ELLENŐRZÖTT, a képeken ő van, vegyesen retusált és retusálatlan képek

Mai fogadóruha :)Van mit és van mivel :) Kérdés? :DA pasipóló is szexy ;)....

Hasonlóság
5.0
Képek száma
5.0

Enci/Elitmasszázs bemutatkozása, Budapesti erotikus masszázs


" az élet szép...Tenéked magyarázzam?" :)
Kedves Uram, Isten hozott :))
Légiesen könnyed, kedves arcú, kedves természetű, kifejezetten ápolt NŐ vagyok. Normális, megbízható, korrekt, intellektuálisan is partner vagyok. Kérlek Te magad legyél igényes,gondozott és ápolt ha engem választasz! :)
A NAGYMEZŐre egyirányú utcában, mindennel felszerelt csak erre a célra kialakított igazán gyönyörű // provance stílusú// stúdiómba várlak. A RENDELŐ KAMERÁVAL TÁVFELÜGYELETTEL VÉDETT terület...sapkában és napszemüvegben nem nyitok ajtót. Kizárólag IGÉNYES URAKAT VÁROK AKIK EZT értik és ÉRTÉKELIK! :*

IDŐPONTFOGLALÁS
VTR-ben a legbiztosabb foglalni , EGY NAPPAL ELŐRE TELEFONON, esetleg REGGEL 8-11 között tudsz felhívni, ha felszabadul a kezem, ki szoktam írni ha aktuálisan hívható vagyok. ! Senkit sem csörgetek vissza! :) Reggel 9-ig kötelező a megerősítés, nem én fogok rád írni, hogy akkor várhatlak-e avagy sem...//diszkréció...// SZOMBAT-VASÁRNAP időpontfoglalás, tájékoztatás nincs, NAPOKKAL ELŐRE FOGLALD LE (ha nincs bejelentkezés, én is pihenek!) Ha mindenképpen szeretnél szóra bírni, köszönj, mutatkozz be, alkalmazd a KÖSZÖNÖM ÉS A KÉREM szavakat..ha nem érsz el, küldj sms-t, vtr-t is első körben.....az Úriember ismérve a TISZTELETTELJES KOMMUNIKÁCIÓ. :* Köszönöm :*

MIT NYÚJTOK???
*** Több mint 4 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem ami a masszázst illeti (profi szakképzett masszőz vagyok) , rengeteg elégedett páciens, stabil visszatérő vendégkör jellemez. Felsőfokú egészségügyi végzettségem van, de persze masszázsból is elsajátítottam elég sok technikát különböző tanfolyamokon, jelen pillanatban is képzem magam a különleges keleti masszázsok tekintetében, // tuina-kínai orvosi masszázs// természetgyógyász képesítést ebben az évben szereztem. Nagyon szeretem ezt a közeget, reggel vidáman ébredek, az embereknek való segítségnyújtás motivál, úgy hiszem, ez hivatás a számomra, melyet szeretettel tudok végezni :) Az a célom, hogy minél szélesebb vendégigényt ki tudjak elégíteni, számomra az elégedett mosoly a legnagyobb doppingszer! :)

Hogy a masszázs mindig élmény legyen lazíts és bízd rá magad szakértő kezeimre, mély háttértudásomra :) Nálam lehet nyugodtan panaszkodni, de tényleg! Meghallgatom a problémád, megpróbállak a legjobb tudásom szerint tanáccsal ellátni hogy a szürke dolgos hétköznapok könnyebben teljenek el.
Fel tudom ajánlani a TERÁPIÁS TRIGGERPONTOS masszázst, (teniszkönyökkel, golfkönyökkel szenvedőknek pl. ;) )
GERINCREGENERÁLÓ masszázst,
LÁVAKAGYLÓ masszázst (nagyon exkluzív!!!, nálam először! :) )
BAMBUSZmasszázs,
kérhetsz talpmasszázst, arcmasszázst, nyirokmasszázst, közepesen erősen, vagy erősen, esetleg a szexuális kultúrád kiszélesítésére:TANTRA
A repertoár széles, a minőségi márkák előnyben, van masszázsgyertya is :)

Néhány gyakori kérdés:

60 perc:

*ha fáj valamid, akkor oda koncentrálom a 30 perc masszázst (erősebb részmasszázs)+ csúszka+kényeztetés
*ha nem fáj semmid, 30 perc wellness teljes testmasszázs+ kényeztetés

90 perc
ha fáj valamid: alapos intenzív teljes testmasszázs+ csúszkamasszázs+ kényeztetés
ha nem fáj semmid: kényeztetés+ részmasszázs+ kényeztetés

