ELLENŐRZÖTT, 100% valódi retusálatlan képek,a képeken ő van


Hasonlóság
4.9
Képek száma
4.8

ALÍZ bemutatkozása, Budapesti erotikus masszázs


Szeretettel köszöntelek Téged! Valódi értékeket képviselek és adok át egyedülálló, magam által kifejlesztett programjaimmal, terápiáimmal. Minden ember keres. Keresi az útját, a Lelki táplálékát és én valós Testi- Lelki és Szellemi feltöltődéshez juttatlak. Segítek megtalálni az utadat a finom erotika kapuján keresztül. Mert van kapcsolat. Én megtaláltam. A határaidban... a végletekig fogom feszíteni :)
Azoknak ajánlom magam, akik kedvelik a minőséget, vagy eljutottak addig, hogy a szex, erotika csak ennyi lenne? Azoknak, akik fontosnak tartják a test táplálásán túl a Lélek táplálását. Azoknak, akik új oldalukra is kíváncsiak, megmutatom mekkora csodákat rejt a tested. Azoknak, akik a túlfeszített mókuskerékből szeretnének egy időre kiszakadni, lelazulni. És akik fejlődni, nyílni, befogadni, gyógyulni szeretnének magasabb szinten. Felső határ ebben nincs :D
És végül, de nem utolsó sorban, akik szeretnék átélni azt, hogy szeretve, elfogadva, tisztelve vannak totális mértékig :)

Íme a repertoár:

TANTRA, LINGAM MASSZÁZS: A Tantra a legmagasabb szintje az erotika megélésének. Határaidat mutatja meg és feszegeti, az orgazmus kapujában más dimenziók következnek, félelmetes magasságba viszlek, tested egy pezsgető bizsergéssé változik. Szexuális energiáidat szabadítom föl (ennek nagysága elsőre ijesztő lehet)), teljes testre, lélekre kiterjedően kényeztetlek.
A lingamod masszírozása jótékony hatással van a férfiasságra!!!! Több szempontból is.....én a Lelkeddel szeretkezem...
Mivel ebben a csodálatos kényeztetésben olyan magasságokig érhetsz fel, amennyit csak képes vagy befogadni, rendkívül tudattágító hatása van, ezt már többezer éve tudták. Világunkban minden elviszi az embert valós Önmagától. Ez a Csoda visszavezet. Fejleszt. Gyógyít. A növekedés eszköze. A tantrának ez a fordítása áll hozzám legközelebb. Lehetőség, hogy kilépj a rohanó forgatagból és megpihenj és találkozz a határtalanság érzetével.
Megtanít önmagadra figyelni, kikapcsolni és ami nagyszerű, befogadni! A befogadás hiánya az életben óriási hiányokat okoz, nem tud olyan mértékben beáramlani a szeretet, az élet csodái, a materiális javak sem..

JÓNI MASSZÁZS OKTATÁS és/vagy CSÁBÍTÁS MAGAS ISKOLÁJA (akár szintfelmérővel)
Hogyan közelítsd meg a Nőt, hogyan érintsd, bánj a testével, a teste rejtett zugaival, hogyan találhatod meg benne és hívhatod elő belőle az Istennőt, hogyan hódítsd vissza a párod, hol rontjátok el(!!!) de nagyon és HOGYAN JUTTATHATOD VALÓDI ÖRÖMÖKHÖZ Kedvesed, hogyan oldhatod benne a gátakat, gyógyíthatod a nem megfelelő bánásmód miatt érzéketlen Fénytemplomát. Tudatosság, ezáltal MAGABIZTOSSÁG... ez a kulcs:) ha komolyan gondolod jóni (a Nő szent temploma), valamint tantra masszázs elsajátítására is van mód nálam. A MODELLED ÉN LESZEK, így azonnali visszajelzést kapsz érzékeny testemtől. Minél tudatosabbá, magabiztosabbá válsz, annál nagyobb élményeket tudsz párodnak nyújtani, férfiasságodban megerősödsz, kapcsolatod szebbé, emberhez méltóvá teheted.
Azoknak is ajánlom a tanulást, akik nem feltétlenül tantra-jóni masszázst akarnak elsajátítani, (hiszen az otthon nem mindig eladható) - ez egy átmenet, mellyel elvarázsolhatod Kedvesed és új, sokkal magasabb szintű örömöket tapasztalhattok meg az ágyban. Totálisan egyénre szabott, ahogy általában a programjaim.
Ezzel felpezsdítheted a kapcsolatodat, szexuális életed és igazán Férfinak érezheted Magad ismét akár régi partnered mellett.Megmutatom, mennyi titkot rejt a Nő, hogyan nyithatod meg Őt és Önmagadról is rengeteget tanulhatsz. Hihetetlen csodákat rejtünk és engem az hajt, hogy mindezt megmutassam és nőtársaim fénytemploma ismét ragyoghasson. Ha érzed a hívást, gyere és tanítalak. Másfél, két óra a minimum ebben!

