Beszámoló írás VTR egyeztetés Adataid Kedvenceid újdonságaiApróhirdetésHirdetés feladás/szerkesztés

VTR - Hogyan használd

 1. A VTR egyeztetést a hirdető adatlapjáról indíthatjuk, a képe mellett található VTR egyeztetés gombbal.

  Ha nincs elég ajánlásod, hasonló képet fogsz látni:

  Ebben az esetben egyéb lehetőségen (például telefonon) keresztül beszélj meg egy időpontot a hirdetővel, majd használd az időpont megerősítés funkciót. Ha találkoztok, kérj tőle ajánlást, hogy elegendő ajánlás birtokában legközelebb már itt tudj vele egyeztetni.

 2. Ha megfelelő számú ajánlással rendelkezel, megnyílik a VTR egyeztetés felülete:

  Itt elkezdhetsz csevegni a hirdetővel, vagy kezdheted egy időpont ajánlással is. Ha online van, akár élőben is folyhat az egyeztetés, csevegés. Minden történésről mind a ketten emailt és belső üzenetet is kaptok. Ha megadtál egy időpontot várnod kell, hogy a hirdető elfogadja, vagy visszautasítsa. Csak olyan időpontot adhatsz meg, amíg még legalább egy óra van és maximum olyan időpontot adhatsz meg, amikor a hirdetés még elérhető lesz.

 3. Ha a hirdető adott meg időpontot, azt neked kell elfogadnod, vagy elutasítanod:


 4. Egy órával az időpont előtt elindul egy számláló 30 percről, ha ez lejár, sikertelenül zárul az egyeztetés. Egy új időpont megadásával tudod újrakezdeni az egyeztetést.


 5. Ha elutasítod az időpontot, a hirdető új javaslatot adhat, vagy te is javasolhatsz másik időpontot. Ha pedig elfogadod, sikeresen lezárul az egyeztetés. Az új egyeztetés gombra kattintva másik időpontot beszélhettek meg.


 6. A randi után az Eddig egyeztetések listájában tudod jelezni, hogy létrejött-e a randi:


 7. Ha még nem érkezett el a randi időpontja és valami közbejött, az Eddigi egyeztetések listájában le tudod mondani:
  Ha több mint 5 órával az időpont előtt mondod le, akkor annak semmi következménye nincs, viszont ha már nincs 5 óra az időpontig, akkor a hirdető meg is büntethet az időpont lemondás miatt, ha azt inkorrekt módon teszed. Ilyenkor 5 ajánlásod elvész. Ha nem mondod le az időpontot és nem mész el a randira, akkor is büntetés a vége. Ha a hirdető mondta le az időpontot inkorrekt módon, akkor te is megbüntetheted őt, és neki 5 kreditbe kerül.

 8. Ha a randi létrejött, írhatsz róla beszámolót, vagy úgy is dönthetsz, hogy nem akarsz róla írni, ebben az esetben a nem írok gombbal jelezheted ezt nekünk. Ha nem döntesz, akkor naponta egyszer megjelenik egy figyelmeztetés, ahol minden olyan egyeztetésből létrejött randiról írhatsz beszámolót, amiről még nem írtál.


 9. Ha a randi nem jött létre, mert a hirdető mégsem fogadott, nem vette fel a telefont, akkor ezt is jelezheted és meg is büntetheted a hirdetőt. Ilyenkor 15 kredit levonásban részesül.

  Ne feledd, ha te nem mentél el a randira, a hirdető is megbüntethet téged, és ez 15 ajánlásodba kerül!

Andorid alkalmazás

Az alkalmazás telepítése után be kell jelentkezni a beszamolok.com oldalon használt belépéssel. Ezután az alkalmazáson belül bemutatjuk a főbb funkciókat. Az első fülön láthatóak a már meglévő időpont megerősítések, a másodikon a VTR egyeztetések. Egy adott egyeztetést azt megérintve nyithatunk meg. A keresőnél lehet telefonszám vagy név alapján a hirdetőket megtalálni. Az alkalmazást bezárva is megérkeznek a különböző történéssekkel kapcsolatos értesítések, pl. ha egy hirdető visszaír, vagy időpontot javasol. (A push üzenetek fogadásához online állapot szükséges) A további működés megegyezik a weboldalon látottakkal.


Telepítési útmutató és a VTR alkalamzás letöltése
Tombola játék indul!
Újabb tombola nyereményjátékot indítunk.
Részleteket itt találod
Gyorskeresés:
mindenhol, szexpartner
Csevegés
Joy csevegése
Utoljára Joy32 szólt hozzá:
Oktober 25.-ig, csütörtök dèlután kb 17 óràig èrtek el. Aztàn pàr napig nem leszek elèrhető, telefonon sem, hírdetèsem inaktív lesz ez idő alatt.
Joy :-*Riport
Tőle kérdezhetsz:
Liza
Kattints ide
és tedd fel te is a kérdéseidet!
SweetWasabi riportja:
Tovább a teljes riporthoz
Budapest Queen escort Agency   Inserate und Sex in Wien