Csak valódi, tényleg elérhető hirdetők
 
beszámoló írás
Angol
Német
Beszámoló írás Az oldalról VTR egyeztetés Beszámolókról Rang rendszerről

Amit a beszámoló íróknak jó tudni! (részlet)

Az alábbi pontok azért születtek, hogy az oldalon korrekt, megtámadhatatlan írások szülessenek, amit a lányok is elfogadnak, valamint minden szabály annak érdekében született, hogy a minőség javuljon, és kultúrált írások jelenjenek meg.
Akinek nem inge ne vegye magára:)

Beszámolók besorolása

A beszámolók pontozása klasszikus értelemben megszűnik. azonban a beszámolók 5 kategóriába fognak kerülni.
  • rossz
  • nagyon jó
  • felejthetetlen
  • istennő (férfi esetén isten:))
A beszámoló besorolási kategóriáját te magad határozhatod meg, de indirekt módon. A már beküldött és jóváhagyott beszámolóidat sorrendbe tudod rakni, ezen sorrend határozza meg, melyik kategóriába kerül az adott beszámoló. Sorrend állítására minden beszámolód jóváhagyásakor egyszer van lehetőséged. Azaz ahányszor hagyunk jóvá beszámolódat, annyiszor tudod beállítgatni újra is újra a már jóváhagyott beszámolóid sorrendjét.

Beszámoló írásakor el kell döntened, hogy masszázs vagy szexpartner beszámolót írsz, illetve hogy pozitív vagy negatív lesz. Ezektől a beállításoktól függ, hogy milyen mezők jelennek meg a beszámoló írásánál, és hogy a sorrendezni tudod e jóváhagyás után. Csak a pozitív beszámolók sorrendezhetőek, a negativok azok minden, egységesen a rossz kategóriába kerülnek.

A sorrenden kívül az is számítani fog, hány beszámolód van eddig jóváhagyva. A sorrendenél mindig a legjobbat kell előre rakni , és haladni a legkevésbé jó felé, és a rendszer automatikusan kiosztja a sorrend és az addigi beszámoló szám alapján a ketegóriákat.

Beszámolók elbírálásáról

Az első és legfontosabb dolog, hogy a beszámolók elbírálásánál, azaz, hogy kikerül e egy beszámoló, semmiféle nyomásnak nem engedünk semmilyen oldalról. Statisztikai és informatikai módszerekkel vizsgálódunk - és ezen vizsgálódás eredménye egy valószínűségi szám a megbízhatóságról - ha ez 95% feletti akkor megjelenik a beszámoló. Ha alatta van, akkor visszatartjuk. Elvünk az, hogy inkább ne kerüljön ki 10 valós korrekt beszámoló, mint akár egy hamis is. Amikor legalább 95%-os pontossággal be tudjuk lőni, hogy az adott beszámolóval minden rendben van,

VAGY

hogy az adott beszámoló menedzseri, akkor kerül ki az oldalra.

Nagyon fontos: soha senkiről semmilyen személyes adatot nem tárolunk el, mindössze az oldalon töltött idő alatti szokásait, tevékenységét vizsgáljuk - és nézzük meg mennyire közelít az átlagos szokásokhoz - semmiféle személyes adatot nem tárolva.


Paysafe
Mostantól paysafe-n keresztül is lehet kreditet venni. Hirdetés feladásnál a kredit rendszer leírásánál találjátok meg a vásárlási módokat.
tovább a kreditrendszerhez
Gyorskeresés:
mindenhol, szexpartner






Csevegés
Leyla1 csevegése
Utoljára Leyla1 szólt hozzá:
BLACK FRIDAY *Fekete Péntek* BŐVEBB INFÓ TELEFONON :***
Budapest Csajok, Budapesti szexpartner kereső, Szexapró   EuroGirlsEscort.com
Oldal generálás ideje: 0,0345 másodperc!