Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Misty VIP

Normál hirdető

-

Beküldve: 2015-02-12 20:08:15

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Végre tudok reagálni a kedves beszidre :)
Kicsi ténylegesen nehézkes a bejutás szerény önmagamhoz, ha ehetném, osztódnék és Misty klónokat küldenék erotikus akcióimra! :)))
Azért így utólag is jól esik hogy régóta szemezgettél velem és el is jöttél!
Köszi puszi!

Beszámoló Misty VIP +36305476995 66494 szexpartner

OrangeLabel a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Misty VIP hirdetővel
Egyeztetés
Hosszú lesz az "előjáték"!:-)
Tavaly év végén lettem figyelmes Misty hirdetésére, amikor is visszatért (ha jól emlékszem). Felvettem Vele a kapcsolatot telefonon és már akkor nagyon szimpatikus volt a közvetlen, laza (egyáltalán nem flegma, hanem könnyed) stílusa. Pár hete már volt egy megbeszélt találkozónk (egy kora reggeli 8 órára) is, amit a végén sajnos le kellett mondanom és nagyon kellemetlen volt, ugyanis előző este írtam neki SMS-t, majd itt a beszin is üzenetet (akkor még lehetett), sőt korán a tervezett "D-day" reggelén SMS-eket is, mivel az előbbiekre nem jött nyugtázó válasz addig. Egyszer csak jött egy üzi 7:40 körül, hogy akkor Ő beérkezett és vár engem. Majd hívtam, hogy bocsánat a korán keléséért, de én azt gondoltam, hogy időben lemondtam...Nyilván nem örült, hogy potyára kelt korá(bba)n, de nagyon kedvesen, empatikusan kezelte és megbeszéltük, hogy nincs harag és mehetek majd még máskor, nem leszek persona non grata nála e miatt az eset miatt! Azt kell mondanom, hogy 10-ből 1 aki ilyen kiválóan, higgadtan, intelligensen kezel egy ilyen helyzetet - noha nem szoktam gyakran ilyenbe kerülni!;-) Utána aranyos volt, mert egy héttel később csak úgy írt nekem, hogy van korai időpontja, ha érdekel - de akkor még bizonytalan jelzést adtam neki. Az ajánlott reggelen végül hívtam volna, de nem értem el és küldött utána SMS-t, hogy pár perc és kiderül, miután nem jött semmi...így kiderült, hogy akkor neki nem volt jó.:-( Ezek után, előtt és közben beszéltem is Vele néhányszor, mert izgatott a kellemes hangja és nem mellesleg jó hangulatban is lehet Vele beszélgetni is. Egyértelmű volt, hogy nagyon értelmes NŐ, (a fotókból is deriválható szépségén túl)! Na, végül egy héttel előre fixáltunk egy új, mindenkinek tuti időpontot a napokban, amikorra simán be tudtam iktatni a napi programomba!:-)
Megközelítés
Ferencvárosban található a rendelő egy mediterrán "lakóparkban". Villamos(ok) a közvetlen közelében tesznek le. Autóval a Mester utcáról egyirányú az utca és parkoló van bőven, azt a pár forintot pedig megéri bedobni az automatába, persze lazább lovagok és milliárdosok prémium parkolójegyet is vehetnek (értsd mikulás csomag...), ha azt gondolják, hogy prémium NŐhöz prémium díjazás való minden tekintetben (én automatáztam, mert utálom a csekkeket...).
Helyszín
Az új építésű lakópark hozza a formáját.,Kellemes, világos, lakájos kis másfél szobás (amerikai konyhás) lakásban található a rendelő az x-edik, magaslati emeleten. Ha bejutsz két kódos bejárati ajtón (ahol Misty korrektül instruált) akkor gyorslift szállít és szinte a rendelő ajtajában tesz le! A lakásban kellemes kis előtérben egy asztal mellé lehet leülni, ahol le lehet vetni a cipőt kabátot, majd bentebb a tetthely közvetlen közelében van fotel a többi ruhának. A fürdő a bejárat mellett található, ahol számos fajta tusfürdő található és szájvíz is kikészítve kis pohárral. Van kilépő és zuhanyfüggöny. Perfekt, lakójához méltóan, igényesen berendezett, felszerelt lakás.
Misty VIP külseje
Ajtó nyitáskor dobtam egy hátast (mert az arcos képeit is láttam, de élőben még tökéletesebb volt a látvány) és a kötelező körös bemutatkozás és pusziváltás után azonnal leültem az ajtó melletti székre és csak csodáltam (mire Ő kicsit szerénykedett) azt a gyönyörű NŐt, akit már láttam a képein és akinek már a hangját is úgy megkedveltem, de élőben a szexi egyrészes csipkés bodyban(?) és a szép combfixben, magassarkúban, gyönyörű hosszú hajkoronájával döbbenetesen tökéletes látványt nyújtott...:-) Igazi bájos modellalkat szép arccal! Átadtam az ajándékomat, majd Misty bentebb invitált ahol a TV-n (monitoron) mentek a bemelegítő gyakorlatok...ilyennel sem találkoztam még (megjegyzem nem sok figyelmemet kötötte le, hiszen Misty egyértelműen "mindentvivő" volt)...:-)
1. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 66494 erotikus masszázs
3. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 66494 erotikus masszázs4. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2015-02-12 20:08:15 erotikus masszázs 664945. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2015-02-12 20:08:15 erotikus masszázs 664946. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2015-02-12 20:08:15 erotikus masszázs 66494
Action
Gyors vetkőzés, majd kaptam egy puha törcsit és futás fürödni. Fürdés után az ágy mellett rögtön elkapott a kisasszony és elkezdett érzékien, lágyan csókolni, ölelni, simogatni, amit természetesen viszonoztam!:-) Kicsivel később már le is vette a magam köré tekert törcsit és az ágyon elheveredve (én mellette állva), kicsit kitekeredve kígyóbűvölésbe kezdett finoman! Gyönyörű volt a látvány és az érzés együtt!:-) Gyönyörű szép puncijával pucsított az ágyon, miközben franciázott lágyan és bő nyállal. Ezt jól kiélvezvén javasoltam, hogy viszonoznám kedvességét és közelebbről is tanulmányoznám azt a világbajnok puncit, amit addig csak csodáltam, bár látványnak sem utolsó! Elkezdtem nyalni, aminek füllel hallhatólag és érezhetően is örült Misty. Aranyosan nyögdécselt és nedvesedett a nyelvelésemre, miközben simogattuk is egymást (volt egy pillanat amikor megfogtuk egymás kezét is közben). Nagyon finom illatos puncija van és a csiklóját lehet rendesen szájba venni, szopogatni. Szerintem nem élvezett el, bár voltak ráutaló jelek/hangok/mozgások/rángások, illetve egyszer csak finoman leválasztott a kezével a puncijáról és pihegett egy rövid ideig. Ezután újra Ő franciázott az ágyon térdelve, miközben az ágy végében lévő tükörben csodáltam a popsiját, punciját és tevékenységét elismerőleg simogattam szép buksiját.:-)
Újabb váltást - és a megfelelő óvintézkedést - követően kutyába mentünk át és szemben a tükörrel, hátulról toltam azt a meseszép, finom puncit és markoltam a falatnyi és kemény popsiját. Időnként ráhajoltam és a melleit is markolásztam, vagy a popsiig érő mesés haját simogattam, vállánál fogva húztam magamra és dicsérő szavakat sugdostam a fülébe. Közben Ő kéjesen nézegette magunkat a tükörben!:-) Így fárasztottuk egymást egy darabig, majd alávetettem magam gyönyörű királynőmnek és megadtam neki magamat. Újabb állati pózba helyezkedtünk tehát. Meglovagolt engem (közben hol a melleit méregettem kezeimmel, hol finom popsiját szorongattam), de még hogy...kevesen képesek ilyen kiváló ritmusban lovagolni. Addig ingerelt fantasztikus lovasom csipő mozgásával és a tökéletes NŐ látványával, Isteni szűk puncijával, hogy én szinte önkívületi állapotban kapituláltam, miután Misty tovább gallopozott, de én már kidőltem "sajnos", így valószínűleg neki nem jött össze az orgazmus (de el nem ítélhető módon csak az vigasztalt, hogy én voltam aznap az első vendége, szóval még számos lehetősége volt a kielégülésre...);-)
Feküdtem mint egy élő halott és Misty kedvesen megszabadított minden felesleges dologtól és megtörölgetett, majd mellém heveredett és hozzám bújva (lábát a lábamon átdobva) simogattuk egymást és beszélgettünk egy ideig. Kiváló NŐ, kiváló szexpartner és kellemes, nyílt, őszinte beszélgetőtárs is. Tökéletes NŐ.
Elszámolás
Harmaddal a pesti átlag feletti ****t a legvégén hagytam az asztalon. Egyébként ez a téma fel sem merült korábban, mondjuk a találkozó elején sem! Nagy plusz ez a "lazaság", bizalom is! "Price is what you pay. Value is what you get." - Warren Buffett Ez ismét igaz Misty esetében is! Nagyon minőségi NŐ, nagyon minőségi szolgáltatás, nagyon maradandó élmény fair szponzorációért!;-)
Rózsacsokor
OrangeLabel nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon szerencsés vagyok? Lehet, de azért a biztonság kedvéért, nagyon gondosan választok partnert!:-) Így nemhogy nem csalódtam, hanem egész egyszerűen egy órára egy másik dimenzióba léphettem át Misty segítségével és aktív közreműködésével! Kell még Őt magasztalnom? Erről szólt az egész eddigi beszámolóm...aki nem hiszi járjon utána! Az élmény garantált, a csalódás kizárt! Ezt lassan-lassan már egy századnyi férfiember írásba is adta!:-) Misty lehet, hogy üstökösként tűnt fel annak idején de álló csillaggá változott az évek alatt és sok másikat elhomályosít ragyogásával!:-)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Misty VIP szexpartner beszámolójáról


