Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-02-04 08:55:00

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Souldancem :)

Köszönöm szépen ezt a csodás beszamolot :))) Mindig jól érzem magam veled, ez most sem volt másképp :)
Tudod jól hogy bírlak téged ;) :P:P
Varlak mihamarabb vissza :)

Csokollak

Beszámoló Tia +36307539086 99454 szexpartner

Souldance a 2019-01 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Nem mintha nem jutna eszembe gyakorta a kis drágám, de ha befészkeli magát fejembe a gondolat, hogy meg kellene szeretgetnünk egymást, nem tudom /nem is akarom/ elűzni. Így gyorsan írtam üzenetet, érdeklődve a véleményéről. Szeretettel várlak, jött a válasz. Az általam javasolt időpont rendhagyó egészségügyi akadályba ütközött ezért maradt az előre menekülés Vtr en egy korábbi nap már jó is lett, miszerint egy nap múlva mehettem a vágyott Nő karjaiba.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval vagy motorral közlekedek, a parkolás egyikkel sem probléma az amúgy könnyen fellelhető címen. Tömeg közlekedési eszközök is vannak a környéken, kis sétával megtoldva. Gps is tudja.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Alacsony építésű panelban kétszobás lakás, melyből az egyik szoba privát a másikat nagy franciaágy uralja párnákkal, illatos fehér lepedővel és törölközővel. Komód csecsebecsékkel, kellemes természetes félhomály. Zuhanykabin teszi lehetővé a higiénés felfrissülést választékos tusfürdő kínálattal. Található még dezodor és brutál rossz ízű szájvíz. Utóbbin jót derültünk, hogy egy elvileg citromos ízesítésű hogyan lehet ilyen könnyfakasztó. Nyilván ez majd kikerült a kínálatból.
Tia külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Tia tündöklésén kicsorbult az idő vasfoga. Szép mosolygós arcán ragyognak smaragd zöld szemei. Nevetés közben kivillanak gyöngysor fogai és két oldalt előbukkannak bájos gödröcskéi. Magas nőies alakját elegáns, könnyed tartás jellemzi. Az új testhez álló fekete mini ruha bámulatos domborulatokat s íveket takart. Gyönyörű súlyos, formás mellei mindig nagy gondoskodási vágyat ébresztenek bennem. Nemkülönben igy van ez a kerek hihetetlenül kemény popsival és gyakorlatilag mindenével. Bőre hibátlan, kecses kezein a körmök ízlésesen kifestve, - imádom látni mikor bré-vel lejattolnak. Kis pilla tuningon kívűl semmi caca, minden eredeti és lenyűgöző.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 99454 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 99454 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2019-02-04 08:55:00 erotikus masszázs 994545. Tia +36307539086 beszámoló 2019-02-04 08:55:00 erotikus masszázs 994546. Tia +36307539086 beszámoló 2019-02-04 08:55:00 erotikus masszázs 99454
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
A megérkezéstől kezdve komoly önuralomra van szükségem, hogy betartsam az elvárható lépéseket. Meglátva, illatát magamba szívva vágyam méginkább az egekbe szökik.
Ajesz, ölelés, kis csók, dumcsi közben kezdem szórni magamról a cuccot, mert az idő itt valahogy igen gyors lábakon jár. Fürdőbe menet kértem, hogy a ruci maradjon, mert jellemzően pőrén szokott várni, de most én szeretném vetkőztetni. Mondom addig "el ne menj" mire Ő "oksi, megvárlak"
Sovány malac vágtában siettem vissza és tényleg ott volt a maga mesés valójában csábos mosollyal. Szorosan magamhoz öleltem és nyakába fúrtam fejem. Testének közelsége s melege, illata, érintése fölemelte a derekamon lévő törölközőt, mit csókok, simik közben Tiam el is távolított és kezelésbe vette a jelenség kiváltóját. Rucit felhúzva simogattam, markoltam , gyömöszöltem feszes popsit, csókoltam mindenét. Kecses karjait felemelve kibújtattam a kisestélyiből s ágynak dőltünk.
Összebújva korbácsoltunk egymás vágyait kezeinkkel, szájunkkal. Ajkától, duzzadt bimbòktòl nehezen elszakadva, testén lassan lefele haladva kalandoztam a tárulkozó hosszú combok közé. Szűkülő körökben haladva csókolgatva jutottam a már nedvesen nyiladozó szép kis pillangós puncihoz, hogy tejesen feltárjam. Finoman szereti, így csípője alá párnát tolva a nagyajkak babusgatásától indulva nyelveltem egyre beljebb. Gáttól a szeméremdombig mindent, hol telepofával hol csak nyelvvel érintve, gyengéden szivogatva, simogatva ahol csak elértem.
Közben lopva gyönyörködtem arcának ellágyult vonásaiban biggyesztett ajkában mit szívesen csókoltam volna. Mint tudjuk ilyenkor több dolgot is szeretne egyszerre az ember, de kevés a kéz a száj.
Nyalakodásom némileg hosszabb volt mint általában de a siker most is eljött és Tia elvégzése is hosszabra nyúlt. Sokáig tartott kéjes hullámzása, ezzel nekem is örömet, gyönyört okozva.
Csatakos pofámat megtörölve lassan fölfelé haladtam várva lenyugvását és buja csókját. Szeretem ilyenkor /is/ nézni gyönyörű mosolyát s érezni bőrének érintését, testének hevét.
Hamarosan Babám kezdett helyezkedni és kezdte mennyei kényeztetésem. Buksin táncoló nyelve nyomán bré pattanásig feszült, lüktetett. Ajkai közt eddig nála még nem látott mélységben tűntem el és igen aktívan dolgozott közelgő megsemmisülésemen. Fogtam a fejét, kicsit én is belemozogtam, - persze nem volt ez mélytorkos kényszer csak annak imitálása, de brutál jó volt. Időnként láttam buksit dudorodni a gödröcske helyén. Mámorító volt szinte szédültem. Nem akartam, hogy vége legyen de vágytam azt is hogy gyönyörű testét ölelve forró punciban lehessek.
Egy darabig még élveztem az érzést és látványt majd kértem a felszerelést.
Nyomban becuppantam a felhúzott kitárulkozó combok közé és szorosan össze ölelkezve toltam csutkáig. Változó tempóban járattam brét s halgattam babám visszafogott édes hangját. Fülemen éreztem leheletét számon csókját egész testemmel az övét. Feltérdeltem és az így élem táruló plussz vizuális élmény méginkább közel vitt az euforiához. Lassan, hosszan mozogva raktároztam minden élményt. Kincsem is meg-meg nézte hogyan mutatunk így egybekelve. Végezetül egyik combját a lábaim közé véve a másikat felemelve nyakamba , kissé oldalt fordítottam, fél kézzel lábát fogva másikkal popsit markolva eldobtam a gyeplőt. Elszabadultak ösztöneim, vágyam már perzselt és fékevesztett tempóban mélyről feltörő morgás közepette adtam át magam az elemi erővel kitörő élvezetnek.
Időbe telt még eszméltem, majd a füribe mentünk tisztogatni. Visszafelé az órára pillantva láttam, hogy az idő még mindig nem a barátom. Kicsit még leheveredtünk beszélgetni de kisvártatva indulnom kellett lecsapatni és összekapni magam. Majd ölelés, csók, jó kívánság és balra el.
Nem egyszerű de nagy-kisfiúnak kell lenni!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ajándékkal tasakban elhelyezett boríték. A csokor méretèt nem tudom minek kell pillanatnyilag nevezni. Elég nagy a szórás.
A szót amit még ide kellene írni kihagyom mert nekem bántja a fülemet. A beszámolóból nyilván kiderül.
Rózsacsokor
Souldance nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Már többször gondoltam, hogy "kapcsolatunk" elérte a lehetőségeink határát, de szerencsére úgy tűnik tudunk még előre araszolni e-téren. Minőségében, hangulatában, közvetlenségében, spontanitásban tudunk újat vagy jobbat vinni rövid kis kalandjainkba.
Nos, ha sikerült valamit átadnom ezzel a kis szösszenettel akkor örömömre szolgál, ha nem akkor meg így jártam. Nekem mindenképpen ez egy lila randi volt de sajnos a rendszer az én rangommal nem enged ilyen besorolást adni. Ezért még párszor fel kell "áldoznom" magam.
Úgy van az, hogy hiába kezeltetem magam, a NŐ kiről fentebb próbáltam néhány méltató szót megosztani, engem már régen rabul ejtett.
Édes fogság ez, s remélem még sokszor eshetek bele. Addig is köszönöm Babám! :*

