37
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
10:00-tól hívható
1
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Dia25 szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Dia25

+36304517757

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2017-09-07 22:22:34

diplomata
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Dia25 Budapest 2017-09-08

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Eddig mindig elsőre felvette, könnyen el tudtam érni.
Erőteljes, vidám, energikus hangja elvarázsol már telefonon is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Zugló városhoz közelebbi, de csendes környéke. Elég jó környéknek tűnik, parkolóhelyet könnyedén lehet találni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű társasház egy családi házas környéken. A lakás teljesen rendben van, fürdőszoba okés, megtalálható minden. Törölköző, szobák, ágyak, minden teljesen rendben van.
Dia25 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Itt gondban leszek, mert Dia pontosan a zsánerem. Pont Ő az a lány akit akármikor akármilyen körlülmények között bármi... :) Nagyon nagyon kellemes jelenség a Hölgy, hosszú combok, formás fenék, elképesztően szép kerek mellek, hosszú egyenes szálú sötét haj, zöld szemek, gyönyőrű de erőteljes energikus hang, nap barnított feszes bőr. Nagyon rendben van a csaj.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Aktus:
5
Gumis francia:
5
Lábimádat:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Másodszor jártam nála, de már úgy mentem a helyszínre mintha a kedvenc exemhez mentem volna, semmi kétely, semmi aggodalom, csak az a "de jó lesz nekem" érzés.. Nagyon lelkes voltam. És ez a lány azért elképesztő, mert Ő is lelkes. Nem tudom hogy csinálja, de olyan érzésem van, mintha bejönnék neki. És azt gondolom hogy ez a lényeg. A "barátnő feeling" kategóriában számomra verhetetlen.
Gyors tisztálkodásom után szexi fekete csipkés felsőben várt a nagyobbik szobában, mert éppen nem volt bent a barátnője. - Dobjam csak le a cuccaimat a fotelra. - Mondom nem, mert a fotellal még vannak terveim.. :D
Rövid szóváltás után simogatás, ölelkezés csatába keztünk állóhelyzetben, majd megfordult és vonaglott kicsit gyönyőrű testével. Finom nőies mozdulatokkal ringatta fenekét a farkamon, közben markolásztam melleit és puszilgattam a nyakát. Hát ennyi volt a petting rész, mert én már teljesen készen voltam bármire. Ledöntöttem az ágyra, borzasztó szexi módon bepucsított és felhúzta fenekéről a fekete csipkét. Nem volt rajta bugyi, uhhh. Alaposan szemügyre vettem gyönyörű punciját, finoman széthúztam, megszagoltam, megpuszilgattam a fenekét. Lágy sóhajokkal adta tudtomra hogy Ő is készen áll. Ezután lefeküdtem az ágyra és kértem egy óvszert.
Franciája lágy, finom, lassú, szenvedélyes. Pillanat alatt kőkeményre varázsol még óvszerrel is. Ezért nem is hagytam sokáig játszani, kértem hogy lavagoljon meg. Már majdnem teljesen körém hatolt, amikor kértem hogy lassan csinálja. - Nem fogom elkapkodni, ne aggódj. Istennő!!! Lassan, érzékien, gyönyörű testével kígyózva, néha rámhajolva, nyakamat, mellemet puszilgatva kezdte a játékát. Amikor elkezdett nekem nagyon jó lenni, akkor egyszer csak gugoló helyzetbe vágta magát, és határozott erős mozdulatokkal csattogott rajtam. Gyönyörű látvány volt ahogy az a hosszú lábbú csaj gugolva fel alá siklik körülöttem. Majd mikor már majdnem elmentem, lelassított, letette a térdeit, felémhajolt és folytatta a puszilgatást de mostmár határozott, mélyrehatoló mozdulatokkal gyönyörködtetett. Tekergettem a fenekét jobbra-balra, húztam magamra erősen, hosszú haja a nyakam köré fonódott. Legalább 2 percig az orgazmus határán tartott, majd akkorát élveztem mint egy bengáli elefánt!!! Remegve ölelgettem még egy darabig, aztán felajánlott egy masszázst. A Hölgy nagyon jól maszírozott, kellő finomsággal, kellő erotikával, és jót beszélgettünk közben.
Kiment lemosni magáról a masszázs olajat, mondtam neki hogy most egy kicsit fel akarom izgatni a következő menetre.
Hálásan öleltem át, és gyönyörő nyakát simogatva, karjaim közé szorítva puszilgattam kerek melleit. "- Szeretik ha foglalkoznak velük", Azokkal a cickókkal nem lehet nem foglalkozni. Simogattam közben csiklóját, szemérem ajkait, combjait pár percig. A hatás nem maradt el, kérdeztem tőle hogy sikerült-e egy kicsit felizgatnom, azt mondta hogy kicsit igen (kacsintva), de hát teljesen beindult láttam rajta...
Kértem egy óvszert, majd mondtam hogy jöhet a fotel! Okés, a fotelre térdelt és... omg. Hát azt még elnézegettem volna egy darabig. De nem volt mit tenni, be kellett hatolni nedves, forró, szűk puncijába. Arra próbáltam figyelni hogy neki legyen jó, az volt a stratégia hogy csak kicsit hatolok be, de azt ütemesen, erős mozdulatokkal. A csaj közben simogatta magát alúlról, egyre jobban szorított. Kezdett egyre határozottabb visszajelzéseket adni, ezért egyre mélyebbre bátorkodtam. A hölgy nagyon szexi hangon adta tudtomra hogy ez pont így jó, és bármit csinálhatok mostmár, mert ő bizony el fog menni. Amikor elkezdett ritmikusan összehúzódni a popója, akkor már tudtam hogy nekem sincsen sok, így aztán gyorsan mélyeket löktem az elélvezett punciban. Remegve élveztünk el, gyakorlatilag együtt. Bármikor elfogadnám barátőmnek :)
Mondtam hogy most megleptél. Ezen ő is meglepődött, de a fotel nagyon jó ötlet volt!
Remegő lábakkal, önbizalomtól duzzadva, mosolyogva távoztam. Kedves Dia, még ilyet sokat magamnak, elképesztő élmény volt, köszönöm szépen!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szerintem többet is megérdemelne. Az élmény nem hétközapi :)
Összkép
Az abszolút barátnő feelinges, igazi roszlány kategória. Rettenetesen szexi, vidám, energikus, mosolygós lányka. Csak ajánlani tudom.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dia25 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókDia25 legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2019-01-08) : Dia határozotabb,mellém kuporodik és szájába vesz.Szeretek szájába lenni,élvezem minden mozdulatát.Úgy fordul,hogy elérjem simára borotvált punciját