PORNÓFÜGGŐSÉGBEN SEGÍTŐ JOBB!!! (bizony ez egyre növekvő romboló): A pornófilmfüggőség igenis létező dolog, nagyon sokakat, nagyon fiatalokat is érint. És mint minden függőség, egyre nagyobb adagban kell, egyre inkább eltorzítja, rombolja az érzékelésed. A probléma ezzel az, hogy a virtuális világnak semmi köze a valósághoz, olyannyira érzéketlenné válsz a külső hatásokra, hogy nagyon súlyos gondokhoz vezet!!! Eltávolít Önmagadtól és egy normális kapcsolat lehetőségétől, igazi börtönné változtatja az életed. Nem beszélve az általa kialakult merevedési zavar és korai magömlés problémákról...Tudok segíteni, fordulj hozzám bátran. Mielőbb kérsz segítséget, annál kevesebbet rongálod magad. Ne maradj ezzel egyedül!

SZERETET TERÁPIA, ÉRINTÉS TERÁPIA LASSÚ. ÉRZÉKI, ŐRJÍTŐ EROTIKÁVAL FŰSZEREZVE, vagy akár nélküle: Ha szeretnéd átélni, hogy szeretve, elfogadva, tisztelve vagy totálisan, ha valami, bármi hiány van benned, biztosan sokat adhat ez a program.
Kezeim és teljes figyelmem által szeretettel, békével, gyógyító, frissítő energiákkal töltelek fel. Masszázsom attól függ, mire van szükséged. Ha kell, csak simogatlak, ölellek. A Világunk szeretethiányban szenved, éhezik minden ember a figyelemre, szeretetre. Csecsemőkorunktól aggastyánkorig ez az igényünk, ami nem változik. Büszke vagyok a munkámra, hogy látom, milyen nagy szükség van arra, amit adok és az eredményt a Ti arcotokon látom tükröződni. Ragyogásom, fényem Bennetek él tovább.
EZ EGYBEN TANULÁS IS, MERT AZ EMBER ÚGY TANUL A LEGKÖNNYEBBEN, HA CSAK FIGYELI A MÁSIKAT ÉS ÁTÉRZI A HATÁST.
ÉS TANULÁS, GYAKORLÁS ARRA, HOGY KI TUDJ KAPCSOLNI, BEFELÉ TUDJ FIGYELNI, ELENGEDJ MINDEN GÖRCSÖS AKARÁST.. CSODA :) NEKEM SZERELEM!!!

