A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Misty VIP

Normál hirdető

-

Beküldve: 2015-02-18 18:10:08

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Óhhh Kedves Zealous! Végre tudok reagálni a beszikére!
(egy kis rendszerhiba kiküszöbölve)
Remélem jó volt velem! És picit vicces hogy láttál te kis kukkoló, de az is igaz, hogy én is kiszúrtalak! Látod még jó hogy korábban mentem, így hamarabb nekem eshettél! Az ajit majd bepótoljuk legközelebb, mert remélem lesz!
Csókol téged kicsi Misty! :)

Beszámoló Misty VIP +36305476995 66692 szexpartner

zealous a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Misty VIP hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
2
SMS kommunikáció:
5
Sokszor próbáltam telefonon elérni, de nem egyszerű. Nem véletlenül. Aztán felvetette az sms lehetőségét, ami gyorsan megoldotta a bejelentkezési problémát és egy csodaszép péntek reggeli időpontot egyeztettünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival, egyszerű. Mester és haller sarkától nyíló kis csendes utca (libanapi névnap nevű utca), már érződik itt is a rehabilitáció hatása. Gps megtalálta, hely az utcában bőven akad, meg parkolóőr is. A környéken sok villamos jár.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Újépítésű társasház majdnem legfelső szintje. A bejutás nem egyszerű, mert az utcáról is kaputelefonon keresztül lehet bejutni a kapott kód alapján, de ezután a konkrét lépcsőházba külön kóddal lehet bejutni, de végig vonalban voltam, úgyhogy nem volt akadály.
A lakás szép, rendezett, pont a célnak negfelelő. Az ajtón belépve kis előtér, balra a fürdő és a konyha, az ajtóval szemben a franciágy és a teraszajtó, illetve még egy szoba ajtaját láttam, de biztos hogy rajtunk kívül más nem volt a lakásban. Fürdőben kád+zuhanyfüggöny, puha kádkilépő, sokféle tusfürdő, a szájvízhez a kis poharak pont elfogytak.. Szobában ágy mellett nagy tükör, szinte teljes fényár van a szobában.
Ággyal szemben kis asztalka, azon ment a porno, míg bele nem kezdtünk a saját készítésűbe. ;)
Van egy bőrfotel a sarokban oda lehet a ruhát elhelyezni.
Misty VIP külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek mem hazudnak. Gyönyörű, szexy, igazi kis szexmániás dög. Ránézel és a nyulak jutnak az eszedbe. ;)
Haja, szeme, szája, eszméletlen mellei, karcsú test, vékony lábak, áááá ;)
1. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 66692 erotikus masszázs
3. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 66692 erotikus masszázs4. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2015-02-18 18:10:08 erotikus masszázs 666925. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2015-02-18 18:10:08 erotikus masszázs 666926. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2015-02-18 18:10:08 erotikus masszázs 66692
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
4
Aktus:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Kicsit korábban érkeztem, (kb 20 perccel) így leparkoltam az utcában. Gyanús volt, hogy ilyen autót vett, de nem gondoltam volna, hogy a randi előtt 5 perccel érkezik meg az autóhoz. ;)
Megvártam míg bemegy és dobtam rá egy sms-t hogy mennyi idő kell míg elkészül. Nem árultam el, de 20 perc múlva ő kérdezett rá, hogy nem én ülök-e a kocsiban az előbb említett mögött? Aztán mehettem, de a technika megviccelt, mert a kód miatti híváskor nem várt üzenet jött, lóvé lepergett a hobbi telcsiről, így kénytelen voltam a másikról hívni, még szerencse, hogy felvette (igaz nem kapcsoltam ki a számelküldést).
Úgyhogy konstatáltam, hogy itt nem kapkodja el egyik lány sem a dolgokat.
Felértem,belém villant, hogy a kocsiban hagytam a neki szánt ajándékot, váltottunk pár szót, gyors zuhé, majd visszatérve az ágy mellett állva kezdtem kicsomagolni, ő meg engem, nem is húzta az időt felesleges körökkel, elém guggolt és folyamatos szemkontakt mellett egy igen érzéki, de látványban pornós franciázást mutatott be.
Majd az ágyra keveredtünk, oldalt fekve folytatta áldásos tevékenységét, majd ruhái lekerültek, popsija pont a tükör felé nézett. Eszméletlen a látvány, de azt vettem észre, hogy folyamatosan nézte magát a tükörben, ahogy a farkam járt a szájában. Megőrített, így rögtönöztem némi oldaltfekvős 69-et, ami meki sem volt ellenére, mert a hanghatások közepette megkérdezte korán reggel ki akarom csinálni? ;)
Úgyhogy a gumihúzás mellett döntöttünk, szemből támadtam, jobb lábát egész a mellekig felhúzva dugtam. Úgy vettem észte a keményebb meneteket szereti, volt fordulás doggyba, néha-néha hátranézett, kézzel hátranyúlva zacsit simogatta, így be is végeztem az első kört. Letisztogatott, szünetben bedzélgettünk, majd ráutaló magatartással kezdeményezte a kicsi én szájjal történő újraélesztését, ami igen jól sikerült, doggyban kezdtük, elég jó iramot diktáltam, annyira tetszett, neki, hogy hátranyúlt és a popsiját ujjazta, már a látvány se volt semmi, hát még az érzés, aztán szemből, majd éreztem fáradságom jelét, volt némi francia, majd közös maszti, majd ismét doggy, de a második már nem jött össze, pedig mindketten megtettük, ami az időbe belefért. Többször volt hogy eltolt magától, ilyenkor orgazmusra gyanakodtam, mert nem volt olyan elsöprő. Gyors zuhé és fájó búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag a csokikhoz, szóba nem került. Teljesen korrekt az óráért Feri bácsi.
Rózsacsokor
zealous nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jó volt. Nekem legalábbis, de elhitette velem, hogy neki is.
Igazi pornós kefélés volt egy amúgy kedves, aranyos lánnyal, aki nagyon szereti a szexet.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Misty VIP szexpartner beszámolójáról