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2019-02-05 11:28:08
Tényleg lila randi volt , ami Tiának igazán kijár, de együttérző soraid érzékeltették, hogy meg volt minden, amire mindketten vágytatok, 2x !

2019-02-05 08:48:42
Volt egy nagy vita valamelyik fórumon arról, hogy sokadik látogatás után meg tud e újulni egy vendég/vendéglátó viszony. Hát meg. S jól is írtál róla.

2019-02-04 21:40:19
Nincs ezzel kapcsolatban sok mondanivalóm. Úgy jó a beszi, ahogy van. és egészségedre :-)

2019-02-04 15:29:50
Ritka jó beszit írtál. Ki nem egyszer voltam nála tanusíthatom minden szavad igaz. Ha nem ismernénk szegényebbek lennénk.Hogy elvarázsolt azt minden szavad bizonyítja. mindkettőtöknek.

2019-02-04 11:43:14
Ne bánkódj a rangod miatt ilyen beszik után fog az gyorsan emelkedni. Írásodon átsugárzik Tia utolérhetetlen szépsége és az akció élménye a beszámolódhoz és az együttléthez.
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 28db
(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

(2024-02-15) : imádom mikor úgy franciázik hogy èn előtte állok ő pedig előttem tèrdel vagy guggol. Megunhatatlan feeling, ès jól használja a kezèt, száját egyszerre. Míg farkam a szájában, kezèvel is izgat.

(2024-01-12) : Érezve keménységét már indult is és nyelve már nyalogatta is makkomat. Haját másik oldalára dobta, hogy lássam is. Farkam is meg nyelve is ficánkolt, ha nagyon akkor szájába vette a beszterceit. A zene szólt és Tia felvette a ritmust.

felejthetetlen: 50db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 73db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.