthatatlan zuhannyal, a romantikus gyertyafénnyel és édes kókuszos csókjaimmal. :)
Boldog Karácsonyt Neked!
:)

Erotikus masszázs beszámoló Jázmin Budapest 2016-12-21

Egyeztetés
Elérhető:
5
Jázmin képeit már többször átpörgettem és mindannyiszor megjegyeztem magamban, hogy hmm, milyen gyönyörű, barna, izmos, formás teste van és hozzá milyen helyes, mosolygós, vagány arca. Majd kijött róla egy tök jó első beszi, amire nagyon kedvesen és frappánsan reagált. Aztán egy hideg téli kedd délutánon hirtelen felindulásból fel is hívtam. Elsőre este 6 órát beszéltünk meg, majd egy váratlan sportesemény miatt (fociznom kellett sürgősen) fél 8-ra halasztottunk. A telefonhangja kifejezetten kellemes, nem szószátyár, de a lehetőségekről kedvesen tájékoztatott és rugalmasan viszonyult a halasztáshoz is, bár biztosra akarta tudni, hogy megyek-e, mivel csak miattam maradt bent a rendelési időn túl. Mondtam neki, ha nem töröm el a lábamat vagy nem kapok szívrohamot a pályán, akkor 1000%, hogy megyek. Egy kollégám próbálta eltörni a lábamat kétszer is meccs közben, de én nagyon el akartam menni Jázminhoz, szóval ellenálltam a sérülésnek (bár most sántítok).
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A fociról idő előtt leléptem, miután amúgy is lerúgták a bal sípcsontomat és a jobb lábfejemet és úgy ahogy rendbe szedve magamat indultam neki a karácsonyi horrorforgalomnak, ezúttal taxival. A Margit körút Mechwart ligethez közel eső részén van a cím és a taxis egyből meg is találta!:) A Moszkvától gyalog sincs messze, de a villamos is ott tesz le. 5 perccel a megbeszélt időpont előtt szálltam ki a kocsiból a kapu előtt és hívtam Jázmint, aki ismét rugalmas volt és rögtön felengedett.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Tökéletes. Modern, hangulatos, tiszta, rendezett. Egy hatalmas szobában voltunk, ami régen a nappali lehetett, nem pedig a szokásos kis masszázsszobácskák egyikében. Van benne egy masszív, rendes masszázspad fából, nem az összehajtható, hordozható fajtából, valamint tatami és még bőven elfért több komód, egy kanapé és egy nagy állótükör is. Kellemesen tágas volt a zuhanyfülke is (utóbb kiderült, 2 emberes), ahol sokféle tusfürdő, egy szájvíz, puha törülköző, száraz kilépő is várakozott. A zuhanyrózsa színváltós, de a víz hőfokának beállítása kínszenvedés.
Jázmin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hmm és megint csak hmm. Jázmin képei rendkívül meggyőzőek (retus csak a tetoválások miatt van), de a látvány élőben bőven felülmúlja őket, még ha változott is egy picit azokhoz képest. Haja már egyenes és hosszabb, össze volt fogva, mikor megérkeztem és szemüveget viselt, ami nagyon jól állt neki. A teste ugyanaz az atombomba, talán a bőre egy leheletnyit világosabb tónusú. Izmos, feszes, formás, nagyon egyben van. Szép színes és jól sikerült tetoválások díszítik érdekes helyeken, nem a szokványos formavilág, szerencsére mellőzi a kliséket. A bőre finom, selymes és illatos, az ajkai puhák és édesek (az ajakápolótól, mielőtt negédességgel vádolnátok:). A mellei egészen egyszerűen gyönyörűek és a popsijával is hiába elégedetlen, azon csak tökéletes fogást lehet találni, de kifogást nem. Összességében egy sportos, nagyon csinos, szép arcú lány, mondhatni egy tökéletes masszőz, még ha fogalmam sincs róla, hogy masszíroz, akkor is. Egyike azon kevés lánynak, akinek jól áll a köldökékszer. A fagyöngyös képen is nyilván ő van, de mégsem teljesen, mert a valóságban egészen más, szebb, szabályosabb és kedvesebb arcot láttam magam előtt. A szemüveg maradt, csak a legvégén, fürdés előtt került le és akkor tényleg előbukkant a mosolygós Jázmin az egyik arcos képéről.

