60
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
25
Éppen online
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Bella szexpartner

szexpartner

Bella

+36305872338

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2017-08-28 14:28:50

Nyuszi2018
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Bella reagálása

Kedves Madagascar :)
Nagyon köszi a beszit :)
Örülök hogy jól érezted magad nálam/velem :)
Remélem hamarosan találkozunk még és sok-sok időt eltölthetünk együtt :)
Legyen szépséges napod/heted :)
A mielőbbi viszontlátás reményében csókollak:Nati

Szexpartner beszámoló Bella budapesti szexpartner hirdetőről (II. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
5
Régebben kinéztem már magamnak a Hölgyet, ma reggel úgy adódott hogy pont a kerületben volt dolgom, így hát felhívtam... Kedves hangon minden fontos tudnivalót közölt, így már szinte indulhattam is:)
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
GPS és kocsival könnyen megtalálja sztem mindenki, Mammut mögötti utca. BKV is a közelben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kellemes, otthonos kis kuckó, abszolút diszkrét helyszín, ha egy kicsit el akarsz tűnni a nyüzsgő hétköznapi életből. Tiszta, hangulatos és minden berendezés megfelelő, röviden szólva:)
A fürdő is okes.
Bella külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ritka szép arcú lány, gyönyörű kék szemekkel, hosszú fekete haj koronával megáldva. Ez a típus a gyengén...:) Nagyon vékony, de cicik és a popsi tökéletes! Fekete tanga melltartó kombót viselt, és vmi finom parfümöt.
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Sajnos csak fél órám volt, mint általában. Röviden átbeszéltük, ki mit szeret, majd gyorsan fürödtem egyet. Nati a szobában várt, ahogy beléptem, magához húzott és lerántotta rólam a törölközőt. Simogattuk kicsit egymást, majd ágyra kerültünk, ahol én is megszabaditottam őt falatnyi ruháitól. Nagyon pazar teste van, finom bőrét puszilgattam, simogattam, amit ő is viszonzott. Igazából már ekkor állt a farkam rendesen, így sok dolga nem volt a franciàval: ) Azért nekilátott rendesen, nem az a pornós durvulós fajta, inkább lágy és érzéki, amit én speciel jobban szeretek...A technikája tökéletes és ahogy felnézett rám azokkal a kék szemével, hajszálon múlt hogy nem lett végem. Gumit kértem és ő rögtön bele is ült, így nem volt kérdés az első póz:) Kellemesen ismerkedtek egymással intim testrészeink, szűk, ápolt kis puncit élvezhettem belülről. A tempó közepes volt, inkább élvezkedős, mint gyorsan kivégzős. Doggy-ban folytattuk, ahol már ő is gyorsított, a hangja alapján legalább annyira élvezte, mint én. Sosem bírom sokáig ezt a pózt, elég gyorsan telelőttem a gumit. Szépen letisztogatott és egy simogatós masszázs közben beszélgettünk kicsit. Ez a rész is kellemes volt, jól eső. Mikor éreztem, hogy idő lehet, megköszöntem és öltözni kezdtem. Kaptam még egy frissítő vizet, majd útnak indultam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre átadtam az átlagos csokrot. Nem volt téma később. Sokmindent vállal, amit szerettem volna, mindent megkaptam. Abszolút megérte.
Összkép
Régóta kinéztem és olvastam róla jókat és kevésbé jókat is. A kíváncsiságom mégis erősebb volt és nem bántam meg. Véleményem szerint, aki kedvesen, őt maximálisan nőként kezelve közeledik hozzá, az csak jó tapasztalattal és egy kellemes emlékekkel gazdagodva távozhat tőle.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Bella szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-07-30 11:15:27
Szia cickomicko :) nem nem én hírdetek :DDD

cickomicko
Belát a dolgok mögé
2018-06-11 01:10:03
Lényegi részeket jól kivetted a lányból egyébként Édeske néven nem ő hirdet szintén?