*2 óra vagy 3 óra: kizárólag törzsvendégnek, ha már tudjuk, hogy nagyon szeretjük egymás társaságát.
*prosztatamasszázs: ne a program közben jusson eszedbe hogy ilyen igényed is van, hiszen ha már picit az ujjbegyemen túlér a körmöm, nem vállalom! (készülnék..) Nem kizárólag higiénia, hanem ennek egészségügyi okai vannak. ( jó volna, ha nem én okoznék neked hámsérülést a dülmirigyeden, illetőleg az anus környékén, valamint beljebb. Nem szeretnék részese lenni a később kialakuló carcinomádnak...nyilván megérted... :* //
* az extra= higiéniához kötött, nem magától értendő a csokor növekedésének hatására ( volt már hogy inkább visszaadtam a végén, ne kelljen részleteznem!)
* nem vagyok alibi masszőz. Bár ez egy erotikus oldal, próbáld megérteni, hogy ha magadra haragítasz,(pl. lekezelő magatartással, kikérdezéssel, illetlen magatartással) akkor nem kapsz kényeztetést, csak olyan masszázst, amitől garantáltan bepisilsz... ajánlatos megőrizni a hidegvéredet, és félretenni az előítéleteidet ;)
*nurumasszázs: első alkalommal nem vállalom, mert nem tudom, milyen habitusú férfi vagy (más esetben előre jelezd ezt az igényedet, másképp kell előkészülődnöm! )
*ESZO-és 69 nem illenek össze, mindkettő másról szól
*lingam masszázs: erekciós képtelenség esetén keresd fel urológusod, ne a fiatalságomon "verd le ezt a problémádat" kérlek, nem fog sikerülni és az nem az én hibám lesz, mert számos egészségügyi probléma tünete lehet (cukorbetegség pl. mindenképpen vizsgáltasd ki magad!), ne szolgáld ki magad a kis kék tablettával, nem díjazom ha nálam kapsz infarktust! Az elnyújtott kényeztetés csak egyébként normálisan funkcionáló varázspálcán sikeres, amire megoldást nyújt, az egyedül az ejaculatio paecox! Ez a terápia nem első alkalommal szokott megváltást hozni de türelemmel, kitartással akár másfél órás lingammasszázst is csináltam már, amit 3 percről indítottunk ha valakinek ez a lélekvágya! :)
*csak franciás lehetőség nincsen
*hölgyek számára már nem vállalok yoni masszázst, kizárólag erotikát nélkülöző masszázsra van lehetőség

Viselkedéskódex
(Hogy ne hozd Magad kellemetlen helyzetbe, segítek!)

AZ IDŐ
*TE kérted az időpontot, időtartamot, ha direkt húzod az időmet, akkor felhívom a figyelmed, hogy automatikusan a hosszabb időért járó csokrot kell letenned. (Bár ha Úriember vagy, már eleve nem húzod az időmet, pontosan tudod, milyen fontos a pontosság és az időbeosztás. Nyilván nem fogsz késni, tudod mit jelent az adott szó is. )

*időpontot nem lehet elfelejteni, lemondani legkésőbb aznap reggel 9-ig van mód és 2-nél nem többször
*pár percet késni slendriánság, levonom az idődből, de aki 10 percnél többet késik és erről nem szól, nem fogadom, mert az bármilyen más mocsokságra is képes...sértés!

-Ajándék-
A tusolást megelőzően tedd bele a dobozba, míg tusolsz, lélekben rá tudok hangolódni a programodra. Az időpontegyeztetés során mindent elmondok ezzel kapcsolatban és a bővebb infóm is megfelelő tájékoztatást nyújt. Uram, ez intim diszkrét szituáció, NE TEDD TÖNKRE SZÁNDÉKOSAN A HANGULATOT!
Apróságok: nő vagyok. Nő is maradok. Rád bízom teljes mértékben. Tudod, az ajándék nem rólam hanem sokkal inkább rólad szól....már bele is teszed magad egy skatulyába...megmutatja, mit gondolsz rólam, mit gondolsz magadról, a te sygnod. Nagyon ritkán szoktam tévedni ezzel kapcsolatban, tökéletes jellemrajz. //vagy jellemtelenség-rajz nem egyszer sajnos//

