Csak valódi, tényleg elérhető hirdetők
 
beszámoló írás
Angol
Német
Beszámoló írás Hirdetés feladás/szerkesztés VTR egyeztetés Cikkek Apróhirdetés

Hirdetőknek

Hirdetés feladás

A beszamolok.com azért jött létre, hogy a profi szexpartner keresők hirdetésiről a vendégek visszajelzéseket írhassanak, és így mindenki a számára legmegfelelőbb partnert tudja kiválasztani az oldalról. A beszamolok.com magyarország legrangosabb szexpartner és erotikus masszázs kereső oldala: www.alexa.com

Az oldalon elsődleges a megbízhatóság. Ezért is nagyon fontos, hogy a hirdetésedben lévő adatok, képek stb. teljesen korrektek legyenek, és a valóságot mutassák.
Hirdetési szabályok

Az oldalon kreditrendszer működik. Mindenki saját maga tudja szerkeszteni, aktiválni, inaktiválni, kiemelni, stb. hirdetését.
Hirdetési árak, kreditrendszer

Mitől lesz hatékony a hirdetésed?

Másnak jobban megy, több vendége van, nem is győzi?
Ő szebb? Nem.
Jobb a híre? Nem.
Jobban csinál valamit? IGEN!
Összírtuk mire érdemes figyelni, itt olvashatod a tanácsainkat.
Az oldalon rengeteg lehetőség van amivel érdekesebbé teheted adatlapodat. Használj ki mindent, hogy felhívd magadra a figyelmet! Ugye az alapvető, hogy képek, adatok valóságnak megfelelőek legyenek. De megadhatsz bővebb infót - amiben bármit leírhatsz a hirdetésedről, amit csak regisztráltak láthassanak, ezt személyes üzenetben kapják meg automata válaszként. Érdemes bejelölni minden nap, hogy igen, ma is várod a vendégeket. Figyelemfelhívó kis szöveget is megadhatsz, ami a listákban a képed fölé vitt egérkurzorral jelenik meg. ezeket természetesen bármikor változtathatod is. Egyedi színvilágot is megadhatsz a hirdetésednek. Érdemes időnként a kezdőképet is cserélgetni. A hirdetői üzenőfalon tudsz hirdetőkkel kapcsolatot teremteni, és mi is sűrűn megnézzük. Ha bármi kérdésed van vagy segítség kellene, keresd bizalommal kapcsolattartóinkat!
Gyorskeresés:
mindenhol, szexpartnerKvíz toplista
#NévMegfejtett feladványok
1.ADRIEN114354
2.SweetWasabi475
3.Johnny28194
4.Loverdose190
5.Nico41181

Fórum
VICCES KÉPEK :D
Utoljára spyyyy szólt hozzá:
Dog always watch for pussy.
https:/xhamster.com/photos/gallery/8136371/145532955
Erotitkok.hu - Erotikus történetek, képek és ingyenes hirdetések   EuroGirlsEscort.com
Oldal generálás ideje: 0,0914 másodperc!