67
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
129
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma NEM elérhető!
92
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
111
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
71
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
35
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Lia szexpartner

szexpartner

Lia-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2011-12-10 17:07:02

maple
Nemidevaló
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Lia Budapest 2011-12-10

Egyeztetés
Már régóta szeretnék hozzá eljutni de mindig valami közbe jött,üzenet váltások alkalmával találtunk mind kettőnk számára alkalmas időpontot aminek nagyon örültem,gyorsan onlinon megerősítettem szándékomat,ő vissza igazolta,de telefonon jobban szeret időpontot egyeztetni.
Megközelítés
Kocsival mentem ,szombat lévén találtam parkolóhelyet hétköznap gond lehet,közelben van egy őrzött parkoló,bkv jár arra,gps könnyen megtalálta címet.
Helyszín
Új építésű lakópark,bejutás kapu kóddal majd biztonsági őrrel aki nem kérdez semmit ,csodálatos magánlakás jó ízlésre vall,a fürdő káddal ellátott zuhanyzásra alkalmas,sok tusfürdő,nagy frottíros törölköző,szobában nagy francia ágy található négy kis párnával és egy tükrös szekrény amit bizonyos pózokba kilehet használni,kellemes jó illat mindenütt.
Lia külseje
Lia mint minden nő foglalkozik magával, gondolom jár tornázni vagy valami hasonló mert igen jó formában van,egy fiatal 27 év körüli,nagyon csinos szép lány,fantasztikus alakja van,nagy kerek szilikonos mellek,feszes fenék és olyan szép mosolygós arca,hogy órákig nézegetném,feltöltött ajkai nagyon finomak.Kedves és közvetlen tökéletesen ápolt tetötöl talpig,fekete szexi ruhában fogadott.

Action
Megérkezésemkor két puszival fogadott és üdítővel kínált közben csodáltam tökéletes testét,fekete ruha volt rajta nem tulságosan átlátszó de sejteni engedték  alakját.Ajtónál leraktam kabátomat-cipőmet és átadtam kedvenc csokiját aminek nagyon örült ,ruháimat leraktam székre én elmentem gyors fríssitő fürdőre mire kijöttem nagy francia ágyon várt fekete comb harisnyában,mellé feküdtem gyorsan simogatni kezdtem nagy kerek melleit,csókoltam finom feltöltött ajkait.Keze szorítása alatt nőni kezdett dákó neki állt franciázni,ajkaival végig nyalta heréket majd egész falloszt aluról felfelé makkhoz érve gyengéden bevette ezt többször megcsinálta közben rám nézet,hogy tetszik-e látvány.Már érezni akartam finom kelyhét megkértem váltsunk 69-be nyaltam csiklót rendesen néha felsóhajtott ,jó lehetett neki mert folyamatosan tolta punciját számra de nem élvezet el.Én már addigra bekeményedtem rendesen gumit húzott majd lovaglóba pattant tekerte mozgatta csípőjét,fenekét,közben hol előre hajolt és csókoloztunk hol pedig hátrébb dőlt így mozgott rajtam még el nem fáradt,megfogtam feszes popokat megtámasztottam és ütemes vágtába kezdtem,most már szemből is érezni akartam közben számmal kényeztetem egyik majd másik domborzatot.Utána szexeltünk hátulról ahol tükörből néztem ringatózó melleket majd ismét előröl itt ért vég beterítettem melleit utódaimmal.Szünetben tisztálkodás,beszélgetés és kezdetét vette második kör isteni franciával kezdett,végig nyalta rudat golyóktól hegycsúcsig,bevette szájába először csak makkot majd minél többet meglepődtem mohóságán,szexeltünk több pózban végén jelezte letelt az időm ezért kézi levezetés mellet döntöttem én feszes melleit markolásztam ő ügyes kézmunkával kivégzett ,utódok ikrekre repültek.
Elszámolás
Megbeszéltek szerint,teljesen korrekt,utólag rendeztem,meg sem nézte asztalon hagyott ajándékot.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Lia mindent megtett értem,hogy legközelebb megyek hozzá akkor ez az élmény csak fokozódik majd.Szép lány,jó szex,korrekt árak,nekem ennyi véleményem és azért még visszatérek hisz van még mit bepótolni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókLia legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-10-14) : aztán franciás kényeztetés kölcsönösen is...szeretem ahogy csinálja....egy idő után gumit húztunk és hátulról történt az aktus....hamar végem lett.

