Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Mistyke

Normál hirdető

-

Beküldve: 2013-10-27 07:00:43

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága DeVito :) Micsoda esszé :O Na most nekem is ki kell tennem magamárt, csak hogy szó ne érje a ház elejét :D Köszönöm hogy több módon is megpróbáltál velem kontaktot teremteni, mostanában ez több sikerrel jár. Le akartál mondani? Ejj-ejj, nem örültem volna neki, de szerencsére az égiek is azt akarták hogy úgy legyen a randi ahogy megbeszéltük. Ja meg bocsi a reggeli kavarért :/ Csak nem mindenki tartotta a szavát aznap :/ És bocsi a helyszín nehézkes megtalálása miatt is, én navigáltalak a sarokra elsőkörben. Az a bika a zuhanyfüggönyön bölény, és kikéri magának :D :D :D Látom már másfelé járt az eszed, számolni sem tudtál hirtelen, az a 30 féle, erősen csak kevesebb mint a fele tusi, de nagyon részletesen megfigyelted őket, bár én leegyszerűsítve, csak márka szerint raktam sorba őket :D A lényeg hogy megtaláld a hozzád leginkább valót :) Ugyanmár, az a 48 kg, nem olyan kevés, szerintem te vagy jó erőben ha kevesellted még így is :P Férfiálomból formáztak? Ez tetszik :) Megnéztem a képeimet gyorsan, miért gondolhattad a duckfacet, és kicsit igazat kell hogy adjak. A szakmájától eltiltandó fotós a barátnőm és az ő okostelefonja, nehány hirtelen lőtt képpel, amiken kicsit tényleg csücsörítek, de én akkor nem találtam vészesnek, legközlebb odafigyelek erre is :) De azért örülök hogy annyira nem volt elrettentő a dolog, és pozitív csalódás ért. Valaki már mesélte nekem egyszer ezt a "dallasos" játékot, és hogy jól be lehet rúgni 1-2 epizód végére :D Örülök hogy lekötöttem én annyira a figyelmedet, hogy nem a tinifilm érdekelt, és nem vagy egyedül vele, volt már aki kérte, és szintén rá sem nézett :) ( tök zavaró hogy nekem nem enged bekezdéseket ) Nos, igen, nem kis zúzda volt aznap délután a szobában :P Jól éreztem magam, és örülök hogy tudtam kicsit újat mutatni, és kielégíteni minden vágyad, álmod ami akkor és ott eszedbe jutott :P Vagy épp te nem is gondoltál rá, de ugye ott voltam én, és nemcsak a gondolatod, de még az azok mögötti gondolatokat is kiolvastam a fejedből :P :D Mindezt persze a te érdekedben, csak hogy valóban felejthetetlen élménnyel távozz tőlem :). Ugyan, ne is törődj a borítékkal, elsimítottuk ezt a részt is :) Remélem azért találkozunk még, bár írtad hogy egy időre visszavonulsz, várlak szeretettel új kalandokra :P És köszönöm a tanácsot, de ahogy te is írtad, bejáratott márkanéven nem módosítunk :P Csókjaim

Beszámoló Mistyke +36305476995 51614 szexpartner

Felhőtlenphil a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Mistyke hirdetővel
Egyeztetés
Telefonon nem értem el, úgyhogy üzenetet írtam, másnap jött a válasz, és utána már telefonon is sikerrel jártam. A megérkezésem necces volt, összejöttek a dolgaim, már az is megfordult a fejemben, hogy mondjam le, ha mégsem tudnék odaérni, de szerencsére ha utolsó pillanatban is, de sikerült megoldani a légyottot.
Megközelítés
Egy utcasarok, ahol a házra két utcanév és két házszám van kiírva. Több lépcsőház, két fokozatú zsilip, úgyhogy nem teljesen egyszerű, de ha pontosan követi valaki az útmutatást, akkor nem lehet probléma. Skótoknak nem könnyű parkolni a közelben, de parkolóház van a közelben. Ráadásul sok ember él ebben a kerületben is, azok egy része tömegközlekedéssel jár, azt is ki lehet próbálni.
Helyszín
Új építésű ház, diszkrét bejutás. A lakás rendkívül igényes. Mindenütt tisztaság és rend. A fürdőszoba világos, bikás zuhanyfüggöny fogja fel a vizet, hogy a vendégek ne áztassák el a helyiséget. A kb harmincféle tusfürdő katonás rendben, az illatokat jelölő szín szerint emelkedő sorrendben várják a használatot, a szájvizekhez tartozó poharak diszkréten előkészítve, törölköző szintúgy. Mint a hotelekben. Legalábbis a jobbfajtákban.
A szoba nem nagy, de hasonlóan rendben van, mint a lakás többi része. Hatalmas ágy, vele szemben TV. Talán csak egy nagy tükör hiányzott, hogy akció közben több szemszögből is megcsodálhassam
Mistyke külseje
Apró, ámde halálosan veszélyes szexbomba. Nekem az jutott először eszembe, hogy vigyázat, törékeny!

