41
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
13
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
184
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-22
70
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Legközelebb:
11:00-tól hívható
59
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
28
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
24
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Klaudia szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Klaudia

+36307862995

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2016-12-07 12:53:34

Costello1
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Klaudia budapesti szexpartner hirdetőről (V. kerület)

Egyeztetés
Mindig előre jelzem jövetelem,így volt ez most is .Hívtam ,megbeszéltük a részleteket,mondtam virgácsot kap mikulásra.
Megközelítés
Ferenciek terénél bkv metró megálló.Egyszerű megközelíteni ,kis sétával 1 perc .parkolás mélygarázsban a legegyszerűbb(irányi utcából nyílik.
Helyszín
Tökéletes szerelmi fészek.Hangulatos lakás,szépen berendezve.Karácsonyi hangulat világítás,nagy tükör az ágynál.A szokásos hangulat zene már szólt.
Klaudia külseje
Mondhatom hogy ugyanolyan mint volt,Klaudia nem változott semmit (talán a haja hosszabb egy kicsivel,de a teste még mindig eszméletlen.Feszes sportos ,kő kemény popsi,tenyerembe illő cicik,gyönyörű!
Action
Ahogy megpillantottam ismét csak rám mosolygott én ismét csal elolvadtam tőle!A folyosóról gyorsan be a szobába ,szomszédok miatt.Így most az első csók a szobában történt,forró vér vörös ajkai ami epres ízű volt:)(szájfény ahogy mondta)csak úgy tapadtak az én ajkaimra,szépen le is nyaltam az egészet róla.Kaptam törölközött mentem tisztálkodni.Ahogy visszatértem Klaudia el ment átöltözni ,én meg ismét kukkoltam az üvegajtón keresztül:)Visszatérve egy fekete miniruha szerűség ami természetesen teljesen átlátszó volt,comb fix magassarkúval kombinálva.
odalépett hozzám körbe forgott,a háta teljesen szabadon amit én nagyon szeretek csókolni simogatni.Kértem menjünk a híres masszás padhoz amit már annyian megírtak én meg irigykedve olvastam:P itt szerintem nem is lehet sok variáció Klaudiá le ültetett ,simogattuk csókoltuk egymást,elém hajolt vagy rám a lényeg hogy a szájába voltam .kaptam egy bő nyálas kézmentes franciát,fokozásképp még lejjebb haladt a golyók felé azokat is szépen körbe nyalogatta majd vissza ,le fel, így játszott nyelvével rajtam .Gumit húzott és egy kis síkosított tett az újára,már készültem a prosztata masszázs kipróbálásra hát eljött az idő.Klaudia óvatosan belém hatolt az újával várt egy kicsit és folytatta a franciás kényeztetésem.valami leírhatatlan melegség járta át az egész testemet.Furcsa mégis kellemes volt ,egyre mélyebbre dugta az úját és egyre jobban szívta nyalta a szerszámomat közbe,teljesen váratlanul jött a forróság és elélveztem így.Klaudia kiment a fürdőbe szájöblítésre majd nagy mosollyal tért vissza a szobába hozzám .Lefeküdt mellém át beszéltük hogy milyen is volt ez az új fajta dolog nekem.sajnálom a nagyérdeműt hogy egy sima prosztata masszázsról írtam de ez van ,nekem új dolog volt amit úgy gondoltam egy igazi szexistennővel próbálok ki ,ami tökéletesre sikerült!Most minden e körül forgott ,úgy hogy ennyi volt a találka ,Még egy kis csók ölelkezés és búcsúzkodás,a többit legközelebb pótoljuk,sajnos nem maradt több időnk egymásra.
Elszámolás
Diszkréten az asztalra helyeztem az extrákkal megtoldva,a mikulás csomag átadásával egyben aminek Klaudia úgy örült mint egy gyerek:)
Összkép
Régóta motoszkált bennem hogy kifogom próbálni ezt is ,szerencsémre Jó kezekbe kerültem, tényleg egy felejthetetlen felemelő érzéssel távoztam.Hamarosan vissza kel hogy térjek Klaudiához van mit bepótolnom:)

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Klaudia nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókKlaudia legfrissebb beszámolói

istennő: 17db
(2018-12-13) : Vissza feküdt rám újra a szájába vett ,egészen lent tartott majd hevesebben kezdett el játszani velem pattanásig feszültem de nem akartam szájába végezni ezért a B verziót kértem:)

(2018-11-06) : szájával kényeztetett a Tőle megszokott valódi átéléssel illetve változatos technikákkal. Itt is igaznak érzem, hogy a kevesebb néha több. Számomra az érzéki nyelvjáték és a játékosság többet ér, mintha valaki teljesen eltüntet

(2018-09-27) : A finom és a határozottabb mozdulatokat számomra tökéletes arányban kombinálta, időnként pedig csak a makkomon játszadozott fürgén nyelvével, amivel szinte megőrjített.

felejthetetlen: 56db
(2018-10-25) : Egy kis francia csekkolás mielőtt felkerül a vegyvédelmi és máris nyeregben a fekete démon. A ritmust váltogatja, nem kar kivégezni, sokkal inkább ő is élvezni akarja, nyújtani ha lehet.

(2018-09-13) : Kényeztetni kezdtem,lágyan finoman,teljesen bele tudtam nyalni édes finom puncijába.Egyre jobban húzott magába,fogta a fejem ,majd össze rendült és felhúzta a fejem csókokkal hálálta meg ténykedésem. Kicsit pihentünk így csókolózva majd feltérdepelt.

(2018-07-24) : Tüstént neki is látott ám a kigyóbűvölésnek, és pihepuha ajkai között azonnal dühösből, nyájas, ficánkoló rúddá lett az a kigyó. Járt is a nyelvecske rendesen a jogaron és az országalmán is.

nagyon jó: 81db
(2018-12-27) : Finoman, lágyan és barátnősen csókol. Megszabadítottam a melltartótól és köszöntem a formás cickóknak. Aztán ő vette át a kezdeményezést, hosszasan kényeztetve a szerszámos részleget. Nagyon finom és izgató a technikája.

(2018-10-31) : Egy hátsó támadásban egyeztünk meg. Ennek a helyzetnek a képe szerintem a retinámba is beleégett. Egy nagyon formás popsi, vékony derék, tetovált hát, aminek az érintése olyan mint a bársony, a többi altesti érzésről nem is beszélve.

(2018-03-28) : Finoman kezdte, éppen hogy csak érintve, majd egre gyorsabban, keményebben mélyebben tüntette el. Közben ki-ki tért a golyókra néha nyelvvel, néha csak ujjaival.

: 134db
(2018-11-20) : .Golyószopizás, majd beparkoltam a mellei közzé. Védőfelszerelés fel és kezdődött a lovaglás. Már itt majdnem odaértem a csúcsra amikor megérezte és megállt egy pillanatra,

(2018-08-07) : Mikor visszaértem az ágyon vártam, és megjelent egy szép fekete szexi átlátszó ruhában. Az ölembe ült, csokólgattam a nyakát majd hátradöntött és csókoloztunk. Ezután elindultam délebbre, majd ő is viszonozta, tökéletes volt, erről többet nem szeretnék írni.....

(2018-07-17) : Action was very enjoyable. She did a extremely hot and exciting sloppy blowjob with plenty of spit. I had not experienced something like this before and felt something lacking from my previous life!