26
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
Dóri szexpartner

szexpartner

Dóri-

Prémium hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-12-17 10:03:32

wajna
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dóri beszámoló szexpartner Budapest 2016-12-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam nem vett fel.Na így jártam gondoltam amikor néhány percen belül visszahívott.
Kedves nyitott életigenlő ,hangja,stílusa meggyőzött.Megbeszéltük azt ami a hirdetésből nem derült ki.Sikerült időpontot is találni néhány órával későbbre.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
Szentendrei úttal párhuzamos első utca.
Autóval mentem parkolóhely rengeteg,fizetős ugyan az olcsóbbik fajtából.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
3
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
4
Lakótelepi ház sokadik emelete.Előszobából egyből jobbra a baszoba, nagy ágy,szemben vele tükrös szekrény,mécsesek hada,halk zene enyhe félhomály.
Mindent a szobában tudsz lerakni erre a célra szánt székre ,táska,kabát,satöbbbi.Lakás a célnak megfelel meleg volt,kellemes illat, és az ajtót nyitó hölgy tovább emelte a lakberendezés fényét.
Dóri külseje
Higiénia:
4
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Számomra az erősebb hölgyek jelentik a favoritot.Legutóbbi válogatásom során fedeztem fel és mélyültem el a fotóiban videóiban annak ellenére,hogy Dóri csak arányosan vékony.Arcát nem láthattam a képeken de azzal is minden rendben.kis konytba feltűzött haj, szép szemek,karcsú hosszú nyak,selymes bőr nem tolakodó finom illat.Tudtam jó helyre jöttem.

Action
Miután túlestünk a bemutatkozáson és a mivel kínálhatlak kérdéseken Dóri elkezdett vetkőzni.Először a pólóját aztán a melltartót, finoman végigsimította maroknyi melleit,lecsúszott a famer is bugyikát nem vett így fény került a "leszállópálya" csíkjára.Ülök az ágyon Dóri velem szemben mellbimbóit kényeztetem,simítom selymes bőrét finom csókokkal árasztom ahol érem.Mielőtt a fürdőbe indulok leteszem a kisasztalra az ajándékot kérés nélkül.Dóri jön velem .Nem egy wellness centrum a lakótelepi fürdő mérete de elboldogulunk anélkül,hogy alsó szomszéd térdig állna a vízben.Hatalmas franciágy közepén megterítve a szeánszhoz.Én hanyatt Dóri belendül, kis olaj kerül ide, oda mély lélegzetvételek próbálok a tükörből is nézelődni hátha kitalálom milyen rafinált módon kéjeleg a testemmel.
Mellbimbóival simogatja makkomat,kezével lágyan a zacsi gyúrja miközben oldalról pucsít,hogy kézzel elérjem a punciját.Átfordulunk kölcsönös franciába rajtam a gumi és Dóri is ritmusra játsszunk a másikkal.Rengeteg impulzustól kezdtem elérni jövetelem célját de szerettem volna előtte még a punciból is benyomást szerezni.Sikerült ,jó szorosat és jó mélyet.Dóri letisztogatott és csevegésbe kezdtünk az élet nagy dolgairól miközben nápolyit eszegettünk és tovább simogatott az édes.
Elszámolás
Vannak az adatlapjain hiányosságok,azt gondolom ezzel együtt vagy ezek nélkül is a nagyon jók közé tartozik. Randi alatt végig a asztalkán maradt nem volt érkezés után sem műsorváltozás.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Dórival az eltöltött közel másfél óra pazar volt.Pazar volt nem csak a lepedőakrobatika miatt hanem azért ,mert egy vonalra fűzte fel a képeit, a telefonbeszélgetést,a találkozó alatti megnyilvánulásait és az nem más mint az,hogy szeretem és kedvből csinálom amit vállaltam.
Dórikához is visszamennék.
puszi w

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Zs077
Lelkes irogató
2017-02-20 07:31:28
Minden számomra fontosat megtudtam, az akció részt élvezetesnek találtam.