(2012-07-26) :

Gyors frissítő zuhanyozás után Lia már a szobában várt, kellemes lenge öltözékben. Nagyon finom bőre van, és az illata engem teljesen elvarázsolt. Az én hibámból az egy órát csak egy francia leckével töltöttük ki, nagyon érzéki leckét kaptam tőle. Cserébe én is kényeztettem, úgy vélem tetszett neki. A mellei valami csodaszépek, nem tudtam velük betelni.felejthetetlen: 7db
(2018-08-17) : Először Ő mutatta be francia tudását, ami párját ritkítja, ez lehetne a védjegye is, szinte teljesen eltünteti, de alapvetően nem is ez a lényeg, hanem tökéletesen uralja az ember farkát,

(2016-10-17) : .Hát kevesen tudnak jól franciázni ,de nekem Ő az egyik!!Mély torkosan is ment a dolog.közben kértem én is hagy kényeztessem így 69-be fordultunk.Nagyon finom és jó illatú a puncija

(2015-07-31) : Nagyon jól franciázik,a környékkel is foglalkozik.Kértem,hogy forduljon 69-be,mert én is akarom őt.Eleget is tett eme kérésemnek és most már mind a ketten élveztük a másik kényeztetését.

nagyon jó: 11db
(2018-04-27) : Érzékeim fokozása finom csókokkal ajkaimtól indulva bimbóimon, hasamon tovahaladva a családi ékszerig folytatódott ahol hosszan elidőzött és a lágy nyelves indulást követően hamar eltüntette büszkeségemet.

(2017-07-26) : .Francia volt először nekem majd kölcsönösen..Isteni érzéki ez is!Gumit húztunk majd szemből hatoltam belé.Így is lett végem.Tisztogatás után tovább beszélgettünk és persze folyamatosan simogattuk egymást.

(2015-10-20) : Csókolózás és simogatás után rátér a nemesebbik felem kényeztetésére.Izgatja a cicikkel is majd bekapja szépen.Jó a franciája nagyon szerintem.Vigyázva szorítja rá a száját és hosszasan csinálja.

: 27db
(2017-07-30) : Nem részletesen, de mindent megadott amire szükségem volt. Nagyon jó vele a szex minden válfaja, ráadásul már a külseje fel izgatja kellőképpen az embert. Az izgató fehérnemű a vékony f...

(2017-06-08) : Falatnyi tangájától fogaimmal történő megszabadítása után,fenséges szeméremajkainak finom szirmaival ismerkedett kutakodó nyelvem,s természetesen érzékeny,gyönyörűséges csiklójának kényeztetéséről sem feledkezett meg.Kitartó cselekményem végül meghozta várva várt gyümölcsét,e

(2014-08-25) : Elkezdtünk csókolózni, nagyon finoman is érzékien csinálya mintha a barátnőd lenne, élveztem is a finom puha ajkait,letérdeltem és franciázni kezdett, nagyon jól csinálja, küzdenem kellet hogy ne legyen gyorsan végem, néha felnéz rád is mosolyog, ettől még jobban indultam be. Utána húztunk gumit és hosszadalmasan szeretkeztunk. Eszméletlenűl jól csinálja kicsit lassan aztán gyorsabban finom csókokal.

rossz: 1db
(2010-06-30) :

Szeretem ha a partnerem is elvezi a sexet (legalabb egy picit). Az elojatek nagyon bejott (full program) de utanna valahogy elmult minden. Lattam rajta, hogy fajnak a mellei meg ugy nem is engedi el magat, szal nem volt az igazi......... nagyon nem volt jo neki ezaltal nekem sem. Probaltam lassan, nem jo, probaltam gyorsan ugy sem...... hat ha nem hat nem...