1
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
37
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
10:00-tól hívható
26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Most hívhatod!
erotikus történetek

erotikus történetek hozzászólásai

AdatlapÜzenet küldése a téma adminak, címzett: newbornTagok listája!Csatlakozás a erotikus történetek fórum témához
Kinek mi a kedvenc története? Írói vénád van? Vagy megtörtént, különleges storyd van? Szívesen meghallgatjuk. Hírdetők, MT-k, bárki, akinek van valami különleges. INDISZKRÉCIÓT ne!!!
     1 - 3 / 3

2011. március 8. 00:27:02
Ja és ér valóra váltani a sztorikat...:) Jó móka tud lenni:) Jelentkezzen nálam, akinek van kedve (lányok...:))


2011. március 8. 00:26:03
Hát eddig nem nagy a pezsgés (ennek nyilván én vagyok az oka főleg), de most jöjjön egy történet, lehet kommentezni, leszólni, tetszést nyilvánítani, vagy ihletet meríteni is akár...:)
Kádban ültem, forró fürdő. Kellemesen elpilledtem, mikor megjelent a barátnőm az ajtóban, aki nálam töltötte a délutánt (még nem voltunk együtt, inkább csak jártunk még) ... Bejöhetek? Hát persze... A kád szélére ült és nevetgélve elkezdtünk beszélgetni. Viccelődtünk és közben lefröcsköltem a ruháját amitől az átlátszó lett, megmutatva melltartóját. Gyönyörű fehérnemű volt rajta igaz szexi fehér csipkés mind a bugyi mind a melltartó. Hírtelen kibújt a vizes ruhákból -Fordulj el!-mondta.Kicsit félrefordítottam fejem erre kibújt a bugyiból is és a melltartót is ledobta majd beszállt a meleg vízbe. Nekem vad erekcióm lett és már nem is tudtam másra gondolni...Erekciómat látva a szemembe nézett -Mosd meg a hátam!- ezzel megfordult, és a kád szélére könyökölt. Oda csobbantam mellé és elkezdtem oldalról a hátát mosni. Nagyon bársonyos szép bőre volt. Közben akaratlanul is hozzá hozzáért a farkam a testéhez de ez nem zavarta.
Mivel nem értem el tökéletesen mindent mögé kerültem, csakhogy így a már a seggéhez értem óhatatlan. Gyönyörű segg volt ,ezt vízen keresztül is megállapítottam. Ahogy a vállát mostam már szinte a vágatába toltam a péniszemet amelyet már ő is érzett, de meglepetésemre nem húzta el hanem feltolta inkább hogy jobban érezze. Tudtam nem sokáig bírom. A segg egyre emelkedett és én az ösztöneimnek engedelmeskedve egy óvatlan pillanatban belehatoltam a punciba.
Forróság öntött el a dákomból kiindulva, de nagyon jólesett. A lány kicsit felszisszent majd magában érezve a farkam elkezdett körözni csípőjével. Már 100 százalékig biztos voltam, hogy meg fogom dugni és ezt ő is akarja. Köröztem én is majd egyre gyorsuló ütemben dugtam. Néhány percig tudtam visszafogni magam aztán kiadva sok feszültséget telenyomtam anyaggal a hüvelyét. Nem beszéltünk semmit, mégis kitűnő volt összhang. Amikor kiszálltam belőle még mindig félig állt a micsodám és ekkor megfordult megfogta majd a szájához húzta.
No, ettől újra elkezdett dagadni, amikor pedig szopni kezdte teljesen merev lett. Nem sokáig szopta, mert felült a kád szélére és elővillantotta fazonra igazított punciját. Tudtam mit akar , szinte ráhúztam a férfiasságomra és szeretkeztünk még egyet. Csodálatos kezdet volt...
No ennyit elsőre... Remélem, nektek is megjön a kedvetek..:)


2011. február 18. 21:58:54
Üdvözlet minden kedves érdeklődőnek... Szerintem nagyon izgató tud lenni egy erotikus történet, akár kitalált, akár megtörtént. Hangsúlyoznám, nem a pornografikus részeken van a hangsúly! Akinek van ilyen, vagy van kedve megírni, ne habozzon... Időnként majd én is írok/copyzok ide...:)

     1 - 3 / 3