1
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Normál
19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-16
37
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
ANNA erotikus masszázs

erotikus masszázs

ANNA

+36308295850

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2016-12-20 22:32:30

szear93
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Erotikus masszázs beszámoló ANNA Budapest 2016-12-21

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon kerestem meg. Részletesen tájékoztatott a hozzájárulásról, illetve a helyről. Kedvesen válaszolt a kérdéseimre is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyen megtaláltam a helyet, hála az útbaigazításának. Tömegközlekedést használtam, hacsak valaki nem fővárosi, nehéz eltéveszteni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A helyszín kellemes és tiszta volt. Több szoba is rendelkezésre állt a masszázshoz. Kellemes zene is színezte a hangulatot. Összességében ideálisnak találtam.
ANNA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Izmos hölgy, szerencsére nem túlzásba esve. A képek alapján felismertem, de talán nem látszott, hogy testét néhány apró kiegészítő ékesíti. Ez engem nem lepett meg,mivel korábbi beszámolójában olvastam róla.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Egyéni igények:
5
A masszázst még nem próbáltam, de látogatás előtt gondoltam, hogy legalább ezt is kipróbálom: kellemest a hasznossal. Svéd masszázsban részesültem, amit tapasztalatom hiánya miatt nem tudok összevetni mással. Mindenesetre azt el tudom mondani,hogy jól esett és ami még jó volt az az,hogy jót beszélgettünk közben. A zavaromat kedvesen feloldotta, szerintem érezte, hogy emiatt is kicsit feszült voltam. Az se zavarta, hogy korban alatta járok. De alapvetően nem a masszázs miatt mentem, hanem hogy a levezetést megtapasztaljam, amit viszont a masszázs során jól előkészített.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Lett volna lehetőség franciás levezetésre, de én ezt nem vettem igénybe. Én alapból a kézi kényeztetést terveztem, ennek megvan az oka,de ha nem haragszotok ezt nem fejtem ki. Ami fontos,hogy ez nem a partneremmel volt összefüggésben. Visszatérve a levezetéshez, nagyon élveztem. Nagyon tudta, hogy mikor kell visszavenni, kicsit gyorsítani stb, aminek a végén jó lett nekem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején odaadtam neki,hogy ez a későbbieket már ne árnyékolja be úgymond. Korrekt volt, szerintem megérte. Igazság szerint nem tudom,hogy mennyi az "átlagos",szóval nem tudom pontosan összehasonlítani.
Összkép
Egy fantasztikus hölgyet ismertem meg a személyében, aki segített egy kicsit oldani a gátlásaimat. Vissza nem térek hozzá,de ez nem jelenti azt,hogy ne lett volna nagy élmény vele.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ANNA erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókANNA legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2019-02-12) : Az erősséggel nem volt gond. Bár kérdez és várja a feedbackeket, de én csak annyit tudtam kinyögni mindig, hogy pont jó. Szóval ez a hibátlan istennő egy szál bugyiban egy isteni testmasszást eszközöl rajtam,

(2018-11-09) : Ezt követően visszatért a hátamra, majd egyre lejjebb térve fenekem környékén csapott át a program az erotikusabb részbe. Nagyon kellemes svédmasszázst kaptam, ami igen jól esett.

(2018-09-14) : Volt egy kis hát és váll masszírozás, igazából nem is nagyon emlékszem erre a részre, mert az agyamban csak épp annyi vér maradt amennyi az agyhalál elkerülése miatt feltétlen szükséges volt.

felejthetetlen: 14db
(2019-01-10) : Első levezetés: A fenék masszázs közben óvatosan puszikat is elhelyezett a fenekemen, majd benyalt ahogyan nem sokan csinálják. A lábaim között alsó madárfogásban részesített és a nyalogatás közben kaptam egy kis pénisz masszázst is.

(2018-12-04) : Kezdésnek a hasamra feküdtem, a lábamat, hátamat és a csípőmet masszírozta először. Nagyon ügyesen masszírozta a nyakamat és vállamat is. Minden mozdulata nagyon kellemes és szakszerű volt. A masszírozás nagyon alapos volt és sokáig elhúzódott.

(2018-10-06) : A nyakam vállam és a karjaim is tökéletesen masszirozta. Alaposan átgyúrta a felső testem elkezdte a lábaim megdololgozni.

nagyon jó: 7db
(2018-11-17) : Aztán, ahogy a nyakamat is megnyomkodta, finomabb érintésre kapcsolt, lágyan simította végig olajos hátamat, fenekemet, combomat. Rám hajolt hátulról, nyakamba lihegett,

(2018-10-07) : Lágy simogatások a hátamon, majd finoman ráült a combomra, és így hasal el a hátamon. A masszázst egy cérna tangában végzi, gyakorlatilag csak a lényeg van takarásban.

(2018-08-12) : Mire észbe kaptam teljesen belém bújva nyalta az anuszom, a golyókat nyalta csókolgatta majdfelfalt.A kezével beferkozve megmarkolta a farkam tövét

: 12db
(2019-02-01) : A masszazs resze maximalisan illeszkedett a programhoz. Kelloen eros es iugato. Ahogy masziroz egy gyonyor no...hat nem lehetett sokaig birni, pedig volt felvezetes.

(2013-07-08) : Kellemes masszázs, szakszerű elemekkel, meglepően jó. Mindent átmasszíroz hát, végtagok, majd elölről is. Nekem egy olyan hely lesz ahová nem csak a levezetés véget járok vissza.

(2013-04-07) : Erős kezei vannak, de megéri a néhol szenvedés. Tökéletes munkát végzett. Másfél órát voltam nála, és ami ritka, nem csak hason fekve, háton fekve is megmasszírozott (ez ritka).