Kiemelt
Flóra(31+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Leóna

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2016-03-04 21:08:04

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Kedves!
Köszönöm :)
Örülök, hogy jól érezted Magad:)
Bármikor várlak szeretettel:)
Sok puszi Leonka

Beszámoló Leóna +36702683024 77602 szexpartner

ANUNNAKI a 2016-02 hónapi randiján történteket írta meg Leóna hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Már régen emlékeztem mag a kalandjaimról, most látom itt hirdetni Leónát, én egy mások oldalon fedeztem fel, ott más néven hirdet, gondoltam írok róla. Telefonon megtudtam a szükséges információkat, de akkor nem tudtam menni. Egy hétvégi napon volt erre lehetőségem, telefon , mondtam, hogy már beszéltünk, időpontot egyeztettük, és 20 perc múlva ott voltam. Hangja lehet mondani korának megfelelő határozott, kedves.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival egyszerű, a Flórián tértől nem messze, parkolás akár a ház előtt, BKV ebben az esetben a buszt jelenti, ha villamos akkor séta északra a Flóriántól, de nincs messze. A parkolás fizetős, hétvégén ingyenes.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
4
Panel épület, abból is a magasabbik változat, ebből kettő van egymás mellett, itt a felsőbb emelet egyike. A lakást nem figyeltem, fürdő rendben, a szükséges tisztálkodószerekkel, a tetthely kis szoba, tükörrel, franciaágy, ruhának azt hiszem szék.
Leóna külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Leóna a képeknek megfelelő alkatú, szerintem klassz nő, szuper feszes testtel, alakkal, szép bőrrel, pici jól izgatható cicik, a képeken jól látható, érzékeny, na ez nem látszik, punci, dús ajkak, remekül csókolnak, és más tis nagyon tudnak. Arca, szóval nem fordultam ki az ajtóm, és jót csókolóztunk, szerintem csinos.
1. Leóna +36702683024 beszámoló Budapest 77602 erotikus masszázs
3. Leóna +36702683024 beszámoló Budapest 77602 erotikus masszázs4. Leóna +36702683024 beszámoló 2016-03-04 21:08:04 erotikus masszázs 776025. Leóna +36702683024 beszámoló 2016-03-04 21:08:04 erotikus masszázs 776026. Leóna +36702683024 beszámoló 2016-03-04 21:08:04 erotikus masszázs 77602
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Feljutás, kód lifttel a magasba, az ajtón belépve egy érett magas fehérneműs jó alakú kívánatos nő várt, nem volt kérdés maradok, megfeleltünk egymásnak. Mondtam csók is lesz, válasz igen, na akkor próbáljuk ki, olyan nyelvest kaptam mint kevés helyen, na jó Holy is hasonló ebben. Az a helyzet nem igazán tudtam mire számíthatok, de volt azért meglepetés rendesen. Előszobában cipő le, szobában a többi ruhát ledobálva irány a fürdő, mondom fürödjünk együtt, jó de a Te idődből megy, ezen akár meg is lepődhettem volna, de nem, mondom legalább addig is együtt vagyunk. A fürdésről annyit, miközben a meleg vizet állította be, a farkam már a kezében pihent, persze állva, volt itt csókolózás, egymás alapos mosása, térképezése (ujjazás nincs), incselkedés, aztán csak eltűntem a szájában. Kiszállt törölközni, közben volt gondja arra, hogy a farkamat ismét el tüntesse, na így indítottunk. Az emlékeim ettől kezdve összefolynak, de nem probléma a lényeg meglesz ígérem. Szobában be, heves csókolózás, egymás további felfedezése, nagyon finom tapintású, dús puncit masszíroztam, de az egész nő nagyon bejött, minden porcikájából sugárzott a szex éhség. Volt farok eltüntetés, orra koppant a hasamon, számra ültettem, és élvezésig nyaltam, dugtam az orrommal, érzékennyé is vált, de nem nagyon váltam meg a lucskos puncijától, amely egyébként rendkívül jóízű volt. Miután elélvezett a számon, ledöntöttem, a hasamra, lábamra, így a két lábát a feltámasztotta a falra, előttem a duzzadt punci, azt simogattam, ő meg úgy helyezkedett, hogy a farkam a kezébe kerüljön, így pihegtünk egy kicsit. Aztán gumi után ráült a farkamra, finom szűk puncija van, így lovacskázott, közben csók, cicik a számban, jött a lábak széttevése, talán a nyakában is voltak, misszi, ezt is kipróbáltuk, közben a fülébe súgtam, a szádba kellene a végjáték. Azonnal vette a lapot,, gumi le farkam eltűnt a szájában, punci simi, ő meg csak szopott, szopott, homlokom behorpadt, teljesen kiszívott belőlem mindent, akkorát élveztem mint ide Lacháza, rég volt ilyen, szólnom kellet, hogy most talán így elég is lesz. Jó néhány perc kellett mire magamhoz tértem, közben megtisztogatott, kicsit odabújt, de olyan mértékben elment a kép, hogy ezekre már nem emlékszem. Kis beszélgetésre még maradt erőm. Tisztálkodás, öltözés, csók és búcsú, ja szívesen vár vissza.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején rendeztem, szokásom szerint, mértéke kedvezőbb, nincs elszállva, mint sokaknál. Szerintem ez így van rendben.
Rózsacsokor
ANUNNAKI nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Sikerült egy érett, a szexet imádó, és azt magas fokon művelő nővel találkoznom, aki ráadásul jól is néz ki, semmi felesleg, igazi jó partner, nagy élmény volt, ja és úgy leszívott, mint az utóbbi időben senki. Ajánlom az érett korosztály kedvelőknek,nem kell kompromisszumot kötni, minden rendben lesz, ha Téged is elkap gépszíj mint engem amikor beléptem, minden meg fogsz kapni az biztos. Az utóbbi időben időben volt ilyen meg olyan kalandom is, de ezt meg kellett írnom, remélem tudjátok használni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Leóna szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLeóna legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 11db
(2022-07-07) : Ahogy bimbómat szopogatta farkam egyből reagált. Ő pedig azonnal átpártolt. Nem sokat töprengett. Megfelelö nyalakodást követően torokra vette farkamat. Isteni a szája. Közben, majd el felejtettem folyamatosan dorombol mint macska a tejfölös bödön fölött. Lehetett közben cicikkel, popsival, sőt még a puncival is foglalkozni. J

