Enci 28 év Erotikus masszázs, nő VI. kerület Budapest Magyarország, +36702308682
Enci (28)
VIP SZTÁR hirdető


28éves, 168cm, 50kg
ma: -
holnap:08-20h
Beszélt nyelvek:Magyar Angol
SMS-re válaszolok
Időpont megerősítés
Még 1 ajánlás kell, hogy a VTR-ben egyeztetni tudj vele.
ÍRJ RÓLA BESZÁMOLÓT
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Exclusive hirdető,
kizárólag nálunk található meg a hirdetése!
Rendhagyó módon időpontot előző nap vagy délelőtt kell egyeztetnünk. Igényeseknek! :*A bővebb infot Friss újonc rangtól tette elérhetővé. Részletekért hívd telefonon, és hivatkozz a beszamolok.com-ra!

Üzenet küldése
Nem online
utoljára online:2019-01-20 01:23:31

ELLENŐRZÖTT, a képeken ő van, vegyesen retusált és retusálatlan képek

popsika :)eléggé kerek? :)Ha vékony a derék, nincs nagy fenék :D

Hasonlóság
Képek száma

Enci bemutatkozása, Budapesti erotikus masszázs


Szeretett már meglévő vagy leendő Vendégem! :)

"10 év múlva minden tárgyból csupán kacat marad, egy élmény viszont örökké a szívedben ragad"

*****Az első és legfontosabb, hogy magamat és szolgáltatásomat kizárólag a városiasodott Urak számára ajánlom! :) (Nagyon szeretem a tisztelettudó úriembereket :) ) ***** ;)

(Emlékeztető: korhatár: 55 év, súlyhatár: 110kg..., az ágyon nem állunk fel és azon nem ugrálunk...)
Egészséges kardiológiai státusz nagyon fontos! :*

BEJELENTKEZÉS: ELŐRE KIZÁRÓLAG VTR-BEN, VAGY AZNAP REGGEL 8-11 ÓRA KÖZÖTT TELEFONON, SZÁMKIJELZÉSSEL. HA NEM ÉRSZ EL, KÜLDJ EGY SMS-T, (név, kor, mikor jönnél?) HA NEM REAGÁLOK, AZNAP NEM TUDSZ JÖNNI.

Köszönöm! :*


Enci vagyok, nem csak masszőz.

Egészségügyis, az átlagnál határozottabb értelmiségi lány vagyok .... velem beszélgethetsz normális témákról, nem fogok sülthaltekintettel az arcodba bámulni, az biztos! ;)

Pontosan tisztában vagyok a helyzettel. Onnantól, hogy megfogom a családi ékszeredet, egy egészen más társadalmi megítélés alá kerülök jogilag. Viszont ha már így alakult, hogy kiderült, mihez értek, mindenképpen szeretném megőrizni a méltóságomat amennyire lehet. Éppen ezért a tiszteletalapú kommunikációt alkalmazom, ennek megfelelően viselkedem és visszafelé is ugyanezt várom. Használd a KÉREM és a KÖSZÖNÖM szavakat!

Szakmailag hitelesnek tartanak. Több éves tudással, tapasztalattal rendelkezem a masszázst tekintve,de alapdiplomám dietetikából van. Nálam komplex masszázst kapsz, értek a gyógy-sportmasszázshoz, de a bambuszmasszázshoz is. A problémás izomkötegeket profi masszázsgéppel lazítom fel, majd azt követően masszírozlak át teljesen. Pontosan megtalálom a csomóidat és el is tüntetem azokat..nem foglalkozom alibi kenegetéssel...ha ilyenre vágysz, lapozz tovább! Ez teljességgel megalázó mind masszőznek, mind vendégnek egyaránt ;)

Nincs testi rendellenességem, nem dohányzom, egészséges életmódot élek, odafigyelek a testem és a lelkem épségére, egészségére és erejére egyaránt. Kizárólag akkor találkozom emberekkel, amikor jól érzem magam a bőrömben. :) Maximalista mivoltomból adódóan odafigyelek, hogy minden együtt töltött perc az igényeidnek megfelelően alakuljon, de fontos észben tartanod, elsősorban masszőz vagyok! :) Egy cél vezérel: hogy miután becsukod az ajtóm boldogabb és több legyél mielőtt beléptél azon. Nálam biztonságban érezheted magad, hiszen pontosan tudom, mit csinálok, a kijelölt határokat soha! nem lépem át, ne is próbálkozz, neked sem fog sikerülni.

