26
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
Bunny szexpartner

szexpartner

Bunny-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-12-17 09:55:21

skacc
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny reagálása

Kedves skacc!
Köszönöm a beszámolót,a gesztust!:)
Kellemes ,és tartalmas időt tölthettem Veled együtt!;)
Várlak máskor is sok szeretettel!
Puszi: Nyuszi

beszámoló

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
4
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
4
VTR- en és üzenetben. Végül csak sikerült egy egyeztetés. Dehát a jó dolgokért tenni is kell valamit.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mivel kocsival mentem ezért nem volt gond a GPS-el odatalálni. Parkolni pedig rögtön a ház előtt tudtam, ez ingyenes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új helyén fogadott, amire már nagyon kíváncsi voltam. Nagyon jó választás volt ez az új kis hely. Igazi kis hangulatos lakás. Sajna az új ágy még nem érkezett meg, pedig szívesen felavattam volna. A régire semmi panaszom nincs, legalább nem kellet kimélnünk ;-).
A fürdőszoba pont jó, mindennel felszerelt. Szerintem ez már alap.
Bunny külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek teljesen magukért beszélnek, megspékelve egy kis huncut stílussal. Alakja arányos, de amit kiemelném azok a fickók. Formásak, teljesen természetes hatásúak.
Combfixben fogadott egy kis toppal. Egy kis smink volt még rajta, hogy a szemét kiemelje. Látszik, hogy igényes,ad magára.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Popó:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Belépve rögtön egy csókkal fogadott ami indításának megalapozta a közvetlen kapcsolatot. A lakásban még szétnéztem, hiszem most költözött be pár napja. Még egy kicsit beszélgettünk, majd kaptam egy türcsit és elmentem zuhanyozni.
Visszatérésemkor az ágyhoz mentünk ahol elkezdődött az Bunny feltérképezése, itt nagy örömömre el is vesztem a cicik között. lehetek velük nyugodtan játszani, nem is kellet őket félteni. Sőt kötelező volt a fenékkel együtt jól rámarkolni. Lassan rátért a szerszámos kényeztetésére is mert már igen ágaskodott. Olyan ügyesen és gyorsan tüntette el tövig, hogy szó szerint csak lestem. Ez után jött a kebelszex, a cicik kűzül egyből a szájában landolt a makk része ahogy ütemesen toltam. De mivel nem vagyok irigy és ő is szeretet volna kapni, ezért most én vettem kezelésbe amit nagyon élvezett. Nagyon fel is pörgött, így hát gumi fel majd hátulról támadtam és egy idő múlva hasra feküdt,. Hason fekve hátulról fejeztük is be az első menetet.
Pihenésnek felajánlotta, hogy megmaszirozza a hátam amit elfogadtam. Mivel én sem vagyok hálátlan ezért én is megmasziroztam ami jól esett neki. Itt jót beszélgettünk, mert persze beszélgetni is jól lehet vele.
A második menetet Nyuszi indította egy mély torkos franciával, de mivel a beszélgetésben igencsak még benne volt ezért eléggé poénosan jött le a helyzet, hogy a minden mondat után bekapta és játszott vele. Mivel eléggé harcra készen álltam e "beszélgetés után", megmutatta a kedvenc pózát, oldalt feküdt láb fent. Ezt szerintem már nem kell körbe írnom. Közben figyelmeztetett, hogy kapaszkodjak amibe tudok, húzós menet lesz. Hát én bizony kapaszkodtam. pózváltás és jött a doggiban popsiba. Ez azért elég jól sikerült. Itt ő is én is elég jól pörögtünk. Itt is ért a vég remegő lábakkal.
A végén még dumcsi közben zuhi, még azért átbeszéltük pár dolgot és búcsú Csók.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Az adatlapon minden infó megtalálható ezzel kapcsolatban. A végén helyeztem a karácsonyfa aláa kis piros borítékokat, ha már karácsonyi hangulatban vagyunk.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A végén mint öszkép valahogy úgy fogalmaznám: Barátság Extrákkal. Jól éreztem magam, mintha már ismerősként kezelt volna. Az ágyban pedig igazi aktív csaj, ezért a táblát nyugodtan kirakhatná: vigyázat kicsavarlak! :-D

Pontvadász szavazás

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2019-07-27) : Tisztálkodás után az ágyon álva várt és már a számba is voltak a cickói majd letérdel és egy isteni francia óra következett. Nembírtam ki hogy kényeztetés nélkül hadjam vendéglátós ezért bele is nyaltam a mézes csuporba amit nagy sóhajokkal nyugtázott hogy tetszik neki.