Erotikus masszázs
Vittem egy óriás Raffát (már csak így hívom, jóban vagyunk, mióta heti 2-3 dobozzal veszek:)), aminek örült és meg is dézsmáltuk menet közben. Mivel eléggé el voltam gyötörve a focitól, érkezésem után a kanapén ülve, vizet szürcsölve próbáltam a légzésemet rendbe rakni és meglehetősen riasztónak tűnt, hogy valaki most engem jól átnyomkodjon. Amúgy is ott állt velem szemben ez a tünemény, a masszázságyra támaszkodott, miközben beszélgettünk és a fantasztikus testét bámulva arra gondoltam, hogy fenébe a masszázzsal, kezdjük a levezetéssel. A fürdésből visszatérve még elhangzott a krém vagy olaj kérdés, de büszkén jelenthetem ki, hogy aztán egyáltalán nem volt masszázs, egy perc se, még egy kósza nyomkodás sem, nem és nem! Kaptam helyette nagyon finom menta teát és vagy 70 percnyi pettinget-kényeztetést, ami szerintem jó üzlet volt!:)
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kicsit zavarban voltam, ugyanis nagyon tetszett az első pillanattól fogva és fáradt is voltam a kezdeményezéshez, szóval tesze-toszán közeledtem felé és minduntalan hülye kérdésekkel hűtöttem le a lassan forrósodó hangulatot. Kicsit talán mindketten meg voltunk illetődve az elején - én biztosan - és egy pici döcögést éreztem, de ez a végére elmúlt és teljesen sikerült egymásra hangolódnunk. Mindenesetre ismerkedős csókokkal kezdtünk a masszpad mellett állva, lekerült a melltartó, előbukkantak azok a tökéletes halmok, majd lecsúszott a bugyi is és a meztelenségét csodálva nem is tudtam hirtelen, hogy mit kezdjek vele. Rákérdeztem a KF-re és megtisztelt vele, úgyhogy felfeküdt a padra én meg a lába közé keveredtem és amit ott találtam, az maga volt a tökéletesség. A találkozás egy ilyen szépségesen szép, friss, nedves és érzékeny puncival mindig öröm, de most pár perc múlva enyhe csalódottsággal vettem tudomásul, hogy Jázmin elment, ennyire pedig nem lehetek jó. Vagy mégis?

Így cserélni kellett és nagy duzzogva leheveredtem háttal a helyemre és hagytam Jázmint is kibontakozni. A pad mellett állva simogatott lassan, ráérősen én pedig a fenekét fogtam és a háttérfényben feltűnő háti piheszőreit csodáltam, majd rám hajolt és finoman, játékosan, szinte incselkedően egyenesbe állította a farkamat. Tényleg játszott velem, kereste a csodálkozástól és élvezettől fennakadt tekintetemet, amikor a makkomat egy ujjal benyálazta és finoman az egyik mellbimbójához dörzsölte és én kétségbeesve hunytam le a szememet, mert nem gondoltam, hogy egy ilyen ártatlan kis játék ekkora élvezetet tud okozni. Nem az történt, hogy kaptam x perc franciát, aminek a végén elélveztem, hanem egy igen komótos pettingben volt részem, nem rohant, nem akart semmit elérni, csak kényeztetett hosszan és nyugisan, szinte cél nélkül. Titokban remélem azért, mert ő is élvezte, ahogy én élveztem.

Kb. 1 óránál egy kis szünet következett, ami alatt kókuszos csokis szájjal is jól ment a csók és a teám is elfogyott teljesen, aztán ott folytattuk, ahol abbahagytuk, csak egy kis olaj került a farkamra, amitől aztán a kézimunka is a legfinomabb szájnak tűnt. Ez az összehasonlítás megszűnt persze létezni, mikor Jázmin megint bekapta és rájöttem, hogy mégis inkább ilyen lehet a legfinomabb száj. Nem gondoltam, hogy el fogok menni, de olyan ráérősen haladtunk, olyan nyugisan dolgozott, olyannyira nem éreztem a nyomást, hogy végül gond nélkül, minimális combfeszítéssel sikerült. Előtte udvariasan jeleztem, hogy jövök, majd mentem is a kezébe, hasamra, bárhová. Törölgetés következett, majd a lábaimat ráztam ki a görcsből. Zoé szerint szépen élveztem, szerintem meg ő szép. Szerinte szépek a szemeim, szerintem neki meg mindene szép. Miután ezt így megbeszéltük, felajánlott egy közös fürdést, aminek örültem, mert ilyen program ritkán van részem, magamtól sosem kérem, de örülök, ha így alakul. Ketten is megszenvedtünk a zuhannyal, de sikeresen elkerültük, hogy összefejeljünk, mikor egyszer hajolunk le a tusfürdőért és amúgy is tök hangulatos és intim dolog a partnerrel együtt tisztálkodni. Aztán öltözés, taxihívás és távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A 1,5 órás ajándék a szokásos átlagnak tekinthető és a végén rendeztük. Az időt kitöltöttük, Jázmin nem sürgetős típus, a teát megittam, a Raffaellokat megettem és egy szép lány kezei közt halhattam meg, szóval minden rendben volt. Nagyon megérte.
Összkép
A várakozásaimhoz képest is jobban alakult a randink. Kialakult köztünk a kellő összhang, ha nem is sistergett a levegő, de a molekuláink jópárszor ütköztek és kémiai kölcsönhatásra is léptek. Amúgy meg elvarázsolt Jázmin üdesége, bája és a külseje is. A csevijében adott reakciókból is kitűnően egy értelmes, jó humorú és kedves lány, akivel remekül érezheti magát az ember, ha megvan az összhang. Ezen az estén megvolt. Kíváncsi vagyok a masszázsára is, de nem tudom, hogy legközelebb mennyi időre kéne maradnom, hogy beleférjen az is (de az is lehet, hogy egy 3 órás kényeztetést harcolok ki magamnak:D).