*Ha kéred, villámrelaxációval kezdem a programodat.
Minden program alapja a nyílt kommunikáció és a korrektség.

!Fontos!

Alapvetően masszázsra jössz. Elvárom, hogy mindennél finomabban bánj velem, EROTIKA A KÖZÉPPONTBAN! :* Ne harapj, ne karmolj, ne tegyél kárt a testemben! Ez örök harag és soha meg nem bocsátandó tettnek minősül! Ha többszöri felszólításra sem veszel vissza a hévből, olajos testtel történő távozást kell elszenvedned! Bocs! Nő vagyok! Élő nő, nem guminő! Köszi :)Akkor jöjjenek az alapok:

BEJELENTKEZÉS részletei:

Mindenki azt szereti, ha frissen, tisztán, csak rá figyel a masszőz. Gondolom egyetértünk. Ezért nálam így van, ez vált be, olvasd el, alkalmazkodj!

KIZÁRÓLAG ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN DOLGOZOM MINDEN AKTÍV NAPON! Csak így tudok az energiáimmal jól gazdálkodni! Köszönöm :-)
(Több a potenciális jelentkező a lehetőségek számánál, nálam nincs olajos haj, koszos törölköző, "áporodott" lakás, olajos padló, nem kifertőtlenített fürdőszoba, egyéb nyalánkságok! 5 perc múlva nem fog utánad jönni senki, és előtted sem 5 perccel lépett ki valaki az ajtón...)

Két irány van:
*NAPOKKAL ELŐRE: ----> VTR+ MEGERŐSÍTÉS (telefon az újaknak kötelező, törzsek ne hívjatok!) randi reggelén megerősítő sms 9:00-ig (aki nem erősíti meg, azt nem várom!)
*AZNAP REGGEL 8:00-11:00---->telefon. Vigyázz! Nem biztos, hogy lesz aznapra időpont. Ha nem tudok időpontot adni, csak tájékoztatlak a lehetőségekről. Másik napra előre csak telefonon nem adok ki időpontot. (Törzsek kivételek) Plusz infó: bár ki van írva hogy 8-20:00-ig elérhető vagyok, ezt soha nem tartom be! Ha aznap már voltak 3-an, nem fogadok több vendéget aznap! 8:00 - 11:00 között el szokott fogyni az a kevés lehetőség, teljesen felesleges később próbálkoznod, persze ha tájékoztatásra vágysz és van időm, az más ;) ...

***E-MAIL: encimassage@gmail.com
***MOST HÍVHATSZ: IDŐPONTOT KÉRHETSZ
LEMONDÁS: amikor kiderül, hogy nem tudsz jönni, minél előbb tájékoztass, teljesen mindegy, milyen csatornán, de ne az utolsó pillanatban! Legyen gerinced! Minél kevesebb időm van beírni valakit a helyedre, annál valószínűbb, hogy annyira mérges leszek rád, hogy soha többé nem fogadlak. Remélem, érthető a szituáció akkor is, ha nem neked fáj, hogy átvernek. ( ez egy esélyes dolog. Törzsvendégként is tiltólistára teszlek a telefonomban, ne bízd el magad!)

*******VTR+TELEFON: LEGALÁBB 24 ÓRÁVAL A TERVEZETT PROGRAMOD ELŐTT VÁLASZD KI AZ IDŐPONTOD HOGY TUDJAK REAGÁLNI! PÁR ÓRÁN BELÜL TELJESEN FELESLEGESEN AKARSZ VTR-T INDÍTANI, AMIKOR OLAJOS A KEZEM NEM KEZELEM A TELEFONT!!!az oldalon történő foglalás, kommunikáció NORMÁL esetben elsőbbséget élvez nálam. Vtr-nél telefonszám megadása mellett tudom komolyan venni a szándékod, plusz írjál néhány sort! Név+ miben segíthetek? Ha mindez elmarad, tiltalak. Nem kiskapu a vtr, hanem az igazán megbízható komoly urak platformja.