(2019-07-11) : Hátamra feküdtem, Bunny a jobb oldalam mellé térdelt, és szájával finom franciába kezdett, én közben jobb kezemmel feszes, formás fenekét simogattam, punciját, csiklóját kényeztettem.

(2019-07-09) : Hátamra lökött gumi le és rácuppant lompira. Édes meleg szájában kőkeményre varázsolódott. Kértem és fordult is keresztbe. Egyik kezemmel cickóját markoltam, másikkal ujjazni kezdtem.

felejthetetlen: 13db
(2019-08-15) : Majd elkezdődött egy fergeteges francia óra mélytorokkal megspékelve.Két kezemmel megfogtam a fejét és elkezdtem dugni a száját addig míg egy hatalmasat nem élveztem a szájába.Hagyott lenyugodni majd az utódot szilviába kerültek addig én a popsiját puszilgattam végig.

(2019-07-28) : Eközben fejem elveszett kicsit az ikrek között. Kicsit később négykézlábra ereszkedett és bekapta a farkam. Én közben próbáltam betartani a szabályt és felülről a kezem végig siklott a fenekén majd eltűnt a combjai között. Volt egy pillanat amikor több testrészem sem látszódott de én ezt nem bántam. ;)

(2019-07-06) : Tisztogatás után pihenő lett volna de a lányok ráugrottak a lomposra és csak szopogatták míg újra kemény nem lettem ekkor gumizás után Niki pattant nyeregbe Bunny pedig a számra, így lett végünk másodjára is. Niki érzékeny búcsút vett tőlünk, mi pedig folytattuk.....

nagyon jó: 14db
(2019-07-27) : Majd Nyuszi egyet gondolt és azt mondta itt a második menetnek az ideje.Elkezdett franciázni,hamar felállított, gumi és jött a Bunny kedvence a kihagyhatatlan Nyuszipóz.Bevallom nekem is ez lett a kedvencem.

(2019-05-21) : Megkért hogy helyezzem magam kényelembe és olyan isteni mélytorkos franciát kaptam tőle hogy alig kaptam levegőt. Majd utána én is kényesztettem egy kicsit de nagyon akarta már hogy behatoljak a tocsogó puncijába a farkamma

(2019-05-12) : em kukacol, nincs andalgás, tövig. Tempózik párat, közben előre nyúlok és megmarkolom a melleit, majd én is tempózni kezdek. Hirtelen leugrik rólam, a válla fölött mosolyogva hátra néz, és csak ennyit mond.- Oké Uram melózni fogsz..

: 15db
(2019-07-06) : Majd négykézlábra állt az ágyon és bekapta a farkamat,közben a punciját tovább tudtam simogatni és ujjazni is aminek hangot is adott hogy tetszik neki.Majd mondtam neki hogy most én következek mert a múltkori látogatásomnál adós maradtam

(2019-06-12) : Minden az ő forgatókönyve szerint ment, nekem nem sok beleszólásom volt, de hagytam is, hogy Ő bontakozzon ki, ne én erőltessek rá valamit. Jó ez így, szeretem.Majd gyorsan gumit húzott és háttal nekem olyat lovagolt mint még senki eddig.

(2019-06-07) : Megfordult, végignyalta dákómat, eltüntette teljesen, többször. Ágy szélére feküdt, feje lelógott, hívott szájába. Bekapott tövig, dugtam a száját. Ujjaztam tovább. Megelégelte, rudamat kívánta, én meg farába vágytam.