FÉRFIASSÁGGAL, SZEXUALITÁSSAL, ÖNELFOGADÁSSAL KAPCSOLATOS ZAVAROK, GÁTAKBAN SEGÍTSÉG, Nem kevés tapasztalattal és számos esetben bevált gyakorlati módszerrel rendelkezem ezen a területen (lesz házi feladat is )). Sok Férfi marad egyedül a legkényesebb problémával, mikor a Fényoszlopa nem működik megfelelően (merevedési zavar, korai magömlés), vagy a külsejéből, méretéből kifolyólag tipródik egyedül. De további kihatással van a szexualitásra a bizonytalanság, az önbizalom hiánya. Testi és lelki elakadásokban is számos alkalommal nyújtottam segítő kezet egy igaz tükrön át, mellyel önmagadba mélyebben láthatsz. Az önbizalom és önbecsülés visszaszerzése és a testeddel való kapcsolódás elsajátítása, különféle gyakorlati technikák, amiben segíthetek.
TIPPEKET AZOKNAK IS ADHATOK, AKIKNEK EGYENLŐRE NINCS PROBLÉMÁJUK, de tenni szeretnének AZÉRT, hogy KÉSŐBB SE LEGYEN!

ÚJ! HÓRUSZ MASSZÁZS: Ez egy olyan dinamikus testterápia, mely a legmélyebb rotációs izmokat is átdolgozza, az izomlazítás mellett izületkimozgató, energetikai gyógyító elemeket egyaránt tartalmazó komplex kezelés. Alapja a Yumeiho masszázs, tibeti és thai elemekkel, pránanadi energetikai gyógymóddal ötvözve.
OLAJ MENTES, ruhában történő masszázs, de ruha nélkül is kivitelezhető. Aki ki akarja próbálni érdemes hoznia egy kényelmes melegítőt, pólót a kezelésre.
Nagyon ajánlom, sok masszázst megízleltem, de ez egy csoda!!!

HÖLGYEKNEK JÓNI MASSZÁZS:) Amit adni tudok, teljes testre kiterjedő tantra- és jóni masszázs. Egy szeretetteljes, biztonságos teret teremtek, ahol csodálatos megnyílást élhetsz át. A jóni-masszázs gyógyít. Az átélt traumák, rossz emlékek, gátak, a szégyenérzet örök emléket, lenyomatot hagynak fénytemplomodban, ezektől szabadítalak meg, ezáltal a későbbi szexuális élményeid is magasabb szintűek lehetnek. Én konkrétan a jóni masszázsnak, valamint a magammal való rendszeres törődésnek köszönhetem, hogy mostanra hat fajta orgazmusra vagyok képes. Mindezt, ahogy eddig eljutottam szívesen megtanítom nőtársaimnak.

Erotika mentes masszázs: A test mindenre emlékszik. Ennek nyomai ott vannak a tested minden szegletén. Azáltal, hogy csomóidtól megszabadítalak, akár betegségeket is elkerülhetsz, immunerősítő, hasonló élettani hatásai vannak, mint a sportnak. Az energia- és vérellátás akadálytalanabbá válva mindenképp hozzátesz életminőséged, hogyléted javulásához.

Kizárólag én veszem fel a telefont, ha elfoglalt vagyok, nem tudom felvenni, ezért kérem a megértésed és kitartásod. Ismeretlen hívásokat fogadom tájékoztatás erejéig. Megoldást jelenthet, ha időpontot javasolsz sms-ben.

Még egy két gondolat. Bírjátok még ? :)))

1. Egyre fiatalabb férfiak keresnek meg szexuális problémákkal, korai magömlés, merevedési zavar, pornófüggőség....
Megrendítő, hogy a tudatlanság miatt 4-5 év alatt nagyon súlyos gondokat tudtok magatoknak okozni. Én már nagyon fiatal korban bevezetném a részletes, mindenre kiterjedő felvilágosítást fiúknak és lányoknak és persze szülőknek is. Arról, hogy milyen gyakorlatokat érdemes végezni, hogyan maszturbáljunk, mi mihez vezethet, rengeteg a tapasztalatom ebben. Túl sok a tévhit, de minden kezelhető!!! De megelőzni jobb a bajt, mert utána küzdelmes a normál szintre visszatérni, bár sokan olyan ügyesek, hogy még ezen is túl fejlődnek. Én adok hozzá információt.