******Belső üzenet, sms, viber, e-mail: ki vagy és miben segíthetek? Ennek hiányában rádnyomom a tiltást. Általában 6óra-1 napon belül válaszolok a fontos üzenetekre, ha letelt és nem válaszoltam, akkor vagy érdektelen volt, vagy elkeveredett- ilyenkor küldd el újra légyszíves.

TIPP: Nem véletlenül vagyok elérhető minden csatornán! Használd ki, ez a 21.század! ;)

CSODÁLATOS TÖRZSVENDÉGEIM! :*
- elsőbbséget élveztek nálam, hiszen tudom, mit szerettek, van köztünk kölcsönös szimpátia, számotokra kedvezőbb a rózsacsokor is, ha 2 vagy 3 órás programra jöttök, de!
tehát:
-bejelentkezés továbbra is előre egyeztetett időpontban, (mindegy, milyen csatornán reggeli megerősítéssel!)
-ha tudod a kódot, s bejössz a házba mert időpontod van, ugyanúgy SZÓLJ HOGYHA MEGÉRKEZTÉL, NEM OTTHON VAGY! ha szólás nélkül az ajtómon kopogsz, azzal halálra rémítesz! Megkérlek, tartsd tiszteletben a személyemet! Különben nem fogok ajtót nyitni! Diszkréció!
-s még egy: sokadik alkalommal is fontos a higiénia...hadd ne részletezzem! Én ugyanúgy készülök, mintha csak az első alkalommal találkoznánk!


A velem készült riportot itt olvashatod el:

https://www.beszamolok.com/lap/riportok/index.php?riport_id=118


3. MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS-HELYSZÍN

Búvóhely! :) A belső Terézvárosban, könnyen megközelíthető helyen, óriási szeretettel és kreatív munkával rendeztem be és terveztem meg a masszázsszentélyemet. Romantikus enteriőr, nőies bútorok, beépített life light led (nem vibrál) hangulatvilágítás, kandalló, kanapé, japán ágy, masszázspad.
Nagyon szeretném, ha nem amortizálnád le a lakást!
Lehet tusolni nyugodtan, többször is...vízesésdesign, kisebb dm tusfürdőrészleg, szájvizek, dezodorok, mindegyik szappan fertőtlenítő hatású...HASZNÁLD, Neked vettem ;)
Lehet enni, inni...jura kávéfőzőm van, szerintem elég fincsi kávét darál, egyébként mindenből a legjobbat szeretem, biztos vagyok benne, hogy nem fogsz csalódni ;) Mindig van többféle ásványvíz, gyógytea, gyümölcslevek, de frissen is tudok neked gyümölcslevet centrifugázni... ;) Az egészség és a pihenés a legfontosabb szempontok, ne legyen gondod semmire :)

Rendelőm egy lakóházban található, a diszkrét viselkedés tehát elvárt. Biztonságom érdekében a lakás kamera és 24 órás távfelügyelet által védett.


4. MASSZÁZSOK, programjaim:

MINDEGYIK KIVÁLASZTOTT IDŐTARTAM FELE VALÓDI HATÉKONY MASSZÁZZSAL TELIK!
Első körben 1-1.5 órát tudsz igénybevenni, a kedvezményes 2-3 órás lehetőséget törzsvendégeknek tartom fent!
A második alkalomtól kérhető a 2 óra.
Masszázs nélküli programot ne kérj! Nincs csak levezetés...30 perces "program" Ne degradálj le!!!

Kérhető masszázstípusok: ezekről bővebb tájékoztatás telefonon vagy személyesen...
....Végre lehet nyugodtan panaszkodni ;)

*AROMAMASSZÁZS-*SVÉDMASSZÁZS-*GYÓGYMASSZÁZS (kimozgatással)- BAMBUSZMASSZÁZS-*NYIROKMASSZÁZS*CSÚSZKAMASSZÁZS* WELLNESS MASSZÁZS* teljes testradírozás*CELLULIT MASSZÁZS*TALPREFLEXOLÓGIA*kádfürdő
(részmasszázs:arc-hát-váll-derék-alsó végtag-talp)
Erotikus masszázs: csúszkamasszázs: illatmentes felmelegített bio kókuszolajjal *-tantra masszázs-lingam
Milyen anyagokkal dolgozom? Yamuna fürdősók, Bio illatmentes kókuszolaj (ehető olaj csúszkamasszázshoz, teljes testmasszázshoz, stb.) yamuna masszírozókrémek, (illatos, illatmentes verzió) Mannaszappan testradírozó krém. A legfontosabb szempontok: illatmentesség, táplálja a száraz bőrt, könnyű lemoshatóság.


