59
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
70
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Legközelebb:
11:00-tól hívható
184
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-22
24
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
13
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
28
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
41
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
Vanda szexpartner

szexpartner

Vanda

+36702418100

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2016-12-05 15:20:25

Buggy
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
Képek száma:
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Vanda budapesti szexpartner hirdetőről (XIII. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
Telefonon mindent megbeszéltünk, ami az odajutás és az ott tartózkodás feltételeivel kapcsolatban fontos volt. Nem elsőre vette fel, de ez szerintem inkább jót jelent (nem egy diszpécser ül a vonal másik végén).
Megközelítés
Odatalálás:
Parkolás:
Tömegközlekedés:
Egyértelmű a cím:
Kocsival kicsit körülményes a sok egyirányú utca miatt, érdemes egy kis gyaloglást bevállalni, ha találsz egy üres parkolóhelyet nagyjából a közelben. BKV és egyéb megközelítés biztosan sokkal jobb, de én lusta disznó vagyok, és kocsival járok. :)
Helyszín
Randi helyszíne:
Egyezés a hirdetéssel:
Fürdő:
Hely diszkréció:
Kerületi átlagnak megfelelő régi építésű "bérház", de teljesen kulturált. A lakás hatalmas, nem esküdnék meg rá, hogy csak kettesben voltunk benne, de semmi zavaró interferenciát sem tapasztaltam. Fürdő szép és jól felszerelt, törölköző száraz, jó illatú és puha. A szoba is tágas és kényelmes, szépen berendezett, jó nagy ággyal, a lakótelepi szobában a földre ledobott matrachoz képest A+++ színvonal.
Vanda külseje
Tetszett:
Adatok valóságtartalma:
Amiben fogadott:
Higiénia:
Arc:
A képek nem ma készültek, de lélegzet elállító a hasonlóság. :) Vanda még mindig nagyon sportos kinézetű, feszes és izmos testű, ám szerencsére a csitri kategóriát már elhagyott igazi nő.
Action
Kölcsönös francia:
Natúr francia végig:
Natúr francia végig, testre:
Pornós feeling:
Barátnő feeling:
Hozzállás, kezdeményezőség:
Az elején kicsit visszafogott hangulatban indult a kölcsönös örömszerzés. Én nagyon szeretem a 69-es pozíciót, így amilyen gyorsan csak lehetett, így is fordultunk. A puncija nagyon finom és illatos volt, a feszes fenekének látványa meg a hab a tortán (vagy inkább a cseresznye a habon, ha már egy formás popsiról beszélünk). Vanda reakciói nekem kicsit visszafogottnak tűntek, de ez még így is jobb, mint a rosszul megjátszott pornósan kéjes nyöszörgés. Cserébe a szájával és a kezével egyáltalán nem visszafogottan bánt a farkammal, amit először feszes vigyázzállással, majd hatalmas lövéssel köszöntem meg.
Aktus után viszont sokkal oldottabb lett a légkör, és egy kellemes beszélgetős, odabújós, cirógatós együttlét élményével gazdagabban távoztam.
Elszámolás
Megérte:
Korrektség:
Korrekt, a telefonban megbeszélteknek megfelelő mennyiségű hosszú szárú magyar rózsa diszkréten a szobában elhelyezve.
Összkép
Igazi nő, akit akár otthon is szívesen elnézegetnék. Hosszabb ismeretség után biztosan már az elején is oldottabb lett volna a hangulat, de a végére így is egy nagyon jó élménnyel lettem gazdagabb.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Vanda szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

bubi78
Törzsvendég
2016-12-06 14:38:44
Az akció részt elnagyoltad, elrontottad az egyébként nem rossz írásodat.

FunkciókVanda legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2015-12-18) : Egy kis orális kényeztetés és 2-3 pozítúra után hátúlról lett végem. Amikor a bőrcsízmás lábai a nyakamban voltak....Kólával és ásványvízzel kínált a szünetben, majd egy olajos masszázs során nagyon jól elbeszélgettünk a közelgő ünnepek feladatain.

felejthetetlen: 2db
(2017-01-13) : A natúr franciája türelmes, kellemes, jó közben nézni és simogatni azt a szép testet. Régimódi, de nekem, itt és most, ez kell.

(2015-11-06) : Kibontottam a bugyijából. kértem hogy 69-ben franciázzon, hogy lássam a meghódítandó területet. szép formás feneke van, tiszta, jó illatú, olyan szívesen beleharapnék érzés tör rá az emberre tőle.

nagyon jó: 5db
(2016-12-13) : A vége egy natúr francia lett melynek egy része szájba és szanaszét ment jó sok anyagot ki lövellve.Szünetben kicsit beszélgetünk majd levette a feleslegesnek ítélt ruha darabokat

(2016-10-21) : Egy jóleső hosszas lány franciázás után én még visszaléptem egy fokozatot és inkább csak gyönyörködtem benne, simogattam. Erre szinte egyáltalán nem reagált, simán hagyta, tegyem, ami nekem jólesik.

(2016-08-01) : Kezdésnek rögtön kezelésbe vette a velem egykorút.Kézzel,szájjal csodálatosan bánt vele, utána nem bírtam sokáig és gumit kérve ő felülről ereszkedett rám.

: 9db
(2017-02-15) : Lefeküdtem az ágyra, ő mellém térdelt, és elkezdett kézzel játszani a farkammal. Egy idő után a száját is bevetette, majd kérdésemre kéz nélkül folytatta. A technikája jó volt, nem különösebben változatos, de jó.

(2016-09-13) : Enyhe lágy puhatolózó csókolgatás után egyre lejjebb csúszott ahol lágy simogatás után teljes mértékben a szájával vette birtokba ágaskodó énemet.

(2016-06-22) : Miután felkerült a dögös domina szett (fekete tanga + melltartó + combfix + magassarkú és bőrkabát), átvezetett az ágyra majd az ágyhoz kötötte a kezeimet, és egy kellemes prosztatamasszázzsal indítottunk.