60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
25
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
09:00-tól hívható
Manna25 szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Manna25

+36308387356

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-07-17 14:39:53

Nyuszi2018
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Manna25 budapesti szexpartner hirdetőről (XI. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Hívtam telefonon reggel , amikor jelezte, hogy hívható. Elsőre fel is vette és kedvesen tájékoztatott mindenről. Már indultam is hozzá egy kellemes déli randira;)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Telefonon pontos címet kaptam, amit a GPS egyből felismert. Ismert lakópark a kerületben, autóval, bkv-val és gyalog is könnyen megközelíthető.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Szépen berendezett, hangulatos lakás. Tisztaság illat és rend fogadott mindenhol. A szobában hatalmas kényelmes franciaágy várt, ventilátor dolgozott a hűvösért. Mind a Hölgy, mind a környezet nagy fokú igényességet sugall.
Manna25 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Gyönyörű gazella testű hölgy nyitott ajtót. Magassarkút és rózsaszín szerelést viselt, ami jól illett szolibarna bőréhez és hosszú fekete hajàhoz. A képeknek teljesen megfelel a valóság is, illetve még jobb is, hiszen helyes arcát is láthatjuk:)
Action
Aktus:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Manna a szobába vezetett, majd rövid ismerkedés után fürödni mentem. A szobába visszatérve , Manna az ágyon várt és maga mellé invitált. Finoman simogatott, miközben lehàmoztam róla a fehérneműt. Nagyon finom, selymes bőre van. Könnyen izgalomba lehet jönni, ha egy ilyen bombanő cirógatja az embert. Hanyatt feküdtem és Manna nem sokat hezitált, finom szájába vett és egy érzéki franciàs kényeztetés következett. Nem az a durvulós pornós fajta, de nagyon célravezető, pillanatok alatt kőkemény lettem. Gumit kértem, majd kipróbáltuk szinte az összes pózt. Mindenben aktiv partner volt, közben pedig a falon lévő tükörben is tudtam mozizni, pazar volt! A kedvenc pózom az volt, mikor hátulról toltam neki. Isteni látvány volt a formás popsija , miközben szorított a puncijàval. Nem is bírtam sokáig, hatalmasat élveztem a gumiban. Tisztogatás után, egy kis masszázzsal kedveskedett. Közben beszélgettünk egy jót. Elég jól eltelt az idő közben sajnos, így második körre egy kis franciát beszéltünk meg. Pont olyan lelkes és ügyes volt mint az első, így hamar elengedtem magam és a szájába élveztem. Egy gyors zuhanyra és a fájdalmas búcsúra maradt csak időm.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Pontosan annyi, amit a telefonban beszéltünk. Az elején átadtam, később szóba se került. Abszolút megérte, csodás nő, csodás társaság:)
Összkép
Manna egy nagyon kedves, igényes Nő. Aki kellő tisztelettel közeledik felé, az biztos felejthetetlen élményekkel távozik tőle. Én biztos felkeresem még a jövőben:)

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Manna25 szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Manna25 nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókManna25 legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 2db
(2018-10-09) : Lovacskázás után megfordult és hátulról ült bele. Roppant módon élveztem minden pillanatát a cuccnak. Ezután hátulról vágtam be a lompost, és ebben a pózban időztem el egy darabig.

(2018-04-27) : Újabb kellemes és viccelődös beszélgetés után kértem, hogy kényeztessen szájjal, aminek örömmel tett eleget. Gumi fel, majd belémült és rendesen meglovagolt.

: 4db
(2018-10-31) : Ügyesen csinálta, de eddigre már annyira kívántam a sok élvezés hangja miatt, hogy pár perc után óvszert kértem és már benne is voltam.

(2018-09-27) : Idő lassan a végéhez közeledett (TP nem volt) így NFSZV-t kértem. Ezt rendben abszolválta, utódok zsepiben landoltak. Tisztálkodáshoz nedves törlőt kaptam, majd gyors fürdés és távozás.

(2018-08-14) : Finom csókok után az ágyon folytattuk franciával és 69-ben is. Nagyon ügyes és próbál az ember kedvére tenni. Misszionáriusban folytattuk és innen csodálhattam meg a testét.

lehetne jobb: 2db
(2018-05-24) : Elindultam lefelé, hogy megkóstoljam. Hagyta hogy a nyelvem mellett az ujjaimat is használjam. Jó sokáig kellett "dolgozni" de végül megérte. Egy null oda...kért egy kis időt pihenni, hogy magához térjen. Majd ő vett a szájába engem.

(2018-03-30) : gèpies kezezős szopást kaptam kb 5 -6 centit nyelhetett be, ami persze nem rossz, mert nyilván eléri a célját, de egy beleèlős franciát sokkal többre tartok, mint egy ilyen gèpies, futószalag szerű szopást.

egyeztetési probléma: 1db
(2018-05-20) : Sztem kerüljétek messzire, másik oldalon van sok visszautasított véleményezése, gondolom az sem véletlen. Mondjuk praktikus lenne, ha azokat is olvashatná az ember, milyen beszámolók is let...