Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Mistyke

Normál hirdető

-

Beküldve: 2014-12-04 09:48:37

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Jól esik amiket írtál remélem is hogy még látjuk egymást főleg ha kipihented magad :)))
Csók neked és kellemes ünnepeket, ha addig nem találkoznánk!

Beszámoló Mistyke +36305476995 64534 szexpartner

hypnos a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Mistyke hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Pár napja voltam Misty-nél. Előtte való napokban hívtam, és meg is beszéltünk egy számomra megfelelő reggeli időpontot. Telefonon korrekt tájékoztatás, ahogy azt kell. A bebocsátás részleteiről természetesen helyszínen, de nem is véletlenül
Megközelítés
Odatalálás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
4
VIII. kerületnek ha nem is a leginkább belvárosi területe, de könnyen megközelíthető. Gyanítom autóval is megközelíthető, de azért az biztos okoz némi fejfájást.
Helyszín
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
A bejutás két kapus a házba, egy darabig telefonos navigációra is szorultam (mondjuk ez az én ügyetlenkedésemnek is köszönhető), de nem vészes. Maga a lakás viszonylag újépítésű, de semmi luxus, a célnak tökéletesen megfelel, rend van és tisztaság.
Mistyke külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ahogy a képeken is látszik, gyönyörű szép nő, nem ért csalódás. Mindehhez nagyon barátságos csacsogós jellem társul, ami még vonzóbbá teszi. Nagyon klassz csajszi.
1. Mistyke +36305476995 beszámoló Budapest 64534 erotikus masszázs
3. Mistyke +36305476995 beszámoló Budapest 64534 erotikus masszázs4. Mistyke +36305476995 beszámoló 2014-12-04 09:48:37 erotikus masszázs 645345. Mistyke +36305476995 beszámoló 2014-12-04 09:48:37 erotikus masszázs 645346. Mistyke +36305476995 beszámoló 2014-12-04 09:48:37 erotikus masszázs 64534
Action
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Megérkezésem után meg is beszéltük a programot, mielőtt elmentem volna zuhanyozni. Előirányzottan első körre kényszerfranciás natúr orális örömöket kértem, másodikként pedig szimpla szexet. Kaptam törülközőt és már indultam is zuhanyozni. Nem sokkal később, kijövetelemkor a nappaliban várt, és bekísért a szobába. Pár szót váltottunk, és egy kis csókolózós felvezetéssel indítottunk. Fehérnemű volt rajta, aminek a melltartó részét rögtön el is oldottam az első felvonás előtt. Majd jött az fantasztikus francia! Én állva, ő eleinte az ágyon, de nem sokkal később már előttem térdelve vette kezelésbe a velem egykorút. Nem csak a látvány volt lenyűgöző, nagyon ügyes mélytorkozással, szinte állandóan a szájában voltam. Igyekeztem kulturált keretek között rásegíteni Mistynek a munkájára, de időnként még ő húzott még jobban szájába. Jópár percig bírtam, de természetesen egy ilyen kényeztetést nem lehet sokáig állni,, így is ért a végzet. Mindössze egy csepp csöppent formás mellére, a többit ügyesen el is tüntette. Egy kis törölgetés, tisztogatás után itallal kínált, amit el is fogadtam. Miközben elkortyoltunk mindketten egy kis folyadékpótlékot beszélgettünk, és a társalgásban is kellemes partnernek bizonyult, amit nagyon szeretek. Némi viccelődés és dumcsi után igyekeztem legalább minimálisan viszonozni valamit abból, amit kaptam, és én is szerettem volna nyelvemmel boldogabbá tenni. Nem tudom pontosan mennyi része volt megjátszott és mennyi a valódi, de ténykedésemnek köszönhetően eszméletlenül nedvessé vált Misty puncija, és a visszajelzések nyomán valószínű élvezte is. Ezután nyomban gumit kaptam, és bele is kezdett egy kis vágtába. Nem sokkal később váltottunk misszionáriusra, ami azért is fantasztikus, mert így még könnyebb csókokat váltani Mystivel, amiben nagyon ügyes. Végül hátulról támadtam, és fantasztikus látvány tárul ilyenkor az ember elé. Kicsit még bele is gyorsítottunk és kezembe is adta a kezét, hagy szorítsam hátra. Meglehetősen intenzív élmény volt. Nem sokkal később pedig popójába kapaszkodva élveztem el. Mivel elég sokáig szoktam amúgy is bírni, kicsit el is húzódott a második kör, de egyáltalán nem tűnt emiatt megbántottnak. Mistyke meg is jegyezte, hogy rendesen lefárasztottam, de nem szemrehányóan, sokkal inkább tűnt dicséretnek.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Talán egy kicsit a budapesti átlag felett, de minden ***** megér. A telefonban megbeszélteknek megfelelően, senkinek nem lehet egy rossz szava sem.
Rózsacsokor
hypnos nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Fantasztikus! A lelkesedése és a beleélése magával ragadt engem is, és nagyon jól éreztem magam, annak ellenére, hogy kicsit fáradtabb voltam a kelleténél. Nagyon életvidám, szuper csaj. Szerintem hamarosan még találkozunk.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mistyke szexpartner beszámolójáról


2015-02-02 22:05:54
Mistykével öröm az óra.Hát még a többi:))

2014-12-31 11:50:27
Nagyon jó kis beszámoló! Itt is szinte premier plánba nézem, mikor olvasom!

2014-12-19 10:23:05
Részletes, informatív beszamoló! :)

2014-12-13 06:04:42
Se nem kevés se nem sok pont jó a beszámoló.

2014-12-12 13:26:53
Jól megírt beszámoló, mert ami egy ilyen kapcsolatban fontos, hogy hogyan zajlott, az ebből kiderült
Mutasd mindet

FunkciókMistyke legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

(2018-11-07) : Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják.

felejthetetlen: 42db
(2024-04-21) : Felvonultatta a teljes repertoárt, mélytorok, vagy csak a makkot szopta, tekergett rajta, nyalta a féknél, a tövétől a hegyéig, csorgatta a nyálát szinte a tökeim is úsztak a nyálában.

(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-15) : Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is

nagyon jó: 32db
(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

(2023-05-23) : A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem.

(2023-04-18) : Aztán az ágy közelébe kerülve kezelésbe vette a farkam. Szeretem ahogy csinálja, pillanatok alatt ki tudna végezni. Keze és szája egyszerre teszi a dolgát. Közben a látványa és érintése fokozza az érzést.

: 49db
(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

(2023-06-28) : Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég.

(2023-05-22) : Szépen és ütemesen szopott , utánna felhívtam az ágyra majd hol 4kézláb hol pedig oldalt fekve szopta a farkam. A technika változatos , hol a makkot hol a rudat nyalja , hagyta hogy időnként a fejét tövig a farkamra húzzam vagy a száját dugjam . Ez telt egy ideig majd mikor már nem bírtam az arcára élveztem . Hihetetlen sok jött és nagyon élveztem .

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-08) : Utána újra próbálkoztam, sikerült is új időpontot egyeztetni. Itt is voltam a megadott időben, de nem reagált semmire. Pedig itt volt, láttam ki-be menni a házba.