Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
Flóra(31+)
Budapest XIV.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

MélytorkosLeónka39

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2016-08-20 11:41:36

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Kedves!
Köszönöm szépen!!!!:)
Én is jól éreztem magam Veled!;)
Bármikor várlak szeretettel:)
Addig is millió csók Neked!

Beszámoló MélytorkosLeónka39 +36702683024 82218 szexpartner

Csiszokpirkefogó a 2016-08 hónapi randiján történteket írta meg MélytorkosLeónka39 hirdetővel
Egyeztetés
Telefonon hívtam, elmondtam mit szeretnék, ő is elmondta, h mit szeretne, és, h hol találom meg. Kedves hangja van.
Megközelítés
Kocsival közelítettem meg a helyszínt. Parkolás fizetős. Van "tömeg" is a környéken de nem nagyon figyeltem így nem tudok nyilatkozni róla. A házszám az becsapós, két ugyan olyan szám van az utca két oldalán. Megkaptam a kapukódot, felkapuztam...senki nem veszi fel és nem nyílik az ajtó...újra telefonáltam...megkaptam az iránymutatást, h vegyek egy 180 fokos fordulatot és a szemben lévő kapu a nyerő...itt már nyílt az ajtó.
Helyszín
Panel lakás. Elmondása szerint nem egyedül rendel, de nem találkoztam mással tehát diszkrét. Panel fürdőszoba, káddal, pár tusfürdővel, törölközővel, kilépővel. Szobában franciaágy, forgószék, tükör.
MélytorkosLeónka39 külseje
A képek jól sikerültek, vagy egy kicsit korábbiak. Élőben csöppet idősebbnek tűnik és fenék tájékon is kerekebb, de nem zavaróan. Szexi szomszédasszony típus. Magas, tüzes-szemű, hosszú lábú, hosszú hajú, szügyös -faros.
1. MélytorkosLeónka39 +36702683024 beszámoló Budapest 82218 erotikus masszázs
3. MélytorkosLeónka39 +36702683024 beszámoló Budapest 82218 erotikus masszázs4. MélytorkosLeónka39 +36702683024 beszámoló 2016-08-20 11:41:36 erotikus masszázs 822185. MélytorkosLeónka39 +36702683024 beszámoló 2016-08-20 11:41:36 erotikus masszázs 822186. MélytorkosLeónka39 +36702683024 beszámoló 2016-08-20 11:41:36 erotikus masszázs 82218
Action
Elmondtam, h mi a fétisem és ehhez kérném segítségét...telefonban már előzőleg felmértem a terepet, megbeszéltük, h mi az ami lehet...nem titok, a művészneve miatt mentem, megfejelve egy kis kényszer-franciával. Jó bőnyálas, mélytorkos szopást kaptam, egy szavam nem lehet. Gond nélkül vette tövig amit kell, bár átlagos palinak gondolom magam, amit ő nagyon kedvesen fényezve az ego-mat, cáfolni próbált. A kényszer-francia is járható út, bár mondta, h normális keretek között és nem túl durván...én is erre gondoltam, így nem volt vele probléma. Farkam szinte minden lökésnél a torkára ment, így jogosan birtokolja a művésznevét. Szopattam a forgó-székben ülve, állva, az ágyon, hanyatt fektetve. Nagyon jó volt. Hanyatt fektetve nem bírta sajnos túl sokáig, mert mondta, h elsötétedik a világ... Vége a torkába ment, ha jól emlékezem bár addigra már nem voltam teljesen képben. Farkam, zsákom addigra már tocsogott a nyáltól...így kell ezt. Utána pohár víz, mert a szám kiszáradt, lábremegés után és miután a vérnyomás és pulzus visszaállt a rendes kerékvágásba zuhany, öltözködés, könnyes búcsú, főhős ellovagolt a naplementébe, függöny...
Elszámolás
Annyi amennyit a telefonban mondott az a helyszínen sem változott, fél óra, pesti átlag, megdobva egy extrával. Előre letettem a polcra, végén a visszajáró már ott várt.
Rózsacsokor
Csiszokpirkefogó nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Kicsit tartózkodónak érzetem, bár ez annak lehet köszönhető, h én sem vagyok egy mosoly-album és hát első találka volt. De végig nagyon kedves és odaadó volt egy szavam nem lehet. Nagyon jól éreztem magam. Szerintem nagy az esély rá, h megyek még és meglátjuk, h mit tudunk még kihozni egymásból. Tudom ajánlani. Köszönöm kedves Leónka!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés MélytorkosLeónka39 szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókMélytorkosLeónka39 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 11db
(2022-07-07) : Ahogy bimbómat szopogatta farkam egyből reagált. Ő pedig azonnal átpártolt. Nem sokat töprengett. Megfelelö nyalakodást követően torokra vette farkamat. Isteni a szája. Közben, majd el felejtettem folyamatosan dorombol mint macska a tejfölös bödön fölött. Lehetett közben cicikkel, popsival, sőt még a puncival is foglalkozni. J