AZ IDŐNK! ETIKETTJE

*Pontosan hívj fel a megadott helyszínen, onnan foglak elnavigálni, a címet nem írom le semilyen formában
* Késés esetén a kezelési idő arányosan csökken.... Mert a késés a tiszteletlenség jele.
*zárójel: nem vagyok egy óranézegetős, de érzem hogy nagyjából hogy állunk az órával. Úgy alakítom a napirendem, hogy fél óra hosszabbításra van lehetőség közös megegyezés alapján, nem úgy, hogy "huppsz, bocsi, véletlenül tovább maradtam, amire nem készültem fel" . Ha nem kéred a hosszabbítást, akkor a belépéstől számítom az idődet és plusz 10 percet rászámolok az elindulás miatt. Ha nem érzed magadtól az időre vonatkozó jelzéseimet, akkor szólni fogok, hogy lejárt a időd.
KÖSZÖNÖM! :*


Ajándék, tiszteletdíj_DISZKRÉTEN!!! A programod elején kisdobozba kérem...extrával együtt, nincs alkudozás. Különböző programokat állítottam össze, különböző tiszteletdíjakkal. Csak "magyar származású csokrot" fogadok el...ne nálam szórd el légyszíves a darkweben szerzett eurót stb. ... KÖSZIII! :*

Az EXTRA HIGIÉNIÁHOZ KÖTÖTT SZOLGÁLTATÁS. Ugyanis erre kényszerítettetek. Amíg "alap" volt, minden nap vissza kellett küldeni emberkéket a fürdőszobába...ebből lett, hogy meguntam a magyarázkodást, s hogy a két tusolással (s persze a végén is, az 3) az időmet húzzátok, nomeg hogy mit gondoltok rólam? Nem egy fertő szeretnék lenni, VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA! ...Próbáljunk meg felnőttként viselkedni! A tusolás nem egyenlő azzal, hogy bevizezed a hátad...

Ha jelzed a dobozban hogy igénybe szeretnéd venni, de a higiéniád a genitáliákon (altest) nem felel meg az alapvető egészségügyi követelményeknek, (SZŐR-SZAG-NEMIBETEGSÉGTŐL MENTES!!!, pöttyök, szemölcsök, nem oda való illatfelhő, fitymaszűkület, stb.) akkor azt kizárólag magadnak köszönheted. INKÁBB VISSZAADOM HOGY NE LEGYEN SÉRTŐDÉS DE NEM AKAROK MEGFERTŐZŐDNI!!! A fürdőszobába kifejezetten erre a célra vásároltam orvosi fertőtlenítőt, a higiénia nagyon fontos! Köszönöm :*

Oltások, prevenció, engem érintő részletek: utolsó hpv teszt:negatív, 2018.11.15, de engem a Cervarix is véd
utolsó HIV teszt negatív, HBV átoltás, hypochonder vagyok... járok fogorvoshoz, dentálhigiénikushoz fogfehérítésre, fogékszerem is van...műcicim, műhajam nincs :)

Tárgyi ajándékok: A SZÁNDÉK A FONTOS. Megérzem, ha az ajándékoddal az a célod, hogy megalázz, (volt rá példa többször is, mától nem viselem el, tiltólistán: virág, vacsorameghívás, tisztálkodócikkek, szállodai varrókészlet, 1db meghámozott, felcikkelyezett mandarin, stb.) olyankor megmutatom a bejárati ajtót majd az ajándékoddal együtt távozásra szólítalak fel...nem vagyok esettanulmány, árva gyerek, de hajléktalan sem. (Kis segítség: ha ajándékot szeretnél nekem adni, akkor írj egy korrekt beszámolót brilliáns elmével, kifogástalan nyelvi kreativitással) ;) Nehéz tárgyat adni, mert nem ehetek csokoládét, egyáltalán nem iszom alkoholt, nem drogozom, gondolom ékszert, ajándékkártyát, könyvet, gazdagabb csokrot meg nem akarsz adni :DD )