2015-03-11 14:52:53
Szokásos kedvcsináló,jó beszámoló!

2015-03-01 07:47:50
Irigylesre melto mistyvel lenni, a leiras reszletes

2015-02-19 20:00:44
Örülök hogy írtak róla, annak külön hogy te, mert hiteles vagy, nálam is terv, kedvcsinálóbb már nem is lehetett volna, megint megelőztél valakinél. Pont ezt a pornós feelinget keresem, popó ujjazás hatalmas plussz pont a hölgynek. :) Ez minőség!!! Minden átjött.

2015-02-19 08:15:32
hasznos infok,a lány a golyókhoz hátra nyúlkálás dugás közben, azt jelenti, hogy élvezz már el haver... :) bújtatott TP... A lány nem vonzó így egy találkozóra nekem.

2015-02-19 08:08:23
Az a kocsis történet nem teljesen tiszta nekem és az actionról tudnék még olvasgatni, de összességében ok!
Mutasd mindet

FunkciókMisty VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

(2018-11-07) : Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják.

felejthetetlen: 42db
(2024-04-21) : Felvonultatta a teljes repertoárt, mélytorok, vagy csak a makkot szopta, tekergett rajta, nyalta a féknél, a tövétől a hegyéig, csorgatta a nyálát szinte a tökeim is úsztak a nyálában.

(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-15) : Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is

nagyon jó: 31db
(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

(2023-05-23) : A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem.

(2023-04-18) : Aztán az ágy közelébe kerülve kezelésbe vette a farkam. Szeretem ahogy csinálja, pillanatok alatt ki tudna végezni. Keze és szája egyszerre teszi a dolgát. Közben a látványa és érintése fokozza az érzést.

: 50db
(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

(2023-06-28) : Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég.

(2023-05-22) : Szépen és ütemesen szopott , utánna felhívtam az ágyra majd hol 4kézláb hol pedig oldalt fekve szopta a farkam. A technika változatos , hol a makkot hol a rudat nyalja , hagyta hogy időnként a fejét tövig a farkamra húzzam vagy a száját dugjam . Ez telt egy ideig majd mikor már nem bírtam az arcára élveztem . Hihetetlen sok jött és nagyon élveztem .

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-08) : Utána újra próbálkoztam, sikerült is új időpontot egyeztetni. Itt is voltam a megadott időben, de nem reagált semmire. Pedig itt volt, láttam ki-be menni a házba.