Kis tangában és valami csipkesemmiségben fogadott. A magassága a megadottnak megfelel, de szerintem a súlyt nem jól írta ki. Biztos nincs 48 kilo, olyan karcsú a dereka, formásak a lábai, a popsija tökéletes, a kebleket aranykezű doktorbácsi készítette. Az egész lányt férfiálmokból formázták. A frizura egyszerű, a hajának jó illata van. Karján-vállán a tetoválás már azt sejteti, hogy nem egy szende szűzzel van dolgunk. A legapróbb részlet is rendben van, a körmei ápoltak, mindegyik egy-egy kis ékszer. És végül az arc, amitől kicsit tartottam. Vannak kitakarás nélküli fotók is, amin egyből felismerhető, de az az igazság, hogy én ezt a fényképészt örökre eltiltanám a szakmától. A hirdetéshez feltöltött képek jó részén látható, kamerának szóló erőltetett duckfaceszel nem találkoztam élőben. Kaptam viszont csillogó szemeket, bájos pofit, csintalan mosolyt, barátnős kisugárzást. Olyat, amit eddig kevés helyen. Mindezt első találkozásunkkor. Uraim, Mistyke maga a tökély.
1. Mistyke +36305476995 beszámoló Budapest 51614 erotikus masszázs
3. Mistyke +36305476995 beszámoló Budapest 51614 erotikus masszázs4. Mistyke +36305476995 beszámoló 2013-10-27 07:00:43 erotikus masszázs 516145. Mistyke +36305476995 beszámoló 2013-10-27 07:00:43 erotikus masszázs 516146. Mistyke +36305476995 beszámoló 2013-10-27 07:00:43 erotikus masszázs 51614
Action
Mások már írták, hogy megérkezésükkor oktatófilm ment a háttérben, gondoltam akkor én ezt direkt kérni fogom. Sihederként sokat játszottunk Dallasosat, mindig akkor ittunk, amikor a szereplők éppen pohárhoz nyúltak, volt barátnőm, akivel pornósat játszottunk, és megpróbáltuk lemásolni, ami éppen a képernyőn folyik. Az ilyen mókák mindig feldobták a hangulatot, gondoltam miért ne?

Totálisan felesleges volt. A TV-re talán két nanoszekundum erejéig pillantottam rá a két menet között, egyébként Mistyke teljesen elvarázsolt, lezsibbasztott, elrepített. Finom csókokkal kezdtünk, amik annyira érzékiek voltak, hogy kicsit ki is lógtak a sorból, ha visszapörgetem a zúzda további eseményeit. Mistykének ugyanis van egy veszélyes tulajdonsága: tud gondolatot olvasni, ugyanis a finom csókok után térdre ereszkedett és nincs mit szépíteni: vad szopásba kezdett. Eleinte még megpróbáltam udvariasan óvatoskodni, de amikor a kezemet a tarkójára tette, és húzatta rá a fejét a farkamra, akkor már tudtam, hogy itt nem lesz pardon. Fantasztikusan franciázott. Térdelve, négykézláb az ágyon, hanyatt. Amikor csúcsközelben jártunk, akkor áttért egy kicsit a zacsikra, vagy a mellek között járatta meg a dugattyút. A kenéssel nem volt gond, bő nyállal finomította a hardcore-t. Időnként feltekintett, hosszan a szemembe nézett és gondolom mosolygott magában, amikor az eltorzult arcomat látta.

Gyakorlatilag ezzel a produkcióval helyre lehetne állítani a világbékét, de akartam látni, ahogy összerándul, vonaglik, úgyhogy pihenőt engedélyeztem magamnak, és nyaligátor üzemmódba kapcsoltam. Mistyke fantasztikusan reagált, úgy tűnt, hogy tetszik neki az, amit csinálok. Oly módon nyögött, sóhajtozott, feszült és biztatott(!), ami teljesen természetesnek tűnt, nem pedig az olcsó pornókban látható -színészek- ripacskodásának. Engem meggyőzött. A csúcsra jutva elnémult, kis kezét a csúnyája elé helyezve jelezte, hogy rövid fegyverszünetet kér.