Fontos keretek:
ENGEM AZÉRT VÁLASZTANAK A FÉRFIAK, HOGY UTÁNA BÉKÉNHAGYJAM ŐKET, MÉLTÓSÁG, DISZKRÉCIÓ! Utána te is hagyj engem békén....ha szükséged van rám, kérj egy időpontot! : *

NEM VÁLLALOM: teljesen eltorzul az arcom, pokróc leszek, elküldelek, tiltalak:

*AKTUS*ESCORT* MUNKAIDŐ UTÁNI KIKAPCSOLÓDÁS* (evés, alvás, szoborkészítés, modellkedés, hostesskedés, fénykép, videó, kíséret, pisi-kaki, 4 óránál hosszabb program )
*vájkáló kérdések, magánélet, pénztárca
*ne követelőzz, ne kérj számon ha nem tudsz telefonon elérni--több csatornán is elérhető vagyok, használd ki!
* ne pletykáld ki nekem a lányokat! Komoly hogy ezért látogatsz el hozzám??? "aki neked pletykál, az rólad is pletykál"
-erőszakos viselkedés, próbálkozás a "puncis csúszkával" -ilyenkor olajos testtel fogsz távozni, a folyosón fogsz felöltözni... ÉN SZÓLTAM!
-ne vizsgáztass a rólam írt beszámolókból....

6. Mi a beszámoló?

Mint a beszámolók többségéből kiderül, gyakorlatilag 100%-os vendégelégedettségi rátával dolgozom.
Számomra minden korrekt beszámoló ajándék, mivel segíti a fejlődésemet és a szolgáltatásom javítását. Nem képezi előzetes//utólagos megbeszélés tárgyát.
Indiszkrét viselkedés új vendégként bármelyik beszámolóban történő kényeztetés részre hivatkozni, ne csodálkozz hát, ha ilyen esetben "csúnyán nézek Rád". Hogy értsd: ha beszámolóra konkrétan hivatkozol még azt sem fogom megcsinálni, amihez egyébként kedvem lenne. Teljesen lelombozol a követelőzéseddel.


(Többen kérdeztétek, miért írom át rendszeresen ezt a bemutatkozószöveget. Nagyon sajnálom és szánom mindazokat, akik az én szellemi termékemből-azaz a bemutatkozószövegemből táplálkoznak az engedélyem nélkül. Méltatlan volna odáig süllyednem, hogy emiatt konfrontálódjak-ezt gondolom megértitek. Minden ilyen eset alkalmával átírok bizonyos részeket, átfogalmazok mondatokat, engem szerencsére megáldott a Jóisten olvasás, valamint írás és fogalmazáskészséggel is. Fontos, hogy nem googleból másolt életbölcsességekkel, masszázstípusokkal szeretném felhívni magamra a figyelmet, tanultam a masszázst, nem csupán álmodozom róla :D ....amint látod, magamtól is tele tudom írni a lapot :) Tele vagyok sztorikkal, vicces történetekkel. Látod, én nem unatkozom, mindig történik valami, amitől ilyen szép hosszú lett ez a bemutatkozás is pl. :)


Kellemes kikapcsolódást, jó testi-lelki-szellemi feltöltődést kívánok :)

Encid :*Dear my lovely Gentleman,

I am only for European "white skinned" guys!
Please use vtr and phone to have appointment.

Yes, I speak English. You can ask everything.

Kisses, have a nice stay in my country. ;)

Enci :*
Teljes bemutatkozás megjelenítése
Adottságok
Neme
Életkor:28 év VALÓS, ELLENŐRZÖTT!
Magasság:168 cm
Súly:50 kg
Mellbőség:85 cm
Derékbőség:60 cm
Csípőbőség:90 cm
Szemszín:zöld
Haj:hosszú
Hajszín:világos-barna
Alkat:sportos
Intim rész:borotvált
Bőrszín:fehér
Dohányzik:nem
Plasztikázva:Nem kompenzálok ;)
Szilikon száj:nem
Egészségügyi igazolásvan
Saját oldal://enci.beszamolok.com
Tetszett
Adatok valóságtartalma
Amiben fogadott
Higiénia
Arc