(2021-08-29) : Majd elém térdelt és lassan izgatóan a szájába vett miközben kezeivel tovább simogatott.Barátnősen kezdte lassan érzékien ,nyálasan majd fokozatosan lett belőle mély torkosan kicsit pornós elemekkel tarkított szopás.Valahogy az ágyra keveredtünk ahol további csókokkal halmoztuk el egymást, miközben kézzel izgattuk egymást.

(2019-02-28) : Majd az ágyra ül és belekezd egy iszonyatosan jó franciába, első két nyalás után teljesen mélyen beveszi és lenn tartja. Nagyon jó a francia, mindenben partnert, hol finoman, hol keményen szopta nyálasan. A golyók is megkapják a magukét. Mehet a kényszerfrancia is

nagyon jó: 12db
(2023-07-14) : A masszázs után mellém feküdt és csókolózással, simogatásokkal és kölcsönös franciával ismét harcképessé varázsolt. Majd gumi és ismét végig mentünk az előzőekben említett pózokon

(2023-07-04) : Amikor Leóna volt rajtam, akkor kezdett lefelé haladni testemet végig csókolgatva amíg le nem ért a lábaim közé, ahol először nyalakodott, majd elkezdett franciázni. Pár másodperc múlva meg is mutatta mélytorkos tudását, farkamat teljes egészében elnyelte.

(2022-07-12) : Egy idő után szép fokozatosan lejjebb ereszkedett, majd térdre rogyva a szájába vett. Nem kapkodta el, finoman végigsimított a nyelvével, majd kicsit mélyebbre engedte. Túl sok idő nem telt el és az ágyra heveredtünk. Egy-két nyalintás után úgy tüntetett el a szájában tövig, hogy nem akartam hinni a szememnek,

: 22db
(2023-10-21) : Aztán letérdelt elém és egy igazi mélytorkos szopást kaptam ,teljesen eltűnt a hímtagom a szájában ,jó sokáig lenn tartotta.Nagy élvezettel néztem és a szép nagy melleit markolásztam közben.

(2023-10-16) : Eszméletlen jó volt ahogy teljesen eltüntetett, közben rámnéz és örömmel Fogadja a dicséreteim! Elég sokáig élveztem igy de a lábaim kezdtek gyengülni, ezért hanyatt fektettem és úgy adtam újra a szájába.

(2023-08-08) : Az ágyon megragadtam a lehetőséget, hogy tüzetesebben felfedezzem a testét, így néhány csók után elindultam lefelé, ahol jól fogadta ténykedésem és kezével instruálta fejem a cél felé. Egy idő után helycsere következett és felettem áthajolva mutatta be francia tudását, miközben kezemmel továbbra is teljes testét elérve tudtam kényeztetni. Szájában teljesen eltűntem és sokszor feszítette a határig a húrt, melyet mindig pajkos mosollyal fogadott.