70
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
13
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
24
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
184
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-22
59
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
28
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
41
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
Niké4 szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Niké4

+36703029110

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2016-12-06 19:42:51

andrasmasodik
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
Képek száma:
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Niké4 reagálása

Szia Te kis szétszórt :))
A vtr.-t már megint benézted,ugyanis nem hajnali fél kettőre jelentkeztél be, hanem fél háromra,de lényegtelen :DD Férj nincs,nem kell cabriót venned,kifagyna a két gülükéd is :P
Aranyos és figyelmes voltál, jó volt veled.Viszont ha feladod az elveidet lehet te leszel a reggelim...:)
Köszönöm
:*

Szexpartner beszámoló Niké4 budapesti szexpartner hirdetőről (XV. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
VTR kommunikáció:
Most tutira akartam menni, semmi vállalkozó szellem, ezért az újpalotai vadászmezőn kerestem olyan hírdetőt, akiről már sokan pozitívan nyilatkoztak, aki gyakran online van (de szép magyar kifejezés!), és VTR-en is elérhető. Így esett a választás Nikére, akihez sikerült is először rossz időpontra (hajnali fél kettőre a délután helyett) bejelentkeznem. Mikor visszakérdezett, hogy ezt komolyan gondoltam-e, gyorsan módosítottam a találka időpontját. Legalább ő odafigyelt...Randi előtt persze telefonon még pontosítottuk a dolgokat, és már repülhettem is felé.
Megközelítés
Odatalálás:
Parkolás:
Tömegközlekedés:
Egyértelmű a cím:
Telefonba pontos címet kaptam. Egyszerű, Újpalota szíve, én személygépjárművel közlekedem, de egymást érik a buszok a környéken. Parkolni (mint utólag kiderült) pontosan a tetthely ablaka alatt sikerült. Ha hazajön a férj és menekülni kell, a szobából a kocsiba lehetett volna ugrani. Reméltem, nincs férj, mert nekem meg nincs cabrióm.
Helyszín
Randi helyszíne:
Egyezés a hirdetéssel:
Fürdő:
Hely diszkréció:
Sokan leírták már, hogy tipikus tízemeletes sorpanel, ezer bejárattal, mindegyik más házszám. De jól ki van írva, messziről látszik. Kaputelefon van, működik. Szerintem lift is van, de nem kellett használni, nem kerestem meg. A lakás belülről jó közepes, tiszta, de itt-ott kicsit lehetne polírozni. Ketten rendelnek a lakásban, de jól logisztikáznak a hölgyek, nem zavaró. A fürdő működik, valóban picit trükkös a melegvíz, de néhány szisszenés után megfelelő hőmérsékletű víz folyik. Tusfürdő, szájvíz bőven. A célnak nemhogy megfelel, de látszik, hogy egy jól működő, profi helyre jöttél.
Niké4 külseje
Tetszett:
Adatok valóságtartalma:
Amiben fogadott:
Higiénia:
Arc:
Na ez az. A képekből is lehetett sejteni, hogy Niké egy tuti csaj, de a valóságban azután tátva maradt szám! Karcsú, formás, sportos test, temyérkébe illő feszes alma-cickókkal (lapátkezűeknek kislabda), harapnivaló popsival. A pofija is szép, kedves, huncut szemek, állandó mosoly, nekem nagyon tetszett. Tetkóból annyi van, amennyi még feldobja a látványt, nem riaszt el. És a hangja! Kicsit mélyes, de nem Amanda Lear, súgó-búgó, izgató.
Action
Kölcsönös francia:
Natúr francia (előjátékként):
Mélytorkos francia:
Aktus:
Csók:
Pornós feeling:
Barátnő feeling:
Hozzállás, kezdeményezőség:
Viharos, szeles péntek délután volt, fáradtan, átfázva érkeztem hozzá. Ennek megfelelően inkább egy ölelkezős, átmelegítős, kikapcsolós, bújós szexre vágytam, amit közöltem is vele. Huncutul annyit válaszolt, hogy jó, akkor majd visszafogja magát...Átfutott az agyamon néhány korábbi beszámoló, és bízva abban, hogy megkíméli az életem, a karjaiba vetettem magam.
