111
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
71
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
92
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
35
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
129
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma NEM elérhető!
67
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Lia szexpartner

szexpartner

Lia-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2011-12-20 00:53:32

SimiK
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lia reagálása

Érdekes ez a beszámoló..Hmm..Megkérem a kedves vendégeimet,hogy olvassák el a reagálásomat,mert a beszámoló tele van hamis információval és ez lehet,hogy negatív irányba befolyásol valakit,amit viszont nem szeretnék!Az egy dolog,hogy valakinek nem tetszem,vagy nem vagyok az esete..Nincs olyan ember a földön,aki mindenkinek tetszene és én sem lehetek mindenkinek szimpatikus!:)Ezzel nincs is semmi probléma!:)Viszont az,hogy valaki valótlanságokat állít..Az már probléma és számomra érthetetlen is!Az,hogy nehezen lehet engem elérni,az tény,mivel én kezelem a telefonomat és sok vendégem van!(szerencsére!)Az viszont már nem igaz,hogy 2 napra rá adtam időpontot,mivel soha nem egyeztetek ennyire előre,mert többször előfordult,hogy bejelentkeztek hozzám 2-3 nappal korábban és nem jöttek el,mert elfelejtették vagy közbejött valami,stb..Ugyhogy azóta én csak aznapra vagy max. másnapra fogadok el bejelentkezést!Tehát nem értem,hogy miért írta ezt az illető,mert ez nem igaz!!A lakás amiben dolgozom nem 1 szobás,hanem kettő,aminek ugyan nincs túl nagy jelentősége,csak ismét egy valótlan információ..A külsőmről:a fotókon én vagyok és élőben is így nézek ki,az,hogy valaki nem ilyen feneket vár,vagy nem vagyok az esete,az nem az én hibám..Mondjuk én nem is maradnék olyan lánynál,aki nem az esetem..Annyi gyönyörű lány van!Miért nem keresett akkor mást??Mondjuk ez csak az én véleményem és mindenki más,viszont tudom,hogy ha nincs meg a kölcsönös szimpátia,akkor nem tud két ember egymásra hangolódni!Nos,akkor továbbá:a zuhany után nem voltam fehérneműben,mivel csak combfix-ben szoktam lenni,ezért le sem lettem vetkőztetve..:)A franciánál ha nem reagáltam,az lehet a rossz technika miatt volt..,az aktus meg ha unalmas volt,azt én le sem merném írni ha pasi lennék,mert mindenhez két ember kell,főleg a szex-hez..,tehát ezáltal még magamat is lejáratnám..Az áraimról:nem azért dolgozom magasabb áron,mint a megszokott,mert 2-3 vendéget vállalok egy nap,hanem azért,mert aki eljön hozzám,az minőségi szolgáltatást kap..,plusz én is meg tudom válogatni azt,hogy ki jöjjön hozzám!Ennek semmi köze a vendégeim számához!Különben is,én soha nem beszélgetek a vendégeimmel a vendégeim számáról!:))Számomra teljesen érthetetlen,ha valaki valótlanságokat állít!Miért jó ez?!Jobb lesz tőle a napja?!Tényleg nem értem...Ui.:a beszámoló tele van helyesírási hibákkal..No comment..:))

Szexpartner beszámoló Lia Budapest 2011-12-20

Egyeztetés
Nagyon nehezen értem el, többször hívtam mire elértem és csak 2 napra rá kaptam időpontot.
Megközelítés
Az óbudai anfiteátrum mellett található, parkolás ingyenes és mindig lehet találni.
Helyszín
Újépításű, tiszta és szépen berendezett nappali 1 szobás lakás.
Egydül rendel a hölgy ott.
Lia külseje
A hölgy képeihez képest kicsit más volt, nem mondom, hogy nem ő van a képeken, de sokkal jobbak mint a valóság. Mivel nagyon fenekes vagyok az kicsit csalódást is okozott, hogy nem volt olyan gömbölyű mint amit vártam.

Action
A zuhany után a szobában várt szexi fehérneműben. Az ajkai jó nagyra vannak pumpálva, melyekkel gyönyörű látványt és élményt nyújt francia közben. Hagyta én vetközetssem le és mikor kényeztetni keztem, nem éreztem túl nagy aktívitást vagy visszajelzést, ellenben igen jó illatú és finom a pici. Az actionról nincs semmi maradandó élményem, szinte unalmas volt. Mivel 1 órára mentem és maradt még lehetőségem, kértem, hogy franciázzon, mert abban tényleg jó, amint beálltam rá is mentem hátúlról, és mentem is. 
Elszámolás
Egy fix tarifáva dolgozik a hölgy ami a normálisnál magasabb, de ezért kissé excluzívabb élményz igér. azt is mondta, hogy naponta nem is válal 2,3nál több ügyfelet. Ezért kissé drábább a megszokottnál. 