2015-02-16 01:14:53
Átjött a rajongás. A minősítésnek megfelelő szintű beszámoló.

2015-02-15 14:49:25
A lenyeg, hogy Misty mindent bemutatott a repertoarbol

2015-02-14 13:35:11
Minta értékű beszámoló, minden részlete ott van, úgy, ahogy kell! Tetszik!

2015-02-13 14:18:57
Ez olyan jó , hogy nem lehet belekötni , ha akarnám sem

2015-02-13 11:44:35
Alapos, őszinte, részletes beszámoló! Nagyon tetszett!
Mutasd mindet

FunkciókMisty VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 15db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

(2018-11-07) : Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják.

felejthetetlen: 42db
(2024-04-21) : Felvonultatta a teljes repertoárt, mélytorok, vagy csak a makkot szopta, tekergett rajta, nyalta a féknél, a tövétől a hegyéig, csorgatta a nyálát szinte a tökeim is úsztak a nyálában.

(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-15) : Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is

nagyon jó: 32db
(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

(2023-05-23) : A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem.

(2023-04-18) : Aztán az ágy közelébe kerülve kezelésbe vette a farkam. Szeretem ahogy csinálja, pillanatok alatt ki tudna végezni. Keze és szája egyszerre teszi a dolgát. Közben a látványa és érintése fokozza az érzést.

: 50db
(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

(2023-06-28) : Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég.

(2023-05-22) : Szépen és ütemesen szopott , utánna felhívtam az ágyra majd hol 4kézláb hol pedig oldalt fekve szopta a farkam. A technika változatos , hol a makkot hol a rudat nyalja , hagyta hogy időnként a fejét tövig a farkamra húzzam vagy a száját dugjam . Ez telt egy ideig majd mikor már nem bírtam az arcára élveztem . Hihetetlen sok jött és nagyon élveztem .

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-08) : Utána újra próbálkoztam, sikerült is új időpontot egyeztetni. Itt is voltam a megadott időben, de nem reagált semmire. Pedig itt volt, láttam ki-be menni a házba.