(2018-12-01) : Az ölemhez érve ajkaival végig simogatta az erősen növekedésnek indult szerszámot, s nyelvét is finoman bevonta a játékba. Közben oldalra helyezkedett mellém, hogy kezeim ne legyenek tétlenségre ítélve.

(2018-11-13) : Gumit húzott, nem tudom mikor, és hogy, de már lovagolt is.Atyám, ahogy ez a lány megült, ez valami csoda.Kegyetlenül megjáratta a farkamat a puncijában.

felejthetetlen: 23db
(2019-01-22) : Dia kezdte francia tanulmányait bizonyítani. Hát az tuti, hogy jól megtanulta, istenien kényeztetett, mindent bebarangolt csodás ajkaival, bő nyállal, köpködve bűvölte macikát, feszengtem a kéjtől.

(2018-11-29) : Ezután elkapta a nemesebbik felemet, és nyáltól tocsogósan leápolta a farkamat, kellemes volt, néha sajnos a fogaival érintette az érzékeny területet, amitől vissza-vissza estem a hétköznapokba,

(2018-11-25) : Így állva kaptam egy nagyon finom franciát. Majd ágyra kerültünk, egyre hevesebb csókcsata után, folytatta azt. Gyorsan fel lettem hergelve, körülbelül könyörögtem gumiért. A védőfelszerelés után rám ült.

nagyon jó: 33db
(2019-01-12) : Nagyon finom franciát kaptam. Nem HC szopásra kell gondolni vele, hanem teljesen olyan lehet mintha egy barátnő szeretne jót neked. Változatos néha rá-rá köt egyet

(2018-11-19) : Ott még térden állva csókolóztunk, majd simogattuk egymás gyenge pontjait, s hátra dőlve a hátamra fektetett és bemutatta francia tudását. Nem ugrott neki egyből, hanem szép lassan jutott el oda

(2018-10-27) : Ezek után bosszút forralt ellenem és egy nagyon kellemes franciát kaptam tőle, változatos technikát alkalmazva igyekezett egyenlíteni, de én igyekeztem ellen állni a sötét hatalomnak, ismét a kényeztetésébe kezdtem 69-es pozitúrába.

: 20db
(2019-01-11) : Szerettem volna aktiválni magam, így egy helycserét követően már fölötte voltam és szép lassan puszilgatva, csókolgatva testét eljutottam a szép punciig. Tevékenységemet a megpróbálom szó szerint idézni (persze lehet rosszul emlékszem) dugjunk kijelentéssel szakította meg. Lehet egy ilyen kijelentésre nem helyeselni?

(2018-12-28) : Aztán leült az ágy szélére és nekem látott. Hamar az ágyra heveredtem és így folytatta. Egy idő után lassításra kellet kérnem aztán helyet is cseréltünk.

(2018-12-11) : Még egy kis simi, utána leült az ágy szélére és elkezdődött a francia óra. Nagyon jól csinálta, kéz nélkül.