Új belépő vendégeim! :) Még nem ismerjük egymást, biztos ami biztos tudnod kell hogy kellő komolysággal kezelem a kezelendőt:
A tökéletes ellazulás, lehető legnagyobb elégedettség feltétele a ..HIGIÉNIA // egy tökéletes világban nem kellene ezt kiírnom ide, ám sajnos mindig vannak meglepetések! Ne várd el, hogy kezeletlen fitymaszűkület, ősbozont, szemölcsök, fürdetlenszag, stb. ellenére vállaljam az extrát! Mondhatod, hogy dehát ideadod amit kérek, én meg azt mondom, nem teszem kockára a jóhíremet és a teljes kialakult vendégkörömet egy ilyen baki miatt! Nem fogok ezért bocsánatot kérni, rettentő kínos és borzasztóan kellemetlen, de mielőtt ellátogatsz hozzám, nézz bele a gatyódba, inkább el se gyere....KÖSZI! :*///

A teljes program meztelenül történik. A legjobb minőségű termékeket készítettem ki, melyek a legmagasabb igényeknek is megfelelnek. Érkezés után kötelező az alapos tusolás és a pipere használata. Ha nem rendelkezel maximális higiéniai felkészültséggel, // szájhigiénia, kéz-körmök, nem szúrós arc//akkor a kényeztetés része elmarad, esetleg távolságtartó programot kapsz, de időpontot többé biztosan nem...(ha a program végén is szeretnél tusolni, akkor jelezd kérlek az idő miatt).

DISZKRÉCIÓ-ODA-VISSZA (Imádom a munkám, de egyáltalán nem szeretem ha nem tudod, hol a határ!! Ha létezne a TISZTELET és a JÓZANÉSZ mint olyan, ezt ki sem kellene ide írnom! )
*masszőz vagyok, nem vállalok aktust és puncicsúszkát a legnagyobb szimpátia esetén sem! (Uralkodj magadon!)
*Nem véletlen, hogy a 4 fal között tevékenykedem. Soha semilyen körülmények között ne szólíts meg, ne fotózz le, ne kövess hanem konstatáld hogy létezem, szépen csendben haladj tovább a dolgoddal. Nagyon hideg, távolságtartó és ellenszenves szoktam lenni azzal, aki nem hagy békén és nem száll le rólam amikor a polgári életemet szeretném élni.
A telefon, belső levél, sms, viber:
Nem kezdeményezek sem hívást, sem sms-t. Kizárólag időpontegyeztetés és programpontosítás céljából tartom fent az elérhetőségeimet. A szabadság szó számomra szent dolog. Fogadd el, hogy ilyenkor nem válaszolok a megkeresésedre.
*alap, hogy amikor nálam vagy, csak velem foglalkozol és cserébe én is csak RÁD koncentrálok. Ne hozz szóba másokat, nem vagyok halandó versengeni a figyelmedért egy olyan személlyel aki nincs is jelen....érzed a paradoxont?...két dolgot nem tolerálok egyáltalán: a kellemetlen embereket és a vájkáló kérdéseket. Ellenben ha tudod, hogyan kell egy NŐvel bánni, nálam a helyed! :*


Várlak szeretettel egy diszkrét masszázsra amennyiben 55 évnél fiatalabb vagy és 110 kg-ot nem éri el a súlyod, volt gyerekszobád és egy szép nőtől elgyengülsz ;)

Élményben gazdag napot kívánok! :*
Encid :*

//a diszkrét gyógyítótündér//

(Lányok! Ez a hirdetés a vendégek számára szól. A szöveget ne másoljátok, nem adtam rá engedélyt. Nem dolgozom kartellben, nem oktatok le senkit. Kaparja csak ki magának a gesztenyét mindenki. Köszönöm a megértést! )
Teljes bemutatkozás megjelenítése
Adottságok
Neme
Életkor:28 év VALÓS, ELLENŐRZÖTT!
Magasság:168 cm
Súly:50 kg
Mellbőség:85 cm
Derékbőség:60 cm
Csípőbőség:90 cm
Szemszín:zöld
Haj:hosszú
Hajszín:szőkés-vörös
Alkat:sportos
Intim rész:borotvált
Bőrszín:fehér
Dohányzik:nem
Szilikon száj:nem
Egészségügyi igazolásvan
Saját oldal://encielitmasszazs.beszamolok.com
Tetszett
5.0
Adatok valóságtartalma
5.0
Amiben fogadott
5.0
Higiénia
5.0
Arc
5.0

Elérhetőség

A bővebb infó regisztráció után elérhető. Részletekért vagy regisztrálj, vagy hívd telefonon, és hivatkozz a beszamolok.com-ra!
Hétfő08-20h
Kedd08-20h
Szerda08-20h
Csütörtök08-20h
Péntek15-21h
Szombat16-20h, csak előre egyeztetve
Vasárnapnem elérhető
Elérhető
4.9
Személyes üzenetben
5.0