FunkciókBella legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-05-29) : Elég sokáig igy csináltam majd szóvátette,hogy ö következik. Franciája lágy ahogy szeretem mélyre veszi puszilgatja nyalogatja a végét, használja a kezét is.

felejthetetlen: 6db
(2018-12-04) : Kis idő után 69be fordultunk , így ismét érezhettem lágy és érzéki franciàjàt. Nem pornós stílus, inkább barátnősen profin bánik a szerszámmal.

(2018-08-09) : Nagyon élvezetes az NF-je. Nem kapkodja el, szépen kivár. Kézimunkája is tökéletes, így hát alaposan megmerevedítette a pulipüfölőt. Pajzs felhúzás és ujjé befelé. Begyűrtem a velemegykorút, pontosabban Ő pattant rá..

(2018-06-12) : oral treatment mainly with her mouth. My feeling was , that I'm in the right place. But, knowing that I have just half an hour , we changes the position. I kissed her nice and sexy boobs & pussy. I

nagyon jó: 7db
(2018-12-12) : Lassan nagyon lágyan különböző tempóban nyaltam kisajkát és hüvely bemenetét. Néha felnéztem, de semmi reakciót nem láttam, de egyszer csak elkezdett rendesen nedvesedni így elhatároztam, hogy most nagyon kitartó leszek.

(2018-07-24) : Lágyan,lassan igazi barátnősen kényeztetett.Igazán egyedi technikája van,talán még rajta kívül mással nem is éltem át ilyet.Előre megbeszéltük,hogy ha szeretnék kamerázhatok is,hát ezt nem is hagytam ki.

(2018-07-23) : Kis összebújás majd lassan izgatóan elkezdett lefelé haladni és kellemesen franciázni. Gyorsan felélénkített, nem volt erre, sem későbbiekben másra sem panasz!

: 21db
(2019-02-12) : Franciát lágyan kezdte, sok nyállal. Ügyesen játszott a nyelvével is. Szinte észrevétlenül váltott ritmust. Kértem hogy szembe fordulva is kényeztetessen, már ugrott is.

(2019-01-09) : Én kényelembe helyeztem magam, ő kellemesen a lényegre tért és franciájával megteremtette az alaphangulatot. Nagyon kellemes

(2018-12-18) : Jó humorú, szakszerű leápolásban részesültem, mivel aznap már jártak nála előttem, így nem sok esélyem volt, hogy őt is bármiféle örömökben részesítsem.

lehetne jobb: 4db
(2018-10-27) : Kézzel is besegített, itt is volt unott pillanata. Lovaglóba folytattuk, majd póz cserét ajánlott, én lettem felül, Ő pedig alulról az ?ablakot? nézve szinte meg sem mozdult. Kutyapóz következett, amikor pedig alulról akartam simogatni, elrántotta magát.

(2018-10-26) : Ezután hanyatt feküdtem és finom franciával kényeztetett, látszott, hogy ebben van gyakorlata. Amikor úgy éreztem, hogy eljött az ideje, kértem óvszert,

(2018-02-14) : Először masszíroztam, simogattam. Jól reagált, "imádja".Ami szokatlan volt: puncihoz, popsihoz kézzel nem szabad hozzáérni, nyalni lehet. Az adatlappal ellentétben minden csak gumiban, a csók extra.

rossz: 2db
(2018-10-28) : A hozzáállása kritikán aluli. Amíg az ajándékott meg nem kapja próbál kedves lenni, aztán mint akit kicseréltek. Óranézős, lehúzós.

(2018-02-09) : Megérkeztemkor csörögtem és ő beengedett a lakásba. Amikor megláttam úgy döntöttem maradok mert tetszett külsőre. Úgy éreztem megüti a lécet. A szobába beléptünk és úgy éreztem j...

egyeztetési probléma: 1db
(2018-08-04) : Az ajándék csokit a kisasztalra tettem, ahelyett hogy a kezébe tudtam volna adni, mert nem érdekelte. Majd rögtön bejelentette, hogy a saját fél órás késése után, csak fél órát tudok maradni a megbeszélt egy helyett.