2. Kislány korom óta figyelem a világot, benne az Embert. A legnagyobb problémának azt tartom, hogy minden társadalmi, civilizációval kapcsolatos dolog egyetlen célt szolgál: Az Embert eltávolítja önmagától. De totálisan. Aki önmagától eltávolodik, a valódi Forrásától, a Szeretettől és ezzel egyenes arányban a tisztelettől távolodik el. Ezt senki nem tanítja. Ezért üres sokak élete, ezért van annyi önbizalomhiány, ezért az álarc.. Boldogtalanság, diszharmónia. És ez az üresség, kétségbeesés, boldogtalan lét befészkeli magát minden emberi kapcsolatba. Szinte minden ember érzi, hogy valamit fontosat elveszített... Önmagát. És erről regényt írhatnék, ez mennyi sikertől, fontos értéktől távolít el. A valóságtól távolít el. Tévút... És ez a hiány akkorára nőtt, hogy életek pörögnek le pótcselekvésekben, menekülést látok. Evés, ivás, drog, szex... Mértéktelenül habzsolunk, mert hiányt érzünk, egy tátongó űrt.
Engem ez vezérel! Ez a lényege a tevékenységemnek. Fénykapu, mely az embert önmagához vezeti. Ez a kapu sokaknak félelmetes. Mert ismeretlen. Félünk minden ismeretlentől. Félünk, mert esetleg szembesülünk azzal, hogy az életünknek semmi köze hozzánk. Erre készen kell állni. Bátorság kell hozzá. De mindent megér!!!!
Teljes bemutatkozás megjelenítése
Adottságok
Neme
Életkor:33 év NEM ELLENŐRZÖTT!
Nincs információnk arról, valós-e a magadott életkor.
Magasság:160 cm
Súly:56 kg
Mellbőség:80 cm
Derékbőség:65 cm
Csípőbőség:80 cm
Szemszín:kék
Hajszín:sötét-barna
Alkat:izmos
Intim rész:borotvált
Tetoválás:van
Műköröm:van
Bőrszín:napbarnított
Dohányzik:nem
Plasztikázva:Minden porcikám eredeti :)
Szilikon száj:nem
Egészségügyi igazolásvan
Saját oldal://ALIZ30.beszamolok.com
Tetszett
4.9
Adatok valóságtartalma
4.9
Amiben fogadott
4.7
Higiénia
4.9
Arc
4.7

Elérhetőség
A bővebb infot Ismerkedik az oldallal rangtól tette elérhetővé. Részletekért hívd telefonon, és hivatkozz a beszamolok.com-ra!
Hétfő09-19h
Kedd08-19h
Szerda08-19h
Csütörtök08-19h
Péntek08-19h
Szombatnem elérhető
Vasárnapnem elérhető
Elérhető
4.6
Személyes üzenetben
4.6

Kiket vár
Pasit várigen
Hölgyeket is várigen
Párokat is várnem
Több pasit is várnem
Vendég kora21-tól 65-ig

Helyszín
Escortcsak saját címen
Helyszín:Budapest 3. kerület
Egyedül fogadigen
Füstmentes lakásigen
Légkondinem
Fürdőszobakád
4.8
Tetthelytatami és masszázspad
Bulikra is megynem
Parkolásfizetős
4.6
Odatalálás
4.9
Tömegközlekedés
4.8
Egyértelmű a cím
4.9
Randi helyszíne
4.9
Egyezés a hirdetéssel
4.9
Hely diszkréció
4.9

A bővebb infot Ismerkedik az oldallal rangtól tette elérhetővé. Részletekért hívd telefonon, és hivatkozz a beszamolok.com-ra!
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Masszázs fajtákErotikusmasszázs
4.9