Jázminnak üzenem, hogy a kolibri az amerikai őslakosok hiedelemvilága szerint a szépséget, szerelmet, örömöt jelképezi és általánosságban az élet pozitív dolgait, szóval igencsak illik hozzá, jó választás:)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jázmin erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Jázmin nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2018-11-20) : Le a kalappal elotte nagyon elveztem. A talpamtol egeszen a nyakamig mindenhol atgyurt. Szerintem a legkomolyabb masszazs amit ilyen helyen valaha kaptam.

(2018-02-05) : Jázmin öle kincse az egyik legszebb, amit életemben láttam..:) Most is pár másodpercig csak szemlélem ezt a szépséget, aztán nagyon lassan és finoman kezdek nyelvmunkámba

(2017-11-20) : Majd felültet engem a padra, s kispárnát a térdei alá helyezve térdel elém, hogy kényeztetésembe kezdjen. Nagyon finoman kezd kézzel és ajakkal játszani férfiasságommal,

felejthetetlen: 8db
(2018-01-03) : Miután a hason fekvő partneremhez már nem tudtam úgy hozzáférni, hogy még teljesebb örömöt tudjak neki nyújtani, hát szépen hanyatt fordítottam és mellette állva simogattam tovább, míg ő a tükörben vizsgálva kettőnket, kezébe véve feszesre duzzadt férfiasságomat markolászva dicsérte annak keménységét...

(2017-10-31) : Persze kanos férfiként mindeközben élvezettel járattam bőségesen olajozott kezeimet a fantasztikus popsidombokon, be-besimogatva a combok tövéig,

(2017-01-23) : Ezután egy kis masszázs következett . Csak hátmasszázs kértem nem is bírtam sokáig , szerettem volna minél előbb felfedezni Jázmin csodás testét .

nagyon jó: 9db
(2018-02-01) : Ahogy odaért férfiasságomhoz bő olajjal maszirozta,nagyon felcsigáztak mozdulatai.Majd hirtelen megfordult és a popsijával kezdett el izgatni, na ez a látvány mindent megért, ahogy mozgott az felejthetettlen, nem tudtam mit nézzek, a tükröt vagy Jázmint

(2017-10-15) : Hatarozott mozdulatokkal, ugy h folyamatosan ereztem a gyonyoru kezenek elkepesztoen szexi hosszu ujjait. Ami szamomra plusz volt h megfordulas utan felul is mindent alaposan atmasszirozott

(2017-07-08) : Sajnos egy kézzel tudott most csak masszirozni, ennek ellenére lelkiismeretesen mindent bevetett. Lentről indít, alapos talpmasszazs, hát, vállak, kezek, néha fel sem tűnt, hogy nincs ott a masik kéz

: 9db
(2018-06-10) : Lábaimtól kezdve alaposan végig masszírozva a testem. Közbe átbeszéltük kivel mi történt és más dolgokról is lehet vele beszélgetni. Masszázs terén sokat fejlődött.

(2018-04-20) : Hasra feküdtem és jó alaposan, erősen átmasszírozta az egész testemet. Jól esett ahogy csinálta rendes masszázs volt nem csak ilyen simogatás. Közben nagyon jól elbeszélgettünk

(2018-04-10) : A masszázs után lekerült a fehérnemű, előkerült az olaj, amivel kérte, hogy a fenekét olajozzam be én is, majd felajánlotta a 69 pozíciót, amit örömmel vettem, jó volt közben a sóhajait hallani.