A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Misty VIP

Normál hirdető

-

Beküldve: 2015-01-22 12:59:38

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Sluigi! Mindig csak ámulok amikor ilyen szép beszámolót kapok, és jó érzéssel telít el ha valakit ennyire eltudok csábítani! :P Mert többnyire természetesen mindig ezen vagyok de persze ha van kémia azt nem lehet meghazudtolni!

Remélem még találkozunk!
Csókol Misty!

Beszámoló Misty VIP +36305476995 65804 szexpartner

sluigi a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Misty VIP hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon történt, mivel nem tervezett találkozó volt. Szerencsés voltam, mert 15 percen belül tudott fogadni. Pontos és részletes tájékoztatást kaptam, hogy könnyen oda találjak. A szolgáltatás részleteiről nem érdeklődtem, csak annyit közölt, hogy az adatlapján szereplő szolgáltatások nála alapárban értendőek. Más nem érdekelt így elindultam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval közelítettem meg a helyszínt, részben ismerve a környéket, részben a GPS segítségével. Mivel egy forgalmas kereszteződésben van, így tömegközlekedéssel is könnyen elérhető. Busz és villamos biztosan jár itt és pár száz méterre megálló is van.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Rég jártam erre. Valamikor dzsungelnak hívtuk a területet és nem túl biztató külsejű és viselkedésű népek laktak erre. Tartottam is egy kicsit a helyszíntől, főleg amíg az utcába be nem fordultam és nem láttam meg a változást . Szinte sziget a tengerben a modern társasház zárt és tágas belsőudvarral. Bejutás már ide is kóddal, majd a lépcsőházba ugyan így. Modern lift és modern lakás. Tiszta rendezett környezet, hangulatos nappalival. A fürdőben minden igényt kielégítő körülmény, bár erre Én nem vagyok különösen allergiás, fontos a tisztaság és rendezettség. A nappaliban vetett ágy és egy csoda.
Misty VIP külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A fényképek alapján vékony nagy cicis Hölgy vár rád. Az adatlapja alapján alacsonyabb nálam, így rettenetesen meglepődtem első pillanatban amikor egy nálam fél fejjel magasabb Hölgy fogadott melltartóban, bugyiban és combfixben. Először nem is tudtam a látványra koncentrálni, míg rájöttem a cipő az oka (15 cm-s sarok és pata talp). A második meglepetés a látványa volt. Hosszú lábú, vékony de formás fenekű nagyon nagy cicis (alkatához képest ), szép arcú lány mosolygott rám. Manöken alkat amelyet ma rám szabtak.
1. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 65804 erotikus masszázs
3. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 65804 erotikus masszázs4. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2015-01-22 12:59:38 erotikus masszázs 658045. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2015-01-22 12:59:38 erotikus masszázs 658046. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2015-01-22 12:59:38 erotikus masszázs 65804
Action
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Gumis francia:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Az ajtó nyitást és első döbbenetemet két kedves puszi oldotta. Tudtam, hogy jó lóra tettem. Az első pillanattól barátságos, közvetlen, kedves partnerem volt. Cipő és kabát levételét követően bevezetett a nappaliba és beszélgetésbe kezdtünk. Rögzítettük a lehetőséget és a díjat, majd irány a zuhany.

Innét visszatérve az ágyon fogadott és egyből csókolózni kezdtünk. Jól csókol de keze munkája elvonja figyelmemet, mert érzékien simogat és olyan erotikus kisugárzása van, hogy nem kell biztatni régi barátomat. Végig puszil és tovább simogat, majd Én is ezt teszem, közben eltávolítva maradék ruházatát a harisnya kivételével. Feltárulnak a szobrász alkotta halmok álló bimbókkal, amit nem lehet kihagyni, így rájuk buktam. Hallhatóan élvezi és ezt tovább fokoztam kezem (talán) áldásos tevékenységével, hátának és fenekének simogatásával. Nem tudtam megállni, hogy lejjebb költözzek és kezelésbe vegyem kívánatos kelyhét. Eleinte finoman nyalogatva, szívogatva, klitoriszát körkörösen nyelvel ingerelve kezdtem kényeztetését. Munkámnak érezhető és hallható eredménye lett és ezt tovább fokozva erősítettem és gyorsítottam nyelvcsapásaimat. Ennek hatására a melleit kezdte gyúrni, simogatni és Én is segítve kézzel a hüvelyét és ánuszát ingereltem. Így sikerült a csúcsra juttatnom. Levegőt még nem nagyon vettem amikor már a szájában voltam. Fantasztikus franciát mutatott be. Először nyalogatva, játszva a makkal, finoman szívogatva, majd vadul és tövig bekapva. Ezt tovább fokozta mély torkozással amiben majdnem végem lett, pedig ha tudom mi vár rám még előbb abba hagyjuk. Gumit húzott és lovaglással kezdtük ( de milyennel !!!).