Elérhetőség
A bővebb infot Friss újonc rangtól tette elérhetővé. Részletekért hívd telefonon, és hivatkozz a beszamolok.com-ra!
Hétfő08-20h
Kedd08-20h
Szerda08-20h
Csütörtök08-20h
Péntek08-20h
Szombat12-20h, csak előre egyeztetve
Vasárnapnem elérhető
Elérhető
Személyes üzenetben

Kiket vár
Pasit várigen
Hölgyeket is várigen
Párokat is várnem
Több pasit is várnem
Vendég kora25-tól 55-ig

Helyszín

TérképHelyszín

Escortcsak saját címen
Helyszín:Budapest 6. kerület
Egyedül fogadigen
Füstmentes lakásigen
Légkondiigen
Fürdőszobakád
Tetthely
Bulikra is megynem
Parkolásőrzött parkoló a közelben
Odatalálás
Tömegközlekedés
Egyértelmű a cím
Randi helyszíne
Egyezés a hirdetéssel
Hely diszkréció

Masszázs
Masszázs fajtákCsúszkamasszázs
Svédmasszázs
Aromamasszázs
Relaxmasszázs
Zsírégetőmasszázs
Gyógymasszázs
Talpmasszázs
Arcmasszázs
ESZO masszázs
Fejmasszázs
Frissitő masszázs
Hátmasszázs
Lingam masszázs
Tantra masszázs
Fehérnemű végig fent marad:nem
Hatékonyság
Időráfordítás
Egyéni igények
Szakszerűség
Erotika
Korrektség
Megérte
Kényeztetés
Kézi kényeztetésalap
Gumis francianincs megadva
Natúr franciaextra
Kölcsönös franciabővebben telefonon
Natúr francia végigbővebben telefonon
Natúr francia végig, testrebővebben telefonon
Francia végződhet (bővebben telefonon):testre, szájba, popsira
Francia végződhet (NINCS!):lenyelés, arcra, hajra
Személyiség
Kedvenc italomVirgin Mojito (alkoholt sohasem!)
Kedvenc ételem Szarvasgomba bárhogy :) ...szélesszájú béka, reggelire ;)
Kedvenc édességGyümölcsök ;) (földimogyoró allergiám van!)
Kedvenc virágomLevendula (de ne hozz légyszíves! )
Kedvenc férfi parfüm :) Harmonizáljon Veled :) Alapos tusolás, szájvíz, dezodor.....
Kedvenc női parfümCreed (love in white), Villoresi Teint de neige
Kedvenc könyvemSzéles érdeklődési körrel rendelkezem ;) Michio Kaku, Nietzsche, ami a kezembe akad és leköt :) :)
Kedvenc filmemBunuel: A nap szépe, TED-előadások, főzős videók :)
Kedvenc pózomA gyengéd kényeztetést szeretem.....kéjenc vagyok ;)
CsillagjegyemSkorpió
Kedvenc zenémhttps://www.youtube.com/watch?v=K8fR45CR4cE
Legextrémebb szexuális kalandomEgyszer volt, hol nem volt. ...:)
Kedvenc autó márkámTörésteszt alapján döntök ;)
Hány évesen vesztettem el17
Férfi ideálomEGY SZÉP NŐTŐL ELGYENGÜL, volt gyerekszobája....:)
Leszbikus kalandomElnézést, pasifaló vagyok ;)

Időpont megerősítés Írjál róla beszámolót ide kattintva!Megjegyzés rögzítése beceneve:
Porcelántündér

Üzenet küldése

Beszámolót írt róla eddig 114 vendég

Hirdetését kedveli 1036 vendég

Ha meglátogatod Enci erotikus masszázs hirdetőt

Egyeztess időpontot VTR-en online, emailben, sms-ben, bárhogy, de mindenképpen erősítsd meg telefonon is. Ezt a legtöbb hirdető igényli. Mindenképpen jelezzed, hogy a beszamolok.com-on találtál rá, így oda fog figyelni rád, adatlapjának megfelelő vállalásokkal találkozhatsz.
Ne késs, ha közbe jön valami időben mondd le, légy úriember látogatáskor, és a randi után várjuk a beszámolódat!

Beszélgetés Enci erotikus masszázs beszámolók kapcsán

Utoljára frissült beszélgetések listája beszámolónként (5)
A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.