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kicsit nehéz megfogalmazni azt a kettőséget amt érzek, igazából mindent megcsinált amit ígért, nagyon tiszta és jó illatú volt. El is hiszem, hogy 2,3 látogatónál nem fogad többett, hogy így is vigyázzon a minőségére, de mind e mellett még is úgy távoztam, hogy nem fogott meg, egyszerüen nem az esetem.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókLia legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-10-14) : aztán franciás kényeztetés kölcsönösen is...szeretem ahogy csinálja....egy idő után gumit húztunk és hátulról történt az aktus....hamar végem lett.

(2012-07-26) :

Gyors frissítő zuhanyozás után Lia már a szobában várt, kellemes lenge öltözékben. Nagyon finom bőre van, és az illata engem teljesen elvarázsolt. Az én hibámból az egy órát csak egy francia leckével töltöttük ki, nagyon érzéki leckét kaptam tőle. Cserébe én is kényeztettem, úgy vélem tetszett neki. A mellei valami csodaszépek, nem tudtam velük betelni.felejthetetlen: 7db
(2018-08-17) : Először Ő mutatta be francia tudását, ami párját ritkítja, ez lehetne a védjegye is, szinte teljesen eltünteti, de alapvetően nem is ez a lényeg, hanem tökéletesen uralja az ember farkát,

(2016-10-17) : .Hát kevesen tudnak jól franciázni ,de nekem Ő az egyik!!Mély torkosan is ment a dolog.közben kértem én is hagy kényeztessem így 69-be fordultunk.Nagyon finom és jó illatú a puncija

(2015-07-31) : Nagyon jól franciázik,a környékkel is foglalkozik.Kértem,hogy forduljon 69-be,mert én is akarom őt.Eleget is tett eme kérésemnek és most már mind a ketten élveztük a másik kényeztetését.

nagyon jó: 11db
(2018-04-27) : Érzékeim fokozása finom csókokkal ajkaimtól indulva bimbóimon, hasamon tovahaladva a családi ékszerig folytatódott ahol hosszan elidőzött és a lágy nyelves indulást követően hamar eltüntette büszkeségemet.

(2017-07-26) : .Francia volt először nekem majd kölcsönösen..Isteni érzéki ez is!Gumit húztunk majd szemből hatoltam belé.Így is lett végem.Tisztogatás után tovább beszélgettünk és persze folyamatosan simogattuk egymást.

(2015-10-20) : Csókolózás és simogatás után rátér a nemesebbik felem kényeztetésére.Izgatja a cicikkel is majd bekapja szépen.Jó a franciája nagyon szerintem.Vigyázva szorítja rá a száját és hosszasan csinálja.

: 27db
(2017-07-30) : Nem részletesen, de mindent megadott amire szükségem volt. Nagyon jó vele a szex minden válfaja, ráadásul már a külseje fel izgatja kellőképpen az embert. Az izgató fehérnemű a vékony f...

(2017-06-08) : Falatnyi tangájától fogaimmal történő megszabadítása után,fenséges szeméremajkainak finom szirmaival ismerkedett kutakodó nyelvem,s természetesen érzékeny,gyönyörűséges csiklójának kényeztetéséről sem feledkezett meg.Kitartó cselekményem végül meghozta várva várt gyümölcsét,e

(2014-08-25) : Elkezdtünk csókolózni, nagyon finoman is érzékien csinálya mintha a barátnőd lenne, élveztem is a finom puha ajkait,letérdeltem és franciázni kezdett, nagyon jól csinálja, küzdenem kellet hogy ne legyen gyorsan végem, néha felnéz rád is mosolyog, ettől még jobban indultam be. Utána húztunk gumit és hosszadalmasan szeretkeztunk. Eszméletlenűl jól csinálja kicsit lassan aztán gyorsabban finom csókokal.

rossz: 1db
(2010-06-30) :

Szeretem ha a partnerem is elvezi a sexet (legalabb egy picit). Az elojatek nagyon bejott (full program) de utanna valahogy elmult minden. Lattam rajta, hogy fajnak a mellei meg ugy nem is engedi el magat, szal nem volt az igazi......... nagyon nem volt jo neki ezaltal nekem sem. Probaltam lassan, nem jo, probaltam gyorsan ugy sem...... hat ha nem hat nem...