Fürdés után símogattuk, csókolgattuk egymást, miközben egyre bátrabban térképeztem fel (ekkor még pici kék ruhácskában lévő) bájait. Tapogattam, forgattam, nézegettem a csomagot, végül is ezt kaptam Karácsonyra. Hamarosan muszály volt kicsomagolnom a meglepit. Először csak félrehúztam a pici tangát, úgy nyalogattam, ízlelgettem a fincsi punciját, ami szerencsére azonnal jól reagált, gyorsan nedvesedni kezdett. Lehúztam hát a bugyeszt, hogy alaposabban megízlelhessem a mézesbödönt, majd átvándoroltam a völgyből a dombok közé. Rövid oktatás után sikerült a melltartót is kigombolnom, amit végül ruhástól cibáltam le róla, már alig bírva magammal. A gyors végtől tartva még nem engedtem magamhoz, folytattam a kis kelyhének kényeztetését. Duzzadó csiklójából és nedvesedés mértékéből ítélve jó úton haladtam. Nem is tértem le erről az útról, végig mentem, minek eredményeképpen ívben megfeszült a teste, hüvelyizmai lüktetve szorították a nyelvem, Niké pedig nem hangosan, de hallhatóan élvezett.
Pici szuszogás után átvette a kezdeményezést. Oltári jó francia nyelvleckét kapott a fagyhaláltól szerencsésen megmenekült, és mostanra már harcra kész kistesó. Volt ott minden: makkizgatás puha ajkakkal, tövig eltűntetés gond nélkül, zacsi nyalogatás, símogatás, és mindez a megfelelő sorrendben és intenzitással ahhoz, hogy negyed órán át úgy érezzem, hogy nem bírom tovább, kész, vége. Valahogy mindig sikerült az utolsó pillanatban egy picit váltania, fenntartva az ingert, de nem siettetve a véget.
De eljött a pillanat, amikor úgy döntöttem, hogy a nyelvórának vége, jön a szakmai gyakorlat. Valahogy a szájával varázsolt rám gumit, nem tudom, hogyan. Letepertem az ágyra, átadta magát nekem, missziben hatoltam a gyönyörök kertjébe. Közben csókoltuk-haraptuk egymást, szájon-mellen, finom, de határozott mozgásom ritmusát hamar átvette, és így repültem vele a fellegekbe...
Mikor magamhoz tértem, összebújva dumcsiztunk, mint akik évek óta ezt csinálják, pedig először találkoztunk. Éreztem, hogy elsőre kiürült a tár, kár lenne erőltetni, maradjon meg emléknek így ez a (számomra) tökéletes randi. Felöltöztem, eljöttem. Lenn a kocsiban néztem az órát, sikerült belépéstől távozásig pontosan egy órát töltenem nála úgy, hogy még óra sem volt a szobában, nemhogy TP.
Elszámolás
Korrektség:
Megérte:
A telefonban előre megbeszélt csokrot helyeztem a szobai vázába vetkőzés közben. Szó nem esett róla. Régi pesti átlag rózsaszál, cserébe szuper jó.
Összkép
Sok szép és ügyes tündérkével lehet találkozni, de Niké azon kevesek egyike, akik erre születtek. A kisugárzása, külseje-belseje (azért ki nem fordítottam), hozzáállása elvarázsolt. Amint beléptem, megszűnt a külvilág, csak ketten léteztünk. Minden pillanatban azt éreztem, törekszik arra, hogy elégedett legyek, és mindezt úgy, hogy még ő is élvezze. Soha nem voltam még kétszer ugyanannál a lánynál, nálam ez elvi kérdés, de most állok a legközelebb ahhoz, hogy megszegjem a fogadalmam. Annyi mindent kipróbálhatnék vele, és biztosan nem csalódnék. Külső szemlélőként olvasva a beszámolót valóban nem történt sokminden, nem szexeltünk a csilláron lógva, meg nem volt huszonöt menet, de szerencsére én ott voltam, és nagyon elégedetten távoztam. Talán ha egyszer visszamegyek, és jut idő (meg erő) az étlap alaposabb végigkóstolására, Istennőmmé válsz, Picilány!

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Niké4 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

zoli5613
Becsben tartott
2018-03-03 17:09:32
Remek beszámoló. Hamarosan én is megismerhetem a tündérkét :)

2017-04-15 18:37:16
very nice review! Very exhaustive

Jazzz
Ismerkedik az oldallal
2016-12-09 15:06:57
Hidd el, ez külső szemléletre is kellemes időtöltésnek tűnt! Köszönjük a beszámolót!