Csúszkamasszázs
5.0

Sportmasszázs
Svédmasszázs
4.9

Relaxmasszázs
4.9

Gyógymasszázs
Talpmasszázs
Arcmasszázs
ESZO masszázs
5.0

Fejmasszázs
Frissitő masszázs
4.9

Hátmasszázs
4.9

Lingam masszázs
4.9

Ma-uri masszázs
Yoni masszázs
Tantra masszázs
Fehérnemű végig fent marad:nem
Hatékonyság
4.9
Időráfordítás
5.0
Egyéni igények
4.9
Szakszerűség
4.8
Erotika
4.9
Korrektség
5.0
Megérte
4.9
Kényeztetés
Kézi kényeztetésalap
Natúr francia végignincs
Személyiség
Kedvenc italomTélen finom borok, pálinka, nyáron rosee, szűretlen sör
Kedvenc ételemhumusz shaksukaaaa
Kedvenc édességtúró rudi, sport szelet, szamos marcipán
Kedvenc virágomCsak ne vágott virág legyen!
Kedvenc férfi parfümmindenkin más
Kedvenc női parfümRoberto cavalli
Kedvenc könyvemHarry Potter
Kedvenc filmemSzent Rita élete
Kedvenc pózomKözelség
CsillagjegyemIkrek
Kedvenc zenémváltozó. Megérintsen mélyen.
Legextrémebb szexuális kalandomHát..az úgy volt....:)
Kedvenc autó márkámLegyen benne puncimelegítő:)
Férfi ideálomAz igazi Férfi, aki bátor annyira, hogy Önmaga leg
Leszbikus kalandomjóni masszázs itt ér?Írjál róla beszámolót ide kattintva!Megjegyzés rögzítése beceneve:
ALÍZ30


Üzenet küldése
Nem online
utoljára online:2019-02-20 08:04:33
Üzenet küldése

Beszámolót írt róla eddig 38 vendég

Hirdetését kedveli 287 vendég

Hogyan viselkedj ALÍZ erotikus masszázs hirdetővel?

Az alábbi tanácsokat azért írtuk le, hogy mindenki tudja, hogyan lesznek sikeres, élvezetekben gazdag randijai. Az alábbiak leginkább ellenőrzött csomagos hirdetőkre vonatkoznak, ők a területükön a legjobbak, odafigyelnek a vendégre, és tisztában vannak a dolgokkal, megérdemlik a korrekt viselkedést.
Tovább a tanácsok elolvasásához!

Hirdetés történet

19-03-14nemmers1 róla szóló beszámolója kikerült

19-01-07Woodee róla szóló beszámolója kikerült

18-10-02Hirdetés szerkesztés

18-08-10Hirdetés szerkesztés

18-07-04Hirdetés szerkesztés

Beszélgetés ALÍZ erotikus masszázs beszámolók kapcsán

Utoljára frissült beszélgetések listája beszámolónként (5)
A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

dgab
Becsben tartott
2019-03-17 00:57:17
Biztatásként átlagost adok, de ez NAGYON kevés volt!!!
Tovább a erotikus masszázs beszámoló beszélgetéshez
(író:nemmers1)

2019-03-15 16:30:25
Sorry, ez az írás olyan, mintha egy Michelin ellenőr lennél, s pipálnád kifele az előre írt adatlapot.
Tovább a erotikus masszázs beszámoló beszélgetéshez
(író:nemmers1)

2019-03-15 07:09:15
Kedvemre való a stílusod, de borzalmasan hiányzik belőle nekem, a személyes érzékelésed. Így megmaradt adatlapi szinten és kicsit száraz lett.
Tovább a erotikus masszázs beszámoló beszélgetéshez
(író:nemmers1)

2019-01-10 11:45:50
Tisztelt Woodee! Szerintem meg első élményként igen is elegendő ennyit írni. Ami biztos, hogy a környék egyik legjobb helyén jártál, ezért nem is lepődöm meg, hogy "elapadt"a szavad.
Tovább a erotikus masszázs beszámoló beszélgetéshez
(író:Woodee)

2019-01-08 19:42:47
Picit kevés amit írtál. Biztos egy szép lánytól akadt el a szavad. Legközelebb ne hagyd magad! ;)
Tovább a erotikus masszázs beszámoló beszélgetéshez
(író:Woodee)