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2017-01-30) : Elérkezett az idő , hogy váltsunk, ekkor kis olajozás után keményre simogatta a farkam, majd gumit húzott rá és így vette a szájába. Nagy bánatomra natúr francia nincs, de ezt tudtam is , féltem is , hogy mi lesz, de a kíváncsiságom hajtott.

(2014-09-27) : mindenesetre mindennek ellenére nem finnyáskodik, kértem egy kis simi után 69et amit azt hiszem mindketten élveztünk, addigra már úgyis egymásra elég jól hangolódtunk. beleült, aztán mindenféle póz, a súlykülönbözet ellenére elég jól bírta a papás-mamást is, de ő is jól tudja, hogy a H-turul a legjobb, és jól lehet döngetni, és kellemes.

(2014-01-13) : Ennyire odafigyelő hölggyel még nem találkoztam. Jó a masszázsa. Ezt követi a csúszka. Bekenhettem mindenhol, ahol csak akartam és én akartam. Nagyon kedves, bátorító. Annyira magáénak érzi ezt a szerepet, hogy szinte el is hiszem hogy ő ilyen.

felejthetetlen: 8db
(2019-07-16) : Dóri kókuszolajjal kente be a fütyköst, majd masszírozni kezdte. Egyre keményebb lett, miközben ő izgató dolgokat súgott felém. Felöltöztetett és végre megízlelhettem franciáját. Különösen izgató, hogy folyamatosan tartja a szemkontaktot, nagyon szereti látni, milyen hatással van a partnerére.

(2019-07-01) : De itt egy kis meglepetés ért, Dórika kis műsorral kedveskedett.Megszemlélhettem hogyan teszi tökéletesen simává intím részét és lábait, kényelembe helyeztem magam a fürdőben, figyeltem ahogy szappanozza magát, borotvával igazította a kis pamacsot szeméremdombján, majd lábát a kád szélére helyezve, terpesztve borotválta símára puncija melletti bőrt.

(2018-10-15) : Utána hagytam magam kényeztetni egy kicsit amit kézzel végzett, nagyon finom kezei vannak és majdnem végem lett de kértem fordulást hogy én is viszonozzam a finom dolgokat.

nagyon jó: 15db
(2019-07-23) : Miután (remélem) kiélvezte a kényeztetést, szólt, hogy most már igenis ő következik. A megbeszéltek szerint ez sajnos esőkabátban történik előtte viszont valamilyen masszázs olajjal kézzel végig ismerkedett velem, utána jött az öltözködés, de kit érdekel a kabát, ha ilyen a látvány és az élmény. :)

(2019-01-02) : Aztán jött a gumis francia, nyilván legtöbben nem vagyunk érte odáig, én is kicsit tartottam a dologtól, de a technikája kárpótol. Először csak ő, aztán kölcsönös figura volt.

(2018-06-13) : Dórika tudja mi kell a fèrfinek, közben kezei a èn testemet is mosdatja, ki nem felejtve a főszereplőt aki mèg èrthetetlenül áll(ill. nem áll) a helyzet előtt de ami kèsik nem múlik.A tusi vègeztèvel iràny a szoba.

: 26db
(2019-08-06) : Legszívesebben ott a konyhában pultra tettem volna s dugtam volna meg de jobbnak láttuk szobába visszatérni. 2 másodperc alatt leöltöztem pattintotta a gumit szopott picit majd a basszál meg szavak kíséretében az ágyon négykézláb várta farkam a pinájába.

(2018-09-18) : Élmény volt a meredező bimbókkal játszadozni, s közben hallani a várt a hatást. Lejjebb csúsztam és kényeztetésbe vettem a combok közti testrés(z)ét, amit szintén élvezettel fogadott, még ha nem is értem célt

(2018-08-16) : Mivel az állóképességemmel nem volt gond felhúzott egy gumit és már a szájaban is volt a cerkám. A hasamra feküdt és még ő furulyázott én kinyaltam az édes kopaszra borotvált punciját.