Vazul
Törölt reg
2016-12-07 10:13:05
Remek találkátokról,remek beszit írtál.Gratulálok mindkettőtöknek.

FunkciókNiké4 legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2018-07-03) : Szájába véve makkom nyalta körbe-körbe. Úgy csinálta mintha sosem akarna leállni és egy olyan fergeteges franciázást produkált, hogy majdnem végem lett. Kezemmel simogattam a combjai közt és éreztem, hogy készen áll ő is.

(2018-06-20) : A franciája még gumiban is kiemelkedő, az pedig ritka - sajnáltam is, hogy nem natúrban kértem, de hát ez van. Nemcsak látszik, de érződik is rajta a sportosság: például kellőképpen szét tudja tenni a lábát :)

(2018-04-06) : Na ettől nagyon begerjedt, rámvetette magát és úgy nyelte be mint kacsa a nokedlit, kicsit aggódtam nehogy nekem megfulladjon rajta. Elképesztően megy neki a mélytorok, igaz nem vagyok hatalmas, de azért szép mutatvány :)

felejthetetlen: 19db
(2018-05-06) : Lehúzta az alsómat és a felfejlődő kobrát azonnal marokra fogta, elkezdte finoman masszírozni és hosszúkat húzott rajta lassú tempóban. Pár apró csók is elcsattant,

(2018-04-23) : Apró kis szünetet tartott rám nézett, látta hogy már alig vagyok magamnál, és kicsit erősebben folytatta a francia leckét. Kivette puszilgatta, aztán újra bekapta egészen a torkáig, szinte eltűntem a szájában.

(2018-04-18) : Egy fantasztikus mélytorkos franciát kaptam, de én sem akartam adós maradni és kértem, térdeljen fölém, hogy én addig a gyönyörű illatos punciával foglalkozhassak. Mindketten nagyon élveztük. Ezt a hanghatások is alátámasztották a részéről

nagyon jó: 20db
(2019-01-03) : Visszatérve Niké újra az ágyon térdelt én meg előtte álltam miközben puszik és simik váltották egymást mindkét fél részéről. Így ment ez egy ideig, mikor egyszer csak megragadott és az ágyra huppanva magára rántott

(2018-09-30) : Ettől a pillanattól kezdve átvette kedvezményezést, 100%- ban leradírozott a. " pályáról ", és olyan fergeteges natúr franciába részesít, amit màr nem is tudok uralni, és natúr francia végig szájban

(2018-02-20) : Ezután kaptam egy igen alapos, kiváló, fantasztikus francia leckét, kemény pornos mélytorokkal, különösen figyelve a golyók és a környék izgatására. Nem sok híja volt, hogy a történet itt befejeződjék,

: 36db
(2018-04-04) : Az ágyon hanyattfekve elhelyezkedtem , ő pedig neki is esett a brének. Nem igazán variálta a technikát és a sebességet. Egy pózváltás történt, amikor oldalról közelebb helyezte a popsiját

(2018-01-13) : Egy idő után fordultunk és kezelésbe vett. Nagyon alapos, mindenre kiterjedő natúr francia. Aztán kérésemre egy kis lovaglás. Gyönyörű volt a látvány. Formás, vékony, de izmos test és az a szép kis arc.

(2017-11-23) : Fürdés után, kölcsönösen kényeztettük egymást. Jó volt a franciája de én inkább dugás párti vagyok. Az enyém nem hiszem, hogy célt ért, de azért próbálkoztam.

egyeztetési probléma: 2db
(2014-12-14) : 10 perccel.11 óra előtt 5 perccel próbáltam hívni kicsöngött de nem vette fel.Majd várakoztam még 5 perccet ismételten hívtam de ugyan az,kicsöngött de nem vette fel senki.

(2014-05-21) : Mondta, hogy ok, bár jó lenne, ha késnék 5 percet, hogy ne fussak össze a barátnője vendégével. Mondtam, hogy nem gond, tudok várni. 12:25-kor a ház előtt voltam. Vártam 12:34-ig, amikor is hívtam Niké-t. Sajnos nem vette fel. Ettől kezdve kb. 3 percenként hívtam egészen 12:48-ig, és egyszer sem vette fel a kicsörgő telefont.