Finoman térdelve ráereszkedett és lassan mozogni kezdett. Csípőjével lassan fel-le és körkörösen mozgott, miközben én kebleit simogattam, majd közelebb hajolva a számmal becézgettem őket és közben váltva csókolóztunk. Fantasztikusan lágyan érzékien csinált. Nem vágtáztunk, de ezt sokkal jobban élveztem. Majd felguggolt és az előbb leírtakat, még előre-hátra mozgással tetézte. Elementáris élmény volt. Váltásként kértem a hátsó pozíciót amelyet finoman és lassan kezdtünk és fokozatosan gyorsítottunk. Egyre erősebben lökött vissza, majd már hangokkal is tudtomra adta, hogy jól érzi magát. Ebben a pozícióban együtt lett végünk és kellemesen elfáradva dőltünk egymásra és terültünk el az ágyon. Eszmélés után gyors tisztálkodás, majd kényelembe helyeztük magunkat.

beszélgetni kezdtünk és egy nyílt, őszinte Hölgyet ismertem meg. Jó volt hallani,hogy valakinek célja van az életben és ez nem csak arról szól, hogy sok pénzem legyen minél gyorsabban bármi áron. Jól eső érzés volt, hogy ebbe a szolgáltatói szektorban egyre több az ilyen típusú lány. Közben egy mást simogattuk, de mivel kifacsart az előző menet nem gondoltam folytatásra. De addig-addig incselkedett a velem egykorúval (főleg a lábaival) és a kezeivel simogatva azt vettem észre, hogy hevesen csókolózunk.

Pillanatokon belül újra élvezhettem francia tudásának áldásos eredményét. Mivel ezt nem hagyhattam annyiban, ezért kértem, hogy forduljon 69-be, így Én is kényeztethettem. Sikerült újra felizgatni nyelvemmel és ezt fokozva kézzel újra ingerelni kezdtem ánuszát. Egyszer csak hátranyúlt és megfogta a kezemet. Azt hittem elhúzza, mert kellemetlen, de inkább magába rángatta az ujjamat, ezzel fokozva élvezetét. Ezen felbuzdulva erősebben és gyorsabban nyaltam és egyre mélyebben és gyorsabban ujjaztam. Eredmény? Visítós orgazmus, heves csípő rázással. Mivel nem akartam lemaradni ezért a fej mellé térdelve kértem kényeztetésemet ami kemény munka árán, változatos technikákkal erősen mély torkozva, eredménnyel a szájában lett végem. Teljesen kimerülve rogytam melléje. Utódok szilviában, Én oxigén hiánnyal a Hölgy keblein próbálok magamhoz térni, majd ennek eljövetelekor, irány a fürdő és a nehéz szívvel történő távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Írhatnám, hogy a pesti átlag, de ez így nem igaz, mert az alapban vannak olyan szolgáltatások amik máshol extrák és ezt meg kell ****. De tudjuk nem az a drága amiért sokat ***, hanem az ami nem éri meg. Ebben az estben lehet, hogy **** egy olyan dologért amit nem kérnél, vagy nem veszel igénybe, de amit ****kapsz az nem mindennapi. Én előre **** és nagyon megérte.
Rózsacsokor
sluigi nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Fiatal és kívánatos test. Nagyon jó hozzá állás. Korrekt és felső kategóriás szolgáltatás. Ide nem (bocsánat a kifejezésért) dugni megy az ember, hanem szeretkezni. Inkább barátnős, mint szolgáltatói hozzá állás. Fantasztikus Hölgy első osztályú kiszolgálással. Köszönöm neked az élményt, visszatérek

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Misty VIP szexpartner beszámolójáról


2015-02-15 14:41:44
Hat ez csucs volt nalam, en is megprobalom

2015-02-08 20:19:25
Nagyon értékes és tartalmas beszámoló :)

2015-01-25 01:54:45
Megint felülmúltad magadat! Remek nő! Kiválóbesi!

2015-01-25 01:54:45
Megint felülmúltad magadat! Remek nő! Kiválóbesi!

2015-01-24 09:23:24
Na végre még egy olyan írás, mi tükrözi a Hölgy a Istenségének Nőiességét.
Mutasd mindet

FunkciókMisty VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

(2018-11-07) : Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják.

felejthetetlen: 41db
(2024-04-21) : Felvonultatta a teljes repertoárt, mélytorok, vagy csak a makkot szopta, tekergett rajta, nyalta a féknél, a tövétől a hegyéig, csorgatta a nyálát szinte a tökeim is úsztak a nyálában.

(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-15) : Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is

nagyon jó: 32db
(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

(2023-05-23) : A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem.

(2023-04-18) : Aztán az ágy közelébe kerülve kezelésbe vette a farkam. Szeretem ahogy csinálja, pillanatok alatt ki tudna végezni. Keze és szája egyszerre teszi a dolgát. Közben a látványa és érintése fokozza az érzést.

: 50db
(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

(2023-06-28) : Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég.

(2023-05-22) : Szépen és ütemesen szopott , utánna felhívtam az ágyra majd hol 4kézláb hol pedig oldalt fekve szopta a farkam. A technika változatos , hol a makkot hol a rudat nyalja , hagyta hogy időnként a fejét tövig a farkamra húzzam vagy a száját dugjam . Ez telt egy ideig majd mikor már nem bírtam az arcára élveztem . Hihetetlen sok jött és nagyon élveztem .

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-08) : Utána újra próbálkoztam, sikerült is új időpontot egyeztetni. Itt is voltam a megadott időben, de nem reagált semmire. Pedig itt volt, láttam ki-be menni a házba.