Kiket vár
Pasit várigen
Hölgyeket is várnem
Párokat is várnem
Több pasit is várnem
Vendég kora25-tól 55-ig

Helyszín
Escortcsak saját címen
Helyszín:Budapest 6. kerület
Egyedül fogadigen
Füstmentes lakásigen
Légkondiigen
Fürdőszobakád
5.0
Tetthelyágy
Bulikra is megynem
Parkolásőrzött parkoló a közelben
4.2
Odatalálás
5.0
Tömegközlekedés
4.9
Egyértelmű a cím
5.0
Randi helyszíne
5.0
Egyezés a hirdetéssel
5.0
Hely diszkréció
5.0


A bővebb infó regisztráció után elérhető. Részletekért vagy regisztrálj, vagy hívd telefonon, és hivatkozz a beszamolok.com-ra!
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Masszázs fajtákErotikusmasszázs
Csúszkamasszázs
Sportmasszázs
Svédmasszázs
Aromamasszázs
Relaxmasszázs
Zsírégetőmasszázs
Gyógymasszázs
Talpmasszázs
Arcmasszázs
ESZO masszázs
Fejmasszázs
Frissitő masszázs
Hátmasszázs
Lávaköves masszázs
Lingam masszázs
Tantra masszázs
Nuru masszázs
Fehérnemű végig fent marad:nem
Hatékonyság
5.0
Időráfordítás
5.0
Egyéni igények
5.0
Szakszerűség
5.0
Erotika
4.8
Korrektség
5.0
Megérte
5.0
Kényeztetés
Kézi kényeztetésalap
Kölcsönös franciaalap
5.0
Natúr francia (előjátékként)extra
5.0
Natúr francia végigvan
Natúr francia végig mehet(bővebben telefonon):testre, szájba
Natúr francia végig mehet:(NINCS!):lenyelés, arcra, hajra, popsira, gumiba
Személyiség
Kedvenc italomkávé ( kopi luwak), iszom szavaidat ;)
Kedvenc ételemszarvasgomba minden formában...
Kedvenc édességLegyek kisbálna? Haha:)
Kedvenc virágomLevendula
Kedvenc férfi parfümNagyon nagy tisztelője vagyok a dezodoroknak. Az illatos pasi a jó pasi! :*
Kedvenc női parfümCreed (love in white)
Kedvenc könyvemTermészetgyógyászat, Chi-Kung, tuina, klinikai dietetika
Kedvenc filmemBraco a néma gyógyító :D
Kedvenc pózomLegyen a világ jobb hely, legyél te magad jobb fej ;)
CsillagjegyemSkorpió
Kedvenc zenémhttps://www.youtube.com/watch?v=K8fR45CR4cE
Legextrémebb szexuális kalandomA kanapén ülve a tükörből a popsim nézed ;)
Kedvenc autó márkámAmivel pontosan érkezel! :*
Hány évesen vesztettem el17
Férfi ideálomEGY SZÉP NŐTŐL ELGYENGÜL, volt gyerekszobája....:)
Leszbikus kalandomHeteroszexuális vagyok.Nem izgatnak ilyesfajta hívságok.Enci/Elitmasszázs erotikus masszázs Budapest +36702308682
Kiemelt beszámolói

Időpont megerősítés Írjál róla beszámolót ide kattintva!Megjegyzés rögzítése beceneve:
MissX


Üzenet küldése
Nem online
Üzenet küldése

Beszámolót írt róla eddig 123 vendég

Hirdetését kedveli 1174 vendég

Hogyan viselkedj Enci/Elitmasszázs erotikus masszázs hirdetővel?

Az alábbi tanácsokat azért írtuk le, hogy mindenki tudja, hogyan lesznek sikeres, élvezetekben gazdag randijai. Az alábbiak leginkább ellenőrzött csomagos hirdetőkre vonatkoznak, ők a területükön a legjobbak, odafigyelnek a vendégre, és tisztában vannak a dolgokkal, megérdemlik a korrekt viselkedést.
Tovább a tanácsok elolvasásához!

Hirdetés történet

19-07-15Hirdetés szerkesztés

19-07-15Visszatérő hirdetőnk

19-07-03Reagált BaloghTibi beszámolójára

19-07-03BaloghTibi róla szóló beszámolója kikerült

19-07-01Hirdetés szerkesztés

Beszélgetés Enci/Elitmasszázs erotikus masszázs beszámolók kapcsán

Utoljára frissült beszélgetések listája beszámolónként (5)
A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.