(2021-08-29) : Majd elém térdelt és lassan izgatóan a szájába vett miközben kezeivel tovább simogatott.Barátnősen kezdte lassan érzékien ,nyálasan majd fokozatosan lett belőle mély torkosan kicsit pornós elemekkel tarkított szopás.Valahogy az ágyra keveredtünk ahol további csókokkal halmoztuk el egymást, miközben kézzel izgattuk egymást.

(2019-02-28) : Majd az ágyra ül és belekezd egy iszonyatosan jó franciába, első két nyalás után teljesen mélyen beveszi és lenn tartja. Nagyon jó a francia, mindenben partnert, hol finoman, hol keményen szopta nyálasan. A golyók is megkapják a magukét. Mehet a kényszerfrancia is

nagyon jó: 13db
(2023-07-14) : A masszázs után mellém feküdt és csókolózással, simogatásokkal és kölcsönös franciával ismét harcképessé varázsolt. Majd gumi és ismét végig mentünk az előzőekben említett pózokon

(2023-07-04) : Amikor Leóna volt rajtam, akkor kezdett lefelé haladni testemet végig csókolgatva amíg le nem ért a lábaim közé, ahol először nyalakodott, majd elkezdett franciázni. Pár másodperc múlva meg is mutatta mélytorkos tudását, farkamat teljes egészében elnyelte.

(2022-07-12) : Egy idő után szép fokozatosan lejjebb ereszkedett, majd térdre rogyva a szájába vett. Nem kapkodta el, finoman végigsimított a nyelvével, majd kicsit mélyebbre engedte. Túl sok idő nem telt el és az ágyra heveredtünk. Egy-két nyalintás után úgy tüntetett el a szájában tövig, hogy nem akartam hinni a szememnek,

: 21db
(2023-10-21) : Aztán letérdelt elém és egy igazi mélytorkos szopást kaptam ,teljesen eltűnt a hímtagom a szájában ,jó sokáig lenn tartotta.Nagy élvezettel néztem és a szép nagy melleit markolásztam közben.

(2023-10-16) : Eszméletlen jó volt ahogy teljesen eltüntetett, közben rámnéz és örömmel Fogadja a dicséreteim! Elég sokáig élveztem igy de a lábaim kezdtek gyengülni, ezért hanyatt fektettem és úgy adtam újra a szájába.

(2023-08-08) : Az ágyon megragadtam a lehetőséget, hogy tüzetesebben felfedezzem a testét, így néhány csók után elindultam lefelé, ahol jól fogadta ténykedésem és kezével instruálta fejem a cél felé. Egy idő után helycsere következett és felettem áthajolva mutatta be francia tudását, miközben kezemmel továbbra is teljes testét elérve tudtam kényeztetni. Szájában teljesen eltűntem és sokszor feszítette a határig a húrt, melyet mindig pajkos mosollyal fogadott.