Ebben a békés csatában azonban nem csak a frontvonalak voltak merevek. A vulkanizált fegyver először misszionárius küldetésbe indult. Akció közben teljes panoráma, őrületes a látvány. És akkor még ezen is lehetett még egy kicsit csavarni, Mistyke ugyanis felemelte a lábát, közénk húzta, mintegy törökülésbe összekulcsolta őket maga előtt, megfogta a fenekemet, és húzott magába, egyre gyorsabb és gyorsabb tempót diktálva. Amikor közeledett a vég, kérdeztem, hogy akkor tényleg mehet-e az arcára, ő mosolyogva igen lihegett, eltávolította a gumit és kitátotta a száját. Az eredményt sokat látott rendezők is elismeréssel nyugtázták volna. Mistyke pedig még némi cuppogással kergetett az őrületbe az őrület után.

Némi tisztogatás és törölközés (szokás szerint szakadt rólam az izzadtság, ezért bocsánat) után rövid csacsogás, ami közben szinte folyamatosan járt a keze. Pár perc múlva újra hadra fogható voltam. Az első franciás produkciót azzal tetézte, hogy mostmár nem csak a tarkójára helyezte a kezem, de a torkára is rátetette a kezem, óvatosan rámarkoltam, és két kézzel húzhattam magamra. Hát ez kész! Utána kutyus, kezeit összefogtam a hátán. Amikor azt hittem, hogy ezt nem lehet tovább fokozni, akkor még hevesebben lökte-tolta magát a farkamra. Ez a lány erre született. Telilőttem a gumit, és félholtan rogytam az ágyra.
Még volt pár percem, úgyhogy engedélyt kérem egy gyors zuhanyzásra és egyben kíséretet is. A zúzdát magunk mögött hagyva jött a barátnő érzés. Döbbenet!
Elszámolás
Kínos volt, rohantam, úgyhogy se boríték, sem valami kis semmiség, egyszerűen csak átadtam neki, miközben pirultam, mint süldő kislány, akinek elsőként nyúlnak a bugyijába. Megszámlálhatatlan extra élményben volt részem, de csak azt kellett viszonoznom, ami az adatlapon fel van tüntetve, pontosan úgy, ahogy megbeszéltük.
Rózsacsokor
Felhőtlenphil nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy időre biztosan búcsúznom kell a kalandozásoktól, ezért gondoltam besűrítek néhány randit, hogy azoknak a fantasztikus lányoknak, akihez eddig volt szerencsém, az érdemeikhez közelebb álló értékelés adjak. Erre az újabb lányok legalább annyira fantasztikusak, mint a korábbiak. Közülük is kiemelkedik Mistyke. Nem tudom milyen értékelést tudok adni, de újfent csak megerősödött bennem a gondolat, hogy a át kell térnem a többistenhitre. Vagy a több istennő hitre.

Mistyke! Ha hétköznapi vendégként adhatnék tanácsot, akkor egyetlen dolgot tudnék csak javasolni. Változtasd meg a művésznevedet, mert az y nem áll kézre, pedig még sokszor le kellene írnom. (Tudom, bejáratott márkanéven nem szabad módosítani)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mistyke szexpartner beszámolójáról


2018-11-05 14:13:22
Látogatásom előtt végigfutottam a besziket és ráleletem eme gyögyszemre, amihez eddig nem volt szerencsém.... Pont olyan terjedelmes és pont annyira lényegre törő, ahogy én kedvelem.... :)

2014-11-18 06:14:59
Ezt a beszámolót olvasva nem kétséges, hogy fel kell keresni Mistykét, ha már ismét visszatért
Mutasd mindet

FunkciókMistyke legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

(2018-11-07) : Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják.

felejthetetlen: 41db
(2024-04-21) : Felvonultatta a teljes repertoárt, mélytorok, vagy csak a makkot szopta, tekergett rajta, nyalta a féknél, a tövétől a hegyéig, csorgatta a nyálát szinte a tökeim is úsztak a nyálában.

(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-15) : Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is

nagyon jó: 32db
(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

(2023-05-23) : A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem.

(2023-04-18) : Aztán az ágy közelébe kerülve kezelésbe vette a farkam. Szeretem ahogy csinálja, pillanatok alatt ki tudna végezni. Keze és szája egyszerre teszi a dolgát. Közben a látványa és érintése fokozza az érzést.

: 50db
(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

(2023-06-28) : Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég.

(2023-05-22) : Szépen és ütemesen szopott , utánna felhívtam az ágyra majd hol 4kézláb hol pedig oldalt fekve szopta a farkam. A technika változatos , hol a makkot hol a rudat nyalja , hagyta hogy időnként a fejét tövig a farkamra húzzam vagy a száját dugjam . Ez telt egy ideig majd mikor már nem bírtam az arcára élveztem . Hihetetlen sok jött és nagyon élveztem .

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-08) : Utána újra próbálkoztam, sikerült is új időpontot egyeztetni. Itt is voltam a megadott időben, de nem reagált semmire. Pedig itt volt, láttam ki-be menni a házba.